آقا مهرداد عزیز باور کن خجالت زده شدم از مطالبی که نوشتن
ما چرا همچین آدم هایی هستیم
این توهین ها رو چرا انجام میدیم
مسی چه بدی به ایرانی ها کرده ... ایشون مطمئن باشید همه ی اون مطالب رو ترجمه میکنه با کمک مترجم و بعد با یک جمله در پیج خودش تمامی ما رو زیر سوال میبره
بحث طنز با توهین خیلی فرق داره ... واقعا تاسف خوردم برای خودم که نمی تونم به طریقی جلوی این توهین ها رو بگیرم... اگر فردا روزی به ما ایرانی ها دیگران توهین کردن بدونید مقصر خودتونید که اینجوری رفتار میکنید
یه دوستی دارم. یه حرف جالبی میزنه. میگه ما واقعا میگیم تمدن 2500 ساله داریم. یعنی اگه این مساله واقعیت داره این قاجاریه و امثالهم چه کردند که ما کلهم 180 درجه عوض شدیم. بلانسبت دوستان اصلا ادب و نزاکت نیست. بخصوص تو اون شبکه های اجتماعی
به قول رفیقمون کلا این قضیه که ما تمدن 2500 ساله داریم بیشتر یه توهمه چون اگه واقعیت داشت باید یه مقدار توی خون ما این مساله وجود داشت.
خود منم دیگه شک دارم به این قضیه.
این مساله شبکه های اجتماعی سابقه داره. از ناداوری در مورد سعید عبدولی گرفته تا همین لیو مسی. البته کاربرای خارجی هم بد و بیراه میگن اما تعدادشون خیلی کمتره
فضای استادیوم ها هم همینه. همین امروز بازی پرسپولیس به اون شکل عجیب تماشاگرا وارد استادیوم شدن ! مزدک میگفت تماشاگرا استقبال نکردن از خرید اینترنتی. نمیدونم شیوه اینترنتی اینا چطوری بوده اما اگه شیوه شون درست باشه کدوم ادم عاقلی خرید اینترنتی رو رها میکنه و میره دستی بخره ؟
یاد ضرب المثل معروف افتادم: خانه از پای بست... وقتی کوچیکتر به بزرگترش (مثل فرزند به پدر و مادر) احترام نمیذاره که متاسفانه هر روز شاهدش هستیم خب دیگه بدتر هم میشه.
مثل همینجا که بعضی بچه ها واقعا رعایت نمیکنن. درسته جمع مردونه است اما قوانینی هست که ما چه خوشمون بیاد چه نیاد باید رعایتشون کنیم. خود من هم شاید یه سری ضوابط رو قبول نداشته باشم یا اعتقاد داشته باشم سخت گیریه. اما قانون ، قانونه.
من اینجا هستم یعنی من تیک اون گزینه رعایت و پایبندی به قوانین رو زدم. پس باید رعایتش کنم.
ما باید خودمون قوانین رو رعایت کنیم. به هم احترام بذاریم. به دیگران احترام بذاریم. تا انتظار داشته باشیم اونها هم متقابل با ما رفتار کنن.
حالا این فارسی زبانهای نادان میرن اونجا مطلب میزنن. بدتر میزنن ارژانتینیها رو جری میکنن. هم وجهه ما رو خراب میکنن. هم اونها رو اتیشی تر که بیان سوراخ سوراخ کنن تیم ما رو.