• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

من برای سیستم پستی فروشگاهم موندم چیکار کنم

fr_sdgh

Registered User
لایک‌ها
24
من برای سیستم پستی فروشگاهم موندم چیکار کنم / تهران نیستم و از طرفی cod هم باید باشه و نیاز به تحویل و ارسال به مشتری در سطح شهر تهران رو دارم
آتاجوی که میگه ما تعداد بالا فقط کار میکنیم یدونه بصرف نیست برامون
پیک بادپا هم انگار اصلا همچین سرویسی ندارن
دیگه نمیدونم به کجا باید مراجعه کنم!

djdaramad

Registered User
لایک‌ها
71
خوب از یه شرکت پنل پستی بگیرید که امکان ارسال به شهرهای دیگه را هم داشته باشید

djdaramad

Registered User
لایک‌ها
71
مثلا

ایران مارکت سنتر ( بازاریاب هم دارند ) قیمت حدودا 215 هزار یه ساله

فروتل ( بازاریاب دارند ) قیمت حدودا 100 هزار

اسمان وب ( بازاریاب دارند ) قیمت حدودا 100 هزار تومان )

و پنل پستی که خودم به شخصه ازش استفاده میکنم سفیر است با امکانات عالی فقط در حال حاظر بازاریاب ندارند و یه دوره ایی برای پنل پستی پولی دریافت نمیکردند و هدیه میدادند

بازم شما یه تماس بگیرید با اقای پناهنده بگویید از طرف اقای ترابی از قائمشهر ( خودم ) تماس میگرم که شاید از شما هم هزینه ایی دریافت نکند برای دادن پنل پستی

البته از فروتل هم استفاده میکنم و پنل دارم ولی سفیر را ترجیح میدهم و شما هم اگر میخواهید به غیر از سفیر پنلی دیگری هم داشته باشید اسمان وب با مدیریت اقای پناهیان را پیشنهاد میکنم و دوگزینه دیگر از نظر بنده رد است

اگر سوالی بود در خدمتم

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
پيشنهاد ميكنم با سيستم هاي پرداخت در محل كار نكنيد .

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
دیروز یک تاپیک بسیار مفصلی در این زمینه شما زده شده بود که همه ترجیح میدادن پرداخت نقدی و بعد ارسال کار کنند و پرداخت در محل و COD ها کار نکنن ( من نمی دونم چرا COD رو Call Of Duty می خونم ):D

fr_sdgh

Registered User
لایک‌ها
24
مثلا

و پنل پستی که خودم به شخصه ازش استفاده میکنم سفیر است با امکانات عالی فقط در حال حاظر بازاریاب ندارند و یه دوره ایی برای پنل پستی پولی دریافت نمیکردند و هدیه میدادند

بازم شما یه تماس بگیرید با اقای پناهنده بگویید از طرف اقای ترابی از قائمشهر ( خودم ) تماس میگرم که شاید از شما هم هزینه ایی دریافت نکند برای دادن پنل پستی

البته از فروتل هم استفاده میکنم و پنل دارم ولی سفیر را ترجیح میدهم و شما هم اگر میخواهید به غیر از سفیر پنلی دیگری هم داشته باشید اسمان وب با مدیریت اقای پناهیان را پیشنهاد میکنم و دوگزینه دیگر از نظر بنده رد است

اگر سوالی بود در خدمتم
بنده نماینده یکی از شرکت های واردکننده قطعات کامپیوتری هستم / گفتم یه فروشگاه انترنتی هم بزنیم و کارو گسترش بدیم
من با سیستم هایی که گفتید آشنایی ندارم ولی فکر نمیکنم کار کردن با اینا برای ما مناسب باشه مثل این میمونه که دیجی کالا با این سیستم ها کار کنه

پيشنهاد ميكنم با سيستم هاي پرداخت در محل كار نكنيد .
برای شروع بهش نیاز دارم، نمیخوام بخاطر نداشتن cod شکست بخورم البته با این مشکلات کمکم دارم قانع میشم

djdaramad

Registered User
لایک‌ها
71
دیروز یک تاپیک بسیار مفصلی در این زمینه شما زده شده بود که همه ترجیح میدادن پرداخت نقدی و بعد ارسال کار کنند و پرداخت در محل و COD ها کار نکنن ( من نمی دونم چرا COD رو Call Of Duty می خونم ):D

اگر اطلاعات کافی باشه این گونه سوالات رد میشه

تو همین سیستمها سه نوع پرداخت وجود دارد

1= پرداخت نقدی
2= پرداخت درب منزل
3= هر دو

و حالا فروشنده میتونه هر کدامش را خواست انتخاب کنه

میتونه برای تمامی محصولاتش پرداخت نقدی را انتخاب کنه که در کمترین مدت زمان پول به حسابش ریخته میشه

