فرهنگ برهنگی وبرهنگی فرهنگ:blink:نظرتون چیه؟بالاخره نزدیک امتحاناتیم دیگه![]()
فرهنگ برهنگی وبرهنگی فرهنگ:blink:![]()
prfct :دینظرتون چیه؟بالاخره نزدیک امتحاناتیم دیگه![]()
عکس درخاستی هم میزاری ؟ :خخخخ
اگه بزارم چنتا لایک داره ها؟
البته قابل پخش باشه ها
امروز داشتم می رفتم یونی دقیقا اینجوری بودم فقط کلاهرو نداشتم .شاید بعدا اونم گرفتم .همونجوری خسته داشتم می رفتم یونی اصن عالمی داشت:cigar:چه خبره یکی استعفا میده الکسم که آواتار خسته میزاره(مبارک باشه):wacko:یروز بالا سرتون نبودما
مثلا رفتیم جنگ .تا ادوات جنگیم رو دیدمشاهده پیوست 498241سریع کلید شهر رو اورد تسلیم کرددوستان برام دعا کنید دارم می رم به جنگ استاد:medieval: تا ریشه استاد رو از بیخ بکنم .یا مرگ یا پیروزی:rambo:
اینو نمیشناسم ولی عارضم با حضورت که استاد داریم میگه اگه همتونم بخونین 30% پاس میشین و اگه هیچکدومتونم نخونین بازم 30% پاسینسلام بچه ها . دوستان كسي فردي به نام عباسپور ميشناسه ؟
رفتم اون طرف ديدم نوشته تعادل روحي نداره . ميدونم تعادل روحي نداره . اصلا از اولش مشخص هست ادم ميبينتش.
خيلي هم بامزه هستن.
مشكل اينجاست كه من تهران شمال هستم . اينم شانس گند ما اوردنش اينجا اين 1 ترم و من باهاش مهندسي نرم افزار دارم . من نميدونم اونجا شماها از دست اين استاداتون چي ميكشيد. طرف ميگه من استاد پايه ثابت تهران جنوبم.
واقعا خودمو گذاشتم جاتون ، فكر كن اين بياد 4 تا درس ديگه هم ارائه بده .
حالا يه كتاب مهندسي نرم افزار مدرسان شريف گفته بگيريد . بعد سيستم درس دادنش مياد ميگه ما رفته بوديم المان و ... . بعدش ميگه الان 40 صفحه درس دادم . واقعا ادم اين طوري ميشه
حالا شما كه ميشناسيدش ، الان اين امتحان از كتاب هست دقيق ؟ دقيقا بايد چطوري 200 صفحه A4 رو خوند ؟ تازه كلاس ميذاره ميگه اين درس 50 60 % قبولي داره . يكي نيست بگه اخه ... (پ.ن1) كي درس حفظي رو اين طوري امتحان ميگيره و نصفي رو ميندازه :|
تو كل كارداني + 1 ترم كارشناسي هيچوقت كتاب زوركي براي يه درس اين طوري نخوندم. به جايي كه بياد يه چيزه به درد بخور بگه ... .
پ.ن 1: جاي خالي را با كلمه مناسب پر كنيد .
دادا مام چند تا داریم بچه ها بخونن 20% پاس می شن .یکی داریم غول مرحله اخر زیر 10% پاس می شن .اصن یه وضی:lol:اینو نمیشناسم ولی عارضم با حضورت که استاد داریم میگه اگه همتونم بخونین 30% پاس میشین و اگه هیچکدومتونم نخونین بازم 30% پاسین![]()
دادا مام چند تا داریم بچه ها بخونن 20% پاس می شن .یکی داریم غول مرحله اخر زیر 10% پاس می شن .اصن یه وضی:lol:
سلام بچه ها . دوستان كسي فردي به نام عباسپور ميشناسه ؟
رفتم اون طرف ديدم نوشته تعادل روحي نداره . ميدونم تعادل روحي نداره . اصلا از اولش مشخص هست ادم ميبينتش.
خيلي هم بامزه هستن.
