• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
عزیزی: می‌توانیم صعود کنیم به شرط اینکه هر ۴ تیم صعود کنند! :D

مهاجم پیشین تیم ملی فوتبال ایران گفت: آنهایی که از صعود حرف می‌زنند می‌خواهند کی‌روش را بدهکار کنند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم تیم ملی فوتبال ایران حریفان خود را در جام جهانی شناخته و برخی معتقدند تیم ملی می‌تواند از این گروه صعود کند. اظهارنظرهای مختلفی در مورد شانس صعود تیم ملی به دور بعد وجود دارد ولی خداداد عزیزی بازیکن پیشین تیم ملی که سابقه بازی کردن در جام جهانی را هم دارد معتقد است ما نباید اطلاعات غلط به مردم بدهیم و باید منطقی فکر کنیم.

خداداد در مورد قرعه ایران در جام جهانی و مسائل مختلف دیگر به سوالات خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم پاسخ داد.

تسنیم: برخی نسبت به صعود تیم ملی به دور حذفی جام جهانی خوشبین هستند. نظر شما چیست؟

آنهایی که می‌گویند ما صعود می‌کنیم نمی‌دانم چه هدفی را دنبال می‌کنند ولی بالاخره یک چیزی را دنبال می‌کنند که اینطوری حرف می‌زنند. آنها فوتبالی نیستند و من اصلا منظورشان را نمی‌فهمم. حتما منظورشان این است که ما و آرژانتین صعود می‌کنیم و نیجریه و بوسنی حذف می‌شوند یا اینکه آرژانتین حذف می‌شود!

تسنیم: اما قبول دارید ما نباید ناامید باشیم؟

بله ناامیدی چیز بدی است ولی عقل چیز خوبی است. یک کوهنورد می‌تواند بگوید من قله دماوند را بدون پوشیدن لباس فتح‌ می‌کنم. او می‌تواند امیدوار باشد ولی خیلی زود می‌میرد، پس باید عقل را هم به کار گرفت.

تسنیم: در مورد گروه ایران چه صحبتی دارید؟

گروه سختی است و این را باید قبول کرد. همه از آرژانتین حرف می‌زنند ولی فراموش نکنید بوسنی به صورت مستقیم به جام جهانی صعود کرد. وقتی جام جهانی شروع شد قدرت نیجریه را هم می‌بینید. شما دیدید که سرمربی بوسنی مصاحبه کرد و گفت برای صعود به عنوان تیم دوم با نیجریه می‌جنگیم.

تسنیم: به نظر شما ایران شانسی برای صعود ندارد؟

ما شانسی برای صعود نداریم و حتی کی‌روش هم گفته که صعود به دور بعدی توهم است. نباید از تیم ملی توقع بیش از حد داشته باشیم و نباید به مردم اطلاعات غلط بدهیم. در فوتبال امکان وقوع هر اتفاقی وجود دارد ولی ما باید منطقی باشیم. تیم ما می‌تواند صعود کند به شرط اینکه هر 4 تیم صعود کنند!

تسنیم: ولی بعضی‌ها نظر دیگری دارند؟

آنهایی که می‌گویند صعود می‌کنیم می‌خواهند کی‌روش را بدهکار کنند تا بعد از جام جهانی بگویند که آقای کی روش چرا نتایج بدی گرفتی. باید قبول کرد که در گروه سختی قرار داریم. اگر به جای ژاپن و کره جنوبی در آن دو گروه قرار می‌گرفتیم شانس صعود داشتیم.

تسنیم: راستی مسی را چه کسی مهار می‌کند؟

اگر مسی را بگیریم چه کسی هیگواین، آگرو، دی ماریا و ... را مهار کند؟ تیم ملی آرژانتین ستاره‌های زیادی دارد و هیچ تیمی در دنیا شبیه آرژانتین بازی نمی‌کند. من فقط از مسوولان فدراسیون می‌خواهم که چند بازی را با تیم‌های آفریقایی و تیم‌هایی که شبیه بوسنی بازی می‌کنند را برای تیم ملی در نظر بگیرند.

