• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
وقتی توی لباس باشی راحت تر معاف میکنن تا اینکه هنوز اعزام نشده باشی. آره امکانش هست ولی کمه مگه اینکه بیماری یه تغییری نسبت به قبل از اعزام داشته باشه مثلا تشدید شده باشه.

آخه چرا این کار رو میکنن ؟ مرض دارن ؟ بچه مریض مردم رو چرا به زور میبرن سربازی که بیماریش عود کنه ؟! :hmm:
پسر عمو ـی من الان 9 ساله بیماری قارچی داره سر + صورت + بدن به شکل وحشتناکی زخم میشه اون وقت بهش معاف از رزم میخوره ! جالبیش اینجاست اونجا که بودیم اکثرا اومده بودن برای چشم همشون هم معاف شدن یکی هم اومده بود برای دندوناش :)D) اونم معاف شد !

پ.ن : سال بعد خودم باید برم آش خوری :D البته اگه دو برادری اجرا بشه نمیرم :rolleyes: من که زیاد به این قانون امیدی ندارم سر کارمون گذاشتن کثافتا :D

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
سلوم.
برگه سبزم اومد
1/10
.ثبت نام ارشد ازاد کی هست ؟
به نظرتون کجا میفتم .
سایت خاتم هم ثبت نام کردیم.
شنبه ای هم میریم پیش یه نماینده مجلس بلکه بشه یه جا درست بیفتیم .

Last edited:

mhy1

Registered User
لایک‌ها
246
بچه ها یه کمکی بکنید، یه بنده خدایی اینو ازم پرسیده:

"
من چند روز پیش برای معافیت پزشکی رفتم پلیس+10 اقدام کردم.ولی می خوام برم خدمت​
چطوری میتونم برم اون معافیت رو لغو کنم؟در ضمن هنوز نه به بیمارستان رفتم و نه به کمیسیون​
آیا میتونم در بیمارستان و یا کمیسیون بگم که من معافیت نمیخوام؟
بیماری من عمل کبد در بچگی به علت تصادف بوده که در آیین نامه معاف دایم داده،ولی من خدا رو شکر هم از نظر جسمی و هم از نظر روحی در سلامت کامل می باشم. یعنی هم میتوانم کار کنم و هم وسایل سنگین بلند کنم.(تحصیلاتم هم کارشناسی)"​
کسی واسه این راهکاری نمیدونست؟ ...

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
برگ سبز چیه

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205

"
چطوری میتونم برم اون معافیت رو لغو کنم؟در ضمن هنوز نه به بیمارستان رفتم و نه به کمیسیون​
بیماری من عمل کبد در بچگی به علت تصادف بوده که در آیین نامه معاف دایم داده،ولی من خدا رو شکر هم از نظر جسمی و هم از نظر روحی در سلامت کامل می باشم. یعنی هم میتوانم کار کنم و هم وسایل سنگین بلند کنم.(تحصیلاتم هم کارشناسی)"​

پلیس +10 میتونه براتون کنسل کنه.

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
من برای تمدید اعزامم از اول دی به اول اسفند دیروز اقدام کردم. به من گفتن که **** وظیفه باید تصمیم بگیره! رفتم **** وظیفه گفتن ما تصمیم نمیگیریم:hmm:تهران تصمیم میگیره!!! بنظرتون با درخواستم موافقت میکنن یانه؟

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
من برای تمدید اعزامم از اول دی به اول اسفند دیروز اقدام کردم. به من گفتن که **** وظیفه باید تصمیم بگیره! رفتم **** وظیفه گفتن ما تصمیم نمیگیریم:hmm:تهران تصمیم میگیره!!! بنظرتون با درخواستم موافقت میکنن یانه؟

از چه نظر میخوایی تمدید کنی ؟ باید یه دلیل قانع کننده داشته باشی مثلا بیماری نزدیکان درجه اول , بیماری خودت , فوت بستگان درجه اول و ...
غیر اینا موافقت نمیشه
اینی هم که گفتن باید از تهران اقدام کنی درست گفتن یکی از دوستای منم چند سال پیش برای عمل قلب پدرش اقدام کرد و دو ماه تمدید کرد بیشتر از دو ماه هم تمیدید نمیکنن