مشكل اينجاست كه من تهران شمال هستم . اينم شانس گند ما اوردنش اينجا اين 1 ترم و من باهاش مهندسي نرم افزار دارم . من نميدونم اونجا شماها از دست اين استاداتون چي ميكشيد. طرف ميگه من استاد پايه ثابت تهران جنوبم.
واقعا خودمو گذاشتم جاتون ، فكر كن اين بياد 4 تا درس ديگه هم ارائه بده .
حالا يه كتاب مهندسي نرم افزار مدرسان شريف گفته بگيريد . بعد سيستم درس دادنش مياد ميگه ما رفته بوديم المان و ... . بعدش ميگه الان 40 صفحه درس دادم . واقعا ادم اين طوري ميشه
حالا شما كه ميشناسيدش ، الان اين امتحان از كتاب هست دقيق ؟ دقيقا بايد چطوري 200 صفحه A4 رو خوند ؟ تازه كلاس ميذاره ميگه اين درس 50 60 % قبولي داره . يكي نيست بگه اخه ... (پ.ن1) كي درس حفظي رو اين طوري امتحان ميگيره و نصفي رو ميندازه :|
تو كل كارداني + 1 ترم كارشناسي هيچوقت كتاب زوركي براي يه درس اين طوري نخوندم. به جايي كه بياد يه چيزه به درد بخور بگه ... .
پ.ن 1: جاي خالي را با كلمه مناسب پر كنيد .
از تهران رفتن بندر عباس تصمیم گرفتن بیاند ؟همه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی از خدمات بیمه تکمیلی بهره مند می شوند
بندرعباس- ایرنا- رییس دانشگاه آزاد اسلامی کشور گفت : یک میلیون و 600 هزار دانشجوی این دانشگاه از نیمسال تحصیلی آِینده (بهمن ماه) می توانند از خدمات بیمه تکمیلی استفاده کنند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، ˈحمید میرزادهˈ روز پنجشنبه در حاشیه نشست اعضای هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان در بندرعباس اظهار داشت: براساس توافق به عمل آمده شهریه های این دانشگاه نیز تا پایان امسال افزایش نمی یابد.
وی افزود: تاکنون هیچ تصمیمی برای افزایش شهریه های مقاطع مختلف این دانشگاه گرفته نشده و با ابلاغ و تصویب بودجه سال آینده ، تغییرات شهریه های سال 93 اعلام می شود.
دانشگاه آزاد اسلامی کشور هم اکنون 464 واحد دارد.ک/2
همه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی از خدمات بیمه تکمیلی بهره مند می شوند
بندرعباس- ایرنا- رییس دانشگاه آزاد اسلامی کشور گفت : یک میلیون و 600 هزار دانشجوی این دانشگاه از نیمسال تحصیلی آِینده (بهمن ماه) می توانند از خدمات بیمه تکمیلی استفاده کنند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، ˈحمید میرزادهˈ روز پنجشنبه در حاشیه نشست اعضای هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان در بندرعباس اظهار داشت: براساس توافق به عمل آمده شهریه های این دانشگاه نیز تا پایان امسال افزایش نمی یابد.
وی افزود: تاکنون هیچ تصمیمی برای افزایش شهریه های مقاطع مختلف این دانشگاه گرفته نشده و با ابلاغ و تصویب بودجه سال آینده ، تغییرات شهریه های سال 93 اعلام می شود.
دانشگاه آزاد اسلامی کشور هم اکنون 464 واحد دارد.ک/2
یک میلیون و 600 هزار دانشجوی این دانشگاه از نیمسال تحصیلی آِینده (بهمن ماه) می توانند از خدمات بیمه تکمیلی استفاده کنند.از تهران رفتن بندر عباس تصمیم گرفتن بیاند ؟
یا فقط برای هرمزگان این تصمیم گرفته شده ؟![]()
یک میلیون و 600 هزار دانشجوی این دانشگاه از نیمسال تحصیلی آِینده (بهمن ماه) می توانند از خدمات بیمه تکمیلی استفاده کنند.
اگر هرمزگان انقدر دانشجو داره برای اوناس فقط:lol: