• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
اینم مقداری در مورد کاتا کاشیما شین ریو معروف قدیمی ومقداری هم در مورد kenjutsu....
بعد سعی مسکنم مقاله کاملش ترجمه کنم بزارم
2hi35ad.jpg

2hwpeew.jpg

از کوشا هم واسه مقاله جدیدش ممنونم :)
sanamura:f34r:

کسی کاشیما شین ریو و کاشیما شینتو ریو ، را با هم اشتباه نکنه ، اگه توضیح خواستید بگید ،! به هر حال ربطی به نینجوتسو ندارن ولی در جایگاه کوریو ، اهمیت خاصی دارن ، که بسیار خوندنش جالب هست

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
دهوا کار بدیه ... :D
اما خو آدمیزاد باید بلد باشه مبارزه کنه
اگه بخوام یه ورزش رو شروع کنم و نخوام هم زاید توش پیشرفت کنم چی رو پیشنهاد میدین؟
فقط در حدی که تو این مملکت گل و بلبل در صورت لزوم بتونم از خودم دفاع کنم و حقم خورده نشه ...

تاپ کیک بوکسینگ

یا رشته های معنی و پایه اساس دار کیک بوکس

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
بابا یه رشته ی آدم وارانه تر ... :D

آرشیتکت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
تاریخچه کیوکوشین کاراته (قسمت ششم)

1980 /
بعد از دومین دوره مسابقات جهانی کتابی تحت عنوان قوی ترین کاراته به چاپ رسید.

انتشار کتاب قوی ترین های کاراته به مناسبت دومین دوره مسالقات جهانی منتشر گردید.

سپس از جلسات متعدد که توسط اهضا هیئت رئیسه در مورد مسئله مربوط به ویلی ویلیامز و اینوکی برگزار گردید، سرانجام آنها تصمیم گرفتند که فعالیت شیگیرو اویاما ( shigeru oyama ) و شاگردش برای مدت نا معین به تعلیق در آید.

مسابقات آزاد کیوکوشین استرالیا در این سال برگزار شد.

سن سی ماتسوهی موری به عنوان چهارمین مدیر کیوکوشین کای کان شروع به فعالیت نمود.

مسابقات آزاد کیوکوشین در شهر چیبا ژاپن برگزار گردید.

اولین دوره مسابقات قهرمانی کاراته در شهر کاناگاوا انجام شد.

کتاب فلسفه کاراته اویاما به چاپ رسید.

مسابقات سراسری ژاپن در شهر نیگاتا برگزار شد.

از اویاما به منظور سخنرانی برای زندانیان ناکانو دعوت به عمل آمد صحبتهای وی بااستقبا ل
زیادی مواجه شد.

سوسای اویاما جهت تهیه عکس به منظور چاپ دائره المعارف کاراته به شهرهای توکوشیما و هیروشیما مسافرت کرد.

هیدیوکی آشی وارا نماینده ایهیمی و یوشیجی سوئنو به دلیل تخلف از قوانین سازمان جهانی بنا به رای و تصمیم هیئت رئیسه از این سازمان اخراج شدند.

افتتاح هفتمین دوره مسابقات قهرمانی آزاد کاراته در هوکایدو و سومین دوره مسابقات قهرمانی آزاد شمال شرق ژاپن انجام شد.

مسابقات قهرمانی آزاد کاراته ژاپن در سالن تربیت بدنی توکیو برگزار شد و طی آن کیجی سنپی، ماکوتو ناکامورا و تاکاشی یوشی ناگا عناوین اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.

فیلمبرداری از دوره های آموزشی و تمرینات هونبو برای برنامه های خبری t.b.s با عنوان تلویزیون رتو.

برگزاری مراسمی توسط نماینده برزیل به منظور بزرگداشت 24 سال خدمات ارتش پلیس محلی و جشن اعطای درجه سرهنگ دومی به ریزو نیشی.

1981 /
سفر کویچی کاواباتا (دان سه ) جهت آموزش به استرالیا.

افتتاح نمایندگی های سازمان جهانی در هیوگو و کاگوشیما.

شرکت اویاما در مسابقات کیوکوشین کاراته شیلی.

افتتاح نمایندگی سازمان جهانی در تویوما.

فعالیتهای کیوکوشین کاراته توسطمجله پر طرفدار نیویورک(G.Q ) تحت پوشش خبری قرار گرفت.

اویاما از کنی یوتن بوگاردی و لن بارنز قدر دانی کرد.

شاهزاده فیصل از عربستان سعودی به توکیو آمد و با سوسای اویاما به طور خصوصی ملاقات نمود.سپس کمربند

سیاه های هونبو در حضور شاهزاده فیصل اقدام به اجرای حرکات نمایشی و تمشی واری نمودند که مورد توجه قرار گرفت.

