• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
ببينم کسی ميدونه برادر ويلی کجان؟:blink:
سلام لینخو جان من اینجام.جایی نرفتم.
waving1.gif

یه سوالی داشتم.خواهر منظوراز Chibi scene یعنی این:؟
http://i.turboimagehost.com/p/155376/Yamato_Nadeshiko_Shichi_Henge_-_01_-_Large_27.jpg.html
راستی خواهرمگه شما مکانیک نمی خونید؟مکانیک چه ربطی داره به دریچه های قلبی؟:blink:

Sephiroth

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بر و بچ تاپیک

میبخشین دیر شد ولی میخواستم یه چیزی بگم
من الان یه چند روزیه که دنبال دانلود و خوندن مانگا میرم
واسه همین اصلا نرسیدم ادامه داستان فاینال فانتزی رو براتون بگم
ولی اشکالی نداره عوضش چند تا خبر خوب دارم :
خبر اول واسه خواهر فریداست : آنیمه Enfer & Paradis یادتونه که با زیرنویس اسپانیایی دانلود کرده بودین
مانگای Enfer & Paradis رو به همراه OST کامل آنیمه رو هم گیرم اومده واسه همین اگه دلتون خواست ایندفعه میتونین حسابی از این آنیمه لذت ببرین

امروزم مانگای کامل Death Note رو دانلود کردم الان دارم وسطای قسمت 43 رو میخونم
واسه اونایی که این مانگا رو نخوندن فقط یه چیز میتونم بگم
بر و بچ مانگای Death Note از نظر کیفیت داستان بینظیره
تا حالا نشده بود که یه مانگا اینقدر واسه من کشش داشته باشه
Dearmsboy عزیز جدا حق داشتن وقتی گفتن که مانگای Death Note عالیه

بعدشم من تصمیم گرفتم که کلا برم تو کار مانگا تا بتونم حق خودمو به این تاپیک که تا الان با زحمت های شبانه روزی دوستان و اساتیدی نظیر خواهر فریدا , Willie . Murderer و بسیاری دیگر عزیزان پربار و گرانقیمت گردیده ادا کنم (خیلی کتابی شد نه ؟
110.gif
)

واسه همین از امروز به بعد من سعی میکنم تا حد امکان تاپیک رو از نظر مانگا پوشش بدم فقط تقاضام از دوستان عزیز اینه که منو یاری کنند

تا امروز عصر من مانگا های زیز رو دانلود کردم :
Full Metal Alchemist . Blood The Last Vampire . Inuyasha . Rurouni Kenshin . Death Note . Bleach .Kingdom Hearts . Tenjho Tenge

دوستانی که مانگای خاصی مورد نظرشون هست که میخوان لطف کنن اسمشو بگن من در سریعترین زمان واسشون تهیه میکنم ( راستش الان وضعیت مانگا تو ایران واسه علاقه مندان بسیار سخته و من برای همین میخوام تا اونجا که بتونم به خواهر فریدا که دارن زحمت میکشن و آنیمه ها رو معرفی میکنن کمک کنم )

من تازه کارم برای همین فعلا باید بیشتر مانگا بخونم تا اطلاعاتم زیادتر بشه و بتونم مانگا ها رو به دوستان معرفی کنم
برای همین دوستانی که اطلاعاتی در زمینه مانگا دارن خواهشمندم که بیان و منو راهنمایی کنن
مثلا پیشنهاد بدین که چه مانگایی خوبه تا من دانلودش کنم و بین دوستان توزیع کنم تا همه لذتشو ببریم
122.gif

خوب سر همتونو درد آوردم
پس منتظر راهنمایی ها و نظرات ارزشمند شما دوستان عزیز در این زمینه هستم

بر و بچ راستش شرمنده من فعلا تا یه مدتی نمیتونم داستان فاینال فانتزی رو ادامه بدم چون الان تمام وقتای آزادم پره و وقتی هم که میام پای اینترنت اغلب برنامه رو تنظیم میکنم که مانگا دانلود کنه
106.gif

ولی اگه بشه حتما یه فرصت خالی پیدا میکنم تا کمبود داستان این چند روزه رو هم جبران کنم

