سلام بر و بچ تاپیک
میبخشین دیر شد ولی میخواستم یه چیزی بگم
من الان یه چند روزیه که دنبال دانلود و خوندن مانگا میرم
واسه همین اصلا نرسیدم ادامه داستان فاینال فانتزی رو براتون بگم
ولی اشکالی نداره عوضش چند تا خبر خوب دارم :
خبر اول واسه خواهر فریداست : آنیمه Enfer & Paradis یادتونه که با زیرنویس اسپانیایی دانلود کرده بودین
مانگای Enfer & Paradis رو به همراه OST کامل آنیمه رو هم گیرم اومده واسه همین اگه دلتون خواست ایندفعه میتونین حسابی از این آنیمه لذت ببرین
امروزم مانگای کامل Death Note رو دانلود کردم الان دارم وسطای قسمت 43 رو میخونم
واسه اونایی که این مانگا رو نخوندن فقط یه چیز میتونم بگم
بر و بچ مانگای Death Note از نظر کیفیت داستان بینظیره
تا حالا نشده بود که یه مانگا اینقدر واسه من کشش داشته باشه
Dearmsboy عزیز جدا حق داشتن وقتی گفتن که مانگای Death Note عالیه
بعدشم من تصمیم گرفتم که کلا برم تو کار مانگا تا بتونم حق خودمو به این تاپیک که تا الان با زحمت های شبانه روزی دوستان و اساتیدی نظیر خواهر فریدا , Willie . Murderer و بسیاری دیگر عزیزان پربار و گرانقیمت گردیده ادا کنم (خیلی کتابی شد نه ؟
)
واسه همین از امروز به بعد من سعی میکنم تا حد امکان تاپیک رو از نظر مانگا پوشش بدم فقط تقاضام از دوستان عزیز اینه که منو یاری کنند
تا امروز عصر من مانگا های زیز رو دانلود کردم :
Full Metal Alchemist . Blood The Last Vampire . Inuyasha . Rurouni Kenshin . Death Note . Bleach .Kingdom Hearts . Tenjho Tenge
دوستانی که مانگای خاصی مورد نظرشون هست که میخوان لطف کنن اسمشو بگن من در سریعترین زمان واسشون تهیه میکنم ( راستش الان وضعیت مانگا تو ایران واسه علاقه مندان بسیار سخته و من برای همین میخوام تا اونجا که بتونم به خواهر فریدا که دارن زحمت میکشن و آنیمه ها رو معرفی میکنن کمک کنم )
من تازه کارم برای همین فعلا باید بیشتر مانگا بخونم تا اطلاعاتم زیادتر بشه و بتونم مانگا ها رو به دوستان معرفی کنم
برای همین دوستانی که اطلاعاتی در زمینه مانگا دارن خواهشمندم که بیان و منو راهنمایی کنن
مثلا پیشنهاد بدین که چه مانگایی خوبه تا من دانلودش کنم و بین دوستان توزیع کنم تا همه لذتشو ببریم
خوب سر همتونو درد آوردم
پس منتظر راهنمایی ها و نظرات ارزشمند شما دوستان عزیز در این زمینه هستم
بر و بچ راستش شرمنده من فعلا تا یه مدتی نمیتونم داستان فاینال فانتزی رو ادامه بدم چون الان تمام وقتای آزادم پره و وقتی هم که میام پای اینترنت اغلب برنامه رو تنظیم میکنم که مانگا دانلود کنه
ولی اگه بشه حتما یه فرصت خالی پیدا میکنم تا کمبود داستان این چند روزه رو هم جبران کنم