• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
دوستان بد نیس یه سری به پیج مسی در فیسبوک بزنید.....
واقعا به کجا داریم میریم ما ملت....!!!

دوست عزیز لطفا کسی رو دعوت به این کار نکنن
2 تا جمله ی بنظر طنز می خوای بخونی باید 100 جمله ی فحش نا موسی که لیاقت همون هایی هست که گفتن رو به بهنرین بازیکن جهان ( البته بعد CR7 ) بخونی

بنده هم از دوستان می خوام اونجا نرن حیف چشمتون به این اراجیف بیوفته و وقتتون رو بزارید که چندین صفحه فحاشی بخونید

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
والا از نظر بحث فنی خب جلو ارژانتین که ما فقط باید بریم برای دفاع. هر چند ارژانتین ماشالله اینقدر بازیکن داره که اونها هر کاری بخوان میکنن

مسی ، اگرو ، هیگوایین ، دی ماریا 4 تاشون کافیه برای خط دفاع ما که سرعتی هم نیست.

ولی در مورد نیجریه . تیم خوبیه اما من اعتقاد دارم اگه روز خوب ما باشه و روز بد اونها میشه ازشون نتیجه گرفت

بوسنی هم من فکر میکنم تیمی باشه که ایران بتونه جلوش بازی کنه. بوسنی تیمی هست مثل اسلواکی که اگه یادتون باشه ما شکستشون داده بودیم سالهای پیش.

بوسنی از کره یا ژاپن قویتر نیست.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
پیج مسی رو دیدم. واقعا متاسف شدم. چند نفری بودند که سعی میکردن اگاه کنن اما خب وضعیت واقعا تاسف باره.

به قول دوستمون به کجا داریم میریم ؟

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
دوستان بد نیس یه سری به پیج مسی در فیسبوک بزنید.....
واقعا به کجا داریم میریم ما ملت....!!!

همین ملت باعث شدن یه ذره احترامی هم که داشتیم بر باد فنا بره ...

کلا جنبه نداریم ...

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
پیج مسی رو دیدم. واقعا متاسف شدم. چند نفری بودند که سعی میکردن اگاه کنن اما خب وضعیت واقعا تاسف باره.

فردا مثل بمب توی دنیا صدا میکنه

همه جای دنیا از این کار خواهند گفت

maskot

Registered User
لایک‌ها
2,018
دوستان ارژانتین که هیچ جای حرف باقی نمی مونه در خوشبینانه ترین حالت دفاعمون جواب بده جلوشون صفر صفر بگیریم ولی نینجریه بردش دور از دسترس نیست دیگه از روسیه که قوی تر نیست ما روسیه رو چه از رو اتفاق یا شانس یا هرچی دیگه که اسمشو میزارین بردیم همین اتفاق در بازی با نینجریه هم می تونه بیوفته و بوسنی هم اون تیم ضعیف سابق نیست ولی ما با تیم نا هماهنگ قطبی هم تونستیم اونا رو شکست بدیم خیلی از همین بازیکنا الان بوسنی اون موقع هم بودن الان که تیم ملی خیلی بهتر از اون موقع بازی می کنه شکست بوسنی هم دور از دسترس نیست البته بزرگترین امتیاز ایران اینه که هیچ کدوم از این سه تیم ایران رو به حساب نمیارن و ما رو رقیب نمی دونن مخصوصا نینجریه و از اونجایی بازی اولمون هم با اوناست اسن دست کم گرفتن شاید بتونه بهترین کمک به ما باشه که با شکست نینجریه 50 درصد راه صعود رو بریم
البته اینا همه اما اگر هست و باید دید مسولان ما هم فکری به حال اماده سازی تیم می کنن یا نه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یه نکته جالب در مورد مصاحبه ها این بود که

مربی ارژانتین با نیم دو جین ستاره در مورد ایران حرف از حذف شدن نزده که که بگه اینا شانس ندارن و .... اما مربی یوسنی گفته ایران شانسی نداره

maskot

Registered User
لایک‌ها
2,018

بدبختی اینجاست با یه گوگل ترنسلیت تمام اینا رو میشه ترجمه کرد به هر زبونی و کل فرهنگمون میره زیر سوال حالا خدا خدا کنین مسی اینا رو نخونه یا به گوشش نرسه وگرنه با انگیزه ای چند برابر به اتیش می کشه ایرانو

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوستان ارژانتین که هیچ جای حرف باقی نمی مونه در خوشبینانه ترین حالت دفاعمون جواب بده جلوشون صفر صفر بگیریم ولی نینجریه بردش دور از دسترس نیست دیگه از روسیه که قوی تر نیست ما روسیه رو چه از رو اتفاق یا شانس یا هرچی دیگه که اسمشو میزارین بردیم همین اتفاق در بازی با نینجریه هم می تونه بیوفته و بوسنی هم اون تیم ضعیف سابق نیست ولی ما با تیم نا هماهنگ قطبی هم تونستیم اونا رو شکست بدیم خیلی از همین بازیکنا الان بوسنی اون موقع هم بودن الان که تیم ملی خیلی بهتر از اون موقع بازی می کنه شکست بوسنی هم دور از دسترس نیست البته بزرگترین امتیاز ایران اینه که هیچ کدوم از این سه تیم ایران رو به حساب نمیارن و ما رو رقیب نمی دونن مخصوصا نینجریه و از اونجایی بازی اولمون هم با اوناست اسن دست کم گرفتن شاید بتونه بهترین کمک به ما باشه که با شکست نینجریه 50 درصد راه صعود رو بریم
البته اینا همه اما اگر هست و باید دید مسولان ما هم فکری به حال اماده سازی تیم می کنن یا نه

صفر صفر واقعا رویاپردازانه هست. من فکر کنم مسی بیاد حداقل یه هت تریک بکنه. تا 3 تا از آرژانتین بخوریم ایرادی نداره.

maskot

Registered User
لایک‌ها
2,018
صفر صفر واقعا رویاپردازانه هست. من فکر کنم مسی بیاد حداقل یه هت تریک بکنه. تا 3 تا از آرژانتین بخوریم ایرادی نداره.
صربستان 6 تا از ارژانتین تو جام جهانی خورد کدوم دوره بود یادم نیست به نظرت ما توان مقابله با صربستان رو داریم سه تا بخوریم که مثل برد می مونه برامون من ترسم فقط اینه که ابروریزی عربستان رو تکرار نکنیم مشکل ارژانتین اگه یه مسی بود می شد کاریش کرد توز هیگواین دیماریا و ماسکرانو و اگرو رو کجا دلمون بزاریم هر کدوم اینا حداقل نیاز به دو بازیکن دارن تا مهار بشن

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
ولی اگه واقعا رو قدرت بدنیمون کار کنیم نیجریه رو میتوونیم ببریم مگه چیه
ما هم کم بازیکن خوب نداریم والبته چنتایی هم عالی داریم که دعوت نشدن
مثلا اندو عالیه اشکان بیت عاشور گوچی خلعتبری سیدجلال سردار ازمون علیرضا جهانبخش جباری اینا واقعا بازیکنای خیلی خوبی هستن فقط قدرت بدنی ودوندگی تیممون پایینه
که البته کیروش اگه بختیار رحمانی حاتمی افشین صادقیان عالیشاه غریبی حدادی فر عقیلی حاج سفی رو دعوت کنه درآخر تیم بهترم میشه
باور کنید بالارفتن از گروهمون دور از دسترس این پتانسیل نیست به شرط همکاری کله مجموعه

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
چقد ملت بی فرهنگی هستیم !!

یه سر تو فیسبوک به صفحه فرناندا لیما مجری زن مراسم قرعه کشی بزنید !! خیلی بی فرهنگیم !!