می‌توانیم در جام جهانی طوری بازی کنیم که از آبروی فوتبال ایران دفاع شود. شما دیدید که در جام جهانی فرانسه بسیاری از مردم از سبک بازی تیم ملی راضی بودند. مقابل یوگسلاوی حق ما باخت نبود، آمریکا را بردیم و به آلمان هم در شرایطی باختیم که نیمه اول خوب بازی کردیم. تیم ملی می تواند در جام جهانی از حیثیت فوتبال ایران دفاع کند و امیدوارم بازی هایی انجام دهیم که مردم راضی باشند.

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
ولی انصافا بردن نیجریه اونقدا دور از دسترس نیست نیجریه بیشتر رو قدرت بدنی خودش واسه ما دور ورداشته وگرنه باورکنید کلاس بازی ایران کمتر از نیجریه نیست همونطور که دوستمون گفتن اگه بازی اولو نتیجه بگیریم خیلی بهتر میشه اینقدی که ما به تیممون بدبین شدیم استرالیا یهای بدبخت با اون گروه وحشت ناکی که افتادن بدبین نیستن خوب همه وهمه بستگی به کیروش والبته فدراسیون پشمکی مون داره یادتون نره ما با برزیل اصلی بهترین بازی دوستانه رو انجام دادیم واگه اشتباه کردنمون کمتر بود 2 تا که خورده بودیم حداقل 1 دونه رو حتما میتونستیم بزنیم یا بازی بعدش با روسیه که 1 گل زدیمو بردیم تجربه نشون داده که ایرانی جماعت جلو روزهای سخت خوب بوده مثلا همین سیستم رو به وضوح میشه تو لیگ برتر دید

مهراب 17

Registered User
لایک‌ها
895
[h=1]ورون: ايران،‌ بوسني و نيجريه را دستکم نگيريد![/h]
[h=2] هافبک سرشناس اسبق «آلبي سلسته» معتقد است آرژانتين نبايد ايران، بوسني‌‌هرزگوين و نيجريه را دستکم بگيرد.[/h]
00012498.jpg

خوان سباستين ورون نظرش را در مورد گروه‌بندي مسابقات جام جهاني 2014 که شب گذشته در شهر سالوادور برزيل انجام شد، بيان کرد.

وي در مصاحبه‌اي در مورد حضور تيم کشورش معروف به «آلبي سلسته»‌در گروه F اظهار داشت: به نظرم اين گروه در کل گروهي پيچيده و سخت نيست. با اين حال آرژانتين حق ندارد ايران، نيجريه و بوسني‌هرزگوين را دست کم بگيرد.

او ادامه داد: سابلا،‌مربي تيم ملي،‌ به کارش آشناست. او به اهميت آمادگي بدني و رواني واقف است. براي ما بسيار مهم خواهد بود که تيم ملي در بهترين شرايط بدني و روحي وارد رقابت با همگروهي‌‌‌ها شود.

ورون افزود: من سابلا را مربي بسيار زيرک مي‌بينم. او تا به حال کارش در تيم آرژانتين عالي بوده است. واجب است که در تيم ملي همه به او کمک کنند و همه راه‌ها به مسي ختم نشود.

وي در مورد ايران و نيجريه عنوان کرد: تيم‌هاي مثل نيجريه و کلا آسيايي‌ها هميشه زياد مي‌دوند و بازي فيزيکي مي‌کنند اما آرامش دارند. بوسني هم تيمي است که در رديف تيم‌هاي هجومي قرار مي‌گيرد. هرچند که من معتقدم آرژانتين خيلي خوب مي‌تواند با بوسني‌ مقابله کرده و برنده شود.

