pooyan_S
Registered User
- نوشتهها
- 1,948
- لایکها
- 1,361
وقتی من حرص میخورم امثال شما میاید از مویس حمایت میکنید! و به من خرده میگیرید
دفاغ چیه باو !
گور باباش ..
دارخ گندی میزنه که سال ها پاک نشه ....
وقتی من حرص میخورم امثال شما میاید از مویس حمایت میکنید! و به من خرده میگیرید
2تا تیرک ، کلی صحنه ی مشکوک به پنالتی ... و چند تا سیو عالی از هاوارد ...
واقعا تا این لحظه بد شانس بودیم ...
یه تیرک از ولبک ، یه سیو هم قبلش از اورا . با این روند بازی گل داره .. امیدوارم برای ما باشه ..
یه پنالتی مشکوک دیگه هم روی ویدیچ اعلام نشد
یعنی بد شانس تر از ما وجود نداره
رونی هم که تک به تک رو زد بیرون استادیوم
افرین به شما بله ما با مویس به لیگ 1 سقوط میکنیم هورااابا تمام احترامی که برای دوستان دارم
In Moyes we trust.
دلیل های خودمو هم دارم و الان حوصله تایپشو ندارم..
بیست شش سال با شش ماه نمیشه مقایسه کرد.
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
من چند هفته است دارم میگم این مربی ترسو هست. ترسش به بازیکنا هم سرایت کرده و تیم منچستر یونایتد واقعا یه تیم معمولی شده.
واقعا یه تیم درجه 2 شدیم تو لیگ برتر
تیمی که میخواد بازی رو ببره باید از اول برای برد بیاد. نه اینکه 80 دقیقه اون ولبک کودن رو بذاره تو زمین . 10 دقیقه چیچاریتو رو بیاره تو
یا با 2 تا هافبک دفاعی بازی کنه
یا امثال نانی و یانوزای رو بذاره بیرون و اخرای بازی بیاره تو
این مربی یه چیزی فاجعه تر از ماسیمو الگری هست.
حالا شما هی به من خرده بگیرید. من ادعایی ندارم توی فوتبال اما به عنوان ادمی که 26 27 ساله دارم فوتبال این تیم رو میبینم میگم این بدترین منچستری بوده که من دیدم. یه تیم ترسو و بی یال و کوپال
همه چیز به بازیکن نیست. به مربی هم هست. شما ببین پلگرینی هم فصل اوله اومده. مویس هم فصل اول. مویس خیر سرش تجربه لیگ برتر داره.
میگین پلگرینی ابزار کارش بهتر بوده ؟ بابا مویس که تیم قهرمان لیگ برتر رو تحویل گرفته.
باور کنید این مربی نیست. تا این بیاد بفهمه کجا داری مربی گری میکنه ماها همه پیر شدیم.
با تمام احترامی که برای دوستان دارم
In Moyes we trust.
دلیل های خودمو هم دارم و الان حوصله تایپشو ندارم..
بیست شش سال با شش ماه نمیشه مقایسه کرد.
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
یک عده میگن چیزی نگید بعدها مویس خوب میشه و شما باید بگید ما اشتباه کردیم کسی نمیتونه آینده رو حدس بزنه شاید مویس روزی مارو قهرمان لیگ بکنه ولی چیزی که الان از این تیم میشه فهمید و دید یک مشتی بازیکن متوسط رو به ضعیفه به سرکردگی یک مربی بی برنامه ترسو.......و هیچ نشانی هم از اون منچستر افسانه ای نداره......فرگی امشب از هر شبی ناراحت تر بود و واقعاً بغض کرده بود