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
(تازه شماها انقدر سريع پيش ميريد که تا من آنتيک عشق کارتون هاي قديمي تا بيام بفهمم چي به چيه و کي به کيه مي بينم اون تموم شده و يه انيميشن جديد ديگه داره داغ داغ بررسي ميشه
heat.gif
) بعدشم که آقايون يک حال اساسي به اين سرعت اينترنت ما دادند و گفتند ملت 128 کيلوبيت در ثانيه سرعت براشون بسه - پس فکر مي کني اون نوشته ي جيغ جيغو چيه تو امضام؟!! - و منم سرعتم از 256 که البته اون موقع هم 256 نبود تا حد دايل آپ کاهش پيدا کرده و رسيده به 37!! اعصاب برام ديگه نمونده و صفحات باز مثل سابق برام کند باز ميشه، براي همين همه جا رو فقط صفحات آخرشو فعلا دارم چک ميکنم چون سرعتم نميکشه فعلا
113.gif
161.gif
اتفاقاً همين ديروز داشتم اينو ميخوندم، دلم به هالتون سوخت:(، مملکتی که توش آزادی نباشه همينه ديگه!:hmm:

در مورد اشکا و لبخند ها هم نميدونم چون هنوز دانلودش نکردم فقط لينکاشو گزاشتم که اگه کسی دوست داره شروع به دانلود کنه.:happy:

بالاخره مسافر پيدا شد خدا عمرش بده که به من گفت، حالا بايد با برادر شينوبی و برادر shaolin هم حرف بزنم، ولی خوب اگه اتفاقی نيوفته تو دسامبر دستته.:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام لینخو جان من اینجام.جایی نرفتم.
waving1.gif

یه سوالی داشتم.خواهر منظوراز Chibi scene یعنی این:؟
http://i.turboimagehost.com/p/155376/Yamato_Nadeshiko_Shichi_Henge_-_01_-_Large_27.jpg.html
برادر اگه اينجايی پس چرا چيزی نميگی؟ :blink:من خيال کردم غيب شدی!:D:p
آره اين عکس رو اگه بخوای دسته بندی کنی تو گروه chibi ميره، کلاً هر چيزی که از فرم اصلی خارج شده باشه و اکثراً نسبت صورت به کل بدن خيلی بزرگتره.
اينا همه chibi هستن:

404761.jpg

kenshin8_chibi.jpg

kenshin6_chibi.jpg

Kenshin001.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی خواهرمگه شما مکانیک نمی خونید؟مکانیک چه ربطی داره به دریچه های قلبی؟:blink:
راستش گرايش من بيومکانيک هست، يا بهتره بگيم مهندسی پزشکی.
من رو دريچه های مصنوعی قلب کار ميکنم، دريچه های مکانيکی. من بيشتر تو ضمينه مکانيک سيالات کار ميکنم يعنی روی FSI (Fluid Structure Interaction) و همين طور هم روی flow patterns و vortex ها.
حالا از بدبختی روزگار به جز اينا بايد با خوده قلب و انواع و اقسام بيماری ها اينا هم آشنا باشی!!!:wacko:
بيشتر کاره من رو اينه که بفهميم کجا vortex ها اتفاق مياوفته و شدتشون چقدره، چون vortex ها باعث ميشن که پلاکت های خون فعال شن و فعال شدم پلاکت هم منجر به بيماری tromboembolism ميشه که باعث سکته قلبی ميشه! و اينکه design اين دريچه ها تاثيری رو اين قضيه داره!

اينم شکل flow patterns:

اينم از پروژه من، کلاس درس چطور بود؟ :p

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بر و بچ راستش شرمنده من فعلا تا یه مدتی نمیتونم داستان فاینال فانتزی رو ادامه بدم چون الان تمام وقتای آزادم پره و وقتی هم که میام پای اینترنت اغلب برنامه رو تنظیم میکنم که مانگا دانلود کنه
106.gif
ولی اگه بشه حتما یه فرصت خالی پیدا میکنم تا کمبود داستان این چند روزه رو هم جبران کنم
کاره خوبی داری ميکنی، چون اطلاعات مانگايی من تعريفی نداره! :( به چند نفر متخصص در اين ضمينه اهتياج داريم که تاپيک کامل شه! :D

