• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
آه ... مرسی برادر بزرگ تو هميشه به داد من ميرسی و به فکره منی:blush: يادته اون بار که استاد ميخواست سره منو زير آب کنه:f34r: اومدی به موقع بهم هشيار دادی؟؟؟:):D
اينبار هم بيا به دادم برس که بد جوری گير افتادم!:(:(:(

ميگم من اگه جمعه ديگه اين موقع زنده بودم به همتون شيرينی ميدم!:D

برادر مگه با دوست من تماس نگرفتی؟!:blink: کلی سفارشتو کرده بودم؟؟؟:happy:
دوتای اول که موجوده، ولی آخری اسمش چيه؟ من نفهميدم؟:blink:

اخه چیزه!:blush: من هنوز مصدومم وضعم جوری نیست که بتونم تا تهران برم کارتونا رو بگیرم!
پینوشت!
اینقده این دوتا کارتونو دوست دارم
17.gif
حواسم پرت شد تو پست قبلی اسم کارتون کنا و سرنتیپیتی رو نوشتم قصه های جزیره!:lol:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بسی زیبا بود...........بازم بذار از اینا
از این پسره هم بذار خواهر جون
wink.gif
wink.gif
wink.gif
خوشحالم خوشت اومد به نظر منم شوی قشنگيه!:happy:

فعلاً واسيه امشب ديگه بسه:f34r:، مردم تا جوابه همتون رو دادم:wacko::p

خوب چند تا خبر بدم و برم:D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
هه هه ... :lol:

نگفتم دنبالش هستم!!! :D:D:D

اينم mp3 اون شويی که امروز آپلود کردم :D

اسمه آهنگ Le Ciel است و جديد جديد در اومده به خاطر همين هنوز کيفيت خوبش گير نميآد:( ولي خب کاچی بذر هيچی ;)

kimi ni tsutaetai kotoba ga arunda
kitto donnakotokaramo kimi o mamottekureru
yatto te ni ireta mahou no kotoba

Leciel !!~

racontons ? nos arnis
des histoire enchantees
je te n abondonnerai jamais
alors laisse-toi senuoier

erufu no tou no naka sora o miage...
kaze no saki ni kimi no nioi o sagasu
tsurugi o kazashite (....) no itadakitassu
chiheisen ni kimi no machi ga ukanda.....

ran....ran ran ran futari ni hoshi ga burisosogu
mou nidoto yume o tomenaide

too no kuishiki ni kisamu kimi no inisharu
otoshita namida bouideku melody
yabureta manto ga toki no owari o tsugeru
mabuta no mukouni kimi no koe kiita

ran...ran ran ran kimi ni ainiyuku sonomama
mousukoshi koi o tomenaide

[rap]Oui,viens aves moi et ne me quitte pas
* toi,viens aves moi ai trop besoin de toi
laisse-moi laisse-moi te serrer contre moi
je ne connnais rien de toi ni ton norn
ni quel age tu as et pourtant tu ne regrette pas car je te donne
* repeat
Yeah!!~

ran...ran ran ran futari ni hoshi ga furi sosogu
mou nidoto yume o tomenaide

ran...ran ran ran kimi ni ainiyuku sonomama
mousukoshi koi o tomenaide

racontons ? nos arnis
des histoire enchantees
je te n abondonnerai jamais
alors laisse-toi senuoier

yatto tsutaerareta kotoba
koko de narazutto eien no ai to
issho ni ikou Le Ciel....

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
......... همیشه از معلوماتت استفاده می کنم
rose.gif

راستی سیمور جان چرا یکیش نصفه بود؟! یا برای من ناقص دانلود شد؟!
اختیاری داری دوست جان
09_lachups.gif
... اون فایل رو هم که فریدا جان گفتش که کامل بود ، من خودم هم مشکلی نداشتم ...
wink.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
کارتون جزیره ناشناخته رو یادتونه!تلویزیون آخرشو پخش نکرد اگه کسی می دونه آخرش چی می شه به ما هم بگه!
من قبلا خیلی دنبال این قضیه گشتم ... مشکل این بود که این سریال ، توی هر کشوری ، به یه اسمی دوبله و پخش شده بود
4cxg2n7.gif
... مثلا توی انگلیسی serendipity بود ... توی امریکا هم ظاهرا pink dragon بوده ...
توی آلمانی اسمش هنری و اژدهای صورتیه
pinky.gif
... توی فرانسوی اسمش biniki ه ... توی
confused0072.gif

خیلی از منابع فقط به خلاصه داستان اشاره کردن و فینال داستان ( spoiler ) رو لو ندادن ... مثلا اینجا و اینجا
164.gif
رو ببینید ...

