• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
آرژانتین تیامو دوستت دارم ارژانتین افتادی با خودمون هواتو داریم جیگرررر ایشالا این دوره ایران کمکت میکنه تا قهرمان شی یه ده تا گذاشتیم کنار ازتون بخوریم روحیتون بالا بره دوپینگی عمل کنید تو برزیل قهرمان بشید آرجانتینااااااا ویوااااااا زنده باد کشور مارادوناااااا :happy:
زنده مسی جون زنده باد شادوماد آگرو ... و حتی زنده باد بنیامین کوتولو :lol:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
خبر آنلاین نوشته مسی جواب داده که

متاسفم که بزرگترین تفریح ایرانیان، توهین به دیگران است!

ولی من که در فیس بوک چیزی نیافتم در پیجی که حمله شده!

کجا اینو گفته؟؟؟

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
بيش از 30000 کامنت ايراني در صفحه مسي

30 هزار کامنت در صفحه شخصي ليونل مسي. آيا اين هم حماسه‌اي است در تاريخ ايرانيان؟!
00036473.jpg

در چندسال گذشته هر وقت سايت‌هاي بين المللي اقدام به نظرسنجي يا راي‌گيري درباره مسائل ورزشي کردند که در آن يک نماينده از ايران هم حضور داشت، ورزش‌دوستان ايراني با هجوم خود به سايت مربوط، ورزشکار ايراني را انتخاب مي‌کردند.

به گزارش ايسنا ، شايد نخستين بار اين اقدام در انتخاب حسين رضازاده به عنوان قوي‌ترين وزنه‌بردار جهان صورت گرفت. در سال‌هايي که قهرمان اردبيلي هنوز وزنه مي‌زد سايت جهاني فدراسيون وزنه‌برداري اقدام به نظرسنجي کرده بود تا قوي‌ترين را انتخاب کند. در آن زمان هنوز اينترنت مثل الان بين ايراني‌ها جا نيفتاده بود اما همه با اطلاع‌رساني به يکديگر و حرکت گروهي کاري کردند که هجوم زيادي به سايت فدراسيون جهاني انجام شود و در نتيجه انتخابات مخدوش شد.

در سال‌هاي بعد هم اين اتفاق تکرار شد و سايت فدراسيون بين‌المللي آمار و ارقام فوتبال اقدام به نظرسنجي براي انتخاب محبوبترين بازيکن جهان کرد. يک بار مهدوي‌کيا و يک بار هم علي کريمي و فرهاد مجيدي در جمع محبوبترين بازيکنان جهان قرار گرفتند تا حمايت دسته‌جمعي ايراني‌ها اينجا هم بر واقعيت‌ها چيره شود. نظرسنجي‌اي ‌که مثلا مسي در آن بين 5 بازيکن برتر هم نبود اما با لطف راي ايراني‌ها نتيجه طور ديگري رقم خورد.

يادمان نرفته در نخستين سالي که فدراسيون وزنه‌برداري اقدام به نظرسنجي کرده بود به خاطر هجوم بيش از حد کاربران ايراني، سايت اين فدراسيون دچار مشکل و براي يکي، دو روز کاملا قطع شد. اما اين اتفاق‌ها براي جامعه ما مثبت بود چراکه نشان دهنده علاقه ايراني‌ها به ورزش بود. اينکه در همه نظرسنجي‌هاي اينترنتي فعال هستيم چيز بدي نيست اما اقدامي که به تازگي در شبکه اجتماعي فيس بوک مي‌بينيم و شب گذشته هم بار ديگر تکرار شده به هيچ وجه قابل قبول نيست و فقط براي اين جامعه "هميشه حاضر در صحنه" بدنامي به بار مي‌آورد؛ نامي که حتما نمي‌تواند نماينده فرهنگ والاي ايراني باشد.

