• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
ولی جداً هاشم بیگ زاده خوش استیل ترین بازیکن ایرانه کار به بحث فنیش ندارم فیزیکشم عاووولیه! فکرشو بکنید اگر روفرم باشه واقعاً مسی رو میتونه اذیت کنه با توجه به اینکه مسی تو تیم ملی همیشه یکی از بازیکنای حریف موی دماغش بودن اگه یادتون باشه دوره قبل هم انیاما دروازه بان نیجریه داغ گل زدنو به دل مسی گذاشته بود
هاشم بیک زاده با مسی میتونه همون کاری رو بکنه که زمانی رحمان رضایی با ستاره های کالچو میکرد

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
یعنی دریغ از یک کلمه که فهمیده باشم :)
نجف زاده چی گفته خوب مگه قراره مسی فوتبال ایرانو بشناسه ولی بچه ها مرد روزهای سختن اگه بازیها به شب نخوره:)

ولی انصافا هرطور شده اگه حتی همه تیم جنازه بشن دیگه به نیجریه و بوسنی نباید ببازیم حرفشون خیلی زور داره

بوسنی که ژیکو داره ولی خوب داشته باشه ماهم سیدجلالو پژمان دارییم
نیجریه که با ارژانتین مساوی کرد خوب مساوی کنه ماهم ایرانیم کشور روزهای سخت
ارژانتین ومسی وآگرو خوب با ارژانتین فقط بفکر کم گل خوردنیم یعنی باید باشیم چون خیلییی قویه خدارو چه دیدی شاید مارو بردو رفت قهرمان شد :)

ولی بشخصه دوست دارم بوسنی رو ببریم

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
حالا ایویج مربی تیم بود سال 98 یا طالبی؟
چون من تا جای که یادم میاد طالبی بود
ولی یکی از دوستان گفتن ایویچ بود

بعد از باخت 7 بر 1 به رم ایویچ اخراج شد و جلال طالبی مربی ایران شد.

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
ولی جداً هاشم بیگ زاده خوش استیل ترین بازیکن ایرانه کار به بحث فنیش ندارم فیزیکشم عاووولیه! فکرشو بکنید اگر روفرم باشه واقعاً مسی رو میتونه اذیت کنه با توجه به اینکه مسی تو تیم ملی همیشه یکی از بازیکنای حریف موی دماغش بودن اگه یادتون باشه دوره قبل هم انیاما دروازه بان نیجریه داغ گل زدنو به دل مسی گذاشته بود
هاشم بیک زاده با مسی میتونه همون کاری رو بکنه که زمانی رحمان رضایی با ستاره های کالچو میکرد

اینکه مسی تو بازی های ملی زیاد نمایش فوقالعاده نداره درست ! ولی نه تا این حد ... بنده خدا تو تیم باشگاهیش هم قبولش ندارن زیاد ... یه زمانی هافبک شوت زن خوبی بود و نه دفاع چپ !
معمولا دفاع های کنار بازیکن هایی چست و چابکی هستن ...
رحمان رضایی همچینم حال ستاره های کالچو رو نگرفته بودا :دی ... حداقل اون رحمانی که من میشناسم ... ولی سال 2006 ما تجربه بین المللی بهتری داشتیم و اون نتایج رو گرفتیم ... وای به حال 2014 ...

حداقل بازی های تدارکاتی باید 6-7تا باشه ... که چهارتا از این تیم ها سطح 1 باشن ! شیلی ... ساحل عاج ... آلمان یا پرتغال
این سه چهار بازی دقیقا جایگاه مارو تو گروه مشخص میکنه !

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
فکر کنم تنها بازی تدارکاتی ما با غنــــــا باشه و اون هم از الان تا نزدیکای جام جهانی در دست اقدام باشع

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
درست مثل کره و ژاپن که در صعود به جام جهانی مشکل ندارند و بدون دغدغه خود را در جام جهانی می بینند.
کره که به لطف تفاضل گل صعود کرد کجا دغدغه صعود نداشت ؟! میخوای فیلم دقایق آخر بازی با کره رو بگذارم ببینی ملت مربی و بازیکنهاشون چه حالی شده بودن ؟ ماشین گلزنی ازبک به شدت جلو میرفتو چند دقیقه بعد از ما بازیشون تموم شد و اگر دو سه دقیقه بیشتر وقت اضافه داشتنو دو گل دیگه هم به قطر میزدن کره اصلاً به جام جهانی نمیرفت کره رو نابود کردیم و تو خونش نتونست به دست خودش بلیط جام جهانیو بگیره بلکه بعد از خبر اتمام بازی ازبکا بود که بعد از چند دقیقه استرس در حد سکته قلبی نفس راحت کشیدنو آب گلوشونو قورت دادن
فکر کردی برای چی اینقدر به سمت ایرانیها اشیا پرت میکردنو بی ادب شده بودن ؟ این کره ای ها هروقت اوضاعشون خراب میشه برمیگردن به خلقو خوی وحشی دوران جهان سومیشون (سی چهل سال پیش به قبل)
کاش حذفشون کرده بودیم واقعاً حیف شد ژاپونیها هم خیلی خوشحال میشدن حیف ...

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
میگم نکنه فیفا بخاطر ابن حرکن بسیاز زشت ایرانی ها تیم ملی رو از جام جهانی بزاره کنار و ازبکستان رو جایگزین کنه ...

بنده بنظرم میاد اینجور حرکات ممکن تاوان سختی برای ایران داشته باشه ... این حرکت ها رو در دنیا بهش میگن نژاد پرستی معمولا عواقب سنگینی هم داره

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
میگم نکنه فیفا بخاطر ابن حرکن بسیاز زشت ایرانی ها تیم ملی رو از جام جهانی بزاره کنار و ازبکستان رو جایگزین کنه ...

بنده بنظرم میاد اینجور حرکات ممکن تاوان سختی برای ایران داشته باشه ... این حرکت ها رو در دنیا بهش میگن نژاد پرستی معمولا عواقب سنگینی هم داره

:blink:

اگر این صحبت ها و پست ها رو هم جواد نکونام میذاشت فکر نمیکنم تیم ملی رو حذف میکردند ، فقط جواد خان محروم میشد..

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255

فیفا خودش میدونه حذفیم واسه این خودشو زیاد درگیر نمیکنه:D
معمولا این کارا باید در زمین و هنگام مسابقه باشه که جریمه های اینجوری در نظر بگیرن

millennium

Registered User
لایک‌ها
760

از بس کمیته ی انظباتی و جناب حسن زاده رای های تخیلی صادر کردن بچه ها از همه چی میترسن دیگه :D
تو فیفا از این رای های تخیلی خبری نیست :D
تنها اتفاقی که این وسط میفته اینه که مسی و ژکو بازی با ایران غیرتی بازی میکنن 2-3 تا گل بهمون میزنن :D
باز خوبه به فیسبوک بازیکن های نیجریه حمله نکردن فعلا :D

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
از بس کمیته ی انظباتی و جناب حسن زاده رای های تخیلی صادر کردن بچه ها از همه چی میترسن دیگه :D
تو فیفا از این رای های تخیلی خبری نیست :D
تنها اتفاقی که این وسط میفته اینه که مسی و ژکو بازی با ایران غیرتی بازی میکنن 2-3 تا گل بهمون میزنن :D
باز خوبه به فیسبوک بازیکن های نیجریه حمله نکردن فعلا :D

فعلا اخبار میرسه بعد مجری نوبت بهترین بازیکن بوسنی هست !!!! احتمالا نیجریه هدف بعد از بوسنی باشه

راستی بسیاری از سایت های خارجی از ایرانی ها به نام بیماران جن ....ی نام بردن که توانابی دیدن خانوم ها رو ندارن

اینم به لطف عزیزانی که رفتن اونجا توهین و ناسزا گفتن و از الفاظ بالای 18 استفاده کردن

Sent from my SGH-I317M using Tapatalk

millennium

Registered User
لایک‌ها
760
فعلا اخبار میرسه بعد مجری نوبت بهترین بازیکن بوسنی هست !!!! احتمالا نیجریه هدف بعد از بوسنی باشه

راستی بسیاری از سایت های خارجی از ایرانی ها به نام بیماران جن ....ی نام بردن که توانابی دیدن خانوم ها رو ندارن

اینم به لطف عزیزانی که رفتن اونجا توهین و ناسزا گفتن و از الفاظ بالای 18 استفاده کردن