از روی این ترجمه درب و داغون از یه سایت آلمانی هم میشه فهمید که متاسفانه پدر و مادر پسره ( کنا ) فوت کردن و امیدی به بازگشت نیست
256.gif
... ( مگه اینکه این جزیره هم مثل سریال Lost باشه
4dg0i9w.gif
... )

* این سایت رو حتما چک کنید ... چون همه شخصیت ها رو معرفی کرده و اسمشون توی دوبله های مختلف رو هم نوشته ... اسمهایی که توی دوبله فارسی داشتیم ، مستقیما مال نسخه ژاپنیه ..
Just_Cuz_19.gif

از روی این سایت فرانسوی که بصورت ناقص ، لیست اپیزودها رو نوشته بود ( 26 قسمت ) ، حدس زدم که شاید بشه آخر داستان رو با بدست آوردن داستان هر اپیزود فهمید ...

اما فرانسوی ها انگار اسمها رو خیلی عوض کرده بودن و نتونستم چیزی پیدا کنم ... بنابراین رفتم سراغ آلمانی ها ...
307yk40.gif

از این سایت آلمانی ، لیست کامل اپیزودها رو پیدا کردم ...
rh66mf.gif

* یه آهنگ هم اونجا هست ... من که پشت ف ی ل ت ر بودم و فقط متن رو می دیدم ... یکی ببینه چیه ...
169.gif

و بالاخره یه موفقیت بزرگ :
joytears.gif
این سایت آلمانی رو پیدا کردم که خلاصه داستان هر اپیزود رو نوشته ...
kaoani12.gif

خلاصه سه اپیزود آخر ، اینطوریه :
288.gif

قسمت 24 : یه دزدی توی جزیره رخ میده ...این اتفاق ، بی سابقه اس ... نهایتا مشخص میشه که خود پلیس ، دزدی کرده ...

قسمت 25 : پرنسس لورا ( دختره ) میره به مسافرت ... کاپیتان بدجنسه وارد جزیره میشه ... کنا ( پسره ) موفق میشه که بصورت موقت امنیت ایجاد کنه ... اهالی جزیره خواستار کشتن کاپیتان هستند !

قسمت 26 ( آخر ) : کاپیتان بدجنسه وارد جزیره میشه و باعث ترس اهالی جزیره میشه ... اون دلفینه ، مسوولیت این قضیه رو به عهده می گیره و استعفا میده ...
352nmsp.gif

به این ترتیب آخرش یه جورایی باز تموم میشه ، یعنی ؟!
4bs3ij9.gif
....نکنه می خواستن سری رو ادامه بدن ولی بعد منصرف شدن ...
1655.gif
... نظرتون چیه درباره تحقیقات پلیسی من ... ؟
detective.gif

پی نوشت 1: opening کارتون ( divx - حدود 6 مگ ) رو از اینجا دانلود کنید

پی نوشت 2 : آهنگ تیتراژ از اینجا

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
سلام سلام
همه خوبن میبینم که تاپیک مثل لوبیا داره میره بالا
بروبچ شرمنده یه چند روز نبودم بخاطر همین رجیستر بعضی از دوستان یه مقدار طول کشید
خواهر این فول متال خیلی بد تموم شد اشکم درومد
بلچ هم 90 قسمت و ترتیبشو دادم
کامی گا نوزومه هم خیلی قشنگ بود ولی یه مقدار عصاب خورد کن بود
برم کنشین و ببینم
ناروتو هم که خیال تموم شدن نداره 190 تاشو دیدم
تازه کلی دیگه نزدیک 20 تا دی وی دیگه هدی برام زده هنوز وقت نکردم ببینم این دانشگاهه نمیزاره
راستی خواهر اون توکیو دریف که فرستادی با چی باز کنم هر کار کردم باز نشد که نشد یعنی صدا میداد ولی تصویر نمیداد
فعلا

Atoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببينم مشگل register هل شد؟:eek:
دستتون درد نکنه کلی ياده دوران بچگيم افتادم :happy:چقدر نوار قصه گوش ميکردم!:rolleyes:

:
بله ,متشکرم.
یکی از نوار قصه های قدیمی(دوران بچگی:p !) بود که اهنگ های قشنگی هم داشت ... به هرحال خوشحالم که خوشتون اومده.:happy:
راستش خوشبختانه مطالب ارائه شده و همین طور سرعت اینجا اونقدر بالاست که فکر کنم خیلی از دوستان هم مثل من ترجیح میدن بیشتر , مطالب را دنبال کنند .
به نظرم خوبه اگه همه بتونند این کارتونهای خوب رو ببینند و بعد نظرات و مطالبشون رو در مورد قسمتهای مختلف و داستان انیمه ها بیان کنند. ( نظرتون چیه اگه به نوعی در موردشون بحث بشه؟)

