• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همراه با مقدماتی جام جهانی 2014

che226

Registered User
لایک‌ها
419
The World Cup needs Cristiano Ronaldo
هرکی مخالف این قضیه است، فوتبالدوست نیست، حتی بارسایی هاش. جام جهانی رو ستاره هاش زیبا می کنن، مسی، رونالدو، روبن، فن پرسی، نیمار، ریبری، مولر و اوزیل و شواینی و پیرلو و آگوئرو و ژاوی و اینیستا و سیلوا و زلاتان و... .
بالوتلی رو یادت رفت ....;)

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
من فکر میکنم شرایط پرتغال هم خطری باشه واقعاً اگر تو زمین حریف نتونن گل بزنن و یه گلم تو دقایق آخر بخورن بعد به وقتهای اضافه بکشه احتمال حذفشون بیشتر از حذف سوئده سوئد با این ستارش که من اصلاً باهاش حال نمیکنم توانایی زیادی تو حالگیری کل دنیا داره و هممونو از حضور دومین ستاره حال حاضر دنیا محروم کنن (زبونتو گاز بگیر!)

خب دوستان دیشبم دو تیم افریقایی به برزیل راه یافتند:
نیجریه
ساحل عاج

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
بالوتلی رو یادت رفت ....;)

بالوتلی که باید باشه و ایتالیا رو قهرمان جام جهانی کنه :دی
پ ن : ژاپن تا حالا چند بازی تدارکاتی با بهترین تیم ها گذاشته و نتایج خوبی گرفته، کره همین طور اونوقت کفاشیان اعلام میکنه که پول نداریم ، با تیم هایی که علاقه داشته باشن با ایران بازی کنن و پول زیادی هم نخوان بازی میذاریم با این وضعیت امیدوارم توی جام جهانی آبروریزی نکنیم ظاهرا فوتبال برای ما آزمون نداره و فقط خطاست

arambash

Registered User
لایک‌ها
563

Kamyar-Butch

Registered User
لایک‌ها
144

من دوست دارم ایسلند به جام جهانی صعود کنه تا اولین حضورش در جام جهانی رو تجربه کنه ...

واقعاً حیفه از بین سوئد و پرتغال یکیشون در جام جهانی غایب باشه و فرانسه هم که داره حذف میشه ، اونوقت تیمهای نه چندان قدرتمند آسیا ( به جز ژاپن ) و منطقۀ کونکاکاف حاضر باشن در جام جهانی .

من خودم طرفدار فرانسم و واقعاً حیفه ریبری رو در جام جهانی نبینیم ... اما ظاهراً در بازی روز جمعه آب قطع بوده !

///

انصافاً تنها تیمی که تو جام جهانی میتونیم ببریمش ایسلنده ! ( البته اگه صعود کنه )

شاید یونان یا الجزایر رو هم بتونیم ببریم ! ( البته اگه صعود کنن )

من فکر کنم تیم ملی با شیوه ای تدافعی در جام جهانی باری کنه تا کمتر گل بخوریم .

البته بستگی داره با چه تیمهایی همگروه بشیم و تیم حریف نیاز به گل زیاد داشته باشه یا نه .

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
خیلی راجب تیم ملی ابراز ناامیدی شده این خوبه چون شگرد تیم ما موفقیت تو شرایطیه که ازش انتظار نیست!!
البته ما ستاره های خوبی تو خط حمله و هافبک داریم اما دفاع ضعیفی داریم ...
به هرحال میشه امیدوار بود با یه تیم درجه2 اروپا و آفریقا بازی کنیمو ببریمش
اما صعود به دور بعد خوشبینانه هم نگاه کنیم بعیده با این وضعیت
دفاع ما هیچوقت خوب نبوده ولی فکر کنم هیچوقتم به این بدی نبوده !!

