Il Capitano
Registered User
- نوشتهها
- 7,311
- لایکها
- 12,334
اینا اکثرا صفحه هواداریه...
بازیکنا خودشون توئیتر دارن
بازیکنا خودشون توئیتر دارن
زرينچه: تيم ملي در گروهش آخر ميشود
جواد زرينچه در مورد قرعه کشي جام جهاني اظهار داشت: تيمهاي حاضر در جام جهاني همگي خوب هستند البته برخي تيمهاي قدرتمند اروپايي نتوانسند به جام جهاني راه پيدا کنند. اگر فوتبال ما مثل ژاپن بود ميتوانستيم به صعود از گروه خودمان در جام جهاني اميدوار باشيم.
وي ادامه داد: کار ما براي صعود بسيار سخت است. من قلبا دوست دارم تيم ملي ما به عنوان تيم اول از گروهش صعود کند اما اگر مطابق بر واقعيت نگاه کنيم بايد بگويم تيم ما در گروهش چهارم ميشود و نميتواند صعود کند. نيجريه، بوسني و آرژانتين همگي خوب هستند. اميدوارم روزي برسد که شرايط فوتبال ما آنقدر خوب باشد که با خيال راحت بازيهاي تيم ملي را ببينيم و اميدوار باشيم که به مراحل بالاتر صعود کنيم.
من ميترسم ايرانيا با غيرت بازي كنند، بزنند يه كاري كنند يكي دو بازيكن بازي اخرشون باشه !!!
هنوز يادم نميره جاي استوك هاي كعبي رو صورت فيگو !!!
نزنند تاندون ماندون مسي رو به فنا بدن !!
خوب راست میگه دیگه اخه ایران کجای فوتبالش به این حرفا میخوره یکم خوش بینانه باشیم میبینیم که همون بازی اول واویلا تازه بعدش بازی با آؤژانتین که دیگه بدتر خوب دیگه چی میمونه از توان بازیکنامون به طور مثال من بازیکن تیم خودمو میگم نوری اگه قراره بره بات تیم برزیل مطمئن باش تو مسیر برگشت زنده نمیمونه ومیشه شهید ممد نوری این بشر نای بازی کردن جلو سپاهانو نداره چه برسه به نیجریه که هر بازیکن این تیم حودش یه تانکه!!!بوسنی ایران رو اصلا به حساب نمیاره :lol:
مليپوش بوسني :رقابت ما بر سر عنوان دوم گروه با نيجريه است
ميرعالم پجانيچ از جمله نفراتي از تيم بوسني بود که در مورد همگروهي با ايران، آرژانتين و نيجريه نظرش را بيان کرد.
وي که در تيم آ.اس.رم ايتاليا بازي ميکند، پس از انجام مراسم قرعهکشي جام جهاني برزيل اظهار داشت: به طور کلي از اين قرعه خوشحال هستم. به نظرم آرژانتينيها در گروه ما، پيشتاز و مدعي صعود هستند.
وي ادامه داد: تصور ميکنم رقابت ما بر سر عنوان دوم گروه با نيجريه است. اميدوارم بتوانيم اين روياي را تحقق ببخشيم.
مطمئنا خیلی ها این کار رو میکنن احتمالا از الانم شروع کردن
این جوری روحیه اش هم جلوی بازی با ایران خراب میشه نمیتونه کاری کنه
اینم یک کمک از طرف هوادار ها و ایرانی ها به تیم ملی کشورشون میتونه باشه
کسی ادرس سایت های ورزشی آرژانتین رو داره ؟
کسی ادرس سایت های ورزشی آرژانتین رو داره ؟
برای چه کاری میخوای ؟