• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
اینا اکثرا صفحه هواداریه...

بازیکنا خودشون توئیتر دارن

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
ﻣﻦ ﺟﺎﯼ ﮐﯿﺮﻭﺵ ﺑﻮﺩﻡ، ﺷﺐ ﻗﺒﻞ ﺑﺎﺯﯼ ﺑﺎ ﺁﺭﮊﺍﻧﺘﯿﻦ ﭼﺮﺍﻏﺎﺭﻭ
ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ، ﻣﯿﮕﻔﺘﻢ ﻫﺮﮐﯽ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ ﺑﺮﻩ،ﺑﺮﻩ :D

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
باید تا جام حهانی تکلیف دروازه بان اول تیم ملی مشخص بشه ...

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
دوستان یه پیشنهاد دارم آرژانتین یه شبکه توپ فوتبالی داره که همیشه با شورو حرارت درباره فوتبال ملیشون بحث میکنن الانم چون بحث جام جهانی داغه کلی درباره حریفاشون از جمله ایران حرف میزننو فیلم بازیامونو کامل (90دقیقه) نشون میدن یعنی یه شبکه فوق تخصصیه اگر میخواهید ببینید درباره ما چه تحلیلی دارن شبکشو ببینید tyc sport

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201

گروه F

15 جون (25 خرداد)

آرژانتين ـ بوسني هرزگوين (ريودوژانيرو ـ ساعت 19)

16 جون (26 خرداد)

ايران ـ نيجريه (کوريتيبا ـ ساعت 16)

21 جون (31 خرداد)

آرژانتين ـ ايران (بلوهوريزونته ـ ساعت 13)

نيجريه ـ بوسني هرزگوين (کوئييابا ـ ساعت 18)

25 جون (4 تير)

نيجريه ـ آرژانتين (پورتوآلگره ـ ساعت 13)

بوسني هرزگوين ـ ايران (سالوادور ـ ساعت 13)

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
جالب میدونییی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
سید جلال وپژمان
هاشم وخسرو وبیت اشور و6 7 تای دیگه مسی و اگروو و لاوتزیو مهار میکنن
بازم گل رو مسی واگرووو میزنن
هههههه:lol:

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
ولی کلا همه وهمه رو بیخیال هاشم بیک زاده رو بین هرچی باشه میره از نوشابه برزیل میخوره همین کلی کلاس داره
ماچی باید بسوزیمو بسازیم با مملکتی که آره توش باشه نگم بهتره ولش

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
بوسنی ایران رو اصلا به حساب نمیاره :lol:

[h=1]ملي‌پوش بوسني :رقابت ما بر سر عنوان دوم گروه با نيجريه است
[/h]ميرعالم پجانيچ از جمله نفراتي از تيم بوسني بود که در مورد همگروهي با ايران، آرژانتين و نيجريه نظرش را بيان کرد.

وي که در تيم آ.اس.رم ايتاليا بازي مي‌کند، پس از انجام مراسم قرعه‌کشي جام جهاني برزيل اظهار داشت:‌ به طور کلي از اين قرعه‌ خوشحال هستم. به نظرم آرژانتيني‌ها در گروه ما، پيشتاز و مدعي صعود هستند.

وي ادامه داد: تصور مي‌کنم رقابت ما بر سر عنوان دوم گروه با نيجريه است. اميدوارم بتوانيم اين روياي را تحقق ببخشيم.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
زرينچه: تيم ملي در گروهش آخر مي‌شود :D

جواد زرينچه در مورد قرعه کشي جام جهاني اظهار داشت: تيم‌هاي حاضر در جام جهاني همگي خوب هستند البته برخي تيم‌هاي قدرتمند اروپايي نتوانسند به جام جهاني راه پيدا کنند. اگر فوتبال ما مثل ژاپن بود مي‌توانستيم به صعود از گروه خودمان در جام جهاني اميدوار باشيم.