ضعیفترین تیمهای جامو باید تو تیمهای درجه دوی اروپایی جستجو کرد واقعاً آمار بگیرید ببینید موفقیت اروپاییا نسبت به سهمیه زیادشون تو جام جهانی امار رضایت بخشیه؟! من فکر میکنم اگر مثلاً همه تیمهای حاضر تو مرحله مقدماتی جام جهانی در آمریکای جنوبی همشون تو جام جهانی حضور داشتند قطعاً دوسه تاشون تو نیمه نهایی بودن آخه وقتی از این فوتبال جذاب و فیزیکی فقط 5 نماینده تو جام جهانی باشه و از اروپا 13 تیم باشه!! خب معلومه عدالت رعایت نشده تیمهایی مثل سوئیس بلژیک یونان و ... کجای فوتبال دنیان و چندتا فوق ستاره دارن که باید به جای تیمهای خوبی مثل پاراگوئه که دور قبل نزدیک بود قهرمان رو حذف کنه و واقعاً با بداقبالی حذف شدو بگیرن ؟؟؟
فیفا رو همه میشناسیم و چندصفحه قبلم کلی بحث کردیم که کثیفی تو تمام تصمیماتش موج میزنه اون هم خیلی زیادتر از بقیه ورزشها
بلاتر چقدر راحت خودشو تو تهران توجیه کرد میگه کثیفی تو همه ورزشا هست پس تو فوتبالم باید باشه!! نمیاد بگه اهمیت فوتبال و زیرذره بین بودنش و حساسیتش و میزان پولی که به خاطرش جابجا میشه چقدره و به خاطر اون چقدر باید به این مسائل کثیف حساس تر بود بلکه به راحتی از ناپاکی های سازمان خودش دفاع میکنه !!
این بلاتر اگر عقل درست حسابی داشت همچین معیار مسخره ای رو از این جام به بعد برای تعیین سرگروه ها و سیدبندی (رنک تیمها اونم ماه ها قبل از شروع جام!!) ترتیب نمیداد ...
حرف زیاده ولی چه سود جز حرص بیخودی ...

Kamyar-Butch

Registered User
لایک‌ها
144
خیلی راجب تیم ملی ابراز ناامیدی شده این خوبه چون شگرد تیم ما موفقیت تو شرایطیه که ازش انتظار نیست!!

ضعیفترین تیمهای جامو باید تو تیمهای درجه دوی اروپایی جستجو کرد واقعاً آمار بگیرید ببینید موفقیت اروپاییا نسبت به سهمیه زیادشون تو جام جهانی امار رضایت بخشیه؟! من فکر میکنم اگر مثلاً همه تیمهای حاضر تو مرحله مقدماتی جام جهانی در آمریکای جنوبی همشون تو جام جهانی حضور داشتند قطعاً دوسه تاشون تو نیمه نهایی بودن آخه وقتی از این فوتبال جذاب و فیزیکی فقط 5 نماینده تو جام جهانی باشه و از اروپا 13 تیم باشه!! خب معلومه عدالت رعایت نشده تیمهایی مثل سوئیس بلژیک یونان و ... کجای فوتبال دنیان و چندتا فوق ستاره دارن که باید به جای تیمهای خوبی مثل پاراگوئه که دور قبل نزدیک بود قهرمان رو حذف کنه و واقعاً با بداقبالی حذف شدو بگیرن ؟؟؟
فیفا رو همه میشناسیم و چندصفحه قبلم کلی بحث کردیم که کثیفی تو تمام تصمیماتش موج میزنه اون هم خیلی زیادتر از بقیه ورزشها
بلاتر چقدر راحت خودشو تو تهران توجیه کرد میگه کثیفی تو همه ورزشا هست پس تو فوتبالم باید باشه!! نمیاد بگه اهمیت فوتبال و زیرذره بین بودنش و حساسیتش و میزان پولی که به خاطرش جابجا میشه چقدره و به خاطر اون چقدر باید به این مسائل کثیف حساس تر بود بلکه به راحتی از ناپاکی های سازمان خودش دفاع میکنه !!
این بلاتر اگر عقل درست حسابی داشت همچین معیار مسخره ای رو از این جام به بعد برای تعیین سرگروه ها و سیدبندی (رنک تیمها اونم ماه ها قبل از شروع جام!!) ترتیب نمیداد ...

دوست عزیز شما مثل اینکه خیلی ضد اروپا هستی !

الان دو دورس که هر دو فینالیستهای جام جهانی اروپایی هستند . جام 2006 که هر 4 تیم حاضر در نیمه نهایی اروپایی بودن و در جام 2010 هم 3 تیم نیمه نهایی اروپایی بودن .

کلاً فیفا میخواد با سهمیه دادن به سایر قاره ها به نوعی با یوفا مقابله کنه . یوفا هم الان اومده و تعداد تیمهای جام ملتهای اروپا رو به 24 تیم افزایش داده و جام ملتهای 2016 با 24 تیم برگزار خواهد شد .

