• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
سلام
به نظر بنده اگه پارتی داری پیگیری کنه پادگان خوب بیفتی آره ، و الی می افتی نیروی انتظامی

منم یک اسفند اعزامم هست. از کجا میدونی که ناجا میفته؟؟ البته من کارشناسی دارم و دوست دارم ناجا بیفتم. البته یبارم تمدید کردم

ali.doosti

Registered User
لایک‌ها
9,627
منم یک اسفند اعزامم هست. از کجا میدونی که ناجا میفته؟؟ البته من کارشناسی دارم و دوست دارم ناجا بیفتم. البته یبارم تمدید کردم

ایشون گفتن اگه من درخواست کنم 1 دی اعزام شم ممکنه ناجا بیفتم نه 1 اسفند...1 اسفند معلوم نیست کجا بیفتم!

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
ایشون گفتن اگه من درخواست کنم 1 دی اعزام شم ممکنه ناجا بیفتم نه 1 اسفند...1 اسفند معلوم نیست کجا بیفتم!

سلام

ناجا خیلی کم ارشد میگیره علی جان،اما خب در کل باید طوری بکنی که طوری نشه که ناجا بیفتی :دی،الان بین ارگان ها نیروی انتظامی بدترین هست

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
خیلی ممنونم دوست عزیز...
به مدرکم مربوط نیست نه؟ من کارشناسی ارشدم و فکر کنم پادگان های خاصی اعزام میشم که البته نمی دونم کدومشونه! پس به نظر خودتون بمونم اسفند احتمال اینکه **** و ارتش بیفتم بهتره آره؟ مخصوصا هدفم تهرانه...

خواهش می کنم
لحظه آخری ها اکثرا نیروی انتظامی می افتن ، به خصوص اونها که معاف نمی شن به خصوص مثلا زمانی که اعزام 1 دی باشه شما 15 آذر معاف از رزم شده باشید
البته اسفند یکی از بهترین زمان های آموزشی هست
هوا خوب ، عید و تق و لق !
چرا ناجا ؟
توضیح دادم

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
سلام

ناجا خیلی کم ارشد میگیره علی جان،اما خب در کل باید طوری بکنی که طوری نشه که ناجا بیفتی :دی،الان بین ارگان ها نیروی انتظامی بدترین هست

سلام حاج عباث
عرض ارادت به پایه سوزونده ها :D

ali.doosti

Registered User
لایک‌ها
9,627
سلام

مخلصیم عباس جان تمام سعی بر اینه مخصوصا اگه اسفند نیرو انتظامی بیفتم که عید به لقاء الله می پیونده!

ali.doosti

Registered User
لایک‌ها
9,627
خواهش می کنم
لحظه آخری ها اکثرا نیروی انتظامی می افتن ، به خصوص اونها که معاف نمی شن به خصوص مثلا زمانی که اعزام 1 دی باشه شما 15 آذر معاف از رزم شده باشید
البته اسفند یکی از بهترین زمان های آموزشی هست
هوا خوب ، عید و تق و لق !

احتمالا همین کارو کنم! ممنون از لطفتون دوست عزیز...ببخشید مراکزی که ارشدها اعزام میشن محدوده؟ احتمال زیاد کجا میفتم؟ بابت سوالام ببخشید :)

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
چرا ناجا ؟
توضیح دادم
چون برای استخدام ناجا میخوام اقدام کنم! الان چند درصد احتمال داره که من با کارشناسی فناوری اطلاعات ناجا بیفتم؟؟

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
احتمالا همین کارو کنم! ممنون از لطفتون دوست عزیز...ببخشید مراکزی که ارشدها اعزام میشن محدوده؟ احتمال زیاد کجا میفتم؟ بابت سوالام ببخشید :)

بستگی داره کجا بیفتی علی جان،من چون نیروی زمینی **** بودم میدونم پادگاناش کجان یه دونه پادگان تو کرج هست و یه دونه هم کرمانشاه که من خودم آموزشی بودم،پادگان کرج که الان اسمش رو حضور ذهن ندارم بهتر از کرمانشاه هست،باید بازم باشه اما خب من نمیدونم

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
ارتش می افتید 01 تهران احتمال زیاد ، بهترین پادگان کشور
**** 50 50 می افتید کرج یا جای یزد یا ... ( یادم نیست )
نیروی انتظامی رو نمی دونم متاسفانه
چون برای استخدام ناجا میخوام اقدام کنم! الان چند درصد احتمال داره که من با کارشناسی فناوری اطلاعات ناجا بیفتم؟؟

استخدام ناجا می خواهی بری ، خوب شما برو برای استخدام ، چرا از سربازی اقدام می کنی ؟ مگر اینکه یه سری طرح ها هست ، 5 سال کار می کنی براشون جای 2 سال خدمت !

