Kung Fu TOA
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 42
- لایکها
- 0
ورزشهای رزمی را " هنر های رزمی " بنامیم خیلی بهتره ، رزمی بودن یک هنره ...
وقتی به یک ورزش رزمی مسلط شدید هیکل و قدرت بدنی طرف مقابل چندان مهم نیست
مثلا سبکی مثل آیکیدو نهایت استفاده را از همان زور و قدرت حریف برای شکست خود حریف استفاده میکنه ...
این یک هنره .!!!
به نام توآسوالي داشتم
گر به خود آيي به خودايي رسي ،بخودآحتما اين دوست عزيز كه با توهين به رشته رزمي كه تمام حركاتش بسته به استدلال ،حركات موجي و قدرت گيري از محور نافي مي باشد و براي درجه استادي(خط 7 )17009تركيب تكنيك و عكس العمل سازي ارادي و غير ارادي بكار ميرود.
ميداند كه در حال حاضر كه كانگ فو توا در 7 خط تدريس مي شود
براي گرفتن هر خط بايد به تعداد خط هاي خود با همان تعداد محاجم مبارزه كنيد
مثلا : در خط 5 بايد مبارزه 5 به 1 پيروز بيرون آييد
.
در جواب دوستم ميگويم اگر در رشته رزمي دوستمان كسي است كه ميان 11 نفر شالبند سرخ جهان باشد معرفي كنيد. معرفي كن ما هم متلع شويم.
هر چه داريم به آن افتخار مي كنيم...:f34r:
لطفا جهت شناختن علم كانگ فو توا تحقيق كن و وبلاگ را به حاشيه نكش متشكرم ك .ك خط 3 كانگ فو توا
به به ،همشهری عزیز ، چه عجب ما شما رو دیدیم
متاسفانه این بر می گرده به مدریت غلط تو ایران که هر کسی که یک سبک کار کرده باشه می تونه یک سبک ابداع کنه ، این چیزا تو خارج از ایران هم هست ولی...
كسي فيلم مبارزه ابراهيم ميرزايي با بروسلي را دارد
کدام رشته رزمی راسراغ دارید که به غیر از میرازی میرازی گفتن و قبلش هم پرفوسور گفتن حرفه دیگه برای زدن داشته باشه.
میرزای فلان میرزای فلان . یعنی بعد از این بیست ، سی سال هیچ کسی تو این رشته چیزی نشد .
ولی تخیلا به کجاها رسید!
متاسفانه این بر می گرده به مدریت غلط تو ایران که هر کسی که یک سبک کار کرده باشه می تونه یک سبک ابداع کنه ، این چیزا تو خارج از ایران هم هست ولی شدتش خیلی کمتر هست ، چرا ؟
چون تو ایران بیشتر قشر رزمی کار رو افراد تحصیل نکرده تشکیل میده که خیلی از اونا به دنبال اینن که راحت تر دعوا کنن
به خاطر همین تمرین و روشهای های غیر اصولی توا است که 90 درصد کسانی که دنبال این رشته میروند بعد از مدتی با اسیب های شدید بدنی تصمیم به انصراف از این سبک می دهند .
