سلام
به نظر بنده اگه پارتی داری پیگیری کنه پادگان خوب بیفتی آره ، و الی می افتی نیروی انتظامی
منم یک اسفند اعزامم هست. از کجا میدونی که ناجا میفته؟؟ البته من کارشناسی دارم و دوست دارم ناجا بیفتم. البته یبارم تمدید کردم
سلام
به نظر بنده اگه پارتی داری پیگیری کنه پادگان خوب بیفتی آره ، و الی می افتی نیروی انتظامی
منم یک اسفند اعزامم هست. از کجا میدونی که ناجا میفته؟؟ البته من کارشناسی دارم و دوست دارم ناجا بیفتم. البته یبارم تمدید کردم
ایشون گفتن اگه من درخواست کنم 1 دی اعزام شم ممکنه ناجا بیفتم نه 1 اسفند...1 اسفند معلوم نیست کجا بیفتم!
خیلی ممنونم دوست عزیز...
به مدرکم مربوط نیست نه؟ من کارشناسی ارشدم و فکر کنم پادگان های خاصی اعزام میشم که البته نمی دونم کدومشونه! پس به نظر خودتون بمونم اسفند احتمال اینکه **** و ارتش بیفتم بهتره آره؟ مخصوصا هدفم تهرانه...
چرا ناجا ؟منم یک اسفند اعزامم هست. از کجا میدونی که ناجا میفته؟؟ البته من کارشناسی دارم و دوست دارم ناجا بیفتم. البته یبارم تمدید کردم
سلام
ناجا خیلی کم ارشد میگیره علی جان،اما خب در کل باید طوری بکنی که طوری نشه که ناجا بیفتی :دی،الان بین ارگان ها نیروی انتظامی بدترین هست
سلام
ناجا خیلی کم ارشد میگیره علی جان،اما خب در کل باید طوری بکنی که طوری نشه که ناجا بیفتی :دی،الان بین ارگان ها نیروی انتظامی بدترین هست
خواهش می کنم
لحظه آخری ها اکثرا نیروی انتظامی می افتن ، به خصوص اونها که معاف نمی شن به خصوص مثلا زمانی که اعزام 1 دی باشه شما 15 آذر معاف از رزم شده باشید
البته اسفند یکی از بهترین زمان های آموزشی هست
هوا خوب ، عید و تق و لق !
چون برای استخدام ناجا میخوام اقدام کنم! الان چند درصد احتمال داره که من با کارشناسی فناوری اطلاعات ناجا بیفتم؟؟چرا ناجا ؟
توضیح دادم
احتمالا همین کارو کنم! ممنون از لطفتون دوست عزیز...ببخشید مراکزی که ارشدها اعزام میشن محدوده؟ احتمال زیاد کجا میفتم؟ بابت سوالام ببخشید![]()
ارتش می افتید 01 تهران احتمال زیاد ، بهترین پادگان کشوراحتمالا همین کارو کنم! ممنون از لطفتون دوست عزیز...ببخشید مراکزی که ارشدها اعزام میشن محدوده؟ احتمال زیاد کجا میفتم؟ بابت سوالام ببخشید![]()
چون برای استخدام ناجا میخوام اقدام کنم! الان چند درصد احتمال داره که من با کارشناسی فناوری اطلاعات ناجا بیفتم؟؟
استخدامش اردیبهشت و خرداد سال دیگست. از طرفی منم اول اسفند اعزام هستم. خب اگه توی خود ناجا سرباز باشم واسه استخدامم میتونه بهتر باشه!!استخدام ناجا می خواهی بری ، خوب شما برو برای استخدام ، چرا از سربازی اقدام می کنی ؟ مگر اینکه یه سری طرح ها هست ، 5 سال کار می کنی براشون جای 2 سال خدمت !
ارتش می افتید 01 تهران احتمال زیاد ، بهترین پادگان کشور
**** 50 50 می افتید کرج یا جای یزد یا ... ( یادم نیست )
نیروی انتظامی رو نمی دونم متاسفانه
بستگی داره کجا بیفتی علی جان،من چون نیروی زمینی **** بودم میدونم پادگاناش کجان یه دونه پادگان تو کرج هست و یه دونه هم کرمانشاه که من خودم آموزشی بودم،پادگان کرج که الان اسمش رو حضور ذهن ندارم بهتر از کرمانشاه هست،باید بازم باشه اما خب من نمیدونم
آها فکر کردم انگشت شمارن پادگان های ارشدها پس باز هم بستگی داره به کدوم ستاد بیفتی...
ممنونم عباس جان مثل هیشه لطف داشتی بهم![]()
دوزتان ، يه راهي هست كه آدم خدمتُ توي شهر خودش نيفته؟!
يه جايي غير زاهدان ،
سلام
براي بيماري استخوان (ژنوواروم) فاصله دو پا بايد چقدر باشه؟
كسي هست از اين طريق معافي گرفته باشه؟؟
توي بخش قوانين نوشته بايد فاصله دو قوزك 10 سانت باشه بيشتر از 10 سانت معاف كمتر از 10 سانت معاف از رزم
اما بيماري من قوزك به هم ميچسبه
زانو ها فاصله دارن
اين قانون ژنو والگومه
ممنون
پارتی![]()
سلام. پسر عموم مثل شما بود. یک دست از بین زانوهاش هنگامی که پاهاش جفت بود رد می شد. بعد کلی دوندگی معاف از رزم شد. اگه برای شما خیلی تابلو هست (تو خیابان راه میرید جلب توجه میکنه احتمال معافی وجود داره وگرنه احتمالش کمه.كسي اطلاعي راجع به اين قضيه نداره؟؟؟