دومین دوره مسابقات قهرمانی در شهر چیبا ژاپن برگزار شد.

اولین دوره مسابقات آزاد کاراته کشورهای جنوب شرق آسیا در جاکارتای اندونزی برگزار شد.

کمربند سیاه های هونبو در ضیافت گرد همایی دریایی آمریکا و ژاپن به اجرای حرکات نمایشی پرداختند.

مسابقات کشورهای امریکای جنوبی در برزیل برگزار شد.

هشتمین دوره مسابقات کاراته آزاد هوکایدو انجام شد.

سیزدهمین دوره مسابقات سراسری ژلپن برگزار شد. کیجی سنپی قهرمان این دوره از مسابقات شد، ماکوتوناکامورا نایب قهرمان گردید و شوکی ماتسویی به مقام سوم بسنده کرد.

سفرهیرندرابیر بیکرام شاک شاهزاده نپال به ژاپن و اجرای حرکات نمایشی و تمشی واری کمربند های سیاه هونبو در حضور او.

برگزاری نهمین دوره مسابقات قهرمانی شیلی.

برگزاری مسابقات قهرمانی کاراته پاکستان.

آرشیتکت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9

1980 /

سپس از جلسات متعدد که توسط اهضا هیئت رئیسه در مورد مسئله مربوط به ویلی ویلیامز و اینوکی برگزار گردید، سرانجام آنها تصمیم گرفتند که فعالیت شیگیرو اویاما ( shigeru oyama ) و شاگردش برای مدت نا معین به تعلیق در آید.

از اویاما به منظور سخنرانی برای زندانیان ناکانو دعوت به عمل آمد صحبتهای وی بااستقبا ل
زیادی مواجه شد.

سوسای اویاما جهت تهیه عکس به منظور چاپ دائره المعارف کاراته به شهرهای توکوشیما و هیروشیما مسافرت کرد.

هیدیوکی آشی وارا نماینده ایهیمی و یوشیجی سوئنو به دلیل تخلف از قوانین سازمان جهانی بنا به رای و تصمیم هیئت رئیسه از این سازمان اخراج شدند.

افتتاح هفتمین دوره مسابقات قهرمانی آزاد کاراته در هوکایدو و سومین دوره مسابقات قهرمانی آزاد شمال شرق ژاپن انجام شد.

مسابقات قهرمانی آزاد کاراته ژاپن در سالن تربیت بدنی توکیو برگزار شد و طی آن کیجی سنپی، ماکوتو ناکامورا و تاکاشی یوشی ناگا عناوین اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.

فیلمبرداری از دوره های آموزشی و تمرینات هونبو برای برنامه های خبری t.b.s با عنوان تلویزیون رتو.

برگزاری مراسمی توسط نماینده برزیل به منظور بزرگداشت 24 سال خدمات ارتش پلیس محلی و جشن اعطای درجه سرهنگ دومی به ریزو نیشی.

1981 /

فعالیتهای کیوکوشین کاراته توسطمجله پر طرفدار نیویورک(G.Q ) تحت پوشش خبری قرار گرفت.

شاهزاده فیصل از عربستان سعودی به توکیو آمد و با سوسای اویاما به طور خصوصی ملاقات نمود.سپس کمربند

سیاه های هونبو در حضور شاهزاده فیصل اقدام به اجرای حرکات نمایشی و تمشی واری نمودند که مورد توجه قرار گرفت.

اولین دوره مسابقات آزاد کاراته کشورهای جنوب شرق آسیا در جاکارتای اندونزی برگزار شد.

کمربند سیاه های هونبو در ضیافت گرد همایی دریایی آمریکا و ژاپن به اجرای حرکات نمایشی پرداختند.

سیزدهمین دوره مسابقات سراسری ژلپن برگزار شد. کیجی سنپی قهرمان این دوره از مسابقات شد، ماکوتوناکامورا نایب قهرمان گردید و شوکی ماتسویی به مقام سوم بسنده کرد.

سفرهیرندرابیر بیکرام شاک شاهزاده نپال به ژاپن و اجرای حرکات نمایشی و تمشی واری کمربند های سیاه هونبو در حضور او.

آرشیتکت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9

1980 /

زیادی مواجه شد.

1981 /

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
بابا یه رشته ی آدم وارانه تر ... :D

مگه اینا چشونه ؟! این طور که تو گفتی این رشته ها به کارت می یاد

می گه تو ایران چند نو رشته داریم ؟

1-آیکیدو و کوک سول وون

2- جودو و جوجیتسو

3- انواع کاراته ، کونگ فو ایرانی ، تکواندو ، نینجوتسو ایرانی !!!!! که کیک بوکس ، این وسط کاری ترینشون هست و فرم و اینا تعطیل !!

