چیه چه خبره امشب هیشکی نی ناسلامتی از حبس اومدم هیشکی نمیاد استقبال:lol:
حبس ؟؟
آقا شنیدم عمران خیلی سخت میگیرن اونجا نه؟
من یه سری از بچه ها رو دیدم مهمان اومده بودن تهران مرکز واحد پاس کنن
دانشگاه ما (سنندج) هم پوست کله همه بچه های عمرانو کندن
همه میرن اینور اونور تخصصیا رو پاس کنن
هم دردیم باهاتون![]()
کشتیش آخر؟؟؟:worried:
-------------------
ممنون بابت تبریکات
ازین به بعد به دلیل ثابت ماندن تعداد پست ها در این عدد وزین و مقدس! همه ی پستای جدیدم در همین پست اپدیت میشود:lol:
با تشکر
---تیم خودم!---
راست میگه بابا. ثابتش کن روی سال تولدت 1330ابجی این چه کاریه خوب ؟
اولا که میتونی پست بدی تو عدد های قشنگ تری ثابت بشی مثلا 2012 سال عضویتت ...
بعد شما میتونی پست بدی ولی از پست های قدیمیت پاک کنی تا تعداد پست هات ثابت بمونه ...![]()
راست میگه بابا. ثابتش کن روی سال تولدت 1330:blink::lol:
عمرانو جزء میوه جات از جمله گلابی و غیره حساب میشه. تنها سختیش برای بچه های نقشه کشیه که باید سه پایه دوربینو این بندو بساطارو حمل کنن!آقا شنیدم عمران خیلی سخت میگیرن اونجا نه؟
من یه سری از بچه ها رو دیدم مهمان اومده بودن تهران مرکز واحد پاس کنن
دانشگاه ما (سنندج) هم پوست کله همه بچه های عمرانو کندن
همه میرن اینور اونور تخصصیا رو پاس کنن
هم دردیم باهاتون![]()
عمرانو جزء میوه جات از جمله گلابی و غیره حساب میشه. تنها سختیش برای بچه های نقشه کشیه که باید سه پایه دوربینو این بندو بساطارو حمل کنن!
:lol: با تشکر از داداش و نظرات سازنده شون...روش فک میکنم!!ابجی این چه کاریه خوب ؟
اولا که میتونی پست بدی تو عدد های قشنگ تری ثابت بشی مثلا 2012 سال عضویتت ...
بعد شما میتونی پست بدی ولی از پست های قدیمیت پاک کنی تا تعداد پست هات ثابت بمونه ...![]()
میدونی تا اون تعداد چقد طول میکشه؟؟؟اقا اصن چرا راه دور بریم؟دم دست تر از همه...سال 456 قبل از میلاد...سال تولد خودت!:lol:راست میگه بابا. ثابتش کن روی سال تولدت 1330:blink::lol:
پ.ن: اخر سر مجبورم کردین پست جدید بدمااا!
آقا میدونم دیره ولی 600 تایی شدنت مبارک. ایشالا پای همین پی تی پیر شی :دی400 تاییت انشا...
صبر ایوبم داشتی ۱۰۰۰ تاییت![]()
600 تایی شدنت تبریک ...400 تاییت انشا...
صبر ایوبم داشتی ۱۰۰۰ تاییت![]()
آقا میدونم دیره ولی 600 تایی شدنت مبارک. ایشالا پای همین پی تی پیر شی :دی
قربونت. دیگه منم پای پی تی پیر شدم. خودمو مسئول میدوم که با پستای مفیدم کابرارو راهنمایی کنم! دیگه چه میشه کرد!600 تایی شدنت تبریک ...
3300 تایی شدنت تبریک ...
بازار تبریک گفتن گرمه به هم تبریک بگیم ...![]()
قربونت. دیگه منم پای پی تی پیر شدم. خودمو مسئول میدوم که با پستای مفیدم کابرارو راهنمایی کنم! دیگه چه میشه کرد!تو این دوره و زمونه آدم خوب مثل من کم پیدا میشه...مشاهده پیوست 496535
دوستان توی دام فرزاد نیفتید .می خواد تاپیک رو به دوران اسپم ها برگردونه .من یه تبریک گفتم منتهی اون 3000 بود نه 300 .الان داره مسیر فروم رو منحرف می کنه .جای دردری خالی الان بود می گفت اسپم نده:hmm:قربونت. دیگه منم پای پی تی پیر شدم. خودمو مسئول میدوم که با پستای مفیدم کابرارو راهنمایی کنم! دیگه چه میشه کرد!تو این دوره و زمونه آدم خوب مثل من کم پیدا میشه...مشاهده پیوست 496535
دوستان توی دام فرزاد نیفتید .می خواد تاپیک رو به دوران اسپم ها برگردونه .من یه تبریک گفتم منتهی اون 3000 بود نه 300 .الان داره مسیر فروم رو منحرف می کنه .جای دردری خالی الان بود می گفت اسپم نده:hmm:
امان از اسپمایی که پست شدن !
مفید اسپم کنید تا پستاتون برکت داشته باشه :| به این برکت قسم:|