• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
استی یه تشکر از خواهر لینخو بکنم که این تاپیکو فعال کرد باعث شد این ویلی تو پی تی پاند بشه!
wink.gif
اگه در انجام اين امر موفق بودم که خوب بود:p ولی خوب مثل اينکه باز برادر ويلی نامرئی شده!:blink::happy:

راستی خيلی وقته لرد سياه و برادر بابک هم تشريف ندارن!!! :(ازشون خبری ندارين؟؟؟:eek:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اگه مانگای Deathnote رو بدم براتون بیارن ممکنه طول بکشه دستتون برسه برای همین امروز کل مانگا رو دارم روی Turbo Upload میفرستم, کارم که تموم شد لینکشو میگذارم همین جا
مامان من داره 2 هفته يه ديگه بر ميگرده :)، زود به دستم ميرسه، ولی خوب اگه آپلود هم کردی دستت درد نکنه:happy:، ولی باز اگه بتونی بدی به هدی بهتره!:p
FMA رو هم اگه از کسی نگرفتی از خودش بگير ديگه، يه کارتون اضافه و کم ديگه فرقی به حالش نميکنه!;)
بر و بچ لطف کنن چند تا Title قشنگ و معروف رو بگن تا من برم دانلود کنم
آخه میخوام یه مجموعه مانگای کامل و درست و حسابی جمع کنم که اگه دوستان مانگایی رو خواستن دیگه مجبور نشن تو اینترنت سرگردان بشن
من Hana Yori Dango ميخوام :(

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
با توجه به حق کپی رایت خواهر لینخو ببین این لینکه به دردت می خوره !
http://realitylapse.com/pages/selectvideos.php
اگه کسی از اين لينک کارتونی ميخواد بگين من براتون بفرستم به جز 2 يا 3 تاش همشو من دارم:D
راستی خواهر لینخو یبار یه کارتونی به نام Hellsing چی چی معرفی کرد از این مارتون یک تورنت با کیفیت خوب و حجم پایین بود گفتم اینم بگم چون حجمش خیلی پایینه خوبه کیفیتشم به نظر من خوب بود
HELLSING *all episodes* [1-13] [JAP] [ENG subs] [h264]
البته تو اون لیک خواهر فریدا هم مثکه هست !
توجه:
اين تورنت با کد H264 نوشته شده ، يعنی اگه کامپيوترتون زير پنتيوم 4 هست بيخودی زحمت دانلود رو نکشين، اين کد کامپيوتر crash ميکنه ، windows بهم ميريزه و در نهايت صدای کارتون 20 کيلو متر جلوتر از تصوير داره پخش ميشه!!!:eek: ولی اگه سرعت کامپيوترتون خوبه همينو بگيرين، کيفيتش خيلی خوبه.:D

hellsing_mymaster01.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
پسرا هم برن غاز بچرونن:D
پسرا Hellsing, Elfen lied , ... ببينن. البته اگه دخترای گروه مثل من باشن توصيه ميشه که اينا رو هم ببينن!:D
بهتون گفته بودم که دو تا دختر ژاپنی با ما زندگی ميکنن؟ اسمه اونی که با من دوسته و با هم ميشينيم کارتون نگاه ميکنم آکی Aki هست و حتی از demon های توی inuyasha هم ميترسه و ميگه من شب خوابم نميبره !!!!!!!!!!!........ :blink::blink::blink::blink::blink: خلاصه آبروی هر چی دختره رو برده،:f34r: من از اين لحاظ گفتم چون مثله اينکه همه مثل من نيستن! :lol:
راستی بروبچ انیمه basilisk به گوشتون تا حالا خورده؟ من یه چند قسمتشو از لرد سیاه گرفتم به نظر جالب میرس
خيلی قشنگه ، اتفاقن چند وقت پيش با خوده جناب لرد صحبتش بود:)، البته کپی رايت اين يکی مال جناب شينوبی هست،:happy: حالا که حرفش شد ، فيلمش رو هم ازشون گرفتی ؟؟ فيلم live-action به اسم shinobi ! اونم خيلی قشنگه ;)

