• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
آقای فرگوسن این اشتباهتو فقط با بازگشتت میتونی جبران کنی

فلینی عوضی خوشحاله

ناامید کننده ترین تیم تاریخ یونایتد

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
2تا تیرک ، کلی صحنه ی مشکوک به پنالتی ... و چند تا سیو عالی از هاوارد ...
واقعا تا این لحظه بد شانس بودیم ...

یه تیرک از ولبک ، یه سیو هم قبلش از اورا . با این روند بازی گل داره .. امیدوارم برای ما باشه ..
یه پنالتی مشکوک دیگه هم روی ویدیچ اعلام نشد

یعنی بد شانس تر از ما وجود نداره

رونی هم که تک به تک رو زد بیرون استادیوم

باخت خیلی بدی بود و رسماً همون یه ذره شانسمون برای قهرمانی هم از بین برد.
چیز دیگه ای نمیگم،
We Are United

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من چند هفته است دارم میگم این مربی ترسو هست. ترسش به بازیکنا هم سرایت کرده و تیم منچستر یونایتد واقعا یه تیم معمولی شده.

واقعا یه تیم درجه 2 شدیم تو لیگ برتر

تیمی که میخواد بازی رو ببره باید از اول برای برد بیاد. نه اینکه 80 دقیقه اون ولبک کودن رو بذاره تو زمین . 10 دقیقه چیچاریتو رو بیاره تو

یا با 2 تا هافبک دفاعی بازی کنه

یا امثال نانی و یانوزای رو بذاره بیرون و اخرای بازی بیاره تو

این مربی یه چیزی فاجعه تر از ماسیمو الگری هست.

حالا شما هی به من خرده بگیرید. من ادعایی ندارم توی فوتبال اما به عنوان ادمی که 26 27 ساله دارم فوتبال این تیم رو میبینم میگم این بدترین منچستری بوده که من دیدم. یه تیم ترسو و بی یال و کوپال

همه چیز به بازیکن نیست. به مربی هم هست. شما ببین پلگرینی هم فصل اوله اومده. مویس هم فصل اول. مویس خیر سرش تجربه لیگ برتر داره.

میگین پلگرینی ابزار کارش بهتر بوده ؟ بابا مویس که تیم قهرمان لیگ برتر رو تحویل گرفته.

باور کنید این مربی نیست. تا این بیاد بفهمه کجا داری مربی گری میکنه ماها همه پیر شدیم.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
یک عده میگن چیزی نگید بعدها مویس خوب میشه و شما باید بگید ما اشتباه کردیم کسی نمیتونه آینده رو حدس بزنه شاید مویس روزی مارو قهرمان لیگ بکنه ولی چیزی که الان از این تیم میشه فهمید و دید یک مشتی بازیکن متوسط رو به ضعیفه به سرکردگی یک مربی بی برنامه ترسو.......و هیچ نشانی هم از اون منچستر افسانه ای نداره......فرگی امشب از هر شبی ناراحت تر بود و واقعاً بغض کرده بود

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
هیچ شانسی برای قهرمانی نداریم و من دیگه حرفی ندارم نه جای دفاعی هست نه چیزی فرگوسن هم یا باید برگرده که اونم با برگشتش که غیر ممکن هست کاری نمیتونه بکنه 14 هفته گذشت و تیمم اشغالی داریم

Red_Devils

Registered User
لایک‌ها
436
با تمام احترامی که برای دوستان دارم
In Moyes we trust.
دلیل های خودمو هم دارم و الان حوصله تایپشو ندارم..
بیست شش سال با شش ماه نمیشه مقایسه کرد.

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
دیگه رسما باید کرکره این تیمو کشید فکر کنم منچستر بدون فرگوسن برگرده به همون منچستر سطح پایین دهه ی 80 که میانه ی جدول دست و پا می زد
رسما آینده ی تلخ رو به روی این تیمه نتایج رقبا رو می بینم بیشتر شرمم می گیره

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
خب خب به به میبینم که دوستانی که موافق فلینی و مویس بودن هم به جمع ما پیوستن.روزی که گفتم این فلینی با ارفاق بازیکن درجه دوم هست ناراحت شدینروزی که گفتم مویس بدرد این تیم نمیخوره ناراحت شدین روزی که گفتم تبدیل میشیم به لیورپول ناراحتشدین .این مردک احمق هیچ چیزی در چنته نداره هیچ چیز این تیمفصل رو با رتبه ای زیز 7 به پایانخواهد برد فقط میتونم بگم متاسفم که با یه تصمیم تخمی تخیلی یه تیم از عرش به فرش میرسه مربی که عادت به همین رتبه ها داره بدرد همون تیم های درجه دو میخوره نه این تیم

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
In Moyes we trust.

افرین به شما بله ما با مویس به لیگ 1 سقوط میکنیم هورااا

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
من چند هفته است دارم میگم این مربی ترسو هست. ترسش به بازیکنا هم سرایت کرده و تیم منچستر یونایتد واقعا یه تیم معمولی شده.