همين چند ماه پيش بود که جمع زيادي از کاربران ايراني فيس‌بوک در خلال برگزاري ليگ جهاني واليبال با هجوم به صفحه شخصي ايوان زايتسف يکي از بازيکنان تيم ملي ايتاليا، اين صفحه را پر از نظرات و کامنت‌هاي خود کردند که اکثرا هم حاوي مطالب توهين‌آميز و زننده بود. خانواده زايتسف هم از اين توهين‌ها بي‌نصيب نمانده بودند و حجم بالاي کامنت‌ها به جايي رسيد که اين بازيکن گفت: "متاسفم که بزگترين تفريح ايرانيان توهين به ديگران است!"

شب گذشته هم اين اتفاق تکرار شد و تا لحظه ارسال همين مطلب هنوز در حال ادامه يافتن است. صفحه شخصي ليونل مسي پر شده از نظرات کاربران ايراني که با ميانگين 10 کامنت در هر دقيقه در حال ارسال صحبت‌هاي نه چندان مناسب خود هستند. شکي نيست که هر کدام از کاربران ايراني فيس‌بوک، نماينده فرهنگ اين مرز و بوم هستند و وجود توهين و حرف‌هاي زننده در نظرات هر کدام از آنها تصوري دروغين را از کشورمان مي‌سازد.

حالا تصور کنيد از شب گذشته تاکنون بيش از 30 هزار کامنت روي صفحه شخصي بهترين بازيکن 4 سال گذشته جهان از سوي ايراني‌ها ارسال شده که همه آنها با محتوايي مشابه در حال کري و رجزخواني براي اين ستاره فوتبال دنيا آن هم با بدترين ادبيات يا اشاره به تقابل او با هاشم بيگ زاده هستند.

نمونه‌اي از اين کامنت‌ها را بخوانيد:

- مسي تو که مسي، اگه طلا هم بودي هيشکاري نمي‌تونستي جلوي ايران بکني داداش.

- چهارسال قبل کامران نجف‌زاده رفت با مسي مصاحبه کنه، مسي گفت ايرانو نميشناسه و مصاحبه نکرد. الان بايد بيک زاده طوري بزنتش که که قيافش شبيه دفاع راست فوتبال دستي شه.

- مسي جون يک ماه يارانه خودتو بده بيگ‌زاده تا ولت کنه

- مسي تنها نيست

"هاشم اول"

- اگه تيم ملي پشتکار شمارو داشته باشه با اين کامنت گذاشتناتون، آرژانتين سهله برزيل رو هم مي‌بريم!

- آهن آلات، ضايعات، مسي‌جات خريداريم!

- مسي، هاشم بيگ زاده را به مناظره دعوت کرد

- بچه‌ها از امروز اينجا پاتوق شد تا شروع جام جهاني. به دوستان خود بگوئيد!

اين فقط نمونه‌اي از کامنت‌هايي بود که در شب گذشته از سوي برخي کاربران ايراني در صفحه مسي منتشر شده بود. شايد ديگر نيازي به گفتن هيچ جمله‌اي نيست و با خواندن اين نظرات بدانيم که چقدر بد فرهنگ ايراني را نشان داده‌ايم. اي کاش همه اين دوستان انرژي خود را در جاي ديگري صرف مي‌کردند که به نفع ايران و ايراني بود. جالب اينجاست که در کامنت‌هاي آخر کاربران از صفحه مسي خسته شده‌اند و با يکديگر قرار گذاشته‌اند که حرکت خود را در صفحه ادين ژکو مهاجم تيم ملي بوسني ادامه دهند.

شايد يکي از کامنت‌هايي که در انتقاد از اين نظرات روي صفحه مسي گذاشته شده بود به خوبي حق مطلب را ادا کند:

- واقعا نمي‌دونم منظورتون از اين کامنتا چيه، فقط ميدونم باعث ميشيد جهان سومي بودن مون رو به رخمون بکشن

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
خبر آنلاین نوشته مسی جواب داده که

متاسفم که بزرگترین تفریح ایرانیان، توهین به دیگران است!