مهراب 17

Registered User
لایک‌ها
895
به نظرم تیم خوبی داریم. داوری دروازبان با تجربه ای و استایل خاصی داره. دفاع وسط و راست سیدجلال و بیتآشور رو داریم که سیدجلال اگه رو فرم باشه میترکونه و بیتآشور هم کلاس و تکنیک بالایی داره. تو خط هافبک تیموریان و دژاگه هستن که نیاز به تعریف ندارن و امید اصلی من به این دو نفره مخصوصا دژاگه. خط حمله هم به امید خدا گوچی روند گلزنیاش رو ادامه میده و بازم میدرخشه. نهایتا پیش بینی من اینه که ما با دردسر زیاد به عنوان تیم دوم بالا میریم...
128fs318181.gif
(این نظر رو سیو میکنم و روز صعود دوباره پست میکنم)

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
ولی انصافا بردن نیجریه اونقدا دور از دسترس نیست نیجریه بیشتر رو قدرت بدنی خودش واسه ما دور ورداشته وگرنه باورکنید کلاس بازی ایران کمتر از نیجریه نیست

هیچ شانسی در مقابل نیجریه نداریم! نیجریه قهرمان آفریقاس

مهراب 17

Registered User
لایک‌ها
895
[h=1]کي‌روش: 2 سال است پيشرفت را فرياد مي‌زنم[/h]
[h=2] سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: دو سال است که در ايران پيشرفت را فرياد مي زنم ولي من کارم را انجام داده ام و منتظر تصميم مسئولان فدراسيون فوتبال هستم[/h]
00029555.jpg

قرعه‌کشي مسابقات جام جهاني سال 2014 برزيل شب گذشته صورت گرفت و نقل قول‌هاي مختلفي از سرمربي تيم ملي کشورمان پس از نشست‌هاي خبري منتشر شده است اما گفت‌وگوي کي‌روش با خبرنگار اعزامي فارس به کشور برزيل کاملاً متفاوت با صحبت‌هاي روز گذشته وي است.

به گزارش فارس، سرمربي تيم ملي در اين گفت‌وگو به صراحت از مشکلات تيم ملي در راه جام جهاني صحبت مي‌کند و اميدوار است که مسئولان فدراسيون فوتبال، سازمان ليگ و باشگاه‌ها براي حضور تيم ملي در برزيل نهايت همکاري را با وي داشته باشند.

قرعه‌کشي جام جهاني انجام شد و همه فکر مي‌کنند ما در گروه راحتي قرار گرفتيم، آيا واقعا همين طور است؟

معمولاً اين قرعه براي کساني ساده است که مسئوليتي احساس نمي‌کنند اما آنهايي که تفکرات واقعي دارند اينطور فکر نمي‌کنند. همه چيز در ايران در ظاهر ساده است اما واقعيت مي‌گويد که اينگونه نيست. همه چيز ساده به نظر مي‌آيد اما وقتي به آمار و ارقامي که از واقعيت‌ فوتبال ايران نگاه مي‌کنيم همه چيز روشن مي‌شود.

توضيح بيشتري مي‌دهيد؟

ايران تاکنون 4 بار به جام جهاني رفته، 9 بازي انجام داده، يک برد به دست آورده، 2 مساوي و 6 باخت در کارنامه دارد. فوتبال ايران در دوره‌هاي گذشته 6 گل زده و 18 گل خورده است. واقعيت فوتبال ايران اين آماري است که شما مي‌بينيد نه اينکه ديگران مي‌گويند و همه چيز را ساده مي‌پندارند. من از آن درصدي که تصور مي‌کنند در گروه راحتي قرار گرفتيم اين سؤال را دارم، آيا به نتايجي که قبلاً کسب کرده‌ايد افتخار مي‌کنيد؟ اگر نظر من را مي‌خواهيد صادقانه مي‌گويم به هيچ عنوان در گروه راحتي قرار نگرفته‌ايم و آمارها در دوره‌هاي گذشته نشان مي‌دهد که پيشرفت فوتبال ايران صفر است و اثري از پيشرفت در اين رشته در کشور شما ديده نمي‌شود. به همين دليل است که من نمي‌خواهم از اين بخش از داستان تاريخ باشم.

اما شما روز گذشته در نشست خبري بعد از قرعه‌کشي گفتيد که ايران شانس صعود دارد.