وي ادامه داد: کار ما براي صعود بسيار سخت است. من قلبا دوست دارم تيم ملي ما به عنوان تيم اول از گروهش صعود کند اما اگر مطابق بر واقعيت نگاه کنيم بايد بگويم تيم ما در گروهش چهارم مي‌شود و نمي‌تواند صعود کند. نيجريه، بوسني و آرژانتين همگي خوب هستند. اميدوارم روزي برسد که شرايط فوتبال ما آنقدر خوب باشد که با خيال راحت بازي‌هاي تيم ملي را ببينيم و اميدوار باشيم که به مراحل بالاتر صعود کنيم.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
زرينچه: تيم ملي در گروهش آخر مي‌شود :D

جواد زرينچه در مورد قرعه کشي جام جهاني اظهار داشت: تيم‌هاي حاضر در جام جهاني همگي خوب هستند البته برخي تيم‌هاي قدرتمند اروپايي نتوانسند به جام جهاني راه پيدا کنند. اگر فوتبال ما مثل ژاپن بود مي‌توانستيم به صعود از گروه خودمان در جام جهاني اميدوار باشيم.

وي ادامه داد: کار ما براي صعود بسيار سخت است. من قلبا دوست دارم تيم ملي ما به عنوان تيم اول از گروهش صعود کند اما اگر مطابق بر واقعيت نگاه کنيم بايد بگويم تيم ما در گروهش چهارم مي‌شود و نمي‌تواند صعود کند. نيجريه، بوسني و آرژانتين همگي خوب هستند. اميدوارم روزي برسد که شرايط فوتبال ما آنقدر خوب باشد که با خيال راحت بازي‌هاي تيم ملي را ببينيم و اميدوار باشيم که به مراحل بالاتر صعود کنيم.

شانس آوردیم پنجم نمیشیم :D

online.days

Registered User
لایک‌ها
76
من ميترسم ايرانيا با غيرت بازي كنند، بزنند يه كاري كنند يكي دو بازيكن بازي اخرشون باشه !!!

هنوز يادم نميره جاي استوك هاي كعبي رو صورت فيگو !!!

نزنند تاندون ماندون مسي رو به فنا بدن !!

از ایرانیا برمیاد
جلوی همین پیشکسوتای میلان دیدی چکار کردن....!

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
بوسنی ایران رو اصلا به حساب نمیاره :lol:

ملي‌پوش بوسني :رقابت ما بر سر عنوان دوم گروه با نيجريه است

ميرعالم پجانيچ از جمله نفراتي از تيم بوسني بود که در مورد همگروهي با ايران، آرژانتين و نيجريه نظرش را بيان کرد.

وي که در تيم آ.اس.رم ايتاليا بازي مي‌کند، پس از انجام مراسم قرعه‌کشي جام جهاني برزيل اظهار داشت:‌ به طور کلي از اين قرعه‌ خوشحال هستم. به نظرم آرژانتيني‌ها در گروه ما، پيشتاز و مدعي صعود هستند.

وي ادامه داد: تصور مي‌کنم رقابت ما بر سر عنوان دوم گروه با نيجريه است. اميدوارم بتوانيم اين روياي را تحقق ببخشيم.
خوب راست میگه دیگه اخه ایران کجای فوتبالش به این حرفا میخوره یکم خوش بینانه باشیم میبینیم که همون بازی اول واویلا تازه بعدش بازی با آؤژانتین که دیگه بدتر خوب دیگه چی میمونه از توان بازیکنامون به طور مثال من بازیکن تیم خودمو میگم نوری اگه قراره بره بات تیم برزیل مطمئن باش تو مسیر برگشت زنده نمیمونه ومیشه شهید ممد نوری این بشر نای بازی کردن جلو سپاهانو نداره چه برسه به نیجریه که هر بازیکن این تیم حودش یه تانکه!!!
یا مثلا هاشم بیگ زاده رو بین انگاری طفلی مشکل بینایی داره خوب اگه هم قراره امیدی به فوتبال ایران باشه تو این زمان کم ورود چاره سازیه گوچی واشکان وبقیه لژیونرهاست و همچنین 4 نفری هم تو لیگ هستن که لیاقت دارن تو تیم ملی باشن