ولی من که در فیس بوک چیزی نیافتم در پیجی که حمله شده!

کجا اینو گفته؟؟؟

این جمله رو از قول زایتسیف بازیکن والیبال ایتالیا هم گفته بودن که بعد از برد ایران مقابل ایتالیا ایرانیها حمله کرده بودن به پیجش
حالا معلوم نیست گفته بوده یا نه

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
این جمله رو از قول زایتسیف بازیکن والیبال ایتالیا هم گفته بودن که بعد از برد ایران مقابل ایتالیا ایرانیها حمله کرده بودن به پیجش
حالا معلوم نیست گفته بوده یا نه

اهان پس مال همون بوده...

بعید میدونم پیج مسی توسط خودش اداره بشه!

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
در عجبم چرا بعضی از افراد میگن نباید بلند پرواز بود ! مثل همین آقای مهدوی کیا که میگه نباید انتظارات رو بالا برد ! برای من جای سواله ما قراره تا کی خودمون رو از همون اول حذف شده بدونیم ؟ چرا جاه طلب نیستیم ؟! چه اشکالی داره ایران هم به فکر قهرمانی باشه ؟ چیزی که کره و ژاپن دارن براش برنامه ریزی میکنن اونم برنامه ریزی بلند مدت ! در حالی که ما تو همون کوتاه مدتش هم موندیم :دی ممکنه کار ژاپنی ها و کره ای ها یکم خنده دار باشه ولی با این کار اعتماد به نفس پیدا میکنن همین بازی مهر ماه کره رو برزیل رو نگاه کنید کره ای ها با چه انگیزه و اعتماد به نفسی بازی میکردن درسته 2 - 0 باختن ولی حداقل بازی قابل قبولی رو ارائه دادن تازه یکی از گل ها رو هم روی اشتباه دریافت کردن
ایرانی ها فقط بلدن مسخره بازی در بیارن نمونه اش همین قضیه بیگ زاده و مسی یعنی چی این کارها ؟ کار تا جایی پیش میره که مجری از بیگ زاده در مورد همین سوال میکنه ! انگار قراره برن پیک نیک یا برن مسخره بازی در بیارن !
متاسفانه از الان هم به فکر گل خورده از آرژانتین هستن ! با این وضعیت روز به روز به اون چیزی که میخواییم بیشتر نزدیک میشیم :rolleyes:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
در عجبم چرا بعضی از افراد میگن نباید بلند پرواز بود ! مثل همین آقای مهدوی کیا که میگه نباید انتظارات رو بالا برد ! برای من جای سواله ما قراره تا کی خودمون رو از همون اول حذف شده بدونیم ؟ چرا جاه طلب نیستیم ؟! چه اشکالی داره ایران هم به فکر قهرمانی باشه ؟ چیزی که کره و ژاپن دارن براش برنامه ریزی میکنن اونم برنامه ریزی بلند مدت ! در حالی که ما تو همون کوتاه مدتش هم موندیم :دی ممکنه کار ژاپنی ها و کره ای ها یکم خنده دار باشه ولی با این کار اعتماد به نفس پیدا میکنن همین بازی مهر ماه کره رو برزیل رو نگاه کنید کره ای ها با چه انگیزه و اعتماد به نفسی بازی میکردن درسته 2 - 0 باختن ولی حداقل بازی قابل قبولی رو ارائه دادن تازه یکی از گل ها رو هم روی اشتباه دریافت کردن
ایرانی ها فقط بلدن مسخره بازی در بیارن نمونه اش همین قضیه بیگ زاده و مسی یعنی چی این کارها ؟ کار تا جایی پیش میره که مجری از بیگ زاده در مورد همین سوال میکنه ! انگار قراره برن پیک نیک یا برن مسخره بازی در بیارن !
متاسفانه از الان هم به فکر گل خورده از آرژانتین هستن ! با این وضعیت روز به روز به اون چیزی که میخواییم بیشتر نزدیک میشیم :rolleyes:

چون فوتبال ما برنامه نداره..هر وقت برنامه ریزی درست کردیم و در سطح پایه تونستیم در آسی مطرح بشیم...باید کم کم به فکر تیم بزرگسالان بیفتیم..مثل ژاپن و کره...

البته آروم آروم داریم در پایه ملی یه حرکت هایی میزنیم...ولی در سطح باشگاهی اصلا اهمیتی نمیدیم

بخشی از هزینه تیم نوجوانان رو مهدوی کیا داده!!! رفتن آلمان!

deldare_ashegh3

Registered User
لایک‌ها
71
دوست داشته باشیم نداشته باشیم 5-6 تارو حتما میزنه... راهه فراری نیست

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
منو مجبور نکنید به چیزای مهم قسمتون بده
تو رو ناموستون دیگه با این بحثای لوث تاپیکو جلو نبرید خب خوب بود یه اعتراضی بشه ولی دیگه نه اینقدر
ما میخواهیم یه فرصتی هم برای بحثای فنی و دیده شدن اون پستها داشته باشیم
شما دیگه دارید اسپم میدید گله کردن یه بارش خوبه دوبارش خوبه ...
آقایون مدیر که حرف از مزیت اعتراض زدین فکر نمیکنید حاشیه پردازی خودش یه جور بی فرهنگیه که ما ایرانیهارو دچار خودش کرده ؟
به نظر من علت اصلی ورود بی اخلاقی ها در فوتبال و در خیلی مسائل دیگمون همین چسبیدن به حاشیس
حالا با عرض معذرت دوباره هم تکرار میکنم تو رو جان مادرتون دیگه این بحثو تکرار کنید به خدا من کارو زندگیمو گذاشتم کنار نشستم جلوی سایت تا پستهای تحلیلی رو پیدا کنمو بخونم اما وقتم با خوندن حرفای تکراری و بی فایدتون تلف شب دیشب تا 3 صبح بیدار موندمو این چرندیاتو خوندم الان صبح تا حالا دارید همون حرفاتونو تکرار میکنید حالا دیگه تو رو جدو آبادتون بسه خواهش میکنم بسه ! :hmm:

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
احتمال اینکه ایران از گروهش صعود کنه هست ولی با برنامه ریزی درست

آرژانتینو که باید بیخیالش بشن

اما بوسنی رو میشه با مهار ژکو و پیانیچ برد

بازی با نیجریه هم اگر با یه تیمه افریقایی دیدار دوستانه برگزار کنن و با نحوه بازی افریقایی ها اشنا بشن میشه برد

پ.ن:پیج مجری برنامه رو هم مورد عنایت قرار دادن:eek:

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
آرژانتین تیامو دوستت دارم ارژانتین افتادی با خودمون هواتو داریم جیگرررر ایشالا این دوره ایران کمکت میکنه تا قهرمان شی یه ده تا گذاشتیم کنار ازتون بخوریم روحیتون بالا بره دوپینگی عمل کنید تو برزیل قهرمان بشید آرجانتینااااااا ویوااااااا زنده باد کشور مارادوناااااا :happy:
زنده مسی جون زنده باد شادوماد آگرو ... و حتی زنده باد بنیامین کوتولو :lol:
بابا تو دیگه کی هستی خب بابا ضعیفیم
ولی دیگه نیازی نیست خوردمون کنی
همه مطمعن باش مثل شما میدونن وضعیت چی هست
دیگه چکش آهنی نیاز نیست برداری بزنی رو تعصبمون
هر چی بشه مهم اینه که ایرانی هستم زنده باد ایرانی و آریایی

farox

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فقط امیدوارم آبرومندانه بازی کنن.
هیچ انتظاری ازشون نداریم.
فقط تو زمین مردونه بازی کنن.
همین...

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
احتمال اینکه ایران از گروهش صعود کنه هست ولی با برنامه ریزی درست

آرژانتینو که باید بیخیالش بشن

اما بوسنی رو میشه با مهار ژکو و پیانیچ برد

بازی با نیجریه هم اگر با یه تیمه افریقایی دیدار دوستانه برگزار کنن و با نحوه بازی افریقایی ها اشنا بشن میشه برد

پ.ن:پیج مجری برنامه رو هم مورد عنایت قرار دادن:eek:

غنا به صورت رسمی درخواست داده که با ایران بازی دوستانه داشته باشه:)

deldare_ashegh3

Registered User
لایک‌ها
71
بزرگی گفت ما با مارادونا کاری نداریم ما اونایی که مارادونارو تغزیه میکنن پرس میکنیم.
اما ایا ما میتونیم اونایی که مسیو تغزیه میکنن پرس کنیم؟

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
فقط و فقط روی شکست دادن نیجریه زوم کنیم به خدا خیر دنیا و آخرت در همینه! چرا ؟ توضیح میدم:
1. بازی اول کلید صعوده و درست مثل جام جهانی 2006 شده و بازی اول با یکی از رقبای صعود ماست که با باختمون بازی بعد که برندش صددرصد حریفه کاری نداریمو بازی اخرمونم تشریفاتی خواهد شد
2. نیجریه حریف بوسنی هرزگوینه خدای کی تو ایران داریم که مردم نیجریه رو بیشتر از بوسنی هرزگوینیها دوست داشته باشه همه ما به خاطر مسلمون بودنشون و به خاطر اینکه تو فوتبالم کرواتها و بوسنیاییها رابطه خوبی باهامون داشتن بهشون مدیونیم و علاقه بهشون داریم به علاوه ماقدیمیا خاطره پخش تصاویر روزای سخت این ملت تو جنگشون با صربها از یادمون نمیره و واقعاً هم مردم زجرکشیده ای هستن و یه جورایی مثل ما ایرانیها دنبال یه خوشی هستند که خاطرات بدو فراموش کنن خلاصه اگر قراره با یکیشون مساوی کنیم و یکیشونو ببریم ترجیح میدم نیجریه رو شکست بدیم و با بوسنی مساوی کرده و صعودمون تقریباً با 4 امتیاز قطعی هست (با توجه به قدرت اولیه آرژانتین که پیش بینی میکنم مثل دو جام قبل همه بازیای گروهیشو با اقتدار ببره)

پ.ن: البته ناژالست (متأسفانه به زبان بوسنیایی!!) با توجه به بی تجربگی و کم مهره تر بودنشون نسبت به نیجریه روی کاغذ احتمال نتیجه گرفتن ما یا حداقل احتمال بدتر ظاهر شدن بوسنی بیشتر از نیجریس

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
من که بعید میدونم ما با غنا بازی کنیم

یا فدراسیون یه فیلم بازی از خودش درمیاره یا اینکه غنا تیم نونهالانش رو میفرسته واسه بازی دوستانه

همیشه تو اینجور مواقع کفاشیان حق به جانب میگیره که با تیمی بهتر از غنا بازی دوستانه میکنیم

آخرشم مثلا بازی دوستانه ایران و جزایرقناری ترتیب داده میشه

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
یه نگاهی انداختم به اکثر پست هایی که تو صفحه ی فیسبوک لئو گذاشته بودند ، اکثر افراد زیر 18 سال بودند ، از این بچه هایی که عشق رونالدو دارن و اینجوری دارن خودشون رو خالی میکنند ، یه عده هم پروفایل جعلی دارن و میخوان عقده های چندین سالشون رو خالی کنند ، عده ای دیگر هم اومدن ببینن چه خبره به راه چپ هدایت شدند و یه تیکه ای انداختن... فقط امیدوارم ترجمه نشه .. خبرگزاری های ایرانی هم به شدت به این موضوع پرداختند...

در مورد بازی هم بنده به شخصه فکر میکنم 1 امتیاز و حداکثر 3 امتیاز از این جام بگیریم...

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334

یا فدراسیون یه فیلم بازی از خودش درمیاره یا اینکه غنا تیم نونهالانش رو میفرسته واسه بازی دوستانه

همیشه تو اینجور مواقع کفاشیان حق به جانب میگیره که با تیمی بهتر از غنا بازی دوستانه میکنیم

نونهالان غنا؟؟

بیخیال...از این خبرا نیست دیگه قبل جام جهانی! قضیه جدیه! و وقتی غنا پیشنهاد داده یعنی میخواد با تیم اصلیش با ما بازی کنه! مگه اینکه خالی بسته باشن که غنا پیشنهاد داده

Last edited:

arambash

Registered User
لایک‌ها
563

آفرین دقیقاً

خاک بر سرشون که تو بی عرضگی تو دنیا اولن

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
کیروش : دیگر کاری از دستم بر نمی آید / عدد پیشرفت فوتبال ایران صفر است

ه گزارش خبرگزاری فارس، کارلوس کی‌روش در صحبت‌های خود با خبرنگار اعزامی فارس به کشور برزیل صحبت‌هایش را اینگونه ادامه داد:

فارس: قرعه‌کشی جام جهانی انجام شد و همه فکر می‌کنند ما در گروه راحتی قرار گرفتیم، آیا واقعا همین طور است؟

معمولاً این قرعه برای کسانی ساده است که مسئولیتی احساس نمی‌کنند اما آنهایی که تفکرات واقعی دارند اینطور فکر نمی‌کنند. همه چیز در ایران در ظاهر ساده است اما واقعیت می‌گوید که اینگونه نیست. همه چیز ساده به نظر می‌آید اما وقتی به آمار و ارقامی که از واقعیت‌ فوتبال ایران نگاه می‌کنیم همه چیز روشن می‌شود.

فارس: توضیح بیشتری می‌دهید؟

ایران تاکنون 4 بار به جام جهانی رفته، 9 بازی انجام داده، یک برد به دست آورده، 2 مساوی و 6 باخت در کارنامه دارد. فوتبال ایران در دوره‌های گذشته 6 گل زده و 18 گل خورده است. واقعیت فوتبال ایران این آماری است که شما می‌بینید نه اینکه دیگران می‌گویند و همه چیز را ساده می‌پندارند. من از آن درصدی که تصور می‌کنند در گروه راحتی قرار گرفتیم این سؤال را دارم، آیا به نتایجی که قبلاً کسب کرده‌اید افتخار می‌کنید؟ اگر نظر من را می‌خواهید صادقانه می‌گویم به هیچ عنوان در گروه راحتی قرار نگرفته‌ایم و آمارها در دوره‌های گذشته نشان می‌دهد که پیشرفت فوتبال ایران صفر است و اثری از پیشرفت در این رشته در کشور شما دیده نمی‌شود. به همین دلیل است که من نمی‌خواهم از این بخش از داستان تاریخ باشم.

فارس: اما شما روز گذشته در نشست خبری بعد از قرعه‌کشی گفتید که ایران شانس صعود دارد.

من بعد از قرعه‌کشی چیزی را گفتم که دو سال است در ایران آن را بیان می‌کنم. دو سال است که در ایران می‌گویم اگر تلاش کنیم شانس صعود داریم و اگر این کار را انجام ندهیم صعودی در کار نخواهد بود. دو سال است که این خواسته را در ایران فریاد می‌زنم و حرف من این بود که اگر پیشرفت کنیم صعود می‌کنیم. با کم‌کاری و بی‌برنامگی چیزی درست نمی‌شود و نحوه آماده‌سازی ما در مسابقات جام جهانی نشان می‌دهد که صعود می‌کنیم یا خیر. من از افرادی که در ایران مسئول هستند خواهش می‌کنم که به این واقعیت توجه کنند که آمار چیست چون عدد پیشرفت آمار فوتبال ایران «صفر» است. افرادی که مسئول هستند روی این واقعیت تمرکز کنند و چنین واقعیتی را ببینند و بپذیرند. ما اگر با همان وضع قبلی به جام جهانی برویم دوباره همان اتفاقات قبلی تکرار خواهد شد و به اعتقاد من باید چنین شرایطی را تغییر داد.