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
استخدام ناجا می خواهی بری ، خوب شما برو برای استخدام ، چرا از سربازی اقدام می کنی ؟ مگر اینکه یه سری طرح ها هست ، 5 سال کار می کنی براشون جای 2 سال خدمت !
استخدامش اردیبهشت و خرداد سال دیگست. از طرفی منم اول اسفند اعزام هستم. خب اگه توی خود ناجا سرباز باشم واسه استخدامم میتونه بهتر باشه!!

ali.doosti

Registered User
لایک‌ها
9,627
ارتش می افتید 01 تهران احتمال زیاد ، بهترین پادگان کشور
**** 50 50 می افتید کرج یا جای یزد یا ... ( یادم نیست )
نیروی انتظامی رو نمی دونم متاسفانه

مچکرم از راهنماییای مفیدتون دوست عزیز...

ali.doosti

Registered User
لایک‌ها
9,627
بستگی داره کجا بیفتی علی جان،من چون نیروی زمینی **** بودم میدونم پادگاناش کجان یه دونه پادگان تو کرج هست و یه دونه هم کرمانشاه که من خودم آموزشی بودم،پادگان کرج که الان اسمش رو حضور ذهن ندارم بهتر از کرمانشاه هست،باید بازم باشه اما خب من نمیدونم

آها فکر کردم انگشت شمارن پادگان های ارشدها پس باز هم بستگی داره به کدوم ستاد بیفتی...
ممنونم عباس جان مثل هیشه لطف داشتی بهم :)

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
آها فکر کردم انگشت شمارن پادگان های ارشدها پس باز هم بستگی داره به کدوم ستاد بیفتی...
ممنونم عباس جان مثل هیشه لطف داشتی بهم :)

خواهش میکنم علی جان این حرفا چیه :)،البته مثل اینکه یزد هم هست که داوود عزیز چند پست بالاتر ذکر کردند

Sarbaz0

Registered User
لایک‌ها
119
دوزتان ، يه راهي هست كه آدم خدمتُ توي شهر خودش نيفته؟!

يه جايي غير زاهدان ،‌

sattar-b

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
براي بيماري استخوان (ژنوواروم) فاصله دو پا بايد چقدر باشه؟

كسي هست از اين طريق معافي گرفته باشه؟؟

توي بخش قوانين نوشته بايد فاصله دو قوزك 10 سانت باشه بيشتر از 10 سانت معاف كمتر از 10 سانت معاف از رزم
اما بيماري من قوزك به هم ميچسبه
زانو ها فاصله دارن
اين قانون ژنو والگومه
ممنون

82696561891323974481.jpg

كسي اطلاعي راجع به اين قضيه نداره؟؟؟

usb1100

Registered User
لایک‌ها
64
كسي اطلاعي راجع به اين قضيه نداره؟؟؟
سلام. پسر عموم مثل شما بود. یک دست از بین زانوهاش هنگامی که پاهاش جفت بود رد می شد. بعد کلی دوندگی معاف از رزم شد. اگه برای شما خیلی تابلو هست (تو خیابان راه میرید جلب توجه میکنه احتمال معافی وجود داره وگرنه احتمالش کمه.
در ضمن اگه لیسانس و بالاتر باشی که احتمال معافی پزشکی به شدت میاد پایین.
بنده به شخصه آرزو می کنم وضعیت پاهات خراب نباشه، لیسانس و بالاتر باشی ولی معاف شی
در کل خیلی هم بد نیست سربازی. مثل آمپول زدنه. هرچی زودتر بزنی خیال خودت راحت تره :D

Sarbaz0

Registered User
لایک‌ها
119
ضمنند ،‌

واكسناي خدمتُ كجا ميزنن؟!
درمونگاه مخصوصي داره يا هر درمونگاهي بري ميزنن برات؟!

بالا