الان سالهاست جام جلتهای اروپا مهیج تر و جذاب تر از جام جهانیه .

فوتبال یعنی اروپا + برزیل و آرژانتین

arambash

Registered User
لایک‌ها
563

دوست عزیز شما مثل اینکه خیلی ضد اروپا هستی !

الان دو دورس که هر دو فینالیستهای جام جهانی اروپایی هستند . جام 2006 که هر 4 تیم حاضر در نیمه نهایی اروپایی بودن و در جام 2010 هم 3 تیم نیمه نهایی اروپایی بودن .

کلاً فیفا میخواد با سهمیه دادن به سایر قاره ها به نوعی با یوفا مقابله کنه . یوفا هم الان اومده و تعداد تیمهای جام ملتهای اروپا رو به 24 تیم افزایش داده و جام ملتهای 2016 با 24 تیم برگزار خواهد شد .

الان سالهاست جام جلتهای اروپا مهیج تر و جذاب تر از جام جهانیه .

فوتبال یعنی اروپا + برزیل و آرژانتین

اتفاقاً تصمیمات فیفا در عمل کمک به یوفاس یه بچه هم میفهمه سازمانی که اصل کاریاش همه اروپایین و اصلاً عمده سرمایش با باشگاهای اروپایی و تبلیغات اونهاست از اونا حمایت میکنه
کی گفته جذابیت جام ملتها و کیفیتش از بقیه جام ها بیشتره
من پستهای شمارو میبینم میترسم چند دفعس اومدی اینجا فضای کل کل بین طرفدارای رونالدو و زلاتان که به شخصه حالم ازش به هم میخوره و مطمئنم دنیای فوتبال اکثریت قاطعش رونالدو رو خیلی بیشتر دوست داره اما دیشب خواستم یه جوری که بحث نشه این نظرمو بدم اما ازت میترسیدم چندبار پستمو ویرایش کردمو اخرشم چیزی نگفتم در این رابطه حالا که دوست داری باهام گلاویز شی خودت خواستی دیگه منم حرفمو تا آخر میزنم !
به هرحال نظرم در مورد شخص شما و استدلالت در مورد برتری کیفیت اروپا نسبت به فوتبال سراسر تکنیک و زیبایی امریکای لاتین اینه که شما به نظرم از اونایی هستی که اشی مشی زیاد میخورن چون زیاد تبلیغشو تو تی وی دیدن ...!!
اینکه باشگاهای پولدار اروپایی بازیکنهای گرون قیمت دارن و به خاطر ثروتشون تو دورافتاده ترین کشورای دنیا هم مسابقات لیگاشونو پخش میکنن دلیل کیفیت فنیشون نیست حتی با همین پولداریو خرج پول بی زبونی که به خاطر چارتا مفنگی(صرف نظر از بازیکنهای خوبی که اونا هم به خاطر پولداری و معروفیت به اونجا رفتن) میبینیم که لیگ انگلیس هنوز نتونسته بازی روی زمین رو در حد بالا ارائه بده یا لیگ اسپانیا جز دوتا تیم پولدارش که فقط میگردن یه بازیکن و مربی پیدا کنن پولاشونو تموم کنن بقیه تیماش همه بوشن! لیگای دیگه هم که یا مثل ایتالیا به خاطر همون نداشتن پشتوانه مالی از کیفیت افتادن و نتونستن بازیکن های خوب سایر قاره ها رو به تاراج ببرن یا مثل لیگ آلمان همیشه یه لیگ ماشینی و نه چندان جذاب دارن که اصلاً در حد لیگ جوانان اوروگوئه هم بار فنی نداره از نظر من
سعی کردم کل نظراتمو خلاصه کنمو تو همین پست بگم شما هم نظرتو میگی و محترمه ولی فکر نکن از اونام که بیام باهات کل کل کنم چون وقتشو ندارم
ولی یادت باشه دلبندم اگر لیگ مکزیک مثلاً شهرت لیگ آلمان رو نداره دلیل نمیشه سطح فنیش کمتر باشه تو دنیای امروز پول و تبلیغات حرف اول رو میزنه نه فقط در فوتبال در همه وادی ها مثلاً تو حیطه موسیقی هم کارهای اصولی جایزه نمیگیرن بلکه چارتا جوون بیریش که نمیدونن نت چیه و دری وری میگن میان میشن سلطان راک ...
پس حق به حقدار نمیرسه
جام جهانی تنها جاییه که کشورها تمام قد میتونن از کیفیت فوتبالشون دفاع کنن اما واقعاً حیف نیست تیم های آفریقایی و آمریکایی که اگر بازیکنهای بزرگشون نبودن این لیگ های سرمایه داری اروپایی هم دیگه آبرویی برای نشون دادن بازیای مسخره و بی روحشون نداشتن فقط 4 5 تا نماینده دارن و به همین خاطرم شانسشون به شدت در نتیجه گرفتن کم میشه اما اروپاییا به لطف حضور کلی تیم ریزو درشت همه چیزو به نفع خودشون تموم میکنن ؟؟