shinobi_01.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من يه سؤال بپرسم؟ داستان اين Z چيه که ته اسم اينا اضافه مي کنند؟ مثلا دراگون بال اولش ظي نداشت ولي بعدش شد Dragon Ball Z! چيز خاصيه (نگو که قبلا اينو جواب داده بودي که ميرم خودمو از پنجره ميندازم تو خيابون!!)..
در مورد demashita! powerpuff girls z چون اينا از يه ماده شيميايی به اسمه Z استفاده ميکنن اين اسمو بهش دادن. در مورد Dragon Ball Z مسلن ميخواستن بگن که سری آخر هست و يه Z بهش اضافه کردن،در صورتی که بعدن dragon ball GT در اومد که GT هم ميگن يا به معنی galaxy touring هست يا great touring.
قشنگ بود، قشنگ بود، مرسي خواهر، راستي تورنتش موجوده (فقط نگي گذاشتيش و من نمي بينم چون الان چشمام داره واقعا آلبالوگيلاس مي چينه!)
.نه نداده بودم :p
يه چيز ديگم بپرسم، اميدوارم خواهر فريدا جون بتوني به دادم برسي تو پيدا کردنش
79.gif
يادتونه يه زماني شبکه 1 يه فيلم عروسکي داد که در رابطه با مسابقات اتومبيلراني بود و يه ماشيني بود که يه بابايي به کمک يه جناب عرب پولدار درست کرده بود براي شرکت تو مسابقه و اسمشم گذاشته بودند اپل تمپو لکنته!!! من الان چند وقته شديد به ياد اين افتادم ولي اصلا نميدونم دنبال چي بايد بگردم يا اينکه اسمش اصلا چي بوده (حتا نميدونم کجايي بود، شايد آلماني - چون اوپل بوده!). اينو اون زماني که سريال هزاردستان رو تلويزيون ميداد داده بودنش (يا اواخر دهه ي 60 ميشد -سال خورشيدي خودمون منظورمه بابا!- يا اوايل دهه 70). خوب کسي چيزي به خاطرش ميرسه؟ فکر نکنم، ولي اميدوارم، پليززززززززززززززززززززززززز، سام بادي هلپ مي
msncry.gif
نه يادم نمياد، :(sorry
شايد برادر ويلی (برادر ويلی منو ميکشه، ميدونم هر چی اسم پيدا کردنه رو ميسپارم به برادر، ببخشيد!:blush: ) بتونه بهت کمک کنه!:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
منم با باز کردن این فایل مشکل دارم ... اصالا codec inspection نمیشه ... یعنی مشخص نمیشه که codec ویدئوش چیه ...
otkyki.gif
خودت اینو باز کردی تا حالا فریدا جان ؟
1655.gif
... نکنه موقع دانلود این بخش header اش که کد Fourcc توش بوده خراب شده باشه ( چون این اتفاق خیلی شایعه ) ...
flat.gif
چکش کردم آره مشگل داره:( ، اشکال نداره، اون کيفيتش هم پرده اي بود اين بار کيفيت dvd اش رو براتون ميفرستم:happy:، ببخشيد.:blush: من چون تو سينما ديده بودم فقط دانلود و رايتش کردم، اشتباه کردم بايد چکش هم ميکردم!:f34r:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب طبق درخواست يکی از دوستان آهنگ های op و end حنا دختری در مزرعه رو دوباره آپلود ميکنم ، واقعاً هر دوتاش خيلی قشنگه ولی يه چيز جالب براتون بگم، با آکی و 2 تا از دوستای ديگش توی ماشين بودم و داشتيم ميرفتيم دانشگاه که cd يهو رسيد به اين آهنگ، که من ديدم اول قيافه هاشون متعجب شد و بعدشم زدن زير خنده!:blink:
اينطور که معلوم شد آهنگ از يه لقت هايی استفاده ميکنه که منسوخ شده هستن و اينا اصلاً نميدونستم معنيش چيه!:eek:
و مدل خوندن اينقدر قديمی بود که داشتن مسخرش ميکردن:eek: بيچاره حنا ولی من خيلی اين آهنگ ها رو دوست دارم مخصوصاً opening اش رو. :happy:

http://d.turboupload.com/d/1116145/cd205.mp3.html
http://d.turboupload.com/d/1116155/cd206.mp3.html