من بعد از قرعه‌کشي چيزي را گفتم که دو سال است در ايران آن را بيان مي‌کنم. دو سال است که در ايران مي‌گويم اگر تلاش کنيم شانس صعود داريم و اگر اين کار را انجام ندهيم صعودي در کار نخواهد بود. دو سال است که اين خواسته را در ايران فرياد مي‌زنم و حرف من اين بود که اگر پيشرفت کنيم صعود مي‌کنيم. با کم‌کاري و بي‌برنامگي چيزي درست نمي‌شود و نحوه آماده‌سازي ما در مسابقات جام جهاني نشان مي‌دهد که صعود مي‌کنيم يا خير. من از افرادي که در ايران مسئول هستند خواهش مي‌کنم که به اين واقعيت توجه کنند که آمار چيست چون عدد پيشرفت آمار فوتبال ايران «صفر» است. افرادي که مسئول هستند روي اين واقعيت تمرکز کنند و چنين واقعيتي را ببينند و بپذيرند. ما اگر با همان وضع قبلي به جام جهاني برويم دوباره همان اتفاقات قبلي تکرار خواهد شد و به اعتقاد من بايد چنين شرايطي را تغيير داد.

قرعه‌کشي که انجام شد همه در گروه F به فکر آرژانتين و ليونل مسي هستند پس نيجريه و بوسني چه مي‌شوند؟

طبيعي است که عامه مردم بازي‌هاي جذاب و تيم‌هاي بزرگ دنيا را دوست دارند اما آنهايي که بدون کارشناسي چنين ديدگاهي دارند افراد خرافاتي هستند چون اينگونه افراد بايد بدانند که شرايط را بسنجند. مردم بازي با تيم‌هاي بزرگ را مي‌پسندند چون برايشان جذاب است که البته اين نوع ديدگاه با ديدگاه من متفاوت است و من در چنين دنيايي از فوتبال زندگي نمي‌کنم. من واقعيت را گفتم اما آن درصد از مسئولاني که چنين تفکري دارند مثل يک نوع «بيماري» هستند.

به نظر شما اين چالش را چگونه مي‌توان حل کرد؟

راه پيشرفت اين است که رئيس فدراسيون فوتبال و هيئت مديره‌اش، سازمان ليگ و هيئت مديره‌اش و مديرعاملان باشگاه‌ها به همراه هيئت مديره خود دور يک ميز بنشينند و به جمع‌بندي خوبي برسند. الان زمان تغيير رسيده و اين فرصت به دست آمده که تغييرات ايجاد شود. اگر اين گام‌ها را برداريم مي‌توانيم پيشرفت کنيم. بايد همه دست به دست هم بدهيم تا تيم ملي به يک روند آماده‌سازي خوب برسد و با کمک هم ايران راهي جام جهاني شود. بايد کاري کنيم بازيکنان به بهترين شکل به جام جهاني بروند. بايد تک تک نفرات تيم ملي طوري آماده شوند که مقابل هر سه تيم رقيبمان با آمادگي بازي کند. ما در دين خودمان «مسيح» اصطلاحي داريم که وقتي يک نفر کارش را درست انجام مي‌دهد مي‌گويد من کارم را درست انجام داده‌ام، دستم را شستم و کنار رفتم. نمي‌دانم اين موضوع در فرهنگ شما وجود دارد يا نه اما من تا امروز کارم را انجام داده‌ام و دست‌هايم را شسته‌ام حالا نوبت ديگران، رئيس فدراسيون، سازمان ليگ و باشگاه‌ها است. بدون کمک آنها تغيير و پيشرفت امکان‌پذير نيست و اگر اين 3 روزي دور يک ميز ننشينند و جمع‌بندي خوبي نکنند به هيچ نتيجه‌اي نمي‌رسيم. من کارم را به بهترين شکل انجام دادم و آنقدر تلاش کردم تا ايران به جام جهاني برود.

خواسته شما چه بود؟

من از مسئولان خواستم که يک موقعيت خوب داشته باشيم و بعد از صعود به جام جهاني بهترين مکان و هتل را براي تيم ملي انتخاب کردم و بهترين برنامه‌ريزي اردويي را انجام دادم. حتي بهترين تيم‌هاي دنيا را به نتيجه رساندم که حتي حاضرند با ما بازي کنند اما بهتر است با همه رک و روراست باشيم و قبول کنيم که بهترين راه همدلي است. اگر همدل نباشيم موفقيت حاصل نخواهد شد ولي اگر راه را سخت کنيم کارمان سخت‌تر و مشکل‌تر خواهد شد و موفقيتي به دست نخواهد آمد اما مي‌خواهم واضح حرفي را بزنم.

بگوييد؟

از جلساتي که مي‌خواهند با من بگذارند خسته شده‌ام و صراحتاً مي‌گويم ديگر کسي از من نخواهد که جلسه‌اي بگذاريم. تکرار مي‌کنم چون کارم را خوب انجام داده‌ام ديگر کاري از دستم برنمي‌آيد چون توانايي بيشتري ندارم. حالا نوبت ديگران است که خودشان را ثابت کنند. اين حرف آخر من براي کساني است که فکر مي‌کنند کار ما راحت و آسوده در جام جهاني خواهد بود. وقتي نمي‌دانم چنين افرادي به چه هدفي مي‌خواهند برسند فقط بايد به آنها بخندم.

اما با همه اين صحبت‌ها خيلي‌ها تصور مي‌کنند تجربه بين‌المللي کي‌روش مي‌تواند کمک حال ما باشد.

من صادقانه صحبت مي‌کنم. اصلا دوست ندارم دروغ بگويم چون اعتقاد دارم بايد مثل همه تيم‌هاي حاضر در جام جهاني مطابق قانون و برنامه‌هاي فيفا پيش برويم. تجربه و کمک من اين است که نمي‌توانم دروغ بگويم. تيم‌هايي مثل آرژانتين، فرانسه و حتي بوسني و ... طبق روال فيفا پيش مي‌روند پس آنها کار راحت‌تري دارند. آنها در مسير خوب خود قرار گرفته‌اند ولي ما در ابتداي راه هستيم پس بايد تلاشمان بيشتر باشد که در جام جهاني موفق شويم.

آقاي کي‌روش طي چند روز گذشته صحبت‌هايي مبني بر پيشنهاد بازي‌هاي دوستانه وجود داشته، آيا اين موضوع صحت دارد؟

احتمال انجام بازي‌هاي دوستانه براي تيم ملي صفر است. تنها بازي قطعي ما که از آن مطمئن هستم ديدار با کويت است که در جام ملت‌هاي آسيا خواهد بود! فعلاً بازي‌ بعدي وجود ندارد که در موردش صحبت کنيم حتي نمي‌دانم آيا بازيکنانم را در اختيار دارم يا نه؟ مدام به اين فکر مي‌کنم که ليگ کي تمام خواهد شد و کي بايد آماده شويم. حالا از طريق اين مصاحبه پيغام آخر را مي‌دهم و ديگر جمله‌اي را تکرار نخواهم کرد. هرگز نمي‌گويم که با هواپيما به اردو برويم يا با کشتي. هرگز نمي‌گويم که چگونه برنامه‌ريزي کنند و فقط منتظر اين هستم که به ما تکليف کنند که تصميمشان چيست و من هم تصميم آنها را اجرا مي‌کنم. از داستان‌هايي که پشت سر هم برايم مي‌بافند خسته شدم و مثلا يک روز مي‌گويند که کي‌روش ليگ را تعطيل کرد و يک روز ديگر مي‌گويند جام حذفي هم تعطيل مي‌شود و تقصير کي‌روش است مثل اين است که دو اتوبان پيش روي ما است و بگويند از کدام اتوبان حرکت کنيم. پس خواهش مي‌کنم ديگر چنين حرف‌هايي نزنيد و آنها هم صريح تصميم‌شان را بگويند. نکند دوستان بعد از جام جهاني مي‌خواهند تصميم خوبي بگيرند. من که ديگر چيزي نمي‌گويم و حرفي در اين باره ندارم.

به نظر شما کدام گروه، گروه مرگ لقب دارد؟

من نمي‌توانم اسم گروهي را مرگ بگذارم، بايد بگويم گروه‌هاي آلمان و اسپانيا واقعا سخت و سنگين هستند.

اما خيلي‌ها از برزيل هم به عنوان تيم گروه سخت و يا مرگ نام مي‌برند؟

کي‌روش مي‌خندد... من فکر مي‌کنم ديدار برزيل با کامرون، مکزيک و کرواسي براي برزيل بازي‌هاي دستگرمي است و اين تيم کارش در آن گروه راحت است.

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
وقتی ارزش ها عوض می شوند، عوضی ها با ارزش می شوند.
کل کشورمون همه وهمه تو همین یک جمله معنی میشه پس دنبال هیجان بودن ونشون دادن غیرت ایران نباشیم

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
ولی انصافا بردن نیجریه اونقدا دور از دسترس نیست نیجریه بیشتر رو قدرت بدنی خودش واسه ما دور ورداشته وگرنه باورکنید کلاس بازی ایران کمتر از نیجریه نیست همونطور که دوستمون گفتن اگه بازی اولو نتیجه بگیریم خیلی بهتر میشه اینقدی که ما به تیممون بدبین شدیم استرالیا یهای بدبخت با اون گروه وحشت ناکی که افتادن بدبین نیستن خوب همه وهمه بستگی به کیروش والبته فدراسیون پشمکی مون داره یادتون نره ما با برزیل اصلی بهترین بازی دوستانه رو انجام دادیم واگه اشتباه کردنمون کمتر بود 2 تا که خورده بودیم حداقل 1 دونه رو حتما میتونستیم بزنیم یا بازی بعدش با روسیه که 1 گل زدیمو بردیم تجربه نشون داده که ایرانی جماعت جلو روزهای سخت خوب بوده مثلا همین سیستم رو به وضوح میشه تو لیگ برتر دید

یعنی فکر میکنی ایران .نیجریه رو میبره؟!
شما هم داری میگی نیجریه قدرت بدنی داره.کنار این قدرت بدنی سرعت رو هم اضافه کن .بعد عزیز یه چیزی رنج سنی ایران چقدره؟میتونی بهم بگی؟ با این رنج سنی که ایران داره که 90 درصدش بالای 30 هستن و اینو در نظر بگیر هم تو ایران هیکی قدرت بدنی نداره جز فقط اندرانیک تیموریان . فکر میکنی ایران میتونه کاری در مقابل این تیمه بکنه؟راحت بهت میگم بازی اول ایران 3 تا میخوره
در ضمن این در نظر بگیر به هیچ عنوان دیدار دوستانه رو با یه دیدار رسمی یکی ندون چون هم اینکه زیاد جدی نمیگیرند .که بعضی از دوستان میگن که ما قبلا" با این فلا" تیم بازی کردیم و بردیم و پس میتونیم اونارو تو گروهمون ببریم
یکمی باید بدون تعصب به این امار نگاه کنی نه اینکه چون تیم کشورمونه همینطور حی هندونه بذاریم زیر بغلمون حی بگیم ما صعود میکنیم .با حرف همه چیز میشه کرد ولی در عمل نه
موفق باشی

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
یعنی فکر میکنی ایران .نیجریه رو میبره؟!
شما هم داری میگی نیجریه قدرت بدنی داره.کنار این قدرت بدنی سرعت رو هم اضافه کن .بعد عزیز یه چیزی رنج سنی ایران چقدره؟میتونی بهم بگی؟ با این رنج سنی که ایران داره که 90 درصدش بالای 30 هستن و اینو در نظر بگیر هم تو ایران هیکی قدرت بدنی نداره جز فقط اندرانیک تیموریان . فکر میکنی ایران میتونه کاری در مقابل این تیمه بکنه؟راحت بهت میگم بازی اول ایران 3 تا میخوره
در ضمن این در نظر بگیر به هیچ عنوان دیدار دوستانه رو با یه دیدار رسمی یکی ندون چون هم اینکه زیاد جدی نمیگیرند .که بعضی از دوستان میگن که ما قبلا" با این فلا" تیم بازی کردیم و بردیم و پس میتونیم اونارو تو گروهمون ببریم
یکمی باید بدون تعصب به این امار نگاه کنی نه اینکه چون تیم کشورمونه همینطور حی هندونه بذاریم زیر بغلمون حی بگیم ما صعود میکنیم .با حرف همه چیز میشه کرد ولی در عمل نه
موفق باشی

دقیقا! نیجریه خیلی راحت ما رو می بره! ما آنگولا رو هم نتونستیم ببریم حالا میخوایم قهرمان آفریقا رو با اون همه تجربه ببریم

تنها یک راه وجود داره که شاید بتونیم مساوی کنیم....