من جای تو بودم تو ایران ؛ آیکیدو می رفتم ، ولی آیکیدو با روحیه کمتر ایرانی سازگار هست ، و همه فکر می کنن فیلم هست یا کارا نسیت ( چون در مقایسه با رشته های نوع 3 زمان و تمرین بیشتر می خواد )

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام خوبید در مورد زنجیر کمی صحبت کنید

و کمی توضیح بدید انواع زنجیرها

sanamura:f34r:

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
خدمت دوست عزيزم cyb3rninja666عرض سلام دارم.و خوشحالم كه بلاخره تونستيد براي آموزش نينجوتسوي واقعي به كشور مجارستان برين و همچنين به تمام بچه هاي فروم بر حقي گفته هاي خودتون را اثبات كنيد. و ثابت كنيد كه نينجوتسوي واقعي ژاپني چيست و نوع من در آوردي آن چه ميباشد.

aria_cop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نظر من که فعلا تا کمربند نارنجی آیکیدو رفتم بهترین صلاح دفاعی در جنگهای رودررو آیکیدویه
چون نه مثل جودو خشک و خشن هست و نه اصلا نمایشی است و کمترین انرژی رو میخواد در عین حال بیشترین صدمه رو به طرف مقابل میزنه (حالا کمربند مشکی هر رشته ای باشه) درسته ممکنه دوتا بخورین اما ناک اوت میکنین.
ممکنه نینجا بودن یکم هیجانی تر باشه و در دل طرف مقابل رعب ایجاد کنه اما آیکیدو با کمک از بهترین فنون ورزشهای رزمی دیگه و تذهیب نفس و افزایش اعتماد به نفس و تمرین مستمر میتونه شما رو سد نفوذ نا پذیری بکنه

نظر هر شخصی در مورد ورزشهای رزمی فرق میکنه اما آیکیدو چیزیه که باعث شده کسی که استاد کاراته - گونگ فو و جودو بود به سمت این رشته کشیده شه

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
به نظر من که فعلا تا کمربند نارنجی آیکیدو رفتم بهترین صلاح دفاعی در جنگهای رودررو آیکیدویه
چون نه مثل جودو خشک و خشن هست و نه اصلا نمایشی است و کمترین انرژی رو میخواد در عین حال بیشترین صدمه رو به طرف مقابل میزنه (حالا کمربند مشکی هر رشته ای باشه) درسته ممکنه دوتا بخورین اما ناک اوت میکنین.
ممکنه نینجا بودن یکم هیجانی تر باشه و در دل طرف مقابل رعب ایجاد کنه اما آیکیدو با کمک از بهترین فنون ورزشهای رزمی دیگه و تذهیب نفس و افزایش اعتماد به نفس و تمرین مستمر میتونه شما رو سد نفوذ نا پذیری بکنه

نظر هر شخصی در مورد ورزشهای رزمی فرق میکنه اما آیکیدو چیزیه که باعث شده کسی که استاد کاراته - گونگ فو و جودو بود به سمت این رشته کشیده شه

كاملا موافقم از لحاظ دفاعي شايد بهترين ورزشها كه با كمترين نيرو بهترين عملكرد را داره آيكيدو باشه .البته تاي چي سبگ يانگ هم بسيار كامله حتي از آيكيدو بهتره .حيف كه آيكيدو در ايران داراي اساتيد بزرگ و قوي كميه. و همچنين اين سبك اگر زير نظر استاد مجرب و كارداني نباشه مي تونه باعث دل زدگي و اسيب ديدگي هنر جو بشه

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13

سلام ،خوش آمدی به این جمع .
فقط چنتا نکته :
اول چرا می گید کمر بند نارنجی و نمی گید کیو @#$ مثلا ، نا سلامتی سیستم ژاپنی هست !!
2- اول نینجا رو تعریف کنید !
3- اگر این فروم رو بخونید خواهید فهمید که تو کل این فروم دواع سر این هست که چیزی که در ایران تدریس میشه نینجوتسو نیست و ربطی بش نداره ، اگه شما واقعا یک بوودو کا باشی ، می دونی که ورزش های ژاپنی چه شکلی هستن ، و یک نگاه بندازی به چیزی که تو ایران تدریس میشه همه چیز دستت میاد .

4-بعدم بر فرض نینجا اون چیزی هست که شما تو فیلما می دیدی و فکر می کنی ، چه طوری در دل طرف ایجاد رعب می کنه ؟! می خوای بگی واسیا نقاب بزنم ، یا می گی : آهای من نینجام ، می کشمتا بعدم نامریی میشم پلیس نمی تونه منو بگیره ؟ یا می خوای پشتک نیم وارو بزنی ؟ ( بگزریم ماله نینجوتسو نیست ) ، دعوای خیابونی 1 دقیقه هم نیست ! و هیچ وقت نمی دونی کی شروع میشه ، چون طرف بدونی که بگه کار می کنه ، پس وقت فیلم بازی کردن نیست ، بعدم اینجا که من نینجوتسو کار می کنم ، به ما می گن هیجان نداشته باشید ، اما ایران که نه نینجوتسو هست نه این چیزا ، بگزریم .