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Katri, Girl of the Meadow

[/FONT]​

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
لطفاً يه نگاه به اين لينک بکنين:

من نميدونم چه جوری ممکنه جناب بهروز تاپيکی رو که هميشه بالاهای ليست قرار داره http://forum.persiantools.com/f85.html رو اصلاً توی ليست خودشون ننويسن!!!:eek::eek::eek:

واقعاً جای تعجب داره!:blink:

ن همون اول که این لیستو دیدم خواستم به بهروز عزیز پی ام بزنم ولی گفتم دخالت تو کار دیگرانه!ما دوتا تاپیک انیمیشن داریم عکسهای کودکی و این تاپیک!قبل از حضور شما این تاپیک سقوط کرده بود و اون یکی رو بورس بود!(چرا شو یادم نمی اد ولی خواهر پرشیانا و بقیه دیگه اینجا پست نمی زدن رفته بودن اون یکی!)بعدش اول ویلی تاپیک اورد بالا بعدشم شما دوباره زندش کردینو بقیه هم برگشتن اینجا!
به هر حال یه پی ام براشون بفرستید تا تاپیک به لیست اضافه بشه!;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب حالا که اين چند وقته صحبت از FullMetal Alchemist زياد شده ، جا داره که من يه کارتون جديد معرفی کنم، چون فکر نکنم ديگه شما با لغت های رنکين (Alchemy) و هوموکولوس قريبه باشين، بخاطر همين قشنگ در ميآبين که اين يکی کارتون چی داره ميگه!:p:happy: و اما:

Busou Renkin
busourenkinanime.jpg

داستان يه پسره که در راه برگشت از مدرسه به خونه يه دختر رو ميبينه که يه چيزی داشته بهش حمله ميکرده و پسره هم ميياد دختره رو نجات بده و ميپاره وسط که به جای اينکه دختره بميره، پسره ميميره! :blink:اين دقيقه اول کارتون بود ، جالبه نه؟:D:p

پسره که فرداش از خواب بلند ميشه خيال ميکنه خواب ديده ولی فردا بعد از زهرش که دوباره با اون موجود که هوموکولوس خودمونه ! :p روبرو ميشه ميفهمه که هيچی خواب نبوده و معلوم ميشه که دختره يه چيزی (اوم به فارسی چی ميشه؟ شايد تلسم ، فکر کنم به اينگيليسی amulet بهترين لغت براش باشه:eek: ) که توسط alchemy ساخته شده رو وارد بدنش کرده که باعث شده پسره دوباره به زندگی برگرده و قدرت کيمياگری (البته طبق defenition اين کارتون نه FMA ، چون زمين تا آسمون فرق داره :eek: ) هم پيدا کرده. :blink:
دختره جزه گروهی هست که دونبال هوموکولوس ها هستن و کارش کشتن اوناست و خوب طبيعی هستش که پسره خودشو مديون بدونه و بخواد کمکش کنه!;)
و البته يه اتفاقی ميافته که اگه زود نجنبن دختره در عرض يه هفته تبديل به هوموکولوس ميشه و ... :D

کارتون جالبيه 2 قسمت فعلاً در اومده ، در کل 26 قسمت هستش.

اينم opening اش، همه FLV Player دارن ديگه نه؟ اگه ندارين از اينجاا دانلود کنين که بتونين کليپ رو ببينين:

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
مرسي خواهر از توضيحاتت در رابطه با اين Z! و مرسي از لينک تورنته (^_^).