فارس: قرعه‌کشی که انجام شد همه در گروه F به فکر آرژانتین و لیونل مسی هستند پس نیجریه و بوسنی چه می‌شوند؟

طبیعی است که عامه مردم بازی‌های جذاب و تیم‌های بزرگ دنیا را دوست دارند اما آنهایی که بدون کارشناسی چنین دیدگاهی دارند افراد خرافاتی هستند چون اینگونه افراد باید بدانند که شرایط را بسنجند. مردم بازی با تیم‌های بزرگ را می‌پسندند چون برایشان جذاب است که البته این نوع دیدگاه با دیدگاه من متفاوت است و من در چنین دنیایی از فوتبال زندگی نمی‌کنم. من واقعیت را گفتم اما آن درصد از مسئولانی که چنین تفکری دارند مثل یک نوع «بیماری» هستند.

فارس: به نظر شما این چالش را چگونه می‌توان حل کرد؟

راه پیشرفت این است که رئیس فدراسیون فوتبال و هیئت مدیره‌اش، سازمان لیگ و هیئت مدیره‌اش و مدیرعاملان باشگاه‌ها به همراه هیئت مدیره خود دور یک میز بنشینند و به جمع‌بندی خوبی برسند. الان زمان تغییر رسیده و این فرصت به دست آمده که تغییرات ایجاد شود. اگر این گام‌ها را برداریم می‌توانیم پیشرفت کنیم. باید همه دست به دست هم بدهیم تا تیم ملی به یک روند آماده‌سازی خوب برسد و با کمک هم ایران راهی جام جهانی شود. باید کاری کنیم بازیکنان به بهترین شکل به جام جهانی بروند. باید تک تک نفرات تیم ملی طوری آماده شوند که مقابل هر سه تیم رقیبمان با آمادگی بازی کند. ما در دین خودمان «مسیح» اصطلاحی داریم که وقتی یک نفر کارش را درست انجام می‌دهد می‌گوید من کارم را درست انجام داده‌ام، دستم را شستم و کنار رفتم. نمی‌دانم این موضوع در فرهنگ شما وجود دارد یا نه اما من تا امروز کارم را انجام داده‌ام و دست‌هایم را شسته‌ام حالا نوبت دیگران، رئیس فدراسیون، سازمان لیگ و باشگاه‌ها است. بدون کمک آنها تغییر و پیشرفت امکان‌پذیر نیست و اگر این 3 روزی دور یک میز ننشینند و جمع‌بندی خوبی نکنند به هیچ نتیجه‌ای نمی‌رسیم. من کارم را به بهترین شکل انجام دادم و آنقدر تلاش کردم تا ایران به جام جهانی برود.

فارس: خواسته شما چه بود؟

من از مسئولان خواستم که یک موقعیت خوب داشته باشیم و بعد از صعود به جام جهانی بهترین مکان و هتل را برای تیم ملی انتخاب کردم و بهترین برنامه‌ریزی اردویی را انجام دادم. حتی بهترین تیم‌های دنیا را به نتیجه رساندم که حتی حاضرند با ما بازی کنند اما بهتر است با همه رک و روراست باشیم و قبول کنیم که بهترین راه همدلی است. اگر همدل نباشیم موفقیت حاصل نخواهد شد ولی اگر راه را سخت کنیم کارمان سخت‌تر و مشکل‌تر خواهد شد و موفقیتی به دست نخواهد آمد اما می‌خواهم واضح حرفی را بزنم.

