فقط نرید توی پیج خانم لیما که حالتون بد میشه...یعنی من بعضی کامنتا رو که خوندم میخواستم برم تک تک اون یوزر ها رو به فیس بوک ریپورت بدم با آدرس کامنتهاشون!!:hmm:
خجالت هم نمیکشن...یه عده خشک مغز که توشون مذهبی هم زیاده!
طرف اومده به فارسی و انگلیسی ببینید چی نوشته :
Hello, if you're a man and you have to respect the intelligence of people who saw the program as being good clothes Pvshydyd
I'll have to splurge just Bvdayd there
I'm sorry for you and others like you who do not keep what honor you have everything in place
In addition, you represent yourself people will know who you are cascaded to apologize to the defense of a prostitute nudity
I am opposed to insults and swearing, but this is no reason to defend a man naked and unrestrained cargo
سلام، اگر شما انسان باشید و شعور داشته باشید به احترام کل مردم دنیا که این برنامه را می دیدند لباس های خوب و مناسب می پوشیدید
نکنه فکر کرده اید برای خود فروشی اومده بوداید اونجا
من برای شما و امثال شما متاسفم که حرمت و احترام چیزی را نگه نمی دارید هر چیزی جای دارد
در ضمن شماها که خودتونو نماینده مردم ایران می دانید پشت سرهم عذرخواهی می کنید شما دارید از برهنگی و فاحشه ای دفاع می کنید
منم مخالف توهین و فحش دادن هستم ولی این دلیل نمی شود که از یک آدم لخت و بی بند و باری دفاع کنم
یعنی کسی که این کامنت رو نوشته رو باید گرفت اینقدر زد تا ریغش دربیاد! احمق عوضی!
شبکه فارسی بی بی سی هم یه گزارش تهیه کرده از الفاظ بد کاربران ایرانی به خانم لیما و مسی
دانلود کنید 15 مگ بیشتر نیست :
Facebook.MP4 - Solidfiles