در مورد فاينال فانتزی يه کاری کن ، همه چيز هايی رو که نوشتی آدرسشون رو تو يه پست بزار که بعدن همه يه جا باشه بتونيم راحت بخونيمشون، اينقدر فاصله بينش افتاد که من هر دفعه يادم ميره چی شده بود هی بايد برم از اول بخونم!:wacko:

ميگم بد نيست فعلاً برادر توماس ادامه بده تا تو وقت کنی بقيه اش رو بگی!:eek:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
با زیرکی REM رو فریب میده و اون رو با این حقه که به خاطر زندگی MISA باید L رو بکشه وادار میکنه که نام L رو در DEATH NOTE خودش بنویسه و L رو بکشه.و با این کار خودش هم کشته میشه(REM خیلی به MISA اهمیت میداد.)
سوال :
پس rem شينيگاميه؟ نه؟:eek:
در مورد سوال دوم هم در نهایت فکر کنم با مشخص شدن هویت LIGHT برای MELLO , NEAR در سری .RYUKU با توجه به درخواست خود LIGHT اسم اون رو در DEATH NOTE خودش مینویسه.
Near , Mello کيا هستن؟:eek:

فکر کنم اگه همه داستان رو برای من تعريف کنين بهتر باشه!:lol:

Sephiroth

Registered User
لایک‌ها
0
سوال :

فکر کنم اگه همه داستان رو برای من تعريف کنين بهتر باشه!:lol:

خواهر فریدا میگم شما دلتون میاد داستان به این زیبایی رو مانگا نخونده بدونید ؟
من کل مانگا رو به زبون شیرین انگلیسی دارم
خوشحال میشم واستون Upload ش کنم

بعدش من یه سوالی داشتم ازتون
شما هیچ لینک دانلود مستقیمی از هیچ کدوم از فیلمای Deathnote رو دارین..اگه دارین ممنون میشم منم در جریان بگذارین

rem و ryuk جفتشون شینیگامین (خدا لعنت کنه نقاش مانگا رو که تصور شینیگامی بلیچ رو تو ذهن من با این هیلوها خراب کرد
الان میرم اسم و عکسشو از تو اینترنت در میارم مینیویسم توی دفترم
232.gif
239.gif
112.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
راستش گرايش من بيومکانيک هست، يا بهتره بگيم مهندسی پزشکی.
من رو دريچه های مصنوعی قلب کار ميکنم، دريچه های مکانيکی.......................
خیلی جالب بود ... پس اینجا یه دانشمند داریم
glassesf.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خواهر فریدا میگم شما دلتون میاد داستان به این زیبایی رو مانگا نخونده بدونید ؟
من کل مانگا رو به زبون شیرین انگلیسی دارم. خوشحال میشم واستون Upload ش کنم
شما هیچ لینک دانلود مستقیمی از هیچ کدوم از فیلمای Deathnote رو دارین..اگه دارین ممنون میشم منم در جریان بگذارین
ممنون، بده به هدی که بده به مامانم که داره ميياد برام بياره:p، زحمت آپلود رو نکش. دستت درد نکنه :happy:

والا فعلاً فقط يه تورنت هست اونم بدون زيرنويس:( چه برسه به دانلود مستقيم :blink:ولی اگه در بياد من دانلود ميکنم ميدم دوستم بياره،:)

راستی مثل اينکه يکی اينجا Zero no Tsukaima رو ميخواست؟! کی بود؟ :eek:من يادم نمياد؟
هنوزم ميخواين؟ بزارمش تو ليست؟

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
سلام به همهء دوستان عزیز
flowerysmile.gif

فقط خواستم به خاطر همه چیز به خصوص اون 3 تا آهنگ قشنگی که خواهر فریدا و سیمور عزیز گذاشته بودن تشکر کنم .
اگه من اینجا کم نظر میدم علتش اینه که بیشتر بیننده هستم و از تجربیات خوب شما استفاده می کنم.
خواهر فریدا که رب النوع انیمیشنه، سیمور جان هم که ماشاءا... در همهء زمینه ها متخصصه
24.gif
من نمی دونم اصولا چیزی هست که ندونه؟!
297.gif

راستی Sephiroth جان تولدتو با تاخیر تبریک میگم
2uf58ur.gif

منتظر بقیهء داستان هم هستم (البته هر موقع که وقت داشتی
rainbowf.gif
) . دستت درد نکنه
brsh.gif

2poo4lc.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فقط خواستم به خاطر همه چیز به خصوص اون 3 تا آهنگ قشنگی که خواهر فریدا و سیمور عزیز گذاشته بودن تشکر کنم .
خوب مثله اينکه اين قضيه OST با استقبال همگانی روبرو شده:happy:، بخاطر همين من هر چند وقت يه بار براتون آهنگ های مورد علاقم رو آپ ميکنم.
اين آهنگی که براتون الان آپ کردم my all time fav song هست:wub:، من شديداً اين آهنگ رو دوست دارم:wub::wub::wub: ، البته اين آهنگ ost کارتون نيست ولی يه روز که دنبال کارتون ميگشتم و داشتم تو you tube چرخ ميزدم به يه AMV: Animation Music Video برخورد کردم که ماله کارتون بسيار بسيار زيبا و تاريخی و يه کم غير شرعی Mirage of Blaze بود:D و همون بار اول که اين آهنگ رو شنيدم عاشقش شدم و خودمو کشتم که mp3 شو گير بيارم!:p

اسم آهنگ Last Song هست و خوانندش Gackt يا به قول ژاپنی ها Gak kun که اگه بخوايم با خواننده های خودمون مقايسه اش کنيم ، ابی خودمون ميشه با اين تفاوت که خيلی جوونه و اولين بار که من عکسش رو ديدم خيال کردم دختره!:blink::p:D

Gackt.jpg

gackt.jpg

اينم متن ژاپنی و ترجمه اينگيليسی اين آهنگ، که البته من کامل از برم و هميشه تو ماشين دارم باهاش ميخونم!:blink: ديوونگی هم عالمی داره!:lol:

Atemonaku hitori samayoi arukitsuzuketa
Kasuka na toiki o tada shiroku somete
Utsuri kawari yuku kisetsu no sono hakanasa ni
Wake mo naku namida ga koboreta
"Ima mo aishite iru..."

Furitsuzuku kanashimi wa masshiro na yuki ni kawaru
Zutto sora o miageteta
Kono karada ga kieru mae ni ima negai ga todoku no nara
Mou ichido tsuyoku dakishimete

Wakari aenakute nandomo kizutsuketeita
Sonna toki demo itsumo yasashikute
Fui ni watasareta yubiwa ni kizamareteita
Futari no yakusoku wa kanawanai mama ni
"Ima mo oboeteiru..."

Toozakaru omoide wa itsumademo mabushi sugite
Motto soba ni itakatta
Mou nido to aenai kedo itsumo soba de sasaete kureta
Anata dake wa kawaranai de ite
Saigo ni miseta namida ga kisenakute

Kono shiroi yukitachi to issho ni kiete shimattemo
Anata no kokoro no naka ni zutto saite itai kara

Yorisotte dakiatta nukumori wa wasurenaide ne
Chigau dareka o aishitemo
Saigo ni kiita anata no koe o kono mama zutto hanasanai mama
Fukaku nemuri ni ochitai

Furitsuzuku kanashimi wa masshiro na yuki ni kawaru
Zutto sora o miageteta
Kono karada ga kieru mae ni ima negai ga todoku no nara
Mou ichido tsuyoku dakishimete
"Mou ichido tsuyoku dakishimete.."

Translation
Walking around aimlessly by myself
Breathing a faint sigh, my breath turns white
Seasons change, and in this fleeting season..
My tears fall for no reason
"Even now, I still love you
Falling sadness transforms into pure white snow
I'm always looking at the sky above me
Before this body disappears, I want to reach the wish I have now
Once more, I want to hold you
How many times have we not understood and hurt eachother
But even at those times, we were still gentle
Engraved on the ring that you suddenly gave back to me
..Was our promise that will never come true
"Even now, I remember..
These far off thoughts are just brilliant flashes in my memory
I wanted to be next to you
Even though I can't see you anymore, I'll always be next to you
I never want you to change