فارس: بگویید؟

از جلساتی که می‌خواهند با من بگذارند خسته شده‌ام و صراحتاً می‌گویم دیگر کسی از من نخواهد که جلسه‌ای بگذاریم. تکرار می‌کنم چون کارم را خوب انجام داده‌ام دیگر کاری از دستم برنمی‌آید چون توانایی بیشتری ندارم. حالا نوبت دیگران است که خودشان را ثابت کنند. این حرف آخر من برای کسانی است که فکر می‌کنند کار ما راحت و آسوده در جام جهانی خواهد بود. وقتی نمی‌دانم چنین افرادی به چه هدفی می‌خواهند برسند فقط باید به آنها بخندم.

فارس: اما با همه این صحبت‌ها خیلی‌ها تصور می‌کنند تجربه بین‌المللی کی‌روش می‌تواند کمک حال ما باشد.

من صادقانه صحبت می‌کنم. اصلا دوست ندارم دروغ بگویم چون اعتقاد دارم باید مثل همه تیم‌های حاضر در جام جهانی مطابق قانون و برنامه‌های فیفا پیش برویم. تجربه و کمک من این است که نمی‌توانم دروغ بگویم. تیم‌هایی مثل آرژانتین، فرانسه و حتی بوسنی و ... طبق روال فیفا پیش می‌روند پس آنها کار راحت‌تری دارند. آنها در مسیر خوب خود قرار گرفته‌اند ولی ما در ابتدای راه هستیم پس باید تلاشمان بیشتر باشد که در جام جهانی موفق شویم.

فارس: آقای کی‌روش طی چند روز گذشته صحبت‌هایی مبنی بر پیشنهاد بازی‌های دوستانه وجود داشته، آیا این موضوع صحت دارد؟

احتمال انجام بازی‌های دوستانه برای تیم ملی صفر است. تنها بازی قطعی ما که از آن مطمئن هستم دیدار با کویت است که در جام ملت‌های آسیا خواهد بود! :lol:
فعلاً بازی‌ بعدی وجود ندارد که در موردش صحبت کنیم حتی نمی‌دانم آیا بازیکنانم را در اختیار دارم یا نه؟ مدام به این فکر می‌کنم که لیگ کی تمام خواهد شد و کی باید آماده شویم. حالا از طریق این مصاحبه پیغام آخر را می‌دهم و دیگر جمله‌ای را تکرار نخواهم کرد. هرگز نمی‌گویم که با هواپیما به اردو برویم یا با کشتی. هرگز نمی‌گویم که چگونه برنامه‌ریزی کنند و فقط منتظر این هستم که به ما تکلیف کنند که تصمیمشان چیست و من هم تصمیم آنها را اجرا می‌کنم. از داستان‌هایی که پشت سر هم برایم می‌بافند خسته شدم و مثلا یک روز می‌گویند که کی‌روش لیگ را تعطیل کرد و یک روز دیگر می‌گویند جام حذفی هم تعطیل می‌شود و تقصیر کی‌روش است مثل این است که دو اتوبان پیش روی ما است و بگویند از کدام اتوبان حرکت کنیم. پس خواهش می‌کنم دیگر چنین حرف‌هایی نزنید و آنها هم صریح تصمیم‌شان را بگویند. نکند دوستان بعد از جام جهانی می‌خواهند تصمیم خوبی بگیرند. من که دیگر چیزی نمی‌گویم و حرفی در این باره ندارم.

فارس: به نظر شما کدام گروه، گروه مرگ لقب دارد؟

من نمی‌توانم اسم گروهی را مرگ بگذارم، باید بگویم گروه‌های آلمان و اسپانیا واقعا سخت و سنگین هستند.

فارس: اما خیلی‌ها از برزیل هم به عنوان تیم گروه سخت و یا مرگ نام می‌برند؟

کی‌روش می‌خندد... من فکر می‌کنم دیدار برزیل با کامرون، مکزیک و کرواسی برای برزیل بازی‌های دستگرمی است و این تیم کارش در آن گروه راحت است.

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران گفت: صادقانه بگویم که در گروه راحتی قرار نگرفته‌ایم و آنهایی که چنین تصوری دارند احساس مسئولیتی نسبت به فوتبال ایران نمی‌کنند.

بالا