واقعا یه تیم درجه 2 شدیم تو لیگ برتر

تیمی که میخواد بازی رو ببره باید از اول برای برد بیاد. نه اینکه 80 دقیقه اون ولبک کودن رو بذاره تو زمین . 10 دقیقه چیچاریتو رو بیاره تو

یا با 2 تا هافبک دفاعی بازی کنه

یا امثال نانی و یانوزای رو بذاره بیرون و اخرای بازی بیاره تو

این مربی یه چیزی فاجعه تر از ماسیمو الگری هست.

حالا شما هی به من خرده بگیرید. من ادعایی ندارم توی فوتبال اما به عنوان ادمی که 26 27 ساله دارم فوتبال این تیم رو میبینم میگم این بدترین منچستری بوده که من دیدم. یه تیم ترسو و بی یال و کوپال

همه چیز به بازیکن نیست. به مربی هم هست. شما ببین پلگرینی هم فصل اوله اومده. مویس هم فصل اول. مویس خیر سرش تجربه لیگ برتر داره.

میگین پلگرینی ابزار کارش بهتر بوده ؟ بابا مویس که تیم قهرمان لیگ برتر رو تحویل گرفته.

باور کنید این مربی نیست. تا این بیاد بفهمه کجا داری مربی گری میکنه ماها همه پیر شدیم.

من همون تابستون گفتم!

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
تاتنهام هم داره می بره رفتیم رده ی 9
اختلاف با آرسنال به 12 امتیاز رسید حقارتی سنگین برای منچستر افسانه ای
خورشید منچستر بدون فرگوسن غروب کرد

Red_Devils

Registered User
لایک‌ها
436
مویس هنوز هم به وقت نیاز داره..
شما بازی های هفته اول لیگ رو با این بازی مقایسه کنید.
هفته های اول میباختیم و بد بازی میکردیم..ولی الان باختیم ولی خوب بازی کردیم و بد شانسی تنها عامل باخت بود نه مویس.
تفکرات بعضی ها مثل ابراموویچ میمونه..هر روز که نمیشه سرمربی عوض کرد..
اگر موقعیت ها گل میشد بازم این حرفا رو میزدید؟؟
باورم نمیشه همچین هوادارایی داریم تو ایران.

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
حماسه ای دیگر از اقای برگزیده. فرگوسن باید پاسخگو باشه.

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
In Moyes we trust.

خُب اگر احترامی قائلید شما دلایلت رو هم بنویس ...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یک عده میگن چیزی نگید بعدها مویس خوب میشه و شما باید بگید ما اشتباه کردیم کسی نمیتونه آینده رو حدس بزنه شاید مویس روزی مارو قهرمان لیگ بکنه ولی چیزی که الان از این تیم میشه فهمید و دید یک مشتی بازیکن متوسط رو به ضعیفه به سرکردگی یک مربی بی برنامه ترسو.......و هیچ نشانی هم از اون منچستر افسانه ای نداره......فرگی امشب از هر شبی ناراحت تر بود و واقعاً بغض کرده بود

باتو جان برای ازمون و خطا که نیومده !! مربی وقتی داره میاد یه تیمی مثل منچستر باید همه چیز رو بسنجه.

منم بهم بگن که بیا منچستر خب دوست دارم که برم اما باید ببینم من که منچستر رو دوست دارم ایا میتونم کمک کنم به تیم. خب اگه قراره به تیم صدمه بزنم خب نمیرم و میذارم یه ادم بهتر بره.

فرگی خودش فهمیده چه اشتباهی کرده. ایکاش گیگز میشد سرمربیمون. یا اسکولز. یا خود مایک فیلان. بخدا بهتر نتیجه میگرفتیم.

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
واقعا این تیم بیماره ویدیچ که اوتوبان بود هی لایی میخورد فلینی که اصلا راجبش حرف نمیزنم گیگز افتضاح تعویض افتضاح گاکاوا داشت خوب بازی میکرد تعویض شد رونی هم بسیار افتضاح بود اگر بخوان مویس بزغاله رو نگه دارن باید راحت 5 تا بازیکن باکیفیت بگیرن با مویس شاید سهمیه بگیریم :evil2::evil2:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
مویس به کنار، اما خدا وکیلی جز رونی بازیکن فوق ستاره و حتی ستاره ای ندارید. (با در نظر گرفتن مصدومیت فنپرسی) فرگوسن یک اعجوبه بود که با یک سری بازیکن پا به سن گذاشته و معمولی کارهای بزرگ میکرد. این بنده خدا نمیتونه معجزه کنه و نیاز به بازیکن بزرگ داره.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
آقا مشکل این تیم با فقط با تعویض سرمربی حل نمیشه چون کلا آدمی مثل فرگوسن دیگه پیدا نمیشه 90 درصد بازیکنها باید عوض بشن مثل تیم رئال و سیتی باید دست به خریدهای صدها میلیون دلاری بزنیم که تنها درصورتی این اتفاقات خواهد افتاد که مالکیت تیم بیافته دست یه شیخ ولخرج عرب
در این صورت سایه ای از منچستر هم نخواهیم بود و میشیم یه تیم بی هویت و آبکی و جعلی

بالا