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
مطمئنا خیلی ها این کار رو میکنن احتمالا از الانم شروع کردن

این جوری روحیه اش هم جلوی بازی با ایران خراب میشه نمیتونه کاری کنه

اینم یک کمک از طرف هوادار ها و ایرانی ها به تیم ملی کشورشون میتونه باشه

مسی خودش کابوس مدافعان تراز اول جهانه بعد بیاد از اینا بترسه؟ نه تنها روحیه ش خراب نمیشه بلکه باعث میشه با آگاهی قبلی و تمرکز بیشتری کار کنه
می خوایی از خشونتش بترسونی؟ خوب قبلش چند تا حرکت تمارض یا بزرگنمایی تمرین می کنه و میره که کارت زرد یا قرمز رو بهش هدیه بده
ول کنید این افکار کودکانه رو که با چند تا کامنت و پست می خوایید بازیکن بترسونید مگه طرف بچه ست

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
کسی ادرس سایت های ورزشی آرژانتین رو داره ؟

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
سلام

خیلی معذرت می خواهم که ناچارم این لفظ رو بکار ببرم، اینجا "خانه خاله" نیست که هر طور دوست داشته باشید پست بزنید، این فوروم برای خودش قوانین و مرام نامه ای داره که پیشنهاد می کنم یک بار دیگر آن را مرور کنید.

ضمنا اگر عزیزی از پاک شدن پستش ناراحت می شه و بهش بر می خوره، به همان نسبت و شاید هم بیشتر به اعضای مدیریت تالار بر می خوره که گفته بشه: "خب دور هم هستیم دیگه، فعلا هر چی دلمان خواست می گوییم و می شنویم و بعد هم فوقش مدیریت می آید پست های مورد دار رو پاک می کنه!" از دید چنین عزیزانی دوستان مدیر و همکار یک عده علاف هستند که وظیفه دارند به ساز کاربرها برقصند! محض اطلاع خیلی محکم می گویم که خیر! ملاک پذیرش پست ها رعایت قوانین و مقررات بخش هست و لاغیر. هر کس هم از این موضوع ناراحت است می تواند تشریف نیاورد. اینجا با سایت های شبکه های اجتماعی ف.ب و ت.ر فرق دارد!

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
[h=1]نظر دژاگه درباره گروه ایران در جام جهانی[/h] تیم ملی باید با تیم‌های اروپایی بازی‌های تدارکاتی برگزار کند بازی با آرژانتین و مسی جالب می‌شود.
بازیکن تیم ملی فوتبال ایران گفت: تیم ملی باید با تیم‌های اروپایی بازی‌های تدارکاتی برگزار کند بازی با آرژانتین و مسی جالب می‌شود. اشکان دژاگه در مورد وضعیت تیم ملی فوتبال ایران گفت: تیم ملی شرایط خوبی دارد و امیدوارم بتوانیم از مرحله گروهی خود صعود کنیم. تیم ملی فوتبال ایران خوب دفاع می‌کند. هرچند بازی‌های تدارکاتی با تیم‌های قدرتمند اروپایی نداشته‌ایم و اگر چند بازی خوب و با تیم‌های بزرگ داشته باشیم وضعیت‌مان بهتر می‌شود.
وی در مورد انتخاب کمپ تیم ملی در برزیل، گفت: کی‌روش کارش را خیلی خوب انجام می‌دهد.
دژاگه در مورد رویارویی با آرژانتین و لیونل مسی که ممکن است مقابل او قرار بگیرد گفت: این اتفاق جالب می‌شود. آرژانتین بسیار قدرتمند است اما شانس پیروزی مقابل نیجریه و بوسنی داریم. کی روش این گروه را دیده و قطعا می‌داند چطور باید کار کند. او در اردوی بعدی تیم ملی ایران به بازیکنان نکات لازم را گوشزد می‌کند.

بالا