دیروز یک تاپیک بسیار مفصلی در این زمینه شما زده شده بود که همه ترجیح میدادن پرداخت نقدی و بعد ارسال کار کنند و پرداخت در محل و COD ها کار نکنن ( من نمی دونم چرا COD رو Call Of Duty می خونم )
اگر اطلاعات کافی باشه این گونه سوالات رد میشه
تو همین سیستمها سه نوع پرداخت وجود دارد
1= پرداخت نقدی
2= پرداخت درب منزل
3= هر دو
و حالا فروشنده میتونه هر کدامش را خواست انتخاب کنه
میتونه برای تمامی محصولاتش پرداخت نقدی را انتخاب کنه که در کمترین مدت زمان پول به حسابش ریخته میشه
و اگر فقط به فکر پرداخت نقدی هستید و تحت هیچ عنوان نمیخواهید پرداخت درب منزل داشته باشید و پول مستقیم به حساب خودتان واریز شود سایت ایران سی ان را پیشنهاد میکنم که با پرداخت 10000 تومان به عنوان فروشنده میتوانید فعالیت کنید و بازاریاب هم دارند البته این 10 هزار تومان هم به عنوان پورسانتهای بازاریابها شما که براتون محصول میفروشند با توجه به درصدی که خودتان اختصاص میدهید خرد خرد کم میشود چون پول مستقیم به حسابتان میرود و مدیر سایت باید به حساب بازاریابی که محصولتان را فروخته پورسانت واریز کند از همین 10 هزار تومان برداشت میکند و خودم هم تو سایت ایران سی ان پنل دارم
اگر خواستید در سایت ایران سی ان ثبت کنید بهم اطلاع دهید تا لینک عضویت را بدهم
ولی درکل شما برای گسترش کارتان حتما یه پنل پستی هم داشته باشید که موقعی یه مشتری گیری گیرتون افتاد و بهتون اطمینان نداشت پرداخت در منزل را براش فعال کنید
خود بنده هم 99 درصد فروشم نقدی است و یه درصد پرداخت در محل دارم با استفاده از پنل سفیر
و برای محصولاتم هم از درگاه انلاین بانگ واسطه پی لاین استفاده میکنم