اچ آی وی مثبت
Registered User
سلام دوستان
الان بیشترین سود متعلق به کدام بانک یا موسسه هستش؟
گردشگری روزشمار 22درصد
بانک دی روزشمار 19درصد
موسسه هم من پیشنهاد نمیکنم بذارین
سلام دوستان
الان بیشترین سود متعلق به کدام بانک یا موسسه هستش؟
گردشگری روزشمار 22درصد
بانک دی روزشمار 19درصد
موسسه هم من پیشنهاد نمیکنم بذارین
اخرش ما نفهمیدیم بیشترین سود رو کدوم بانک میده
چطوري سود ١٩ درصد كوتاه مدت بانكها با هم تفاوت داره ؟
دوم هر بانكي سود پول رو يه جور مديريت ميكنه ؟
مثلا بانك شهر ١٠٠ تومن پول داري و دو روز اخر ماه مياي ٥٠ تومن به پول اضافه ميكني ولي عملا سر ماه ميبيني كه همون سود ١٠٠ ريخته شد ولي پاسارگاد دقيقا برعكس هست و به ميزان پولي كه وارد و خارج ميشه از حساب سود تعلق ميگيره
اخه داداش گلم من بشخصه دیدم تو موسسه نور که بالاترین سود رو میدن مشتری وای ساده بود پولی که گذاشته بود کوتاه مدت رو بگیره چون مبلغش زیاد بود بهش نمیدادن میگفتن برو فردا بیا یه مقدارش میدیم و بعد چند روز مقداری دیگه اذیتش میکردن و همچنین این فرشتگان من خودم دیدم چند بار تو شعبش مشکل داشتن اگه ندیده بودم میگفتم اره درست میگی داداش.
ولی توی ثامن و عسکریه من چندیدن بار رفتم مشکلی ندیدم حتی برای تست 20 میل گذاشتم کوتاه مدت دو روز بعدش رفتم بردارم راحت بهم دادن مشکلی نبود کلا این مسائل رو باید در نظر گرفت موسسه ای که پشتوانه مالی خوبی داشته باشه با موسسه ای که فقط میخواد پول مردم رو بگیره و بعد اذیت کنه موقع پس دادن.
این خیلی دلیل نمیشه واسه محک زدن یه بانک یا موسسه. ممکنه توی یه ساعتی بانک اونقدر موجودی نداشته باشه، کلا بالای 5 - 6 میلیون و سخت میدن. ربطی هم به دولتی یا غیر دولتی یا موسسه بودن و نبودن نداره. من امروز بانک تجارت بودم، یه چک 20 میل داشتم شعبه پول نقد نداشت بده، خودمم از قبل نمیخواستم نقد بگیرم فقط چون از ساعت پایا تو اون شعبه گذشته بود نمی شد حواله زد، اما همون مبلغ و واریز کرد به حساب تجارت خودم که تو شعبه ی دیگه ای بود و رفتم از اونجا پایا زدم. پس بانک پول داشت اما پول نقد نداشت. آن مرد آمد. آن مرد با اسب آمد : ))
دوستان الان بنده 16 تومن رو کجا بگذارم ممکنه تو ماه بخوام چند بار افزایش یا کاهش بدم
1: می خوام 100% معتبر باشه خیالم راحت باشه
2: روز شمار به پول سود بده نه بعد کی بخوام در بیارم بگن اینقدرش جریمه کم میشه بابت سود ها یا مثلا 3 تومن برداشت داشتم چند روز بعد اون ماه تا ماه بعد زیر 10 بهم سود بده
کلا فرمول بازی نباشه مشتری مداری باشه
می خوام بانک باشه ن موسسه
ممنون
برای روزشمار با مبالغ کم جالب نیست . امروز از شعبه پرسیدمدوستان حکایت این 20درصد روزشمار بانک تجارت چیه؟کسی اطلاعی داره؟
پیشنهاد اول من: 22درصد روزشمار بانک گردشگری
پیشنهاد دوم : 19 درصد روزشمار بانک دی
دوست عزیز توجه نکردید این گفته شما مربوط به پول نقد هست من میگم کلا نه چک نه هیچ جوری مشتری رو راه نمینداختن خود من یکی از اون افرادم که در موسسه نور حساب دارم و مشکل داشتم مگه حتما باید پول نقد باشه؟؟؟ چک هم نمیدادند به هیچ وجهی میگفتن موجودی توی هیچ بانکی نداریم باید جور کنیم تا چند روز.... مطلبی که شما میفرمایید در مورد پول نقد هست ولی اعتبار یک موسسه به پشتوانه مالی هست حالا نقد ندارن چک میدن خب... چه فرقی داره مهم اینه که وقتی پولتون رو لازم دارید موجودی منتقل بشه به حسابی در بانکی که مد نظر دارید....
همیشه همین موسساتی که سودهایی بالاتری میدن مشکلات دارند و پشتوانه مالی ندارند....پشتوانه مالی فقط پول نقد نیست میتونه حواله پولی و یا انتقال موجودی حساب شما به بانک دیگری باشه دوست عزیزم.
در ضمن این برخوردهای نابجا و بی قانون همیشه در موسسات پیش میاد ولی در بانک های که از سوی بانک مرکزی هم معتبر هستند پیش نمیاد.
بچه هایی که دنبال سود بانکی هستید من فکر کنم به زودی سود بانکی رو کم میکنن حداقل تا 6 ماه دیگه کم میشه پس به فکر جای دیگه باشید یا از الان قراردادهاتون رو به بلند مدت تبدیل کنید چون اگر کم بشه شامل بلند مدتها نمیشه.
گردشگری اولا بالای ده تون 22 درصد میده
دوما یک ماه اول نباید به پولت دست بزنی
شما از حساب سپرده طلا بانک صادرات سود کردید ؟
پس اون ماجرای افتتاح حساب با نرخ ارز آزاد و بستن حساب با نرخ ارز دولتی چی شد ؟
اون شایعه بود ؟
من چنین چیزی شنیده بودم ! و شنیده بودم که همه ضرر کردن :-؟
فرجام مهمترین شعار بانکی احمدی نژاد +جدول 16 ساله نرخ سود
سود 15 سال رو زده که سود رسمی همیشه همین حدود بوده . الان هم با این تورم نمیدونم کی به فکر کاهش هست و منبع خبرتون کجاست
این دوستمون 16 تومن داره که قطعا از 10 تومن بیشتره (جواد خیابانی)
برو همون گردشگری قشنگ اینو بپرس آقا من تو ماه اول میخوام 16 تومنمو بکشم بیرون آیا در ماه اول به تعداد روزهایی ک 16 تن داخل حساب هست سود بهش تعلق میگیرهممنون از دوستان
١٦ دارم ولي دوست ندارم يك ماه پولم بلوكه شه والا سه ماه ميگذاشتم
پس فكر كنم بايد همون دي رو انتخاب كنم
بانك شهر چطوره ؟
بازم كسي پيشنهاد نداره
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk