• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت adsl در اصفهان

mahdi8063

Registered User
لایک‌ها
56
خب آقا امروز من سرویسم فعال شد.یه تست سرعت گرفتم.دوستان اهل فن سرویس قابل قبول هس یا نه؟

مشاهده پیوست 493459

ظاهرا این طرح با سرعت زرین هیچ تفاوتی نداره.فقط مزیتی که داره شبانه رایگانشه+4گیگ ترافیکش+مودم رایگانش....گمون کنم ارزشش رو داشت 10 تومن بیشتر بدم و این مزیایا رو داشته باشم....برید بخرید گفت فقط تا فردا فرصت هست....

دوست عزیز شما چه سرویسی رو ثبت نام کردی ؟ سرعت 128 یا 1 مگ ؟

hossein2013

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
آقا باورتون نمیشه من دیشب 2.8 گیگ دان کردم.انیمیشن خمیری مری و ماکس(1.3 گیگ).انیمیشن وال ئی(650مگ)دو تا آلبوم موسیقی متن(150 مگ)بیش از نیمی از فیلمهای جوخه و بچه(مجموعا700مگ)تو پوست خودم نمیگنجم.ظاهرا طرحه خیلی خوفه....:)پیشنهاد میکنم بخرید....خدایی اگه تا آخر شبانش همچین سرعتی داشته باشه...حقا که عالیه

پاسخی به سناتور عزیز:
من 25 آبان ثبت نام کردم پریروز گفت بیا وقتش رو نداشتم دیروز رفتم و سرویسم فعال شد.

پاسخ به مهدی 8063 عزیز:
من طرح 1 مگ رو انتخاب کردم.اونی که ماهی 17500 هست که با مالیات بر ارزش افزودش میشه 18550.یعنی روی هر قبضتون چیزی بین 37000 تا 40000 رو مشاهده میکنید:D

راستی من که میخواستم طرح زرین رو حذف کنم یه فرم پر کردم گفت برو 15 روز دیگه خودش حذف میشه.از شما هم همینطور بود پارس207 عزیز؟

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
دادا سرعتت همون 1 به 8 دیگه؟؟؟ یعنی الان 128 رو داری درسته؟؟؟
من 512 گرفتم (هنوز راه نیوفتاده) میخوام بدونم میشه طرح رو بعدا ارتقاع داد؟؟؟

hossein2013

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دادا سرعتت همون 1 به 8 دیگه؟؟؟ یعنی الان 128 رو داری درسته؟؟؟
من 512 گرفتم (هنوز راه نیوفتاده) میخوام بدونم میشه طرح رو بعدا ارتقاع داد؟؟؟

ارتقاع رو نمیدونم.ولی یک به هشته.من که طرح 1 مگ رو گرفتم سرعتم تو تورنت 160 و تو IDM هم تا 180 هست.(روزانه و شبانش هم تا جایی که من دیدم تفاوت محسوسی ندارن.).خلاصه اگه این طرح تا اخر همینجوری بمونه خیلی خوبه و ارزش رفتن به سمت این طرح رو داره.

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
سرعت سرویس کاربر hossein2013 که خوبه(ناراحتی نداره)
منم امروز رفتم طرح تغییر دادم(ان شاء الله که سرعت خوبی بهم بدند)
بعد قطع طرح زرین تلفن بهت زدند و گفتند شنبه کمپین وضل میشه؟؟

نه همون روز ثبت نام گفتن 9روز دیگه وصله
الان دیدم قطع کردن زنگ زدم گفت. شنبه
ناراحتیم از اینه که کلی کار رو هوا دارم...

SONY make.believe

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
آقا باورتون نمیشه من دیشب 2.8 گیگ دان کردم.انیمیشن خمیری مری و ماکس(1.3 گیگ).انیمیشن وال ئی(650مگ)دو تا آلبوم موسیقی متن(150 مگ)بیش از نیمی از فیلمهای جوخه و بچه(مجموعا700مگ)تو پوست خودم نمیگنجم.ظاهرا طرحه خیلی خوفه....:)پیشنهاد میکنم بخرید....خدایی اگه تا آخر شبانش همچین سرعتی داشته باشه...حقا که عالیه

پاسخی به سناتور عزیز:
من 25 آبان ثبت نام کردم پریروز گفت بیا وقتش رو نداشتم دیروز رفتم و سرویسم فعال شد.