I can't erase those last tears that you showed me [from my memory

In your heart, if I disappear along with all these snowflakes
I want to bloom [in your heart once again]
Don't forget the warmth of us being close together, and hugging
Don't forget even if you love someone else
I'll never let go [of the memory] of when I heard your voice last and so
..I just want to fall into a deep sleep
Continuously falling sadness transforms into pure white snow
I'm always looking at the sky above me
Before this body disappears, I want to reach the wish I have now
I want to hold you once more
"I want to hold you once more"

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Bartender
bartender_web.jpg

سريال bartender قسمت اولش رفت رو net، جالبه بدونين که فقط با وجود پخش دو قسمت از اين سريال rating اش Masterpiece هست:eek::eek::eek::

Seen in part or in whole by 22 users, rank: #2130
Median rating: Masterpiece
Arithmetic mean: 9.381 (Excellent+.38), std. dev.: 2.0581, rank: #30
Weighted mean: 8.1907 (Very good+.19), rank: #201
Bayesian estimate: 7.85728 (Very good-.14), rank: #207

بايد چيز فوق العاده اي باشه!!!:D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خواهر جون فریدا می دونی..من از این مدل انیم ها که اسمشون Chibi خیلی خوشم میاد ..خیلی خیلی بیشتر از انیم های عادی .میشه یه چندتا انیم اینجوری معرفی کنی که از اول تا آخر کلشون بزرگتر از بدنشون باشه
یه چیز دیگه هم بگم..می شه تورنت Kimi Ga Nozomu Eien رو بذاری اون 2 قسمتی رو که رو دی وی دی نیست دانلود کنم.
والا من انيمی که همش chibi باشه نميشناسم!:worried:اکثر کارتون ها به هر جهت چند تا صحنه chibi دارن و اون عکس ها هم مربوط به کارتون kenshin ميشه :wub:و به جز دوتاش بقيه کار آماتوری هست و اصلاً به کارتون ربطی نداره و بايد fan ها اونا رو کشيده باشن!:cowboy:
الان هر چی فکر ميکنم چيزی که همش اين جوری باشه اصلاً به نظرم نميرسه:eh:! اگه چيزی يادم افتاد بهت ميگم.:happy:

در مورد اون 2 قسمت همتون با هم دانلود نکنين، يکی بکنه و بعد به بقيه بدين ولی اين تورنتش:

Chibi_Inuyasha_junk_by_Zaphkmed.jpg

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
یه چیز دیگه هم بگم..می شه تورنت Kimi Ga Nozomu Eien رو بذاری اون 2 قسمتی رو که رو دی وی دی نیست دانلود کنم.
می بینم که به سرنوشت من دچار شدی ساحل جون ...
consoling2.gif

تورنتش دقیقا همینه که فریدا گفت ، شانسمون اینه که دو قسمت آخر از همه کم حجم ترن ( 139 مگ )
56.gif
... بنابراین با سرعت dial up هم توی 10-12 ساعت تموم میشه ... من که 13 رو دانلود کردم
170.gif
.... الان رسیدم به قسمت 6 خود انیمه ... قشنگه ...
shy.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
خواهر جون فریدا می دونی..من از این مدل انیم ها که اسمشون Chibi خیلی خوشم میاد ..خیلی خیلی بیشتر از انیم های عادی .میشه یه چندتا انیم اینجوری معرفی کنی که از اول تا آخر کلشون بزرگتر از بدنشون باشه
خوب مثلا powerpuff girls کاملا این معیارها رو رعایت کرده ولی یه کارتون امریکاییه ( که من خیلی دوستش میدارم !
blush.gif
) ...

پی نوشت : اینجا نوشته که واژه chibi از اسم یکی از شخصیت ها توی sailor moon اومده ... جالبه ...
cat33.gif

dreamsboy

Registered User
لایک‌ها
0
سوال :

lol:

بله rem اولین شینیگامیه misa هست.خیلی هم misa و دوست داره.
mello و near هم دو تا کودک بی سرپرست بودند که بعدها به نحوی میشه گفت به یه جور پیرو L یا بهتر بگم دنباله رو اون و راهی شدند که L برای پیدا کردن KIRA شروع کرده بود.

فکر کنم اگه همه داستان رو برای من تعريف کنين بهتر باشه!:lol:​

:rolleyes: فکر کنم تقریبا همین کار رو هم کردم.​

بالا