این که قبل جام جهانی با 4 تیم قدرتمند جهان بازی کنیم که حداقل دوتاشون آفریقایی قوی مثل کامرون و غنا یا ساحل عاج باشن ...اگه تونستیم اونا رو متوقف کنیم...شاید یک درصد نیجریه رو هم بتونیم!

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
به نظر من بهتره از الان يه آماده سازي خوبي انجام بشه تا شرافت مندانه ببازيم
نه اين خودمون ز ژيش باخته بدونيم مبارزه كنيم و ببازيم بهتر از اين مدلي باختنه

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
باید حسین کعبی به کادر تیم ملی اضافه بشه تا اون حرکتی که رو فیگو زدو به بچه ها آموزش بده . بازیکنایی مثل مسی رو دو سه نفر با هم اونجوری بزنن کتلت میشن .
کارمون یزره راحتتر میشه:D
راه دیگه ای هست بگید
مسی رو زدید
اگوئرو رو چیکار میکنی ؟اونم زدید
دی ماریا رو چیکار میکنی ؟اونم زدید
تووز رو چیکار میکنی ؟اونم زدید
لاوتزی رو چیکار میکنی؟اونم زدید
تبریک میگم بازی تموم شد 3بر0 به نفع آرژانتین:D

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
دوستان یه سوالی چند ساله که تو ذهنم مونده
جام 98 یادتونه که اون بازی استرالیا که مربی تیم ایران ویرا برزیلی بود .چرا اونو درست بعد از بازی با تی پا انداختن بیرون؟؟

maskot

Registered User
لایک‌ها
2,018
باید همه دست به دعا برداریم که مسی مصدوم بشه :دی
دوست عزیز بجای اینکه دعا کنیم مسی مسدوم بشه اگه دعا کنیم کفاشیان گور به گور بشه همون نتیجه رو می گیریم شک نکن با کمی برنامه ریزی نتیجه بهتری جلو ارژانتین با مسی در مقابل ارژانتین بدون مسی و بدون برنامه ریزی می گیریم

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
دوستان یه سوالی چند ساله که تو ذهنم مونده
جام 98 یادتونه که اون بازی استرالیا که مربی تیم ایران ویرا برزیلی بود .چرا اونو درست بعد از بازی با تی پا انداختن بیرون؟؟
ویرا مربی بزرگی نبود
برای صعودم کار زیادی نکرد تو دو هفته
کسی فکر نمیکرد به جام جهانی بریم هدف فقط عوض کردن مایلی و تمام شدن حاشیه هاش بود گرچه بعداً نتیجه زحمات خودشو گرفتیم و رفتیم فرانسه
اما بعد که دیدن قضیه جدیه به جای این مربیه کم نامو نشان مربی بزرگی به نام ایویچ خدابیامرزو آوردن که از لحاظ حرفه ای شدن خیلی به تیممون کمک کرد.

maskot

Registered User
لایک‌ها
2,018
سایت خبری تحلیلی بانک ورزش | ليونل مسي به حرف آمد و جواب ايراني‌ها را داد + عكس
فقط می تونم بگم متاسفم شاید اگه دیروز به مسی می گفتن نظرت درباره ایران و ایرانی چیه یا می گفت نمیشناسم و یا یه جمله دوستانه می گفت ولی اگه امروز ازش بپرسن نمی دونم چه جوابی می ده
البته اینم در نظر بگیرید که یه شیر پیر زخمی از یه شیر جوان هم خطرناک تره الان مسی به نوعی تحریک شدست و مطمئنا جواب این توهین ها رو به بدترین شکل ممکن تو زمین مسابقه با گلباران کردنمون میده می گین نه منتظر بازی ایران ارژانتین باشین تا به وضوح ببینین