پاسخ به مهدی 8063 عزیز:
من طرح 1 مگ رو انتخاب کردم.اونی که ماهی 17500 هست که با مالیات بر ارزش افزودش میشه 18550.یعنی روی هر قبضتون چیزی بین 37000 تا 40000 رو مشاهده میکنید:D

راستی من که میخواستم طرح زرین رو حذف کنم یه فرم پر کردم گفت برو 15 روز دیگه خودش حذف میشه.از شما هم همینطور بود پارس207 عزیز؟
مگه خودشون نمیان تو خونه و سرویس فعال کنند؟
خودت رفتی اونجا و فعال کردند؟

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
آقا داداش من از استادش در مورد اینترنت نامحدود پرسیده بود که چطوریه و چرا حجم نامحدود میدند. استادش گفته بود در واقع این حجم نامحدود نیست و 10 گیگ در ماه به هر نفر تعلق میگیره که اگه خواست بالاتر از سهمیه ش دانلود کنه سرعت رو آروم آروم میارن پایین در حد دیال آپ تا تقریبا بلا استفاده بشه. نمیدونم آیا این طرح نامحدود واقعیه یا اینم مثل چیزیه که شنیدم.
از آقا حسین گل میخوام میزان دانلود هاشو تو 1 هفته از 10 گیگ بگذرونه (البته شبانه چون نامحدوده) تا ببینیم مخابرات راس میگه یا استاد داداشم.

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
دوستان به نظر شما بهترین سرویس برای یه مصرف کننده پر مصرف:
تا ماهی 15 تومن؟
تا ماهی 20 تومن؟
تا ماهی 10 تومن؟
تا ماهی 13 تومن؟
تا ماهی 18 تومن؟

ممنون.

hossein2013

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
پاسخی بر سناتور عزیز:
زنگ زد گفت نیرو بفرستم یا خودتون میایید ما هم خمار طرح بودیم خودمون رفتیم.نیرو یکم طول میکشه تا بیاد...برای راه اندازه سرویسم چه بری مرکز مخابرات اونجا برات راه اندازی کنن چه نیرو برات بفرستن 10 تومن باید پیاده بشی:D

پاسخی بر مهدی عزیز:
مهدی جان هیچ کس طرح نامحدود رو توصیه نمیکنه....اونم از مخابرات...طر های نامحدود به معنای واقعی کلمه آشغال هستن.من شب اول 2.8 و دیشب هم 4.1 گیگ.اینی هم که شما میگی گمون نکنم صحت داشته باشه در مورد طرح من(من طرح نامحدود نیستا)اما پیش بینی میکنم بزودی سرعت شبانم افت محسوسی بکنه(مثلا سرعت از 180 برسه به 100 اما اینکه بیاد زیر 100 بنظرم بعیده.البته هیچ چیز تو این مملکت حساب و کتاب نداره).حضرت عباسی دیشب سرعتو تو تورنت تا 220 هم رفت.من دیشب 4.1 گیگ دان کردم:blink: هنوز تو شوکم بابت این اتفاق....البته تنظیمات خاموش کردن اتومات پی سیم بهم ریخته بود و 1 گیگ هم از شارژم حروم شد:(.خدائیش من تو این دو شب شبانه رایگان به اندازه دو ماه دانلود کردم.:rolleyes:گمون نکنم این خوشحالی دوومی داشته باشه.من که خودم رو واسه هر پیشامدی اماده کردم....میگن بعد از راحتی یه سختی بزرگ هست...خدایا این سخن را برای من تصدیق نفرما...الهی آمین...خدا قول میدم فیلمارو به اقوام هم بدم....من که بخیل نیستم...خدایا بخاطر این دست و دلبازی من،من یکی را قلم بگیر:lol:

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
پاسخی بر سناتور عزیز:
زنگ زد گفت نیرو بفرستم یا خودتون میایید ما هم خمار طرح بودیم خودمون رفتیم.نیرو یکم طول میکشه تا بیاد...برای راه اندازه سرویسم چه بری مرکز مخابرات اونجا برات راه اندازی کنن چه نیرو برات بفرستن 10 تومن باید پیاده بشی:D

