• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

MehdiWol2

Registered User
لایک‌ها
436
من تصمیم گرفتم تا ژانویه دیگه بازیهای یونایتد رو نگاه نکنم چون واقعا کلافم میکنه. با وجود علاقه زیادی که به این تیم دارم اما بهتره یه مدت بی خیال شم و بشینم بازی تیمهای دیگه رو ببینم.

تو ژانویه ببینیم اینا بازیکن میگیرن یا نه.
این میشه چشم بستن بر حقایق! حتی اگه نبینی هم نتایجش (اگه بد باشه) آدمو عصبی می کنه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این میشه چشم بستن بر حقایق! حتی اگه نبینی هم نتایجش (اگه بد باشه) آدمو عصبی می کنه

بله اما خب عوضش 90 دقیقه حرص نمیخورم

:) من کلا از دیدن بازیهای حریفان هم لذت میبرم. فوتبال نگاه میکنم که بازی ببینم. مثلا امروز بازی سیتی رو دیدم و دیشب بازی اتلتیکو رو .. درسته حریف ما هستند اما خیلی خوب بازی میکردن و من که هوادارشون نیستم لذت میبرم . چه برسه به هواداراشون

MehdiWol2

Registered User
لایک‌ها
436
بله اما خب عوضش 90 دقیقه حرص نمیخورم

:) من کلا از دیدن بازیهای حریفان هم لذت میبرم. فوتبال نگاه میکنم که بازی ببینم. مثلا امروز بازی سیتی رو دیدم و دیشب بازی اتلتیکو رو .. درسته حریف ما هستند اما خیلی خوب بازی میکردن و من که هوادارشون نیستم لذت میبرم . چه برسه به هواداراشون
بابا مهرداد جون تو که حداقل طرفدار بارسلونا هم هستی اونم که اکثرا می بره باز از یه طرفی بهت انرژی مثبت وارد میشه ما که فقط به منچستر دل بستیم چی :D
تماشای بازی زیبا فارق از اینکه چه تیمی باشه لذت بخشه خصوصا دربی دیروز بندر لیورپول بین اورتون و لیورپول با اینکه از جفتشون بدم میاد ولی بازم لذت بخش بود منتهی اینجا یه تفاوت عمده هست .... لذت و انرژی مثبتی که از پیروزی تیمت می گیری از بازی هیچ تیم دیگه ای نمی تونی بگیری البته از اونور باختش هم خیلی تلخ تره!

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
چرا هیشکس نیست همه ناراحتیم میدونم اما چاره جز خرید بازیکن نیست و بس و این که ۷ امتیاز باصدر داریم و تقریبا بازی هامون اسونه

مویس کم کم ترکیب رو دستش اومده فیل جونز نبود رابین هم نبود ایشالا با چنتا خرید خوب میریم برای صدر

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
به شرط این که بازیکن بگیریم فرگوسن هم از بازیکنا انتقاد کرده

مشکل فک کنم فقط خط میانی باشه ... دی ماریا و رویس یکی از این دو رو بگیریم روند تیم خیلی بهتر میشه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بابا مهرداد جون تو که حداقل طرفدار بارسلونا هم هستی اونم که اکثرا می بره باز از یه طرفی بهت انرژی مثبت وارد میشه ما که فقط به منچستر دل بستیم چی :D
تماشای بازی زیبا فارق از اینکه چه تیمی باشه لذت بخشه خصوصا دربی دیروز بندر لیورپول بین اورتون و لیورپول با اینکه از جفتشون بدم میاد ولی بازم لذت بخش بود منتهی اینجا یه تفاوت عمده هست .... لذت و انرژی مثبتی که از پیروزی تیمت می گیری از بازی هیچ تیم دیگه ای نمی تونی بگیری البته از اونور باختش هم خیلی تلخ تره!

اونکه صد در صد. مسلما اگه امروز یونایتد جای سیتی بود 6 تا میزد به تاتنهام من خودم کلی انرژی مثبت داشتم. اما خب دیگه سن و سالی از ما گذشته. من واقعا نمیتونم بازی ضعیف اینا رو تحمل کنم. ایکاش خوب بازی میکردن و نمیبردن. مشکل اینه که افتضاح بازی میکنن.

بارسلون - رئال - اتلیتکو - بایرن مونیخ - دورتموند - منچستر سیتی - چلسی - ارسنال - یوونتوس - حتی لیورپول. انصافا همه اینها در کنار نتیجه گیریشون قشنگ بازی میکنند.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
جونز، ویدیچ، کریک، کاگاوا و ون پرسی مصدوم بودن.
فکر کنم رافائل هم هنوز مصدومه.
6 بازیکنی که اگه مصدوم نبودن راحت میتونستن تو 11 تا باشن.