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
این تاپیک خیلی خنده داره!
یه بچه 14 ساله(شایدم کمتر) اومده تاپیک زده بعد کلاس درس راه انداخته .
توی هر موضوعی توی فوتبال جهان وارده و بحث میکنه در حد تیم ملی.
اینم از گفتارهای گران بهاش:
اروپا خوب نیس,زلاتان چون خوشش نمیاد خوب نیس.
لیگ آلمان؟؟؟نه باوو لیگ بورکینافاسو خوبه.
اسپانیا هم که دو تا تیم قوی داره.بقیه پشمک ان.
سوئد و پرتقال و فرانسه و اوکراین هم که اصلا نباید بیان جام جهانی(پاراگوئه بهتره)

از مدیران خواهش دارم این تاپیک رو منتقل کنن بخش خاطرات بقیه دوستان هم ببینن و یه دل سیر بخندن.

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425

همون بلژیک که گفتی الان یکی از پرستاره ترین تیم های جهانه
یه نگاه به بازیکناش بنداز به نظرت به جز برزیل و آرژانتین چه تیمی در آمریکای جنوبی در حد بلژیکه از لحاظ بازیکن؟

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
همون بلژیک که گفتی الان یکی از پرستاره ترین تیم های جهانه
یه نگاه به بازیکناش بنداز به نظرت به جز برزیل و آرژانتین چه تیمی در آمریکای جنوبی در حد بلژیکه از لحاظ بازیکن؟
من بلژیک رو در حدی نمیدونم که با صعود کرده ها و حتی صعود نکرده های آمریکای جنوبی مقایسش کنم ولی مثلاً شیلی رو میگذارم یه نگاه بندازید
Belgium national football team - Wikipedia, the free encyclopedia

Chile national football team - Wikipedia, the free encyclopedia

قضاوت با خودتون من حرفی ندارم.

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
...
توی هر موضوعی توی فوتبال جهان وارده و بحث میکنه در حد تیم ملی.
...
.
خوبیش اینه که ما میتونیم بدون جفتک پرونی تو هر زمینه که عشقمون بکشه بحث کنیم
ولی شما که متأسفانه همینشم بلد نیستی جانم !

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

اشک کدامیک جاری میشود ؟:

کریس رونالدو ؟
زلاتان ؟
ریبری ؟؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فکر کنم ریبری جاری شه. و بعدش زلانان

اما رونالدو من فکر میکنم امشب هم گل بزنه

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
فکر کنم ریبری جاری شه. و بعدش زلانان

اما رونالدو من فکر میکنم امشب هم گل بزنه

امیدوارم ازین بازی های دراماتیک بشه
هم زلاتان گل بزنه
هم روالدو

یکیشون هم حذف بشند برند پای گیرنده دیجیتال

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853

اشک کدامیک جاری میشود ؟:

کریس رونالدو ؟
زلاتان ؟
ریبری ؟؟

شاید اشک رونالدو رو ببینی ولی اشک زلاتان رو نمیبینی چون هیچ وقت ندیدم گریه کنه زلات اصلا سوئدی هم نیست بوسنیاییه :happy:

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
غنا رسماً صعود کرد گرچه بازی رو به مصر باخت
الجزایر هم صعود کرد تبریک به عربا

به این ترتیب با پایان مقدماتی جام جهانی در آفریقا نماینده های این قاره در برزیل :
نیجریه
ساحل عاج
کامرون
غنا
الجزایر

بالا