• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
یه نکته!
اینکه هیچ تیمی روی ایران به عنوان حریف جدی حساب نمی کنه خودش یه مزیته!!

بحث اینه با توجه به شناخت من از فدراسیون

ما باز هم بازی تدارکاتی خوب نخواهیم داشت ... باز هم امیدمون به معجزه خواهد بود

اونام این رو خوب میدونن پس دلیلی نداره رومون حساب کنن

ما خودمون داریم میگیم شانسی اومدیم جام جهانی !!!

مهراب 17

Registered User
لایک‌ها
895
بوسنی و اولین حضور در جام جهانی

346727_heroa.jpg

سایت گل – بوسنی و هرزگووین دیگر رقیب ما در جام جهانی است. آنها امسال سرانجام به آن‌چه شایسته‌شان بود رسیدند و به جام جهانی صعود کردند. صعود امسال آنها هرچند با تفاضل گل، اما قاطعانه بود اما آنها مدت‌ها بود که باید به رقابت‌های بزرگ می‌رسیدند.

بوسنی در مقدماتی جام جهانی 2010 در پلی‌آف در دو بازی رفت و برگشت با نتایج مشابه یک بر صفر به پرتغال باخت و نتوانست به جام جهانی برسد. آنها در مقدماتی یورو 2012 هم دوباره به پرتغال برخورد کردند و این بار در خانه به تساوی بدون گل رسیدند اما در خانه پرتغال با دریافت سه گل دیرهنگام شش بر دو باختند و به یورو نرسیدند.
آنها ستارگان بسیاری در اختیار دارند. اسمیر بگوویچ، دروازه‌بان استوک‌سیتی را بسیاری از باشگاه‌های لیگ برتری می‌خواهند. در خط دفاعی امیر اسپاهیچ، کاپیتان 33ساله بوسنی در بایر لورکوزن حضور دارد، و ارمین بیچاکچیچ هم‌بازی دانیال داوری در آینتراخت برانشوایگ است.
اما ستاره این تیم میرالم پیانیچ، بازیکن 23ساله رم است. او که با گلی که با پیراهن لیون به رئال مادرید زد نامش را بر سر زبان‌ها انداخت، اکنون در تیم رم بسیار می‌درخشد. زووزدان میسیموویچ هم سابقه بازی با بایرن مونیخ را هم دارد و هم‌بازی اشکان دژآگه در ولفسبورگ بوده است. او البته اکنون در تیم گوییژو رنهه، تیم چهارم این فصل لیگ چین حضور داشت. سناد لولیچ هم بازیکن مهمی برای لاتزیو است.

اما قدرت اصلی این تیم در خط حمله‌اش است: وداد ایبیشویچ 29ساله که زمانی در هوفنهایم فوق‌العاده بود و اکنون در اشتوتگارت شرایطی مناسب را دارد؛ و ادین ژکو 27ساله که بازیکن درخشان بوسنی است و در ولفسبورگ هم‌بازی دژآگه بود و اکنون در منچسترسیتی مهاجمی قابل اعتماد است.
اخیرا اسمیر آودوکیچ هم به تیم ملی بوسنی دعوت شده است که همه حضور او در پرسپولیس را به خاطر دارند.
سافت سوشیچ، مربی بوسنی (که طرفداران قدیمی‌تر فوتبال او را با نام سوسیچ می‌شناسند) هم در دوران بازی‌اش بازیکن نام‌آشنایی برای یوگسلاوی بود. او در دوران مربی‌گری‌اش مربی تیم چندان بزرگی نبوده است و روی نیمکت امثال الهلال، آنکاراگوجو و چایکور ریزه‌اسپور نشسته است، اما از سال 2009 که هدایت تیم ملی بوسنی را در دست گرفته آنها را متحول کرده و اکنون به جام جهانی رسانده است.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
آقا مهرداد عزیز باور کن خجالت زده شدم از مطالبی که نوشتن

ما چرا همچین آدم هایی هستیم

این توهین ها رو چرا انجام میدیم

مسی چه بدی به ایرانی ها کرده ... ایشون مطمئن باشید همه ی اون مطالب رو ترجمه میکنه با کمک مترجم و بعد با یک جمله در پیج خودش تمامی ما رو زیر سوال میبره

بحث طنز با توهین خیلی فرق داره ... واقعا تاسف خوردم برای خودم که نمی تونم به طریقی جلوی این توهین ها رو بگیرم... اگر فردا روزی به ما ایرانی ها دیگران توهین کردن بدونید مقصر خودتونید که اینجوری رفتار میکنید

یه دوستی دارم. یه حرف جالبی میزنه. میگه ما واقعا میگیم تمدن 2500 ساله داریم. یعنی اگه این مساله واقعیت داره این قاجاریه و امثالهم چه کردند که ما کلهم 180 درجه عوض شدیم. بلانسبت دوستان اصلا ادب و نزاکت نیست. بخصوص تو اون شبکه های اجتماعی

به قول رفیقمون کلا این قضیه که ما تمدن 2500 ساله داریم بیشتر یه توهمه چون اگه واقعیت داشت باید یه مقدار توی خون ما این مساله وجود داشت.

خود منم دیگه شک دارم به این قضیه.

این مساله شبکه های اجتماعی سابقه داره. از ناداوری در مورد سعید عبدولی گرفته تا همین لیو مسی. البته کاربرای خارجی هم بد و بیراه میگن اما تعدادشون خیلی کمتره

فضای استادیوم ها هم همینه. همین امروز بازی پرسپولیس به اون شکل عجیب تماشاگرا وارد استادیوم شدن ! مزدک میگفت تماشاگرا استقبال نکردن از خرید اینترنتی. نمیدونم شیوه اینترنتی اینا چطوری بوده اما اگه شیوه شون درست باشه کدوم ادم عاقلی خرید اینترنتی رو رها میکنه و میره دستی بخره ؟

یاد ضرب المثل معروف افتادم: خانه از پای بست... وقتی کوچیکتر به بزرگترش (مثل فرزند به پدر و مادر) احترام نمیذاره که متاسفانه هر روز شاهدش هستیم خب دیگه بدتر هم میشه.

مثل همینجا که بعضی بچه ها واقعا رعایت نمیکنن. درسته جمع مردونه است اما قوانینی هست که ما چه خوشمون بیاد چه نیاد باید رعایتشون کنیم. خود من هم شاید یه سری ضوابط رو قبول نداشته باشم یا اعتقاد داشته باشم سخت گیریه. اما قانون ، قانونه.
من اینجا هستم یعنی من تیک اون گزینه رعایت و پایبندی به قوانین رو زدم. پس باید رعایتش کنم.

ما باید خودمون قوانین رو رعایت کنیم. به هم احترام بذاریم. به دیگران احترام بذاریم. تا انتظار داشته باشیم اونها هم متقابل با ما رفتار کنن.

حالا این فارسی زبانهای نادان میرن اونجا مطلب میزنن. بدتر میزنن ارژانتینیها رو جری میکنن. هم وجهه ما رو خراب میکنن. هم اونها رو اتیشی تر که بیان سوراخ سوراخ کنن تیم ما رو.

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
همین که رو ما زیاد حساب نکنن خودش یه امتیاز مثبته !
هرچی فشار کمتر باشه برا نتیجه گیری بهتره ...

ولی:
امیدوارم بعد از تیکی تاکا و ژوگوبونیتو بتونیم سبک جدید خودمون یعنی سیستم علی اصغری به تمام دنیا ارائه و تزریق کنیم :دی

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
تو هر کشوری از این جور افراد هست دیگه تنها مال ما نیست که همین انگلیسی ها برید ببنید رو صفحات شخصی دیگر بازیکن ها چی مینویسن !

در مورد قرعه کشی به نظرم گروه خوبی افتادیم و به نظرم همون بهتر که ما رو تیم حساب نکنن و فوتبال یعنی اتفاق یعنی چیزی که اصلا قابل پیش بینی نیست اگر از همین 6 ماه خوب استفاده بشه میشه به همین دو تا تیم درس عبرت حسابی داد :rolleyes:

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
آقا بخدا ربطی نداره این همه کشور در دنیا کدوم همچین رفتاری دارن... این فرهنگ در ورزشگاه ها هم هست

کجای دنیا میبینید الکی توهین کنن به کسی که آرزوشون هست از نزدیک ببینینش !!!

کسانی که توهین میکنن این ها بنظرم عقده ای روانی در جوان های ایرانی هست که اینجوری بروز میکنه

من این ها رو میگم شاید چند نفرشون بخونن برن پست هاشون رو ویرایش یا پاک کنن
آقا بخدا ربط داره !! :دی
ایرانی ها اساساً شادی ها و غم هاشون با افراد عادی فرق می کنه ؛ چه در علت و چه در نحوه ی بروز دادنش!!!
کل مشکلات ما در همین نهفته هست!! متاسفانه فرهنگ استفاده از شبکه اجتماعی نیست ، عده ای باهاش دنبال ..... میگردن واسه ..... ؛ و عده ای با شیرین کاری هاشون میخوان حداقل چند دقیقه شاد باشن!! در حالی که اساساً هدف و کاربردش چیز دیگریست!!!
اگر یادتون باشه بازی والیبال ایران - ایتالی و اون برد معروف!!
بعد بازی دوستانمون در فیسبوک به صفحه رسمی زایتسف ( شماره 9 ایتالی که سرویس های عالی ای هم میزد! :دی) رفتن و از خجالتش در اومدن!
فرداش هم ایشون یه پست زد که تا حالا نمیدونستم ایرانیها سرگرمیشون فحش دادنه!!

خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل!! (شعر رو نمیدونم درست نوشتم یا نه)
بحث اینه با توجه به شناخت من از فدراسیون

ما باز هم بازی تدارکاتی خوب نخواهیم داشت ... باز هم امیدمون به معجزه خواهد بود

اونام این رو خوب میدونن پس دلیلی نداره رومون حساب کنن

ما خودمون داریم میگیم شانسی اومدیم جام جهانی !!!
امسال فکر کنم قضیه فرق کنه!
این دکتری که رئیس شده که کلاً هیچ نکرده و نخواهد کرد! اما به نظر میشه با فوتبال مردم ما رو دست انداخت!!
برای همین من پیش بینی می کنم با حداقل 2تیم تاپ بازی کنیم!!!

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
یه دوستی دارم. یه حرف جالبی میزنه. میگه ما واقعا میگیم تمدن 2500 ساله داریم. یعنی اگه این مساله واقعیت داره این قاجاریه و امثالهم چه کردند که ما کلهم 180 درجه عوض شدیم. بلانسبت دوستان اصلا ادب و نزاکت نیست. بخصوص تو اون شبکه های اجتماعی

به قول رفیقمون کلا این قضیه که ما تمدن 2500 ساله داریم بیشتر یه توهمه چون اگه واقعیت داشت باید یه مقدار توی خون ما این مساله وجود داشت.

خود منم دیگه شک دارم به این قضیه.

این مساله شبکه های اجتماعی سابقه داره. از ناداوری در مورد سعید عبدولی گرفته تا همین لیو مسی. البته کاربرای خارجی هم بد و بیراه میگن اما تعدادشون خیلی کمتره

فضای استادیوم ها هم همینه. همین امروز بازی پرسپولیس به اون شکل عجیب تماشاگرا وارد استادیوم شدن ! مزدک میگفت تماشاگرا استقبال نکردن از خرید اینترنتی. نمیدونم شیوه اینترنتی اینا چطوری بوده اما اگه شیوه شون درست باشه کدوم ادم عاقلی خرید اینترنتی رو رها میکنه و میره دستی بخره ؟

یاد ضرب المثل معروف افتادم: خانه از پای بست... وقتی کوچیکتر به بزرگترش (مثل فرزند به پدر و مادر) احترام نمیذاره که متاسفانه هر روز شاهدش هستیم خب دیگه بدتر هم میشه.

مثل همینجا که بعضی بچه ها واقعا رعایت نمیکنن. درسته جمع مردونه است اما قوانینی هست که ما چه خوشمون بیاد چه نیاد باید رعایتشون کنیم. خود من هم شاید یه سری ضوابط رو قبول نداشته باشم یا اعتقاد داشته باشم سخت گیریه. اما قانون ، قانونه.
من اینجا هستم یعنی من تیک اون گزینه رعایت و پایبندی به قوانین رو زدم. پس باید رعایتش کنم.

ما باید خودمون قوانین رو رعایت کنیم. به هم احترام بذاریم. به دیگران احترام بذاریم. تا انتظار داشته باشیم اونها هم متقابل با ما رفتار کنن.

حالا این فارسی زبانهای نادان میرن اونجا مطلب میزنن. بدتر میزنن ارژانتینیها رو جری میکنن. هم وجهه ما رو خراب میکنن. هم اونها رو اتیشی تر که بیان سوراخ سوراخ کنن تیم ما رو.

گاهی فکر میکنم حق ما ایرانی ها هست که در موردمون همه جا زور به کار بره ... چون آزادمون که میزارن جنبش رو نداریم

الان همینجا رو هم یادمه همین بخش کل کل رو سر بازی چند فصل قبل پرسپولیس استقلال آزاد گزاشته بودن بسیار نزدیک به همین پیچ مسی داشت میشد و توهین ها و عکس های زننده !!! که چندین یوزر هم بن شدن تا تاپیک آروم شد

کلا عادت کردیم دیگه در رو که برامون باز میزارن باز از دیوار می خوایم بریم بالا

پول 2000 برای طبقه بالا میدیم می خوایم بزور بریم vip بشینیم !!! در رو باز میکنن هم دیگر رو هل میدیم که چند نفر برن زیر دست و پا

دم در ورزشگاه دکتر مهندس هستین داخل ورزشگاه دهنش رو به هر کلامی باز میکنه و با 90 دقیقه فحش ناموسی ارضاء میشه

سال های خیلی قبل رو خیلی هاتون یادتون نمیاد سر بازی استقلال پرسپولیس استقلالی ها یک طرف و پرسپولیسی ها یک طرف تونل مرگ درست میکردن دم در ورزشگاه هر کی از تیم رقیب مجبور بود از اونجا رد شه با چوب و سنگ میزدنش حتی سر خیلی ها می شکست چقدرم کیف میکردن ملت

بله ما همچین آدم هایی هستیم ...

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
باید همیشه واقع بین بود..خوشبینی الکی به هیچ عنوان به درد نمی خوره..کلا باید قبول کنیم اصلا در خدو اندازه های نیجریه نیستم..بوسنی هم بر خلاف اسمش و همچنین دید خیلی ها که فکر میکنن به راحتی میتونیم ببریم سخت در اشتباهن..بهتر 1 2 بازی این تیم رو در مقدماتی جام جهانی ببیند بعد نظرتون کاملا عوض میشه.

بخش خوب ماجرا برای ما اینه که ما تعدادی بازیکن از اینور اونور اروپا داریم میاریم که شاخ ترینشون دژاگست که امیدمون تنها به همین هاست..چون اونا که تو ایران بازی میکنن که کلا نباید روشون حساب کرد.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بنده هم با صحبت های hamedovic5405 تقریبا موافقم.

متاسفانه ما فرهنگ مناسی در مواردی که دوستمون گفتند نداریم.

مثلا همین چهارشنبه سوری. برگردید به 20 سال پیش. اون موقه چطور بود الان چطوریه

یا اعتراضمون. نمونه اش اعتراض مربی و بازیکن تو زمین فوتبال

یا اعتراض تماشاگرها

دیدید بارها حمله کردن به ماشین تیم حریف. شیشه شکستن. بدترین خاطره هم خاطره نابینا شدن سرباز احمدی بود.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
باید همیشه واقع بین بود..خوشبینی الکی به هیچ عنوان به درد نمی خوره..کلا باید قبول کنیم اصلا در خدو اندازه های نیجریه نیستم..بوسنی هم بر خلاف اسمش و همچنین دید خیلی ها که فکر میکنن به راحتی میتونیم ببریم سخت در اشتباهن..بهتر 1 2 بازی این تیم رو در مقدماتی جام جهانی ببیند بعد نظرتون کاملا عوض میشه.

بخش خوب ماجرا برای ما اینه که ما تعدادی بازیکن از اینور اونور اروپا داریم میاریم که شاخ ترینشون دژاگست که امیدمون تنها به همین هاست..چون اونا که تو ایران بازی میکنن که کلا نباید روشون حساب کرد.

بوسنی از نیجریه قوی تر هست

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
گاهی فکر میکنم حق ما ایرانی ها هست که در موردمون همه جا زور به کار بره ... چون آزادمون که میزارن جنبش رو نداریم

الان همینجا رو هم یادمه همین بخش کل کل رو سر بازی چند فصل قبل پرسپولیس استقلال آزاد گزاشته بودن بسیار نزدیک به همین پیچ مسی داشت میشد و توهین ها و عکس های زننده !!! که چندین یوزر هم بن شدن تا تاپیک آروم شد

کلا عادت کردیم دیگه در رو که برامون باز میزارن باز از دیوار می خوایم بریم بالا

پول 2000 برای طبقه بالا میدیم می خوایم بزور بریم vip بشینیم !!! در رو باز میکنن هم دیگر رو هل میدیم که چند نفر برن زیر دست و پا

دم در ورزشگاه دکتر مهندس هستین داخل ورزشگاه دهنش رو به هر کلامی باز میکنه و با 90 دقیقه فحش ناموسی ارضاء میشه

سال های خیلی قبل رو خیلی هاتون یادتون نمیاد سر بازی استقلال پرسپولیس استقلالی ها یک طرف و پرسپولیسی ها یک طرف تونل مرگ درست میکردن دم در ورزشگاه هر کی از تیم رقیب مجبور بود از اونجا رد شه با چوب و سنگ میزدنش حتی سر خیلی ها می شکست چقدرم کیف میکردن ملت

بله ما همچین آدم هایی هستیم ...

من سر همین رفتارها و بد دهنی ها و برخورد تماشاگران و وضعیت اسفناک سرویس دهی سالهاست که به استادیوم برای تماشای مسابقه نرفتم. حالا کیفیت بازیها پیشکش

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
بنده هم با صحبت های hamedovic5405 تقریبا موافقم.

متاسفانه ما فرهنگ مناسی در مواردی که دوستمون گفتند نداریم.

مثلا همین چهارشنبه سوری. برگردید به 20 سال پیش. اون موقه چطور بود الان چطوریه

یا اعتراضمون. نمونه اش اعتراض مربی و بازیکن تو زمین فوتبال

یا اعتراض تماشاگرها

دیدید بارها حمله کردن به ماشین تیم حریف. شیشه شکستن. بدترین خاطره هم خاطره نابینا شدن سرباز احمدی بود.
مشکل بزرگتر اینجاست که هیچ کورسوی امیدی نیست که وضع بهتر شه!!
هر روز اوضاع داره بدتر میشه! و همینجور پیش بریم به ناکجاآباد خواهیم رفت!
مملکتی که ادعاش ....خر رو پاره کرده ولی وقتی دقیق نگاه کنی هیچ نیست!!

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
در عجبم
بعضیا میان میگن مسائل فنی رو دنبال کنیم
حالا تو این حال رفتیم تو بحث های تمدن ، فحش ، ورزشگاه ها ...

عجیبه
به حایی که دو تا بحث فنی کنیم چسبیدیم به این حرفها.....

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
[QUOTE="AmirHesam";8759746]در عجبم

عجیبه
به حایی که دو تا بحث فنی کنیم چسبیدیم به این حرفها.....[/QUOTE]
حرفتون تا حدودی درسته!
ولی شما بگو ، انتقاد به افرادی که دارن به لیونل مسی( یا هر ورزشکار نوعی) به جرم اینه که همگروه ایران شده فحاشی می کنن رو باید در کجا انجام داد؟

ضمناً از نظر بنده بحث فنی در مورد فوتیال فقط این نیست که سیستم 4-2-3-1 بهتر جواب میده برای ایران یا 5-5-0-1:)دی) !!! اینجور مباحث رو هم شامل میشه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
[QUOTE="AmirHesam";8759746]در عجبم

عجیبه
به حایی که دو تا بحث فنی کنیم چسبیدیم به این حرفها.....[/QUOTE]

دوست من یه زمانهایی شرایطی پیش میاد که بهش میگن حالت اضطراری . واقعا ما اینجا باید در مورد تیم ملی و مسائل مربوط به اون بحث کنیم. حتی شده حواشی تیم ملی (نه فلان مجری چه شکلیه و ...)

اما حالت اضطراری اینه که الان یه عده از فارسی زبانهایی که اکثرشون قریب به اتفاقشون هموطن ما هستند رفتند تو یه صفحه ای دارن بی احترامی میکنن به یه بازیکن که از قرار معلوم یکی از بهترین های تاریخ فوتباله.

اینکه صحبت رفت به این سمت به این دلیل بود که دوستان گله کردند از این رفتارها و ما هم خواهش کردیم که بچه هایی که به این صفحات میرن و این صحبتها رو میبینن در حد بضاعت خودشون این افراد نادان رو اگاه کنن که این کارشون درست نیست. هر چند شاید تلاششون هم فایده ای نداشته باشه.

اون طرف وقتی ببینه بهش توهین میکنن مساله رو از چشم همه ایرانیها میبینه. دقیقا مثل مساله ای که برای زایتسف (بازیکن تیم ملی والیبال ایتالیا) پیش اوردن و اونم اون حرف رو بعدش زد.

online.days

Registered User
لایک‌ها
76
دوستان بد نیس یه سری به پیج مسی در فیسبوک بزنید.....
واقعا به کجا داریم میریم ما ملت....!!!

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
دوست من یه زمانهایی شرایطی پیش میاد که بهش میگن حالت اضطراری . واقعا ما اینجا باید در مورد تیم ملی و مسائل مربوط به اون بحث کنیم. حتی شده حواشی تیم ملی (نه فلان مجری چه شکلیه و ...)

اما حالت اضطراری اینه که الان یه عده از فارسی زبانهایی که اکثرشون قریب به اتفاقشون هموطن ما هستند رفتند تو یه صفحه ای دارن بی احترامی میکنن به یه بازیکن که از قرار معلوم یکی از بهترین های تاریخ فوتباله.

اینکه صحبت رفت به این سمت به این دلیل بود که دوستان گله کردند از این رفتارها و ما هم خواهش کردیم که بچه هایی که به این صفحات میرن و این صحبتها رو میبینن در حد بضاعت خودشون این افراد نادان رو اگاه کنن که این کارشون درست نیست. هر چند شاید تلاششون هم فایده ای نداشته باشه.

اون طرف وقتی ببینه بهش توهین میکنن مساله رو از چشم همه ایرانیها میبینه. دقیقا مثل مساله ای که برای زایتسف (بازیکن تیم ملی والیبال ایتالیا) پیش اوردن و اونم اون حرف رو بعدش زد.

آقا مهرداد بحث فرهنگ سازی خیلی از بحث فنی مهم تره و من با شما موافقم

واسه بحث فنی 6 ماه وقت هست و تازه چیز مهمی هم نیست چون تصمیم گیرنده اش کیروش هست و بس و اونم این نظرات رو نمی خونه

اما با بحث در مورد فرهنگ ورزشی حداقل میشه تعدادی از تماشاگر ها رو که شاید این مطالب رو بخونن تغییر داد

ما تا فرهنگ فونبالمون درست نشه فوتبالمون پیشرفتی نمیکنه حتی بریم بهترین مربی جهان رو بیاریم

از فردا همه روزنامه ها بحث فنی میکنن ولی کسی از این حرکات زشت و فرهنگ کثیف فوتبالی ایرانی ها که همه جا رو فرا گرفته هیچ چی نمیگه

بالا