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205

تمدید میشه .
شک نکن رفیق.
زیاد مهم نیست درخواست که مییدید باید یک هفته بگذره.
من خودم 1/4 بودم رفتم درخواست تمدید دادم هیچ دلیلی هم نداشتم همینطوری برام درخواست تمدید زد بعد از یک هفته هم رفتم نگاه کردم تمدید شد بود برام 1/6

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22

"

همین که میتونه معاف بشه و میخواد بره سربازی، یعنی اصلا حالش خوب نیست و نباید بره، ممکنه شهید بشه :D

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
از چه نظر میخوایی تمدید کنی ؟ باید یه دلیل قانع کننده داشته باشی مثلا بیماری نزدیکان درجه اول , بیماری خودت , فوت بستگان درجه اول و ...
غیر اینا موافقت نمیشه
اینی هم که گفتن باید از تهران اقدام کنی درست گفتن یکی از دوستای منم چند سال پیش برای عمل قلب پدرش اقدام کرد و دو ماه تمدید کرد بیشتر از دو ماه هم تمیدید نمیکنن
تمدید میشه .
شک نکن رفیق.
زیاد مهم نیست درخواست که مییدید باید یک هفته بگذره.
من خودم 1/4 بودم رفتم درخواست تمدید دادم هیچ دلیلی هم نداشتم همینطوری برام درخواست تمدید زد بعد از یک هفته هم رفتم نگاه کردم تمدید شد بود برام 1/6
ازم پرسیدن چه دلیلی داره که میخوای تمدید کنی؟ منم گفتم دلیل خاصی نداره!!! بعد گفت داخل برگه بنویس که دلیل خاصی نداره:hmm: اگه تمدید بشه که عالیه

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
تمدید که میکنن ولی اسفند دوره طلایی میشه یه نمه شلوغ میشه .

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
ازم پرسیدن چه دلیلی داره که میخوای تمدید کنی؟ منم گفتم دلیل خاصی نداره!!! بعد گفت داخل برگه بنویس که دلیل خاصی نداره:hmm: اگه تمدید بشه که عالیه

الان برام پیامک اومد که با درخواستم موافقت شده:)

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
الان برام پیامک اومد که با درخواستم موافقت شده:)

خو داداش شیرینی بده خخخخ!!!

دوستان کسی اطلاعی داره که مثلا 1ماه دیگه میخوای اعزام بشی آیا میتونی یه سفر خارج از کشور بری یا نه ؟؟

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523

دوستان کسی اطلاعی داره که مثلا 1ماه دیگه میخوای اعزام بشی آیا میتونی یه سفر خارج از کشور بری یا نه ؟؟
بفرما :D
180333_257.jpg

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22

اگه دانشجو نباشی ، یا پذیرش نداشته باشی، یا زیارتی نباشه، نه نمیتونی

mvp

Registered User
لایک‌ها
52
سلام ... دوستان کسی هست که اول دی ماه اعزام شده باشه ..من تاریخ اعزامم اول دی هستش ..میخواستم بدونم برم یا درخواست تمدید بدم ..واسه سردی هوا میخواستم بدونم سخت نیست ؟ خودم که میخوام زودتر برم راحت شم .....:eek:

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
سلام ... دوستان کسی هست که اول دی ماه اعزام شده باشه ..من تاریخ اعزامم اول دی هستش ..میخواستم بدونم برم یا درخواست تمدید بدم ..واسه سردی هوا میخواستم بدونم سخت نیست ؟ خودم که میخوام زودتر برم راحت شم .....:eek:

من 1 دی سال قبل اعزام شدم به نظرم دوره خوبیه
چون هم هوا سرده خیلی چیزا پیچیده میشه با ما از ساعت 3 به بعد کاری نداشتن
هم روزا کوتاهه زود میگذره
بعد دی خیلی تعطیلی داره من یادمه پارسال اینقد تعطیلی داشت کلا 25 شب پادگان نموندم همش خونه بودیم

دوره اشخوریتم میخوره به عید زود میگذره سریع ورودی جدیدا میان

هرچی زودتر بری بهتره بعدا که بری تو خدمت میگی کاش فقط یه دوره زودتر میومدم!

بالا