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
اینم لینک دانلود مراسم
از لحظات قرعه کشی با کیفیت 720 اچ دی 270مگابایت
Download page
دانلود کامل مراسم به زبان آلمانی با کیفیت 720p و با حجم 979 مگابایت
Download page

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
600_shoot-1392-09-16.jpg

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
نمیدونم چرا بعضیا میگن ما تو گروه آسونی افتادیم

باور کنید خاطرات 2006 دوباره برامون تکرار میشه ولی ایندفه یه چند ریشتر بیشتر !

به قول دوستان جلو آرژانتین 3-4 تا بخوریم خیلی هنر کردیم ! فک کنم گندی که کره شمالی تو 2010 برابر پرتغال بالا آورد رو ما قراره تکرار کنیم

شک نکنید از نیجریه هم میبازیم

اینم نمیدونم چرا همه از قرعه بوسنی خیلی راضین

درسته بوسنی تیم دسته اول اروپایی نیس ولی حداقلش از تیم ما قوی تره !

همون ژکو واسه دفاع ایران کفایت میکنه

والا ما از این تیم توقع صعود نداریم

توقع امتیاز هم نداریم

تنها توقع ما اینه با تفاضل -15 حذف نشن

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
به هرحال روی کاغذ :
آرژانتین اول
نیجریه دوم
بوسنی سوم
ایران چهارم گروه خواهد شد.
عملاً هم قبول کنید احتمال بالای 60 درصد سوم هم نمیشیم و هر سه بازیو واگذار میکنیم

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
اینم لینک دانلود مراسم
از لحظات قرعه کشی با کیفیت 720 اچ دی 270مگابایت
Download page
دانلود کامل مراسم به زبان آلمانی با کیفیت 720p و با حجم 979 مگابایت
Download page
ایول داداش یه دونه باشی
این کارت فقط لایک خالی کمشه
چون خیلی فوری و مستقیم و کامل و با بهترین سرعت تونستم دانلود کنم و بعید میدونستم حالا حالاها بگردم لینکشو گیر بیارم
دمت گرم مرامتو عشق است ! :happy:

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
جالبتر اینجاست از همین الان هم تو خبرگزاریها دارن این پیش زمینه ذهنی رو بین مردم گسترش میدن که توقع بیجا نداشته باشین

اتفاقا بسیار کار پسندیده و خوبیه

چرا الکی دل خودمون رو خوش کنیم

از این خندم میگیره که دفاع رئال نمیتونه جلو مسی دووم بیارن بعدش قراره ترکیب بیت آشور سیدجلال منتظری و بیک زاده معادلات سرمربی آرژانتین رو بهم بریزن :دی

بازم خدا خیری به این کی روش بده رفت چارتا بازیکن حسابی رو پیدا کرد آورد تو فوتبال این مملکت

وگرنه به همون خداوندی خدا دیگه واسه تیمای جام جهانی یه زنگ تفریح کامل بودیم !

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
به نظر من ما شانس آوردیم که غنا خودش مارو دعوت کرد! یعنی شانس در خونمونو زده که یه تیم درست شبیه نیجریه و حتی قدرتمندتر از اونها میخواد باهامون تدارکاتی بازی کنه به نظرم زودتر این بازیو اوکی کنیم خیالمون راحت شه از این فدراسیون مسخره خداییش هیچ کاری که برنمیاد هیچ فرصتای این چنینی هم با بهانه های مسخره خراب نکنه تعجب نیست!
در کنار این بازی اگر میشد یه بازی هم به یه تیم بلوک شرقی مثل کرواسی یا حتی چک اسلواکی اسلوونی و ... میکردیم هم خیلی خوب میشدما باید برای رویارویی با سبک بازی این نوع تیم های اروپایی حسابی آماده بشیم تا توان دفاع و ضدحملمون جلوی اینها بالا بره به نظرم ما فقط روی ضدحمله میتونیم به بوسنی گل بزنیم با اون مهاجم و دروازه بان بزرگشون

بالا