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
مشکل فک کنم فقط خط میانی باشه ... دی ماریا و رویس یکی از این دو رو بگیریم روند تیم خیلی بهتر میشه
کاملا با شما موافقم
درسته که یونایتد تیمی هستش که خریداش جوونهای آینده داری هستند که در دراز مدت به بهبود وضعیت تیم کمک می کنن ولی اصلا نباید حال رو فراموش کرد و فقط معطوف به آینده شد
رویس و دی ماریا واقعا با کیفیتن و امتحان خودشون رو پس دادن
حتی با 5 میلیون بالا پایین باید یکی شون رو حداقل جذب کنیم چون واقعا کمبود همچین بازیکنایی تو تیم به شدت محسوسه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من یه ایمیل اعتراض فرستادم برای باشگاه. البته میدونم نمیخونن. توی پیج باشگاه هم پست دادم که من به عنوان یک هوادار از شما و مدیریت و کادر فنی انتظار دارم که فکری برای تیم بکنید.

با این بازیکنا و این وضعیت خط میانی باور کنید اخر فصل باید برای سهمیه بجنگیم. لیگ قهرمانان هم احتمالا در همون مرحله اول حذفی اوت خواهیم شد. البته با این وضعیت بازیکنان.

قبول کنیم. بعضی بازیکنا واقعا لایق پوشیدن پیراهن منچستر نیستند. من این اسمالینگ رو میبینم یاد وز براون میفتم. باز اون وزلی براون بهتر بود. یاد سیلوستره میفتم. یا این ولبک الاغ. یه مهاجم باید چقدر فرصت داشته باشه که خودشو نشون بده.

این چند تا بازی گل زده اما اصل مهاجم با دقتی نیست. نمیشه روش حساب کرد. احمق امروز باید گل رو میزد و کار رو تموم میکرد. اون کمپل مهاجم کاردیف رو دیدید چقدر خونسرد گل زد. تو اون سرعت.. اونوقت این احمق جلو دروازه بان و بدون مدافع یارگیر میکوبونه تو هوا .

ایکاش یک فکری بکنن برای تیم. اینطوری داریم از امثال سیتی و چلسی به شدت عقب میفتیم. اونها 3 تا 3 تا و 5 تا 5 تا میزنن و ما باید با اختلاف یک گل و با ترس و لرز ببریم یا اینطوری بخوره تو ذوقمون.

این چندمین باره که داریم تو دقیقه 88 به بعد گل مساوی میخوریم. تو بازی جلو ارستال هم نیمه دوم ارسنال شانسهایی برای تساوی داشت که خب فرصت از دستش رفت.

بازی سیتی رو میدیدم. 5 - 0 جلو بودن. دقیقه 92 خسوس ناواس اون جلو وایساده بود برای ضد حمله . عطش گلزنی و کوبوندن حریف رو در بازیکنای سیتی میشد دید. چرا در بازیکنای ما این خصوصیت از بین رفته. باید از کادر فنی پرسید.

به هر حال یه مدت میخوام بشینم بازی تیمهای دیگه رو ببینم . ببینیم این مدیریت باشگاه چه میکنه.

شب همه دوستان بخیر

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
کاملا با شما موافقم
درسته که یونایتد تیمی هستش که خریداش جوونهای آینده داری هستند که در دراز مدت به بهبود وضعیت تیم کمک می کنن ولی اصلا نباید حال رو فراموش کرد و فقط معطوف به آینده شد
رویس و دی ماریا واقعا با کیفیتن و امتحان خودشون رو پس دادن
حتی با 5 میلیون بالا پایین باید یکی شون رو حداقل جذب کنیم چون واقعا کمبود همچین بازیکنایی تو تیم به شدت محسوسه

نه این دو تا میان و نه بهشون احتیاج داریم. ما به بازیکنی نیاز داریم که پشت اینا بازی می کنه. خدیرا، گندوگان و ... .

خلاصه بازی رو دیدم. واقعا خنده داره که چطور این همه موقعیت رو گل نکردیم.

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
نه این دو تا میان و نه بهشون احتیاج داریم. ما به بازیکنی نیاز داریم که پشت اینا بازی می کنه. خدیرا، گندوگان و ... .

خلاصه بازی رو دیدم. واقعا خنده داره که چطور این همه موقعیت رو گل نکردیم.

