• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

Kung Fu TOA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
2ewmss7.jpg

:f34r: توآ
4bibygh.jpg

stand cold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان و استادان

من قصد توهین به هیچ کسی و سبکی ندارم فقط چند مثله در مورد آقایی میرزایی

1. آقایی میرزایی یک نظامی بودند و این سوال را پیش می آورد که یک شخص نظامی ممنوع خروج است
حالا کی آقای میرزایی از ایران خارج شودن که به چین بروند که هنرهای رزمی فرا بگیرند و یک سبک ابدا کنند
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

2. کی؟ آقایی میرزایی به ایران برگشتن و این ابدای خود را به عموم عرضه کردند ؟

stand cold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به دوستان و استادان محترم مخصوصآ دوست عزیزمم

شرایط آرمانی برای یک فرد رزمی کار { نظر شخصی من }

1. قدرت بدنی بالا { لازمه بدنسازی رزمی }
2.دویدن { سرعتی و استقامت } برای فرار و مبارزات طولانی
3.دفاع شخصی
4.بدن انعطاف پذیر
5.آکروبات
6.سرعت در انجام دفاع شخصی و قدرت تصمیم گیری درست در مبارزه
7.فرا گرفتن مبارزات خیابانی
8.تمرین متداول موارد بالا

در نتیجه سبک مهم نیست .فرا گرفتن موارد بالا مهم است و می توان چند رشته را برای فرا گرفتن موارد بالا انتخاب کرد.

ظمنآ حرف های من توهین به هیچ کس وهیچ سبکی نیست و حرف های من هیچ گونه جهت گیری ندارد و فقط نظر شخصی من هست.

stand cold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان واستادان محترم

یک سوال از همرزمان خودم
سوال:شرایط گرفتن کمربند زرد و کمربند سبز و کمربند.........وکمربند مشکی چیست ؟

ممنون میشم.

stand cold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان واستادان محترم

من می خواهم یک سن سی به قول خودمون خیلی توپ را برای شما معرفی کنم .
سن سی امیر بهبودی که ایشون با ما به جز نین جوتسو, تکنیک و تاکتیک کاربردی رشته های رزمی دیگر هم کار میکند و حتی ایشون با ما کشتی کج و بعضی ازتکنیک های کار بردی کشتی را با ما کار میکنه و ما 6روز در هفته تمرین میکنیم که یک روز در باشگاه و یک روز در پارک که در باشگاه دفاع شخصی و آکروبات کارمی کنیم و سلاح کار می کنیم و در پارک بدن سازی و دویدن سرعتی و استقامت و تمرین و تکرار دفاع شخصی و آکروبات .
و ایشون هیچ هزینه از هنر جویان خود دریافت نمی کنند فقط باشگاه هزینه جای خودش رو از شما دریافت میکند.
و به هنر جویان خود خیلی توجه می کنند و از روی علاقه شخصی خود تدریس می کنند چون شغل اصلی ایشون نیست. و خیلی دیر کمربند میدهند که کمربند زرد بین 9ماه تا 1 سال است . و ایشون30 سال دارن .

برای کسب اطلاعات بیشتر از محل باشگاه و سن سی امیر بهبودی با ایمیل من تماس بگیرید

[email protected]

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
سلام به دوستان و استادان

1. آقایی میرزایی یک نظامی بودند و این سوال را پیش می آورد که یک شخص نظامی ممنوع خروج است
حالا کی آقای میرزایی از ایران خارج شودن که به چین بروند که هنرهای رزمی فرا بگیرند و یک سبک ابدا کنند
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

----

من با شرایط و پیش فرض های خود شما چند سوال از شما داشتم :

آقای فرجی کی و کجا نینجوتسو یاد گرفته ؟! :blink:

و

2-اگه شما می گید عضو بوجینکان نیستید چرا از آرم های بوجینکان و عکس هاتسومی سوکی استفاده میکنید

( اگه میگید هستید سوال 1 رو جواب بدید !!! )

stand cold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
----

من با شرایط و پیش فرض های خود شما چند سوال از شما داشتم :

آقای فرجی کی و کجا نینجوتسو یاد گرفته ؟! :blink:

و

2-اگه شما می گید عضو بوجینکان نیستید چرا از آرم های بوجینکان و عکس هاتسومی سوکی استفاده میکنید

( اگه میگید هستید سوال 1 رو جواب بدید !!! )

دوست عزیز برای گروه ما یعنی سن سی و همرزم های من اطلآ مهم نیست که این آقا کجا بوده و کجا بوده و.......... ما سبک مخصوص خودمان را داریم و به اسم نین جوتسو کار میکنیم چون به قول سن سی دست آدم بازه

Kung Fu TOA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینگاست که جمود نمو د بیرنگ سوگند تصویر پر رنگ را در ربود هر رنگ زاده می کند و مجموعه سرعت عالم را در نیستی تصور به هستی بیرنگ میدمد و مختصر تحرکی آشکار تا فرض بینهایت به ( دریافت ) و ( درک ) در خود میپروراند و همه ارتعاشات و امواج را در مقابله او میکند و در شکوه پیر هستی تکاملی از جهان پنهان با سلسله زمان به جهان آشکار میریزد

توآ طريقتِ دانائي و توانائي راهِ شالِ همّت، شالِ همّت، حقيقتِ وجودِ آدم، راهِ آيندة ماست
گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
:f34r:

Kung Fu TOA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان و استادان

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پيدايش كونگ فو توا در ايران
سالها پيش نه چندان دور ، بيش از دو دهه ، رهرو جوانى از سرزمين خاورميانه جهت فراگيرى فنون رزمى به خاور دور اعزام مى شود . اين رهرو در تايپه فنون رزمى را فرا مى گيرد كه در آن سرزمين به نام KUNG-FU-KARATO معروف بود.

رهرو پس از بازگشت به استادى چيره دست در زمينه هاى رزم ( علم تن ، روانشناسى ، پزشكى ، فلسفه گرائى ، روح روان ((چان))(ذن) علوم (( فيزيك )) ، رياضيات ، (( شيمى )) جهان مجهولات ) مبدل مى شود. مدرك استاد را انجمنى در تايوان به نام انجمن شالبند مشكى هاى تايوان صاد ر كرده بود، هر چند استاد بيش از آن بود كه با شال يا مدرك ديگرى قياس شود ولى پس از مراجعت از خاور دور استاد تيزبين و ژرف انديش در سال 1351 به تدريس GOGORIO كه يكى از شيوه هاى زيباى كاراته مى باشد، نمود. علت تعليم اين سبك را رهروان هرگز نفهميدند بعدها استاد در جمع رهروان گفت گوجوريو از كونگ فوى شائولين مركزى مشتق شده است. رهروان سرگشته و با ناباورى پذيرفتند و ماهها زير نظراستاد به فراگيرى اين سبك سپرى شد .

ناگفته نماند كه رنگ لباس سفيد بود و پس از گذراندن مدت چهار ماه تمرين مداوم استاد پس از مدتها در محل تاتمى ( اوتايمى ) كلمه TAO را در چهار طرف نوشت و پس از مدتى مربع تاتمى تبديل به دايره اوتايمى شد با رنگها ى دايره كوچك سفيد در وسط و دايره بزرگترى در به رنگ قرمز و آخرين باز هم دايره اى به رنگ سفيد بود . با كنجكاوى سئوال كردم مفهوم اين رنگها چيست ؟ در جواب از استاد چنين شنيدم : به زودى كه شيوه جديدى را تدريس مى كنم ، پاسخ شما را خواهم داد . و در جلسه بعدى استاد به تعليم شيوه ساده اى به نام BATO كه به گفته استاد سايه اى از تائو بود ، پرداخت .