و اگر فقط به فکر پرداخت نقدی هستید و تحت هیچ عنوان نمیخواهید پرداخت درب منزل داشته باشید و پول مستقیم به حساب خودتان واریز شود سایت ایران سی ان را پیشنهاد میکنم که با پرداخت 10000 تومان به عنوان فروشنده میتوانید فعالیت کنید و بازاریاب هم دارند البته این 10 هزار تومان هم به عنوان پورسانتهای بازاریابها شما که براتون محصول میفروشند با توجه به درصدی که خودتان اختصاص میدهید خرد خرد کم میشود چون پول مستقیم به حسابتان میرود و مدیر سایت باید به حساب بازاریابی که محصولتان را فروخته پورسانت واریز کند از همین 10 هزار تومان برداشت میکند و خودم هم تو سایت ایران سی ان پنل دارم

اگر خواستید در سایت ایران سی ان ثبت کنید بهم اطلاع دهید تا لینک عضویت را بدهم

ولی درکل شما برای گسترش کارتان حتما یه پنل پستی هم داشته باشید که موقعی یه مشتری گیری گیرتون افتاد و بهتون اطمینان نداشت پرداخت در منزل را براش فعال کنید

خود بنده هم 99 درصد فروشم نقدی است و یه درصد پرداخت در محل دارم با استفاده از پنل سفیر

و برای محصولاتم هم از درگاه انلاین بانگ واسطه پی لاین استفاده میکنم

fr_sdgh

Registered User
لایک‌ها
24
من با سیمو تماس نگرفتم ولی این گونه سیستم ها باید هزینه پنل سالیانشون رو بدم + هزینه سالیانه پست + درصد بالایی که از هر فروش میگیرن حالا در عوض به منی که فروشگاه خودم دارم و فقط نیاز به یه پیک موتوری متعهد فقط برای سطح تهران نه cod دارم چه سرویسی میدن؟ چون خودم تهران نیستم والا خودم یه کاریش میکردم / آتاجوی به دلیل شلوغی سرویسش میگه ارسال تکی نمیپذیریم / پیک بادپا هم که 6 بار با 8282 تماس گرفتم هر 6 بار قبل از اینکه صحبتم تموم شه قطع کردن واقعا اینجوری دیگه ندیده بودیم نوبرن واقعا
فروشگاه گیر همینه اگه میشه یکی راهنمایی کنه

djdaramad

Registered User
لایک‌ها
71
من با سیمو تماس نگرفتم ولی این گونه سیستم ها باید هزینه پنل سالیانشون رو بدم + هزینه سالیانه پست + درصد بالایی که از هر فروش میگیرن حالا در عوض به منی که فروشگاه خودم دارم و فقط نیاز به یه پیک موتوری متعهد فقط برای سطح تهران نه cod دارم چه سرویسی میدن؟ چون خودم تهران نیستم والا خودم یه کاریش میکردم / آتاجوی به دلیل شلوغی سرویسش میگه ارسال تکی نمیپذیریم / پیک بادپا هم که 6 بار با 8282 تماس گرفتم هر 6 بار قبل از اینکه صحبتم تموم شه قطع کردن واقعا اینجوری دیگه ندیده بودیم نوبرن واقعا
فروشگاه گیر همینه اگه میشه یکی راهنمایی کنه

من که میگم برای شروع با سفیر شروع کن

سال اول را احتمالا بهتون رایگان میده و هیچ هزینه ایی ازتون نمیگیره و کارمزدش هم 3 درصد است که پرداخت نقدی هم داره غیر از این راهی نیست

saeed_myheart

Registered User
لایک‌ها
42
من فروشنده محصولات چوبی کوچک معرق هستم میخوام با سفیر کار کنم ولی میگه 53 هزار بده ولی من هنوز چیری برای فروش ندارم یعنی خیلی کمه و فقط میخوام امتحان کنم ولی 53 تومن برایم زیاده
حالا شما میگید باید نقدی بذارم یا فروش در محل؟

saeed_myheart

Registered User
لایک‌ها
42
مثلا

اگر سوالی بود در خدمتم
شما از ووکامرس استفاده میکنید یا پرستاشاپ؟
کدومش بهتره؟

azita57

Registered User
لایک‌ها
109
من فروشنده محصولات چوبی کوچک معرق هستم میخوام با سفیر کار کنم ولی میگه 53 هزار بده ولی من هنوز چیری برای فروش ندارم یعنی خیلی کمه و فقط میخوام امتحان کنم ولی 53 تومن برایم زیاده
حالا شما میگید باید نقدی بذارم یا فروش در محل؟

به نظرم بهتره اول همان نقدی بزاری برای درگاههای بانکی هم باید اینماد داشته باشدید ولی بهتره به نظرم همون کارت به کارت بزارید و یا یا از درگاههای واسط ندی استفاده کنید. بعد از اینکه سایتوون راه افتاد پنل پستی هم بگیرید. ولی تا جاییکه من فهمیدم مردم راحترن از پست خرید کنند و بعد از گرفتن محصولشون مبلغ را بپردازن اینطوری خیالشون اسوده تره و امکان کلاه برداری هم توش کمتره.

بالا