farzad.sadeshi
Registered User
- نوشتهها
- 4,887
- لایکها
- 900
بازیهای برگشت پلی آف کی هست ؟
بالوتلی رو یادت رفت ....The World Cup needs Cristiano Ronaldo
هرکی مخالف این قضیه است، فوتبالدوست نیست، حتی بارسایی هاش. جام جهانی رو ستاره هاش زیبا می کنن، مسی، رونالدو، روبن، فن پرسی، نیمار، ریبری، مولر و اوزیل و شواینی و پیرلو و آگوئرو و ژاوی و اینیستا و سیلوا و زلاتان و... .
بالوتلی یکم منشوریه :دی تو اون سه نقطه حساب شدهبالوتلی رو یادت رفت ....![]()
بالوتلی رو یادت رفت ....![]()
خیلی راجب تیم ملی ابراز ناامیدی شده این خوبه چون شگرد تیم ما موفقیت تو شرایطیه که ازش انتظار نیست!!
البته ما ستاره های خوبی تو خط حمله و هافبک داریم اما دفاع ضعیفی داریم ...
به هرحال میشه امیدوار بود با یه تیم درجه2 اروپا و آفریقا بازی کنیمو ببریمش
اما صعود به دور بعد خوشبینانه هم نگاه کنیم بعیده با این وضعیت
دفاع ما هیچوقت خوب نبوده ولی فکر کنم هیچوقتم به این بدی نبوده !!
ضعیفترین تیمهای جامو باید تو تیمهای درجه دوی اروپایی جستجو کرد واقعاً آمار بگیرید ببینید موفقیت اروپاییا نسبت به سهمیه زیادشون تو جام جهانی امار رضایت بخشیه؟! من فکر میکنم اگر مثلاً همه تیمهای حاضر تو مرحله مقدماتی جام جهانی در آمریکای جنوبی همشون تو جام جهانی حضور داشتند قطعاً دوسه تاشون تو نیمه نهایی بودن آخه وقتی از این فوتبال جذاب و فیزیکی فقط 5 نماینده تو جام جهانی باشه و از اروپا 13 تیم باشه!! خب معلومه عدالت رعایت نشده تیمهایی مثل سوئیس بلژیک یونان و ... کجای فوتبال دنیان و چندتا فوق ستاره دارن که باید به جای تیمهای خوبی مثل پاراگوئه که دور قبل نزدیک بود قهرمان رو حذف کنه و واقعاً با بداقبالی حذف شدو بگیرن ؟؟؟
فیفا رو همه میشناسیم و چندصفحه قبلم کلی بحث کردیم که کثیفی تو تمام تصمیماتش موج میزنه اون هم خیلی زیادتر از بقیه ورزشها
بلاتر چقدر راحت خودشو تو تهران توجیه کرد میگه کثیفی تو همه ورزشا هست پس تو فوتبالم باید باشه!! نمیاد بگه اهمیت فوتبال و زیرذره بین بودنش و حساسیتش و میزان پولی که به خاطرش جابجا میشه چقدره و به خاطر اون چقدر باید به این مسائل کثیف حساس تر بود بلکه به راحتی از ناپاکی های سازمان خودش دفاع میکنه !!
این بلاتر اگر عقل درست حسابی داشت همچین معیار مسخره ای رو از این جام به بعد برای تعیین سرگروه ها و سیدبندی (رنک تیمها اونم ماه ها قبل از شروع جام!!) ترتیب نمیداد ...
حرف زیاده ولی چه سود جز حرص بیخودی ...
دوست عزیز شما مثل اینکه خیلی ضد اروپا هستی !
الان دو دورس که هر دو فینالیستهای جام جهانی اروپایی هستند . جام 2006 که هر 4 تیم حاضر در نیمه نهایی اروپایی بودن و در جام 2010 هم 3 تیم نیمه نهایی اروپایی بودن .
کلاً فیفا میخواد با سهمیه دادن به سایر قاره ها به نوعی با یوفا مقابله کنه . یوفا هم الان اومده و تعداد تیمهای جام ملتهای اروپا رو به 24 تیم افزایش داده و جام ملتهای 2016 با 24 تیم برگزار خواهد شد .