پاسخی بر مهدی عزیز:
مهدی جان هیچ کس طرح نامحدود رو توصیه نمیکنه....اونم از مخابرات...طر های نامحدود به معنای واقعی کلمه آشغال هستن.من شب اول 2.8 و دیشب هم 4.1 گیگ.اینی هم که شما میگی گمون نکنم صحت داشته باشه در مورد طرح من(من طرح نامحدود نیستا)اما پیش بینی میکنم بزودی سرعت شبانم افت محسوسی بکنه(مثلا سرعت از 180 برسه به 100 اما اینکه بیاد زیر 100 بنظرم بعیده.البته هیچ چیز تو این مملکت حساب و کتاب نداره).حضرت عباسی دیشب سرعتو تو تورنت تا 220 هم رفت.من دیشب 4.1 گیگ دان کردم:blink: هنوز تو شوکم بابت این اتفاق....البته تنظیمات خاموش کردن اتومات پی سیم بهم ریخته بود و 1 گیگ هم از شارژم حروم شد:(.خدائیش من تو این دو شب شبانه رایگان به اندازه دو ماه دانلود کردم.:rolleyes:گمون نکنم این خوشحالی دوومی داشته باشه.من که خودم رو واسه هر پیشامدی اماده کردم....میگن بعد از راحتی یه سختی بزرگ هست...خدایا این سخن را برای من تصدیق نفرما...الهی آمین...خدا قول میدم فیلمارو به اقوام هم بدم....من که بخیل نیستم...خدایا بخاطر این دست و دلبازی من،من یکی را قلم بگیر:lol:
رفتی اونجا چقدر طول کشید سرویست فعال شد؟

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
دوستانی که از مخابرات اینترنت دارن ، این طرح کمپین کسی 512 نامحدود داره ازش ؟ چه طوره کلا ؟
آیا شبانه رایگانه؟

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
پاسخی بر سناتور عزیز:

پاسخی بر مهدی عزیز:

حسین جون اگه منظورت منم؟(چون دقیقا به سوال من جواب دادی) کوچیکت رحمان هستم نه مهدی.

hossein2013

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
حسین جون اگه منظورت منم؟(چون دقیقا به سوال من جواب دادی) کوچیکت رحمان هستم نه مهدی.

اوخ اوخ عجب سوتی ای دادم...معذرت رحمان جان...اخه قبل از شما کاربر عزیزی بنام مهدی ازم سوال کرده بود و فک کنم نمایش هم مثل شما بود به همین دلیل من اشتباه کردم.بازم عذر میخوام عزیز....

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
این مخابرات شورشو در اورده
در عرض 6 روز 2 بار شارژ خوکار بهم داده
ترافیکم داشتم تموم می کردم که موقع قطع طرح زرین از بین نره الان دیدم 1 گیگ شارژ جدید بهم داده!!!

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
این مخابرات شورشو در اورده
در عرض 6 روز 2 بار شارژ خوکار بهم داده
ترافیکم داشتم تموم می کردم که موقع قطع طرح زرین از بین نره الان دیدم 1 گیگ شارژ جدید بهم داده!!!

3روز قبلا از 9 روز شدن کلش را بخور
من 200 مگ داشتم قطع شد
شبانه تلافیشو درمیارم:-D

SONY make.believe

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
حسین گفته بودی میشه یوزر و پس رو از 2020 بگیریم خودمون وصل کنیم زنگ زدم گفت نمیشهo_O
راستی پنلت همون پایتونه که ادرسش با 217 شروع میشه؟
ترکیب پسورد چیه دورقم اخر تلفن با دو رقم اول؟

SONY make.believe

hossein2013

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
حسین گفته بودی میشه یوزر و پس رو از 2020 بگیریم خودمون وصل کنیم زنگ زدم گفت نمیشهo_O
راستی پنلت همون پایتونه که ادرسش با 217 شروع میشه؟
ترکیب پسورد چیه دورقم اخر تلفن با دو رقم اول؟

SONY make.believe

نمیدونم والا به من گفت میشه.پنل هم همون پنلیه که برای طرح زرین داره اما اونی که من میدونم پلوتونه نه پایتون شاید از شما با من فرق داشته باشه.پسوورد و اینا رو من نمیدونم خودش یارو وصلش کرد برام:Dاین چیزا رو بهم نگفت فقط یه پسورد بهم گفت که اونم مال مودم وایرلس بود:lol:

بالا