Sent from my SGH-I317M using Tapatalk

مشت نمونه ی خرواره :D
باید قبول کنیم که مردم ایران اکثرا از نظر فرهنگی پایین هستن :D
وقتی فوتبالیست مملکت وسط زمین مالدینی رو خفت میکنه پیرهنش رو میگیره بعد میبره میفروشه دیگه چه انتظاری از مردم عادی داریم :D

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
فقط نرید توی پیج خانم لیما که حالتون بد میشه...یعنی من بعضی کامنتا رو که خوندم میخواستم برم تک تک اون یوزر ها رو به فیس بوک ریپورت بدم با آدرس کامنتهاشون!!:hmm:

خجالت هم نمیکشن...یه عده خشک مغز که توشون مذهبی هم زیاده!

طرف اومده به فارسی و انگلیسی ببینید چی نوشته :

Hello, if you're a man and you have to respect the intelligence of people who saw the program as being good clothes Pvshydyd
I'll have to splurge just Bvdayd there
I'm sorry for you and others like you who do not keep what honor you have everything in place
In addition, you represent yourself people will know who you are cascaded to apologize to the defense of a prostitute nudity
I am opposed to insults and swearing, but this is no reason to defend a man naked and unrestrained cargo
سلام، اگر شما انسان باشید و شعور داشته باشید به احترام کل مردم دنیا که این برنامه را می دیدند لباس های خوب و مناسب می پوشیدید
نکنه فکر کرده اید برای خود فروشی اومده بوداید اونجا
من برای شما و امثال شما متاسفم که حرمت و احترام چیزی را نگه نمی دارید هر چیزی جای دارد
در ضمن شماها که خودتونو نماینده مردم ایران می دانید پشت سرهم عذرخواهی می کنید شما دارید از برهنگی و فاحشه ای دفاع می کنید
منم مخالف توهین و فحش دادن هستم ولی این دلیل نمی شود که از یک آدم لخت و بی بند و باری دفاع کنم

یعنی کسی که این کامنت رو نوشته رو باید گرفت اینقدر زد تا ریغش دربیاد! احمق عوضی!

شبکه فارسی بی بی سی هم یه گزارش تهیه کرده از الفاظ بد کاربران ایرانی به خانم لیما و مسی

دانلود کنید 15 مگ بیشتر نیست :

Facebook.MP4 - Solidfiles

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
خب !!‌خبر جدید !‌

بعد از فتح صفحه مسی و لیما جوانان ایرانی در پی تسخیر صفحه ادین ژکو در اومدن که موفق شدن البته ابن دفعه یه ذره با بوسنیایی ها درگیری پیدا کردن :blink:

ولی اونجور که خبر دادن تو این چند روزه یه حمله همه جانبه و سهمگین به صفحه بازیکن تیم ملی نیجریه و بازیکن لیورپول ویکتور موسس خواهند داشت !!‌

در کل بگم خدا رحم کنه !!‌دارن کمپین حمله تیمی هم درست میکنن !!‌

یعنی راه دیگه ای نیست به دنیا نشون بدیم ما هم هستیم ؟!!‌

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
جالبیش میدونید چیه...

ایرانیایی که میان عذرخواهی میکنن زیر کامنت هاشون با فحش های رکیک هم وطنان دیگه مواجه میشن...فحش های رکیک به خواهر و مادر!

من خودم رفتم یه جمله به انگلیسی از خانم لیما دلجویی کردم! 1 دقیقه نگذشت با انواع و اقسام فحش های رکیک ایرانیا مواجه شدم...اونم کیا...دانشجوی دانشگاه تهران...مربی فوتبال...کمک مربی ...تاجر...

بعضی از ملت ما زامبی هایی هستن که باید به مغزشون شلیک کرد و جسدشون رو سوزوند! اینا لیاقت زندگی کردن و آزادی رو ندارن! اینا رو باید کرد در قفس!

اعصابم خورد شده به خدا...

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
فقط نرید توی پیج خانم لیما که حالتون بد میشه...یعنی من بعضی کامنتا رو که خوندم میخواستم برم تک تک اون یوزر ها رو به فیس بوک ریپورت بدم با آدرس کامنتهاشون!!:hmm:

خجالت هم نمیکشن...یه عده خشک مغز که توشون مذهبی هم زیاده!

