linghuchong
مدیر بازنشسته
اگه در انجام اين امر موفق بودم که خوب بوداستی یه تشکر از خواهر لینخو بکنم که این تاپیکو فعال کرد باعث شد این ویلی تو پی تی پاند بشه!![]()
راستی خيلی وقته لرد سياه و برادر بابک هم تشريف ندارن!!!
اگه در انجام اين امر موفق بودم که خوب بوداستی یه تشکر از خواهر لینخو بکنم که این تاپیکو فعال کرد باعث شد این ویلی تو پی تی پاند بشه!![]()
مامان من داره 2 هفته يه ديگه بر ميگردهاگه مانگای Deathnote رو بدم براتون بیارن ممکنه طول بکشه دستتون برسه برای همین امروز کل مانگا رو دارم روی Turbo Upload میفرستم, کارم که تموم شد لینکشو میگذارم همین جا
من Hana Yori Dango ميخوامبر و بچ لطف کنن چند تا Title قشنگ و معروف رو بگن تا من برم دانلود کنم
آخه میخوام یه مجموعه مانگای کامل و درست و حسابی جمع کنم که اگه دوستان مانگایی رو خواستن دیگه مجبور نشن تو اینترنت سرگردان بشن
اگه کسی از اين لينک کارتونی ميخواد بگين من براتون بفرستم به جز 2 يا 3 تاش همشو من دارمبا توجه به حق کپی رایت خواهر لینخو ببین این لینکه به دردت می خوره !
http://realitylapse.com/pages/selectvideos.php
توجه:راستی خواهر لینخو یبار یه کارتونی به نام Hellsing چی چی معرفی کرد از این مارتون یک تورنت با کیفیت خوب و حجم پایین بود گفتم اینم بگم چون حجمش خیلی پایینه خوبه کیفیتشم به نظر من خوب بود
HELLSING *all episodes* [1-13] [JAP] [ENG subs] [h264]
البته تو اون لیک خواهر فریدا هم مثکه هست !
پسرا Hellsing, Elfen lied , ... ببينن. البته اگه دخترای گروه مثل من باشن توصيه ميشه که اينا رو هم ببينن!پسرا هم برن غاز بچرونن![]()
خيلی قشنگه ، اتفاقن چند وقت پيش با خوده جناب لرد صحبتش بودراستی بروبچ انیمه basilisk به گوشتون تا حالا خورده؟ من یه چند قسمتشو از لرد سیاه گرفتم به نظر جالب میرس
در مورد demashita! powerpuff girls z چون اينا از يه ماده شيميايی به اسمه Z استفاده ميکنن اين اسمو بهش دادن. در مورد Dragon Ball Z مسلن ميخواستن بگن که سری آخر هست و يه Z بهش اضافه کردن،در صورتی که بعدن dragon ball GT در اومد که GT هم ميگن يا به معنی galaxy touring هست يا great touring.من يه سؤال بپرسم؟ داستان اين Z چيه که ته اسم اينا اضافه مي کنند؟ مثلا دراگون بال اولش ظي نداشت ولي بعدش شد Dragon Ball Z! چيز خاصيه (نگو که قبلا اينو جواب داده بودي که ميرم خودمو از پنجره ميندازم تو خيابون!!)..
.نه نداده بودمقشنگ بود، قشنگ بود، مرسي خواهر، راستي تورنتش موجوده (فقط نگي گذاشتيش و من نمي بينم چون الان چشمام داره واقعا آلبالوگيلاس مي چينه!)
نه يادم نمياد،يه چيز ديگم بپرسم، اميدوارم خواهر فريدا جون بتوني به دادم برسي تو پيدا کردنشيادتونه يه زماني شبکه 1 يه فيلم عروسکي داد که در رابطه با مسابقات اتومبيلراني بود و يه ماشيني بود که يه بابايي به کمک يه جناب عرب پولدار درست کرده بود براي شرکت تو مسابقه و اسمشم گذاشته بودند اپل تمپو لکنته!!! من الان چند وقته شديد به ياد اين افتادم ولي اصلا نميدونم دنبال چي بايد بگردم يا اينکه اسمش اصلا چي بوده (حتا نميدونم کجايي بود، شايد آلماني - چون اوپل بوده!). اينو اون زماني که سريال هزاردستان رو تلويزيون ميداد داده بودنش (يا اواخر دهه ي 60 ميشد -سال خورشيدي خودمون منظورمه بابا!- يا اوايل دهه 70). خوب کسي چيزي به خاطرش ميرسه؟ فکر نکنم، ولي اميدوارم، پليززززززززززززززززززززززززز، سام بادي هلپ مي![]()
![]()
چکش کردم آره مشگل دارهمنم با باز کردن این فایل مشکل دارم ... اصالا codec inspection نمیشه ... یعنی مشخص نمیشه که codec ویدئوش چیه ...خودت اینو باز کردی تا حالا فریدا جان ؟
... نکنه موقع دانلود این بخش header اش که کد Fourcc توش بوده خراب شده باشه ( چون این اتفاق خیلی شایعه ) ...![]()
![]()
لطفاً يه نگاه به اين لينک بکنين:
من نميدونم چه جوری ممکنه جناب بهروز تاپيکی رو که هميشه بالاهای ليست قرار داره http://forum.persiantools.com/f85.html رو اصلاً توی ليست خودشون ننويسن!!!