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
سلام
یه سوال دارم. کتاب قلعهء متحرک هاول که از روش کارتون ساختن ظاهرا به فارسی ترجمه شده. خواستم بدونم هنوز هم میشه پیداش کرد؟

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام

کتاب قلعهء متحرک هاول که از روش کارتون ساختن ظاهرا به فارسی ترجمه شده. خواستم بدونم هنوز هم میشه پیداش کرد؟
بله اين كتاب ترجمه شده مشخصات كامل كتاب اين ها هستند
نوشته:دايانا واين جونز
ترجمه:شراره صديق
نشر:كتابسراي تنديس(چاپ دوم)
ادرس كتابسراي تنديس:تهران خيابان ولي عصر نرسيده به خيابان مطهري شماره 915 تلفن و فكس:8892917-021
قيمت 2200 با يك طرح جلد جدا زشت از يه جادوگر و يه شبه قلعه پشت سرش
من خودم اين كتاب را هفته پيش از انقلاب خريدم
اين هم اطلاعات جايي كه خريد كردم(از روي پلاستيك خريد مي نويسم!)
كتاب سراي نيك
تحويل كتاب در محل از 8 صبح تا 10:30 شب باز است(حتي جمعه ها و روزهاي تعطيل)
ادرس :تهران خيابان انقلاب مقابل دانشگاه تهران شماره 1426 تلفن:66488461-021 و 66480871-021 و فكس 66480870
[email protected]

البته بايد بگم در كنار اينكه كتاب و كارتونش هر دو قشنگ هستن ولي خيلي جاها با هم تفات دارن و مثلا اصلا ان مسئله جنگ در داستان نيست يا اينكه روابط خانوادگي سوفي خيلي مهم تر يا اينكه شخصيت هاول و اينكه از كجا امده را خيلي بيشتر توضيح داده . اين هم نسخه [URL="http://yenyen.persiangig.com/document/"]انگليسي[/URL] كتاب سخت نيست مي شه تا فارسي اش را بخريد از اينجا بخوانيد.(البته اين تذكر اخر براي كسايي مثل خودم بود كه انگليسي شان تعريفي نداره نه شما)

حالا امروز يکی از دوستای چينيم، توماس، بهم کار کردن با IRC رو ياد داد و فکر کنم هفته يه ديگه که بگزره فقط OST و مانگا دانلود کنم ولی خودمونيم اگه کسی به آدم ياد نده ياد گرفتش مهاله!
خواهر لينخو منم سعي كردم كار با IRC را ياد بگيرم ولي اصلا اينجا كلا اين كلمه ف...ل...ت...ر براي همين فكر كردم پورت ها را هم بستن ولي چند وقت قبل كه دوباره امتحان كردم وصل شد ولي به قول خودتان كار باهاش مشكل!

چون من الان كاملا بليچ زده هستم رفتم سراغ OST اش گفتم شايد بقيه هم خوششان بياد اين هم موسيقي متن مو هويجي (25 تا اهنگ)
off topic كسي موسيقي متن سريال پزشكان را دوست داره؟ اگر بله توي قسمت سريال هاي شرقي بزارم(خيلي گشتم تا پيداش كردم گفتم حيفه اگر كسي خواست لطفا خبرم كنيد)

جواب سوالای Yen Yen عزیز هم اینه :
ترجمه شماره اول مانگای بلیچ کار همون فرده
ولی از شماره اول به بعد فکر کنم یکی دیگست فقط چون اسمشو به ژاپنی نوشته نمیتونم بخونمش
در ضمن من راجع به رنگی بودن بعضی از قسمتای مانگا شک دارم
اگه بخوایم دقیق بدونیم باید برم از سایت اصلی Titte Kubo یا حد اقل ShonenJump دانلود کنم تا ببینم همشون سیاه و سفیدن یا این سری به خصوص ...شنبه خبرشو بهتون میدم
مانگای بلیچ در کل 25 شماره و 246 Chapter داره
ممنون جناب Sephirothببخشيد كه دير جواب مي دم من هم متوجه شدم ظاهرا طرفدارها اين كارهاي رنگي را انجام مي دن مثلا گاهي از يك صحنه چند تا عكس رنگي مختلف هست (به نظرتان عملي هست كه ما هم اين ها را تا جايي كه مي توانيم به فارسي ترجمه كنيم؟ خيلي بلند پروازانه اس؟ )
من اصلاح کنم : 246 تاش ترجمه شده ، 247 خامش در اومده و مانگا هم چنان ادامه داره و معلوم نيست کی تموم شه!
تو اکثر مانگا ها 2-3 صفحه اول رو رنگی ميزنن يا اينکه اون صفحه ها مربوط به Art book اون مانگا ميشه که جدای از خود مانگاست و بعضی وقت ها side story ها چند صفحه رنگی دارن. يعنی جواب سوالت اينه که اين صفحه ها استثنا هستن!
Quote:

چيزی که تو اين سايت که حرف اول و آخر رو ميزنه نشون ميده اينه که چند گروه مختلف ترجمش کردن! برای اينکه بفهمين کی هم قسمت جديد رفته رو net همين سايت رو چک کنين، ولی حالا اينکه کدوم گروه ترجمه بهتری کرده رو من نميدونم!

http://www.mangaupdates.com/releases.html
ممنون از راهنمايي تان خواهر لينخو (ببخشيد كه اينقدر دير جواب دادم شرمنده) پس يعني ان سايتي كه من استفاده مي كنم 25 تا را كم داره!! (خيلي عالي كه مانگاش ادامه داره خب من تجربه مانگا خواندن نداشتم اين به نظرم شروع خيلي خوبي بود
راستی يه سوال اين موش های سياه کيان؟
خب موش هاي سياه يا همان BMC ‌يه سري از اعضاي قديمي همين فروم هستن كه بعد از يه مدتي انشعاب كردن رفتن براي خودشان فروم زدن بعد هم گسترش پيدا كردن البته بيشترشان خيلي بيشتر از فضاي مجازي فروم با هم ارتباط دارن در اصل يه جور گوشه دنج براي خودشان براي همين هم بيشر مواقع نميشه فهميد دارن درباره چي حرف مي زنن! قسمت فيلم وسينما شان يه سري انيمه دوست داره كه من اين سايت را هم از همان دور و بر پيدا كردم (راستي از شرق دوستا زياد خوششان نمياد (خب سليقه است ديگه) البته نياز به دعوت نامه داره (و بدون عضويت نمي توانيد قسمت فيلم و سينما را ببينيد اگر دوست داشتيد براتان دعوت نامه بفرستم.

راستي از بابت كارتون ها خيلي ممنونم انشالله به زودي كارتون ها را مي بينم(واقعا از شما و دوستتان ممنونم واقعا نمي دانم چطور مي توانم از شما و دوست عزيزتان تشكر كنم واقعا زحمت زيادي به خودتان داديد انشالله روزي كمي از اين لطفتان را جبران كنم.)

dreamsboy

Registered User
لایک‌ها
0
خوب برادر Dreamsboy، طبق معمول، سوال (اگه دستت به من برسه منو ميکشی ميدونم!
36_1_29.gif
):
درسته انیمه محبوب من elfen lied مملو از خشونت و خون و کشتن و کشته شدن هست ولی من این قدرها هم خشن نیستم!!!:medieval: :happy:
به نقل از linghuchong :
ماجرای اين دوقلوی آلن چيه؟:blink: من ديشب ساعت 3 صبح داشتم نگاش ميکردم و انسافن خيلی بد جايی تمومش کرد، خيلی تو خماری موندم!!!:(

ولی حقيقتش اينه که من هنوز با فهميدن اصل ماجرا مشگل دارم:blink: با اينکه قسمت 2 رو 2 بار نگاه کردم که شايد از اين ماجرایinnocence سر در بيارم ولی بازم فايده اي نداشت!:(
در مورد دوقلوی آلن منظورتون رو متوجه نمیشم تو کدوم قسمت بهش اشاره میشه؟
در مورد innocence هم همونطور که تو قسمت دوم کمی دربارش توضیح داده شد وسیله ای(جسمی)که از یک تمدن قدیمی به جا مونده.که اگر یک فردی توانایی استفاده از اون رو داشته باشه یا به عبارت دیگه اگر با اون سازگار باشه(فقط افراد خاصی توانایی استفاده از اون رو دارن) میتونه تبدیل به سلاحی برای مقابله با akuma ها بشه.در حدود 109 cube از این innocence ها هم در سراسر جهان پراکنده است که قاعدتا توسط 109 نفر مورد استفاده قرار میگیرن.
3z9k0ap.jpg

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

این جا چه خبره ؟ از دیروز بعد از ظهر تا الان چند صفحه رفته جلو ادم وقت نمی کنه همشو بخونه واقعا این نهضت ملی انیمه که خواهر فریدا راه انداختن داره همه گیر می شه