مهراب 17

Registered User
لایک‌ها
895
سایت خبری تحلیلی بانک ورزش | ليونل مسي به حرف آمد و جواب ايراني‌ها را داد + عكس
فقط می تونم بگم متاسفم شاید اگه دیروز به مسی می گفتن نظرت درباره ایران و ایرانی چیه یا می گفت نمیشناسم و یا یه جمله دوستانه می گفت ولی اگه امروز ازش بپرسن نمی دونم چه جوابی می ده
البته اینم در نظر بگیرید که یه شیر پیر زخمی از یه شیر جوان هم خطرناک تره الان مسی به نوعی تحریک شدست و مطمئنا جواب این توهین ها رو به بدترین شکل ممکن تو زمین مسابقه با گلباران کردنمون میده می گین نه منتظر بازی ایران ارژانتین باشین تا به وضوح ببینین
این خبر رو فقط سایتای نامعتبر کار کردن. و هیچ منبع معتبری واسه این خبر وجود نداره. اگه درسته دوستان لینک از سایت معتبر خارجی قرار بدن!

مهراب 17

Registered User
لایک‌ها
895
تهامي: به من براي پيشرفت فرصت ندادند

پيشکسوت فوتبال کشورمان گفت: به من فرصت پيشرفت ندادند اما به مسي اين فرصت داده شد!
00943499.jpg

ابراهيم تهامي در خصوص گروه‌بندي‌هاي جام جهاني و حضور ايران در گروهي که آرژانتين، نيجريه و بوسني قرار دارد، گفت: آرژانتين تيم خوب و ريشه‌اي است که هميشه خوب بازي مي‌کند. اين تيم بازيکنان خوبي دارد که سرآمد همه آنها مسي است که اگر به جام جهاني برسد، کار سختي در انتظار تيم ايران است!

به گزارش فارس ، بازيکن اسبق تيم ملي فوتبال کشورمان در خصوص اينکه خيلي‌ها بعد از صحبت‌هاي او در برنامه 90 وي را با مسي مقايسه مي‌کنند، اظهار داشت: من در آن برنامه اسمي از مسي نياوردم و نمي‌دانم چرا همه به من و مسي گير مي‌دهند. او در اسپانيا بازي مي‌کند و من متاسفانه در ايران بازي مي‌کردم و اي کاش در ايران بازي نمي‌کردم. باور کنيد يک سال در کويت بودم و آنقدر آنجا محبوب بودم و همه از من خوششان مي‌آمد که حتي يکي از فرزندان امير کويت براي ديدن بازي‌هاي من به ورزشگاه مي‌آمد.

تهامي در مورد اينکه اگر او در تيم ملي فعلي حضور داشت تقابلش با مسي ديدني مي‌شد، ادامه داد: قطعا تقابل من و مسي جذاب مي‌شود چرا که هر دو تکنيکي هستيم اما اين فرصت را به من ندادند که بتوانم همانند او پيشرفت کنم.

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
تو پیج یکی از بازیکن های بوسنی بودم داشتم همینطوری نگاه میکردم ببینم چی پست گذاشتن حضرات . بعضی ها فان بود بعضی هم ... اما حرف یه دختر بوسنیایی منو تحت تاثیر قرار داد . وقتی وارد صفحه شخصیش شدم خب نه حجابی کلن مثل تمام اروپایی ها راحت ... اما میدونید چی نوشته بود . ترجمه صحبتاش این میشد . ما مسلمان هستیم و برادر و خواهر هیچوقت دشمن نیستیم و هیچ دشمنی نداریم این فقط یه بازیه خداوند بزرگ نتیجه رو رقم خواهد زد . باور کنید نیم ساعت پشت لب تاپم خشکم زده بود . براش یه گل فرستادم و بهش گفتم ما هم بوسنی رو دوست داریم . چند نفر هم اومدن ... در مورد ایران کامنت گذاشتن گفت اینا صربن بوسنیایی نیستن. اصلن رو ظاهر آدم ها نمیشه قضاوت کرد ولی کاری که ایرانیها هزار بار در روز این کار و میکنن و فکر میکنن . کلن ایرانی جماعت باید بره دنیا رو ببینه تا فکر نکنه فقط خودش ... . البته جمع نمیبندم دوستان ولی بعضی از مردم ما خیلی خودخواهن . با احترام به تمام هموطنان .

بالا