چند ماهى نگذشته بود كه از طرف ماْ موران حكومتى آن زمان استاد را احضار نموده و ازايشان خواستند تا كلمهَ TAO را حذف كند، استاد اين كار را كرد . ولى در جمع خصوصى رهروان اين چنين گفت : هر چند تائو (TaO) هرگز نابود شدنى نيست، ولى من TO A(توآ ) را جانشين آن خواهم كرد. از استاد سئوال شد TO A يعنى چه ؟ اين دفعه هم جواب سئوا ل قبلى وهم سئوال دوم را پاسخ گفت . استاد گفت : در جواب سئوالى كه چندى قبل كردى ، فراموش نكرده ام ، درباره رنگهاى اوتايمى بود گفتم : بلى ! گفت : رنگ سفيد وسط دايره علامت صلح و دوستى در روى كره زمين است و رنگ قرمز علامت خون و پس از كمى تاُ مل گفت : ما در اين دايره با كسى مسابقه نمى دهيم ، ما فقط مبارزه مى كنيم و دايره اوتايمى ما اول صلح و دوم خون و نهايت مرگ است .

اين جواب اولين سئوال من بود و همان وقت گفت : از امروز رنگ لباس را عوض مى كنيم و براى هميشه لباس كونگ فو سياه TO A خواهد بود و اين طور تفسير كرد كه در كونگ فو سياه رنگ مقدسى است و در مقابل رنگهاى ديگر مقاومت مى كند و نفوذ هر رنگ بر آن بى اثر مى باشد وما نيز درمقابل رنگها و نيرنگها همچون رنگ سياه اصا لت خود را حفظ خواهيم كرد از نظرعلمى رنگ سياه نمى گذارد انرژى اى كه در اثر سوخت و ساز بدن توليد مى شود ، از دست برود و در خويش نگه مى دارد و از پيرى زود رس و كوفتگى و خستگى مى كاهد .

(Time of operation animal) زمان سير حركت حيوانات. و سپس به تفسير در مورد تكنيكهاى كونگ فو توآ پرداختند و اينچنين شروع نمود :

كونگ فو TO A از حركت حيوانات و مبارزه و جنگ الهام گرفته شده و امروز با فكر انسان كه برترين مخلوق است ، تكامل يافته و كونگ فو TO A شامل 73000 تكنيك تركيب و عكس العمل سازى است كه با شالبند سفيد شروع و با گذراندن دوره هفت خط شالبند سبز خط سفيد مى شوند

Kung Fu TOA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پروفسور ابراهيم ميرزايى )

عضو كميته 11 نفرى جهان و يگانه راهبر سيارهُ زمينيان ، با آهنگ زمان در بي زمان = تولد انديشهُ انسان

Kung Fu TOA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خصوصيات فيزيکی و اصول تکنيکهای کانگ فو توآ

حرکات بدن ما متکی بر رموز و اسرار سلولی و به کار گرفتن هسته سلولی و ذرات ريز اتمی بدن انسان است ، حرکات و ضربات طريقت دانايی هر يک در سلسله رموز و راز نبرد و شکستن مرز قدرت است ، هدف ما دستيافتن به اسرار نيروی تن و روان آدمی است . تمام کهکشان ها در انسان يعنی من درک می شوم .

اصولی که در مکتب تن و روان به کار گرفته می شود شامل بر استعداد تن ، درک فرمول تن ، به کار گرفتن چرخهای عضلانی ، جذبه چشم ، درک استعداد تن ، حرکات عضلانی که نتيجه اعمال اعصاب صورت می گيرد . پيچش های دورانی ، قدرت دوران به دوران ، انواع مبارزات تن به تن که با هفتاد در صد ضربات پا و سی درصد ضربات دست می باشد ، تکنيکهای تن جمعا ۷۳۰۰۰ تکنيک و عکس العمل سازی دارد .

عوامل موثر در تمرين

تمرينات وسيله ای برای تمرکز فکر و نيرو در مکان و زمان معين ، اصول اساسی تمرکز اعصاب ، خونسردی و اراده و صبر .

اگر در حرکات تکنيکی کانگ فو توآ مشاهده می کنيد که تمام فنون همراه با يک دوران منظم و زاويه معين است به اين دليل است که از اصل گشتاور که يکی از قوانين مهم فيزيک محسوب می شود . اگر در هنگام اجرای تکنيک ها پاها به حالتی خاص قرار می گيرد و با وارد آوردن ضربه به بدن شخص از پا نمی افتد به خاطر رعايت شرايط تعادل فيزيکی در ساخت تکنيکها می باشد .

آميختگی طريقت دانايی در علم

فنون تکنيکهای تن بر پايه و اساس علمی بنيان گذاری شده است . ضربه ها ، پيچش ها ، اثر ضربات ، زدن ، شکل خاص ضربات ، نظم موجود در تکنيکها و نبودن هيچ کمبود و تزلزلی از نظر جسمی و روانی در تکنيکها حاکی از اين است که توآ بر اساس يک تز علمی پايه ريزی شده است .

انتقال نيرو هميشه به صورت موج صورت می گيرد . حرکت دورانی امواج موجب غلبه کردن بر مقاومت جسم می شود .

اگر بخواهيم قوانين فيزيکی را از فنون طريقت دانايی حذف کنيم ، هيچ ضربه ای موثر نخواهد بود و تکنيک ها با يک سستی و کاهش نيرو مواجه می شود و در نتيجه استفاده از اين تکنيکها شخص مبتلا به درد مفاصل و تحليل نيروی بدن و کم شدن کارايی تکنيک خواهد شد . و با رعايت آنها ضربه ها قوی تر ، موثر تر و عمل و عکس العمل نيروی بدن سريعتر و غلبه بر اجسام آسان تر می گردد .

ramin_njf

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
ای جوانی کجایی که یادت بخیر

من حرفی برای گفتن ندارم جرء افسوس

این عکس خودم هست در سال 70 زیر نظر استاد فلاح شاگرد استاد گودرزی و ایشان هم شاگر پرفسور میرزایی بودند

من ارشد باشگاه پیمان در شیراز بودم یک سال بود که کانگفو ازاد شده بود و من تا خط 6 جلورفتم و بعد
101.gif

2zew406.jpg

چطوره دوستان هم عکسهای خودشون رو بذارن یا شاید جای دیگری ایجاد کنیم

آرشیتکت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
تاریخچه کیوکوشین کاراته ( قسمت هشتم)

1986/

• سیجی ایزوبه به عنوان نماینده، فعالیت خود را در برزیل آغاز کرد.
• شوکی ماتسویی موفق به انجام مبارزه یکصد نفره شد.
• سومین دوره مسابقات وزنی سراسری ژاپن در اوساکا برگزار گردید.
• هجدهمین دوره مسابقات سراسری ژاپن در توکیو انجام شد.

1987/

• چهارمین دوره مسابقات سراسری وزنی ژاپن انجام شد.
• چهارمین دوره مسابقات جهانی در توکیو برگزار گردید.

1988/

• پنجمین دوره مسابقات سراسری وزنی ژاپن برگزار شد.
• بیستمین دوره مسابقات سراسری ژاپن انجام گردید.
• ماس اویاما با ارسال نامه ای به سامارانچ(رئیس کمیته ملی المپیک) پیشنهاد نمود که رشته های کاراته، کونگ فو و تکواندو وارد مسابقات المپیک شوند.

1989/

• بنی اورکوادز، دون ناکاتانلسون در ژاپن با اویاما ملاقات کردند.
• بیست و یکمین دوره مسابقات سراسری ژاپن برگزار شد.

1990/

• هفتمین دوره مسابقات سراسری ژاپن انجام شد.
• بیست و دومین دوره مسابقات سراسری ژاپن در توکیو برگزار گردید.
1991/

• اکیراماسودا موفق به انجام مبارزه یکصد نفره شد.
• هشتمین دوره مسابقات سراسری وزنی ژاپن در اوساکا برگزار شد.
• پنجمین دوره مسابقات جهانی در توکیو انجام گردید. در این مسابقات میدوری به مقام قهرمانی رسید.

1992/

• نهمین دوره مسابقات سراسری وزنی ژاپن برگزار شد.
• ارتباط تنگاتنگ با سازمان سی دو کان برقرار گردید.
• بیست وچهارمین دوره مسابقات سراسری ژاپن انجام شد.

1993/

• دهمین دوره مسابقات سراسری وزنی ژاپن برگزار گردید.
• بیست و پنجمین دوره مسابقات سراسری ژاپن انجام شد.
• برای اولین بار سوسای اویاما به ایران سفر کرد . هم زمان با سفر ایشان مسابقات چهار جانبه ایران، سوریه ، لبنان و ژاپن در سالن تهیه افراسیابی برگزار گردید.