من نظرمو راجب چند تا چیز بگم برم

Bleach :
من یه جا خوندم که این Bounto ها اصلا تو ممانگا نبودن و خود انیمه اضافه کرده اینارو می خواستم بدونم چرا ؟ اون موقع بقیه مانگا در نیومده بوده یا چیز دیگه .... فکر کنم دلیل این که اینا هم هی می میرن به خاطر همین باشه که باید شرشون کم شه :D

FMA :
خوب من مشغول دیدن این انیمه هستم البته خیلی کند پیش می ره دیدنم ولی داستان خوبی داره .... خدا کنه خوب تموم این فیلمشم دارم می گیرم یکی بگه فیلمش چجوریاس قشنگه ؟

شخصیت محبوب من تو این کارتون مرحوم Lieutenant Colonel Maes Hughes که خیلی دلم سوخت که مرد مخصوصا وقتی راجب دخترش حرف می زد خیلی باحال می شد کلا شخصیت خیلی خوبی داشت

hughes_es_elysia.jpg

ٍElfen lied :
درسته انیمه محبوب من elfen lied مملو از خشونت و خون و کشتن و کشته شدن هست ولی من این قدرها هم خشن نیستم!!

من نمی دونم چرا به نظر خواهر فریدا Berserk خشن ترین انیمه هست خشونت این انیمه واقعا فاصله ی زیادی با برسرک داره مخصوصا اینجاش که اول کارتونی تکلیف کارتون رو با ادم مشخص می کنه

32631141660746.jpg

من تو تا درخواست داشتم
1- تورنت OST این انیمه هیچی سید نداشت کسی می تونه یه تورنت درست حسابسی از ost این کارتون در اختیار من بزاره
2- جناب Dream boy اگه مانگا رو مطالعه کردید حالا که spoiler بازاره می شه مختصر توضیح بدید بعد از قسمت اخر کارتون چه اتفاقایی می افته ؟

======

چقدر کارتون داره می اد من سعی می کنم اینا رو بگیرم اما هیچ کودومو تا حالا ندیدم مخصوصا با این وضع اینترنت مزخرف

راستی اینم یکی از اهنگای محبوب من مربوط به کارتون Trinity Blood قسمتای اخر بود اگه اشتباه نکنم خواهر فریدا شما هم حتما به این اهنگ معرفی کردن ادامه بدین

http://d.turboupload.com/d/1102996/25_-_Requiem__Inori.mp3.html

Requiem ~ Inori
LISA

Midareyuku subete no mono
owari ha kono yo ni ha nai
nemuritamae itoshii hito
sono inochi tsudzuite yuku
anata ha umare soshite ikita
kibou no uta tsutaeru nda ne
towa ni

sasagetamae kono namida
anatanaru ai no kotoba
arigatou yume no shifuku no hibi
kono basho de deaeta koto
towa ni

Traduzione inglese

There is no end to be found in this world.
Sleep, my beloved.
Your life goes on.
You were born, and you lived.
You will tell the song of hope, won't you?
For eternity.

Offer up these tears,
The words of a new love.
Thank you, days of bliss within my dreams.
I thank the fact that we met here.
For eternity.​

خوب دیگه فعلا

dreamsboy

Registered User
لایک‌ها
0
من تو تا درخواست داشتم
1- تورنت OST این انیمه هیچی سید نداشت کسی می تونه یه تورنت درست حسابسی از ost این کارتون در اختیار من بزاره
2- جناب Dream boy اگه مانگا رو مطالعه کردید حالا که spoiler بازاره می شه مختصر توضیح بدید بعد از قسمت اخر کارتون چه اتفاقایی می افته ؟
خوب در مورد درخواست اول این لینک فکر کنم سرعتش پایینه ولی بد نیست.
http://dl.torrentreactor.net/downlo...gle and Lilium...EXTENDED EDITION!!! (re-post)

در رابطه با مورد دوم هم کلا انیمه elfen lied کمی تفاوت در موردهایی با مانگاش داشت که در دو اپیزود آخر که بر اساس volume 7 مانگا بود داستانش به مرور از مانگا فاصله گرفت و در نهایت میشه گفت فصل جدیدی ایجاد کرد که ادامه مانگا زیاد به این فصل مربوط نمیشه.در ضمن هنوز ترجمه مانگا به انگلیسی تموم نشده.(غیر رسمی)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
اونی که deamsboy گفت واسه من پشت ف ی ل ت ر بود ... اما اینو پیدا کردم که حدود 60 تا seed داره ...

بالا