واقعاً جای تعجب داره!:blink:
نه يادم نمياد،sorry
شايد برادر ويلی (برادر ويلی منو ميکشه، ميدونم هر چی اسم پيدا کردنه رو ميسپارم به برادر، ببخشيد!:blush: ) بتونه بهت کمک کنه!:happy:
چرا شو یادم نمی اد ولی خواهر پرشیانا و بقیه دیگه اینجا پست نمی زدن رفته بودن اون یکی
اين چه عکسش باحاله ^_^قسمت 6 سريال BBB:
سلاميه چيز ديگم بپرسم، اميدوارم خواهر فريدا جون بتوني به دادم برسي تو پيدا کردنشيادتونه يه زماني شبکه 1 يه فيلم عروسکي داد که در رابطه با مسابقات اتومبيلراني بود و يه ماشيني بود که يه بابايي به کمک يه جناب عرب پولدار درست کرده بود براي شرکت تو مسابقه و اسمشم گذاشته بودند اپل تمپو لکنته!!! من الان چند وقته شديد به ياد اين افتادم ولي اصلا نميدونم دنبال چي بايد بگردم يا اينکه اسمش اصلا چي بوده (حتا نميدونم کجايي بود، شايد آلماني - چون اوپل بوده!). اينو اون زماني که سريال هزاردستان رو تلويزيون ميداد داده بودنش (يا اواخر دهه ي 60 ميشد -سال خورشيدي خودمون منظورمه بابا!- يا اوايل دهه 70). خوب کسي چيزي به خاطرش ميرسه؟ فکر نکنم، ولي اميدوارم، پليززززززززززززززززززززززززز، سام بادي هلپ مي![]()
![]()
شايد برادر ويلی (برادر ويلی منو ميکشه، ميدونم هر چی اسم پيدا کردنه رو ميسپارم به برادر، ببخشيد!:blush: ) بتونه بهت کمک کنه!:happy:
سیمور جان کارتون واقعا فوق العاده بود.عجب اراده و پشتکاری!من که واقعا لذت بردم.و بالاخره یه موفقیت بزرگ :این سایت آلمانی رو پیدا کردم که خلاصه داستان هر اپیزود رو نوشته ...![]()
![]()
خلاصه سه اپیزود آخر ، اینطوریه :![]()
قسمت 24 : یه دزدی توی جزیره رخ میده ...این اتفاق ، بی سابقه اس ... نهایتا مشخص میشه که خود پلیس ، دزدی کرده ...
قسمت 25 : پرنسس لورا ( دختره ) میره به مسافرت ... کاپیتان بدجنسه وارد جزیره میشه ... کنا ( پسره ) موفق میشه که بصورت موقت امنیت ایجاد کنه ... اهالی جزیره خواستار کشتن کاپیتان هستند !
قسمت 26 ( آخر ) : کاپیتان بدجنسه وارد جزیره میشه و باعث ترس اهالی جزیره میشه ... اون دلفینه ، مسوولیت این قضیه رو به عهده می گیره و استعفا میده ...![]()
به این ترتیب آخرش یه جورایی باز تموم میشه ، یعنی ؟!....نکنه می خواستن سری رو ادامه بدن ولی بعد منصرف شدن ...
... نظرتون چیه درباره تحقیقات پلیسی من ... ؟![]()
![]()
راستی خانم لرا پرنسس چرا جزیره رو ترک می کنه!پای پسر دیگه ای بجز کنا درمیون بوده ؟!![]()
شما لطف داریراستی یه تشکر از خواهر لینخو بکنم که این تاپیکو فعال کرد باعث شد این ویلی تو پی تی پاند بشه!
واقعا شرمندم خواهر پرشیانا.نمیدونم چرا اصلا هیچی ازش یادم نمیاد!!!!؟
پ.ن.راستی خواهر پرشیانا انگاری اون چینیرو اساسی ترسوندیندنش!!فکر کرده شمارو مسموم کردن!!!
این اینیسنسها هر کدوم بعد از یک اتفاق به یک شکلی در اومدن.و Exorcist هایی امثال آلن که توانایی استفاده از اونها رو دارن باید جستجو کنند و اونا رو پیدا کنند که اونوقت اون اینیسنس برای اونها تبدیل به یک اسلحه anti-akuma میشه.
خواهش میشه ...سیمور جان کارتون واقعا فوق العاده بود.![]()
منم همین نظرو درباره ی اخر داستان دارم.اما فکر نمی کنم که قصد داشتند که یه سری دیگه بسازن چون در این صورت حتما این کارو تا حالا کرده بودن.نه؟![]()
من که تو همون پست اولم شفاف سازی کرده بودم!!:lol:![]()