هه هه منم دیدم!رونی عجب چیزیو پاس داد! باو بزن از خودگذشتگیت کجا بود دیگه.گلای جذابی هم خوردیم.گل اول که خیلی کلاسیک بود.

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
واقعا رونی چرا پاس داد راحت میتونست رد بشه و گل بزنه این نشونه ی این هست که استرس زیادی رو تحمل میکنه حیف حیف حیف فردیناند هم افتضاح بود رو گل دوم نمیدونم یکی از دوستان گفت گیگز خداحافظی کنه پاس به اون قشنگی داد رونی گند زد

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
هفته ی دیگه ببینیم کاردیف جلو ارسنال چی کار میکنه اشمایکلشون تبدیل میشه به میرزا پور و ۴ تا میخورن انگار همه از منچستر کینه دارن

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
البته غصه نخورین اگر پاسش هم به ولبک میرسید پتانسیل گل نکردنش رو داشت امید وارم رابین برگرده زود

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
دیگه باید از این بازی بیایم بیرون و حتما باید به فکر چنتا خرید اساسی باشیم به نظر من حتی همین اینستاکه میگیم پیره باز بودنش بهتر از نبودنش هست منچستر باید یاد بگیره به خرید بازیکن های بزرگ من که خیلی امیدی به خرید تو ‌ژانویه ندارم و شاید همین رونی هم از تیم جدا بشه پس پروسه ی اولیه تمدید قرداد ۳ ساله بارونی هست و این که رابین یک نعمت بزرگ در منچستر و یک تمام کننده ی واقعی هست

به نظر من لاوزی هافبک پاریسن ژرمن میتونه بازیکن خوبی برای ما باش اما راجب رویس نه بازیکن هایی که از المان به انگیلیس میان زیاد موفق نیستن

دیماریا رو اگر بگیرن گزینه ی خوبی هست

اگر با هر ترفندی هم هست باید فابرگاس یا اینیستا هم بیارن

احتمال هازارد هم هست

اما خط دفاعی خیلی اشفتس به نظر من کوینتراو میتونه کمک کنه

محاجم ها هم که خوبن جز ولبک که دیگه باید بره برای فروش و یک تمام کننده بیاد

به نظر من با فروش ولبک / اسمالینگ/زاها/و حتی چیچاریتو باشگاه دستش برای خرید باز میشه و چاره ای هم جز این کار ندارن که بازیکن بگیرن

اما مویس سیستم بعد از گل زدن بسیار اشتباه هست و این که تا به گل میرسیم راحت گل میخوریم به نظر من باید ترکیبش حجومی تر باشه

این هم بگم ما ۱۲ امتیاز عقب بودیم از سیتی و بعد قهرمان شدیم

اکثر گل هایی که میخوریم از ضربه های ایستگاهی هست که دخیا هنوز مشکل داره باید یه سیستم برای اون هم بچین دیروز سره یک کرنر فلینی جلوی دخیا بود تا کسی براش مزاحمت ایجاد نکنه که خیلی کاره خوبیه

هنوز شانس قهرمانی داریم که امثال رقابت بین چلسی و سیتی و یونایتد هست ارسنال نشون داده تو این چند سال از نظر بدنی کم میاره

یه بازی سخت با استون ویلا داریم اورتون هم هست محکوم به بردیم این تیم باید تقویت شه گیگز هم بهتره خداحافظی کنه و یه بازیکن طراح جاش بیاد فرگوسن تیمه بدی رو تحویل داد

مویس هنوز قدرت تصمیم گیری نداره که بتونه مثل فرگوسن بازیکن بخره البته زاها حتما باید فروخته شه چون یه بازیکنی هست همش رو نیمکت ولبک فایده نداره / اسمالینگ و چن نفر دیگه هم پتانسیل اخراج رو دارن

اما به هر حال ‌ژانویه سرنوشت سازی در راه هست باید بازیکن بگیریم دیماریا اینیستا یا فابرگاس کوینتراو

به امید روزهای خوب بالاخره عروسی به کوچه ی ما هم میاد امار سینوسی رو باید از بین ببریم

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
چرا هیشکس نیست همه ناراحتیم میدونم اما چاره جز خرید بازیکن نیست و بس و این که ۷ امتیاز باصدر داریم و تقریبا بازی هامون اسونه

مویس کم کم ترکیب رو دستش اومده فیل جونز نبود رابین هم نبود ایشالا با چنتا خرید خوب میریم برای صدر

بازی با تاتنهام ، اورتون و نیوکاسل !! و حتی لورکوزن و شاختار آسونه ؟:)))))

بالا