1994/

• سوسای اویاما در ماه می درگذشت. / اوس /
• شوکی ماتسویی بنا به وصیت اویاما و با حمایت اعضا هیئت رئیسه ، کمیته فنی و سایر نمایندگان جانشین اویاما شد.
• یازدهمین دوره مسابقات سراسری وزنی ژاپن برگزار شد.
• مراسم یادبود سوسای اویاما در هتل آاویاما فانرال توکیو برگزار گردید.
• بیست و ششمین دوره مسابقات سراسری ژاپن انجام شد.

1995/

• کنجی یاماکی و فرانسیسکو فیلهو موفق به انجام مبارزه یکصد نفره شدند.
• دوازدهمین دوره مسابقات سراسری وزنی ژاپن برگزار گردید.
• ششمین دوره مسابقات جهانی برگزار شد و طی آن کنجی یاماکی به مقام قهرمانی رسید و کازومی دوم شد.

1996/

• اولین دوره مسابقات جهانی بانوان در نیویورک برگزار شد.
• سیزدهمین دوره مسابقات سراسری وزنی ژاپن برگزار شد.
• بیست و هشتمین دوره مسابقات سراسری ژاپن برگزار شد.
• سمینار کمربند های سیاه ایران زیر نظر کانچو ماتسویی در اصفهان برگزار گردید.

1997/

• بنای یادبود سوسای اویاما در کوه میتسومینه ساخته شد.
• اولین دوره مسابقات وزنی جهانی به مناسبت یادبود سوسای اویاما در ماه می برگزار شد.
• بیست و نهمین دوره مسابقات سراسری ژاپن در توکیو برگزار شد.
• سمینار داوری کیوکوشین کاراته ایران زیر نظر شیهان پیترچانگ در چالوس انجام شد.

shahabsito

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ورزش های رزمی خوب نیست چون ترویج خشونت است

Nope
Aslan intor nist

Adam ba Honarhaye razmi ghavi mnishe
Age ye adame zaeef behesh hamle kone , bahash kari nadashte bashe va khashme khodesho mahar kone
Ama hamash bastegi be Taalime akhlaghie oon morabie dare

ENSHIN KARATE

Karate, Judo , Self Defence ... known as SABAKI

Baraye attelaate bishtar be saite
www.enshin.com morage'e konin

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
Nope
Aslan intor nist

Adam ba Honarhaye razmi ghavi mnishe
Age ye adame zaeef behesh hamle kone , bahash kari nadashte bashe va khashme khodesho mahar kone
Ama hamash bastegi be Taalime akhlaghie oon morabie dare

ENSHIN KARATE

Baraye attelaate bishtar be saite
www.enshin.com morage'e konin

اول سلام خوش امدید ،
چه پست قدیمی رو شما نقل کردید کاربر هم فک کنم دیگه نباشتش !!!
بعد هم میشه منظورتون رو از این بگید :
------

چون معنی که ما از ساباکی می دونیم این چیزا نیست

موفق باشی

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
یک سوال ! چرا این همه سبک هایی که برا درجه گرفتن احتیاج به مبارزات با حریف به اندازه شماره خط ندارن و 7500 تکنیک حفظ نیستن و ادعا نمی کنن که همانند توا از علوم کهکشان و فیزیک و شیمی و ... گشتاور و استفاده میکنن ،
همه و همه ضرباتشون و کاراشون یکی هست ؟ یا خیلی از توا کارا رفتن پرتوا ؟!
شاید بگی این ظاهر و اونا درک نکردن ،
پس شکستن اجسام سخت چی ؟ اونا هم که همین کارو بی نقص انجام میدن

پس لطفا به جا مانور دادن رو اینا و پست کردن صفحات یک کتاب یک چیز درست و جدید اینجا بزار که ارزش بحث کردن داشته باشه ! چیزی که به علم کسی که توا کار نیست اضافه کنه نه نظرش رو برگردونه ،

لطفا ....

بالا