براي گرفتن هر خط بايد به تعداد خط هاي خود با همان تعداد محاجم مبارزه كنيد
مثلا : در خط 5 بايد مبارزه 5 به 1 پيروز بيرون آيي
استاد گرامی cyb3rninja666اول خوش آمدی
2- قصد توهین نیست ، دوست عزیز شما که تازه وارد هنر های رزمی شدی ،
تفاوت اصلی چیزی که تو بش می گی نینجوتسو ، کیوکوشین ، کیک بوکس و سایر چیزای شبیه به اون چیه که تو فقط
این 2 تا رو گفتی خوبه ؟
اگه کوچک ترین چیزی در مورد نینجوتسو می دونستی حداقل اسم جوجوتسو و ایکدو هم میاوردی ،
با تو فیلم سینمایی و چیزی که تو ایران به خورد ملت می دن خودت را سرگرم و محدود نکن ،
تو زمینه کاراته هم موفق باشی ، خوشبختانه اینجا 1 دوست خوب کیوکوشین کار هم داریم
سلام خدمت تمامی استادان عزیز.راستش من تو این مدت به دلیل امتحانات زیاد نتونستم بیام(باورتون می شه تو سه روز پشت سر هم امتحان ریاضی،فیزیک،هندسه و ادبیات فارسی داشتیم؟!!)خلاصه بعد از مدتی تونستم یک سری اینجا بزنم.اجازه می خوام جواب بعضی از پست های اساتید رو بدم:
استاد گرامی cyb3rninja666
در مورد جوجوتسو زیاد اطلاعات ندارم و نمی دونم که شامل چه چیز هایی می شه.من تو جوابی که به دوستمون دادم در مورد همون عکسه به دو تا ورزش ها و سبک هایی که ضربه زدن و دفاع متقابل رو شامل می شن یعنی سبک کیوکوشن کاراته و نینجیتسو رو معرفی کردم.اما آیکیدو بیشتر شامل گرفتن افراد و پرت کردن آن ها به سمت دیگر می باشد.و کمتر به تکنیک های ضربه ای تکیه کرده.بنابراین نمی شه اینطوری در مورد جواب من قضاوت کرد:blush: .در مورد تفاوت ورزش های رزمی باید بگم که میشه گفت که همه ورزش های رزمی یک هدف رو دنبال می کنن و اون ایجاد تعادل بین روج و جسم انسان هست.بنابراین در اصل با هم تفاوتی ندارند.اما در مورد جزئیات مثل کاربرد تکنیک ها،اسم تکنیک ها و ... با هم تفاوت دارند.در آخر باید عرض کنم خدمتتون که من به هیچ وجه به فیلم های سینمایی برای شناخت هنر های رزمی توجه نمی کنم.موفق باشید
در مورد کونگ فو توا هم اطلاعاتی دارم که ممکنه براتون جالب باشه.حتماً براتون می گذارم.
با سلام
ببخشيد كه حرفهاي من موجب برداشت اينگوته شده...
حالا نظر شما را درباره تكواندو مي خواستم بدونم
نقاط ضعف و قوت آن را به تحليل بگيريم
قدرت بار تكنيكي و فني اين ورزش تا چه حد قابل مقايسه با فنون ديگر رشته ها است
و در پايان مي خواستم خواهش كنم هر كس كه نظري دارد رشته و رده خود را در آن بيان كند متشكرم.
ك ك خط 3 كانگ فو توآ:f34r:
.یکی از شاگردان ارشد ابراهیم میرزایی (که اسمشون ذکر نشده)گفته که استادش اصلاً به چین سفر نکرده بود.
2.اگه دقت کنین حکومت شاه یک حکومت ضد کومنیستی بود.حالا چطور ممکنه که یکی از افسران گارد سلطنتی به یک کشور کومنیست دو آتیشه سفر کنه؟؟؟؟؟به نظر شما این منطقیه؟اولین اقدام حکومت ایران در مقابل یک همچین اقدامی قتل طرف می باشه.که این اتفاق رخ نداد.
حالا شما خودتون قضاوت کنید آیا همچین چیزی می تونه صحت داشته باشه؟امش رو شایعه هم نمی شه گذاشت چون شایعه احتمال واقعیت داره اما این قضیه درصد واقعیتش صفر هست.این یکی از نمونه های تبلیغات سوء است که ابتدای مطلب بهتون گفتم.
حالا یکی دیگه از نمونه های این تبلیغات سوء رو براتون می گم:
نمی دونم شنیدین یا نه که این موضوع هست که می گن میرزایی یک زمانی یک مشت زده و از اون مشت فیلم برداری کردن.در حالت عادی که رفت و برگشت دست دیده نمی شه .فیلم برداری هم که کردن سرعت فیلم رو 90 برابر کم کردن تا بالاخره مشت ایشون دیده شده.اصلاً به نظر شما این قضیه با منطق و عقل جور در میاد؟حتی از بعد علمی هم که بررسی کنیم انرژی جنبشی دست ایشون برابر می شه با 1350 کیلو ژول.اگه زمان رفت و برگشت هم خیلی زیاد یک ثانیه در نظر بگیریم توان ماهیچه دست ایشون می شه 1350 کیلو وات.میدونید این یعنی چقدر؟؟از قدرت موتور هواپیمای جنگی mig-dds بیشتره.جالا دیگه خودتون قضاوت کنید.