5- آیکیدو شبیه نینجوتسو هست ، چون ریشه آیکیدو ، آیکی جوتسو در نینجوتسو و بوو جوتسو وجود داره ،
6- با حرف شما در مورد قوی ترین موافقم ، البته در ایران ، اونم فقط به سبک خالی ربط نداره و به اجرا کننده نیز بر می گرده
7- حرف شما یه چیز دیگشم لنگ هست ، ورزش های مدرن ژاپنی مثل کیودو ، کندو ، آیکیدو ، در مقابل روش های رزمی سنتی مثل کیوجوتسو ، کنجوتسو ، جوجوتسو ، آیکی جوتسو ، کوپو جوتسو ، نینجوتسو و بو جوتسو ، پشم هستن ، چون همشون مال دوره بعد از فودال ژاپن هستن یا دوره مدرن ، و از هدفشون که جنگ های خونی بوده دور شدن .

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
خدمت دوست عزيزم cyb3rninja666عرض سلام دارم.و خوشحالم كه بلاخره تونستيد براي آموزش نينجوتسوي واقعي به كشور مجارستان برين و همچنين به تمام بچه هاي فروم بر حقي گفته هاي خودتون را اثبات كنيد. و ثابت كنيد كه نينجوتسوي واقعي ژاپني چيست و نوع من در آوردي آن چه ميباشد.

لول ، آقا کم پیدا ، مسنجر هم که جواب نمی دی ، !!: فعلا سعی کردیم دعوا نکنیم ! و به حرفایی که شیهان آرنواد و سنسی زدن گوش می دم ، با این حال بعضی وقتا سر دوجو با اجازه سنسی فیلم میگرم و بش گفتم که برای چی می خوام ؛ که به زودی لینک می زارم اینجا

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
بابا حوصلمون سر رفت ، یکی بیاد یه چیزی یاد بده ، بحث کنیم چیزی ! مردیم از بس ملت سوال پرسیدن ، فقط لطفا تریپ جدول زمانی نباشه ، یه موضوع رو درست توضیح بدید .

:cool:

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
شما چندتا عکس از انواع گارد گرفتن نینجا برای ما بگذار که 3 ساله خواسته بودم
گفته بودین که 8 مدل هست شما چندتا قشنگش رو با عکس قرار بدین

ممونم

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
من نگفتم 8 تا داره !
بعدم نینجوتسو گارد نداره چون مسابقه نیست ، نشست داره

2 تا از خفناشم میگم شتید برات مسخره بیاد

1 - حالت عادی وایسا ، این یه نمونش
2- حالت عادی که وایسادی 2 تا دست رو بزار پشت باسنت به طوری که کف دست رو به بیرون باشه ، انگار شلوار لی پات هست و دست رو کردی جیب عقب ولی ! پشت دست چسبیده به پا هست !!:cool:

شرمنده نینجوتسو که ما کار می کنیم ، چیز خفن و اینطوری که ملت بترسن نداره ، برا اون چیزا ، فیلم نینجا آمریکایی ، ببین ::f34r:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
ninja gard khasti nadare

aghaye kosha tozih dadan

chanta halat neshast dare ke jalebe

badesham kasi jelo dorbin vanemiste gard begire ke azash ax begiran bege man ninjam ke aks ro bezarim inja

age film haye hastsomi ro dashte bashi mitoni halat istadan ha va ehteramat va neshastan haro bebini
bye

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
چه صمیمی شدی ؟
همه شاگردای آقای فرجی با هاتسومی سوکی اینطوری پسر خاله هستن ؟
بعدم این اواتر رو ور دار ، فکر کردی عکس از خونه سنسی که توش با یکی از شیهان ها وایساده بزاری آواترت ، همه فکر می کنن بوجینکان داره ایران ؟
بعد hatsumi درسته

Hatsumi Soke
Hatsumi Sensie
Dr.Hatsumi ,

بعد ایشون درباره نینجوتسو پرسید ، نه نینجون ایرانی

اینجا 7 تا کامائه هست

http://www.winjutsu.com/ninjakids/techniques/index.html

برو چک کن

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
تولد دوستمون ، آرشیتکت ، مبارک ،

===================
سن خود را با تعداد دوستانت بشمار نه با تعداد جشن های تولدت
======================================
;)

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
ajab
vaghean ke
ssn chi dilono hinchodsi foichen:f34r:

................doganegi dar dang sokhtn jalebe............................ajabbbb:thumbsup: ;)

بالا