الان سالهاست جام جلتهای اروپا مهیج تر و جذاب تر از جام جهانیه .
فوتبال یعنی اروپا + برزیل و آرژانتین
خیلی راجب تیم ملی ابراز ناامیدی شده این خوبه چون شگرد تیم ما موفقیت تو شرایطیه که ازش انتظار نیست!!
البته ما ستاره های خوبی تو خط حمله و هافبک داریم اما دفاع ضعیفی داریم ...
به هرحال میشه امیدوار بود با یه تیم درجه2 اروپا و آفریقا بازی کنیمو ببریمش
اما صعود به دور بعد خوشبینانه هم نگاه کنیم بعیده با این وضعیت
دفاع ما هیچوقت خوب نبوده ولی فکر کنم هیچوقتم به این بدی نبوده !!
ضعیفترین تیمهای جامو باید تو تیمهای درجه دوی اروپایی جستجو کرد واقعاً آمار بگیرید ببینید موفقیت اروپاییا نسبت به سهمیه زیادشون تو جام جهانی امار رضایت بخشیه؟! من فکر میکنم اگر مثلاً همه تیمهای حاضر تو مرحله مقدماتی جام جهانی در آمریکای جنوبی همشون تو جام جهانی حضور داشتند قطعاً دوسه تاشون تو نیمه نهایی بودن آخه وقتی از این فوتبال جذاب و فیزیکی فقط 5 نماینده تو جام جهانی باشه و از اروپا 13 تیم باشه!! خب معلومه عدالت رعایت نشده تیمهایی مثل سوئیس بلژیک یونان و ... کجای فوتبال دنیان و چندتا فوق ستاره دارن که باید به جای تیمهای خوبی مثل پاراگوئه که دور قبل نزدیک بود قهرمان رو حذف کنه و واقعاً با بداقبالی حذف شدو بگیرن ؟؟؟
فیفا رو همه میشناسیم و چندصفحه قبلم کلی بحث کردیم که کثیفی تو تمام تصمیماتش موج میزنه اون هم خیلی زیادتر از بقیه ورزشها
بلاتر چقدر راحت خودشو تو تهران توجیه کرد میگه کثیفی تو همه ورزشا هست پس تو فوتبالم باید باشه!! نمیاد بگه اهمیت فوتبال و زیرذره بین بودنش و حساسیتش و میزان پولی که به خاطرش جابجا میشه چقدره و به خاطر اون چقدر باید به این مسائل کثیف حساس تر بود بلکه به راحتی از ناپاکی های سازمان خودش دفاع میکنه !!
این بلاتر اگر عقل درست حسابی داشت همچین معیار مسخره ای رو از این جام به بعد برای تعیین سرگروه ها و سیدبندی (رنک تیمها اونم ماه ها قبل از شروع جام!!) ترتیب نمیداد ...
حرف زیاده ولی چه سود جز حرص بیخودی ...
من بلژیک رو در حدی نمیدونم که با صعود کرده ها و حتی صعود نکرده های آمریکای جنوبی مقایسش کنم ولی مثلاً شیلی رو میگذارم یه نگاه بندازیدهمون بلژیک که گفتی الان یکی از پرستاره ترین تیم های جهانه
یه نگاه به بازیکناش بنداز به نظرت به جز برزیل و آرژانتین چه تیمی در آمریکای جنوبی در حد بلژیکه از لحاظ بازیکن؟
خوبیش اینه که ما میتونیم بدون جفتک پرونی تو هر زمینه که عشقمون بکشه بحث کنیم...
توی هر موضوعی توی فوتبال جهان وارده و بحث میکنه در حد تیم ملی.
...
.
فکر کنم ریبری جاری شه. و بعدش زلانان
اما رونالدو من فکر میکنم امشب هم گل بزنه
اشک کدامیک جاری میشود ؟:
کریس رونالدو ؟
زلاتان ؟
ریبری ؟؟