نه يادم نمياد، :(sorry
شايد برادر ويلی (برادر ويلی منو ميکشه، ميدونم هر چی اسم پيدا کردنه رو ميسپارم به برادر، ببخشيد!:blush: ) بتونه بهت کمک کنه!:happy:
cold.gif
cold.gif
cold.gif

برادر ويلـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــي!!! شما چيزي مي دونيد؟ من اوپل تمپو لکنته رو ميخوااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
54.gif

EDIT
چرا شو یادم نمی اد ولی خواهر پرشیانا و بقیه دیگه اینجا پست نمی زدن رفته بودن اون یکی
105.gif
105.gif
105.gif

اين يعني چي؟!! تا اونجا که يادمه من اون موقع اينجا اصلا پست نميزدم (شايد يکي يا 2 تا) که بعد اسباب کشي کنم برم اون يکي!!! اينجا بحث تخصصي بود ولي اونجا فقط بايد عکس ميذاشتي چيزي که براي من تنبل کاري نداشت، تازه خاطرات از دست رفته ام هم زنده مي شد
girl_sigh.gif
اين حرف شما مثل اين بود که انگار من از صبح تا شب تو اين تاپيک بودم، بعد با يکي چپ افتادم به تلافي رفتم اون يکي
ohmy.gif
يادم باشه به استادم بگم اينبار يک گوشمالي درست و حسابي بهتون بده تا ديگه چشم هاي منو گردالو نکنيد برادر شيان جان
232.gif

قسمت 6 سريال BBB:
اين چه عکسش باحاله ^_^

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
يه چيز ديگم بپرسم، اميدوارم خواهر فريدا جون بتوني به دادم برسي تو پيدا کردنش
79.gif
يادتونه يه زماني شبکه 1 يه فيلم عروسکي داد که در رابطه با مسابقات اتومبيلراني بود و يه ماشيني بود که يه بابايي به کمک يه جناب عرب پولدار درست کرده بود براي شرکت تو مسابقه و اسمشم گذاشته بودند اپل تمپو لکنته!!! من الان چند وقته شديد به ياد اين افتادم ولي اصلا نميدونم دنبال چي بايد بگردم يا اينکه اسمش اصلا چي بوده (حتا نميدونم کجايي بود، شايد آلماني - چون اوپل بوده!). اينو اون زماني که سريال هزاردستان رو تلويزيون ميداد داده بودنش (يا اواخر دهه ي 60 ميشد -سال خورشيدي خودمون منظورمه بابا!- يا اوايل دهه 70). خوب کسي چيزي به خاطرش ميرسه؟ فکر نکنم، ولي اميدوارم، پليززززززززززززززززززززززززز، سام بادي هلپ مي
msncry.gif
سلام

واقعا شرمندم خواهر پرشیانا.
em21.gif
نمیدونم چرا اصلا هیچی ازش یادم نمیاد!!!!؟
4cxg2n7.gif

پ.ن.راستی خواهر پرشیانا انگاری اون چینیرو اساسی ترسوندیندنش!!فکر کرده شمارو مسموم کردن!!!
25r30wi.gif

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3

سلام خواهرلینخو
waving2.gif

اتفاقا کاملا برعکس.من خیلیم خوشحال میشم که کمکی از دستم بربیاد.
cheers1.gif

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
و بالاخره یه موفقیت بزرگ :
joytears.gif
این سایت آلمانی رو پیدا کردم که خلاصه داستان هر اپیزود رو نوشته ...
kaoani12.gif

خلاصه سه اپیزود آخر ، اینطوریه :
288.gif

قسمت 24 : یه دزدی توی جزیره رخ میده ...این اتفاق ، بی سابقه اس ... نهایتا مشخص میشه که خود پلیس ، دزدی کرده ...

قسمت 25 : پرنسس لورا ( دختره ) میره به مسافرت ... کاپیتان بدجنسه وارد جزیره میشه ... کنا ( پسره ) موفق میشه که بصورت موقت امنیت ایجاد کنه ... اهالی جزیره خواستار کشتن کاپیتان هستند !

