به نظر من که فعلا تا کمربند نارنجی آیکیدو رفتم بهترین صلاح دفاعی در جنگهای رودررو آیکیدویه
چون نه مثل جودو خشک و خشن هست و نه اصلا نمایشی است و کمترین انرژی رو میخواد در عین حال بیشترین صدمه رو به طرف مقابل میزنه (حالا کمربند مشکی هر رشته ای باشه) درسته ممکنه دوتا بخورین اما ناک اوت میکنین.
ممکنه نینجا بودن یکم هیجانی تر باشه و در دل طرف مقابل رعب ایجاد کنه اما آیکیدو با کمک از بهترین فنون ورزشهای رزمی دیگه و تذهیب نفس و افزایش اعتماد به نفس و تمرین مستمر میتونه شما رو سد نفوذ نا پذیری بکنه
نظر هر شخصی در مورد ورزشهای رزمی فرق میکنه اما آیکیدو چیزیه که باعث شده کسی که استاد کاراته - گونگ فو و جودو بود به سمت این رشته کشیده شه
سلام ،خوش آمدی به این جمع .
فقط چنتا نکته :
اول چرا می گید کمر بند نارنجی و نمی گید کیو @#$ مثلا ، نا سلامتی سیستم ژاپنی هست !!
2- اول نینجا رو تعریف کنید !
3- اگر این فروم رو بخونید خواهید فهمید که تو کل این فروم دواع سر این هست که چیزی که در ایران تدریس میشه نینجوتسو نیست و ربطی بش نداره ، اگه شما واقعا یک بوودو کا باشی ، می دونی که ورزش های ژاپنی چه شکلی هستن ، و یک نگاه بندازی به چیزی که تو ایران تدریس میشه همه چیز دستت میاد .
4-بعدم بر فرض نینجا اون چیزی هست که شما تو فیلما می دیدی و فکر می کنی ، چه طوری در دل طرف ایجاد رعب می کنه ؟! می خوای بگی واسیا نقاب بزنم ، یا می گی : آهای من نینجام ، می کشمتا بعدم نامریی میشم پلیس نمی تونه منو بگیره ؟ یا می خوای پشتک نیم وارو بزنی ؟ ( بگزریم ماله نینجوتسو نیست ) ، دعوای خیابونی 1 دقیقه هم نیست ! و هیچ وقت نمی دونی کی شروع میشه ، چون طرف بدونی که بگه کار می کنه ، پس وقت فیلم بازی کردن نیست ، بعدم اینجا که من نینجوتسو کار می کنم ، به ما می گن هیجان نداشته باشید ، اما ایران که نه نینجوتسو هست نه این چیزا ، بگزریم .
5- آیکیدو شبیه نینجوتسو هست ، چون ریشه آیکیدو ، آیکی جوتسو در نینجوتسو و بوو جوتسو وجود داره ،
6- با حرف شما در مورد قوی ترین موافقم ، البته در ایران ، اونم فقط به سبک خالی ربط نداره و به اجرا کننده نیز بر می گرده
7- حرف شما یه چیز دیگشم لنگ هست ، ورزش های مدرن ژاپنی مثل کیودو ، کندو ، آیکیدو ، در مقابل روش های رزمی سنتی مثل کیوجوتسو ، کنجوتسو ، جوجوتسو ، آیکی جوتسو ، کوپو جوتسو ، نینجوتسو و بو جوتسو ، پشم هستن ، چون همشون مال دوره بعد از فودال ژاپن هستن یا دوره مدرن ، و از هدفشون که جنگ های خونی بوده دور شدن .