طرف اومده به فارسی و انگلیسی ببینید چی نوشته :

Hello, if you're a man and you have to respect the intelligence of people who saw the program as being good clothes Pvshydyd
I'll have to splurge just Bvdayd there
I'm sorry for you and others like you who do not keep what honor you have everything in place
In addition, you represent yourself people will know who you are cascaded to apologize to the defense of a prostitute nudity
I am opposed to insults and swearing, but this is no reason to defend a man naked and unrestrained cargo
سلام، اگر شما انسان باشید و شعور داشته باشید به احترام کل مردم دنیا که این برنامه را می دیدند لباس های خوب و مناسب می پوشیدید
نکنه فکر کرده اید برای خود فروشی اومده بوداید اونجا
من برای شما و امثال شما متاسفم که حرمت و احترام چیزی را نگه نمی دارید هر چیزی جای دارد
در ضمن شماها که خودتونو نماینده مردم ایران می دانید پشت سرهم عذرخواهی می کنید شما دارید از برهنگی و فاحشه ای دفاع می کنید
منم مخالف توهین و فحش دادن هستم ولی این دلیل نمی شود که از یک آدم لخت و بی بند و باری دفاع کنم

یعنی کسی که این کامنت رو نوشته رو باید گرفت اینقدر زد تا ریغش دربیاد! احمق عوضی!

شبکه فارسی بی بی سی هم یه گزارش تهیه کرده از الفاظ بد کاربران ایرانی به خانم لیما و مسی

دانلود کنید 15 مگ بیشتر نیست :

Facebook.MP4 - Solidfiles

چقد زشت واقعا دیگه اخه ادم چی بگه :(

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
احتمالا عادل شب دوشنبه به این حرکت زشت خواهد پرداخت و اونجا خیلی بازدید کننده داره و یجورایی همشون خواهند دید که چقدر بده تو یک برنامه پر بازدید کارشون به عنوان یک کار کثیف به نمایش دربیاد.

EhsanCPU

Registered User
لایک‌ها
199
:) جدال زیبای ستارگان آسیا، آمریکای جنوبی، آفریقا و اروپا :)
89035584494571309641.jpg
;) ...

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
خب !!‌خبر جدید !‌

بعد از فتح صفحه مسی و لیما جوانان ایرانی در پی تسخیر صفحه ادین ژکو در اومدن که موفق شدن البته ابن دفعه یه ذره با بوسنیایی ها درگیری پیدا کردن :blink:

ولی اونجور که خبر دادن تو این چند روزه یه حمله همه جانبه و سهمگین به صفحه بازیکن تیم ملی نیجریه و بازیکن لیورپول ویکتور موسس خواهند داشت !!‌

در کل بگم خدا رحم کنه !!‌دارن کمپین حمله تیمی هم درست میکنن !!‌

یعنی راه دیگه ای نیست به دنیا نشون بدیم ما هم هستیم ؟!!‌
الان صفحه moses رو دیدم بله اونجا هم رفتند.البته خدا رو شکر تعدادشون کمه کمتر از پیج ژکو.

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
جالبیش میدونید چیه...

ایرانیایی که میان عذرخواهی میکنن زیر کامنت هاشون با فحش های رکیک هم وطنان دیگه مواجه میشن...فحش های رکیک به خواهر و مادر!

من خودم رفتم یه جمله به انگلیسی از خانم لیما دلجویی کردم! 1 دقیقه نگذشت با انواع و اقسام فحش های رکیک ایرانیا مواجه شدم...اونم کیا...دانشجوی دانشگاه تهران...مربی فوتبال...کمک مربی ...تاجر...

بعضی از ملت ما زامبی هایی هستن که باید به مغزشون شلیک کرد و جسدشون رو سوزوند! اینا لیاقت زندگی کردن و آزادی رو ندارن! اینا رو باید کرد در قفس!

اعصابم خورد شده به خدا...

واقعا این ملت بی شعور حقشونه یکی مثل رضاخان بیاد سرکوبشون کنه .... این ملت دیکتاتوری میخوان نه آزادی بیان
هی میگیم فرهنگ ایرانی .... داشتیم یه زمانی
الان هیچی نداریم
واقعا یه عده زامبی هستیم

بالا