قسمت 26 ( آخر ) : کاپیتان بدجنسه وارد جزیره میشه و باعث ترس اهالی جزیره میشه ... اون دلفینه ، مسوولیت این قضیه رو به عهده می گیره و استعفا میده ...
352nmsp.gif

به این ترتیب آخرش یه جورایی باز تموم میشه ، یعنی ؟!
4bs3ij9.gif
....نکنه می خواستن سری رو ادامه بدن ولی بعد منصرف شدن ...
1655.gif
... نظرتون چیه درباره تحقیقات پلیسی من ... ؟
detective.gif
سیمور جان کارتون واقعا فوق العاده بود.عجب اراده و پشتکاری!من که واقعا لذت بردم.
thankyou.gif

منم همین نظرو درباره ی اخر داستان دارم.اما فکر نمی کنم که قصد داشتند که یه سری دیگه بسازن چون در این صورت حتما این کارو تا حالا کرده بودن.نه؟
hmm.gif

راستی خانم لرا پرنسس چرا جزیره رو ترک می کنه!پای پسر دیگه ای بجز کنا درمیون بوده ؟!
jealous.gif

من نمیدونم شیان جان چرا اصرار داری که خانم لورا دوست دختر کناست!!!؟؟
winking.gif
من که تو همون پست اولم شفاف سازی کرده بودم!!:lol: (یادش بخیر)
راستی یه تشکر از خواهر لینخو بکنم که این تاپیکو فعال کرد باعث شد این ویلی تو پی تی پاند بشه!
شما لطف داری
rainbowf.gif

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
واقعا شرمندم خواهر پرشیانا.نمیدونم چرا اصلا هیچی ازش یادم نمیاد!!!!؟
پ.ن.راستی خواهر پرشیانا انگاری اون چینیرو اساسی ترسوندیندنش!!فکر کرده شمارو مسموم کردن!!!

سلام ويلي جان، خوبيد ^_^

بعد هم دشمنتون شرمنده، آخه اين فيلم مال عهد دايناسورها که من در دورانشون زندگي ميکردم بوده (سريال هزاردستان رو کي تلويزيون مي داد؟ همون موقع، تازه اين رو هم تا اونجا که يادمه ساعت 12 و خورده ايه شب داد و من فرداش تو مدرسه چرت ميزدم!)، ولي خب حالا مجبورم برم انقدر بگردم تا پيداش کنم چون بدجوري وبر ديدن دوباره اش مرا گرفته!!

آره بيچاره! فکر کردم ممکنه همچين برداشتي بکنه ها، مام داستاني داريم براي خودمون
242.gif

dreamsboy

Registered User
لایک‌ها
0
خوب سوالا:
اصلاً اين آدم هايی که ميتونن از اين اينيسنس استفاده کنن چه جوری اينو بدست آوردن؟؟؟:blink:
شمشير Yu Kanda هم جزه اينيسنس محسوب ميشه؟:eek:

این اینیسنسها هر کدوم بعد از یک اتفاق به یک شکلی در اومدن.و Exorcist هایی امثال آلن که توانایی استفاده از اونها رو دارن باید جستجو کنند و اونا رو پیدا کنند که اونوقت اون اینیسنس برای اونها تبدیل به یک اسلحه anti-akuma میشه.
در مورد شمشیر yu kanda یا همون katana هم بله فکر می کنم تبدیل شده یک اینیسنس هست.
48ptqbq.jpg

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
من kimi ga nozumo رو دیدم ... قشنگ بود ( 8 از 10 )
star.gif
... هرچند به شکل دلخواه من تموم نشد ...
sad.gif
...

من که به شکل بی رحمانه ای فیلم می بینم ، از این روابط عشقی پیچیده زیاد دیدم
character0144.gif
...ولی توی قالب انیمه ، نه ...
photosmile.gif

سیمور جان کارتون واقعا فوق العاده بود.
thankyou.gif

منم همین نظرو درباره ی اخر داستان دارم.اما فکر نمی کنم که قصد داشتند که یه سری دیگه بسازن چون در این صورت حتما این کارو تا حالا کرده بودن.نه؟
hmm.gif

winking.gif
من که تو همون پست اولم شفاف سازی کرده بودم!!:lol:
خواهش میشه ...
282.gif

///

شاید ...
Just_Cuz_19.gif

بالا