• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

مهراب 17

Registered User
لایک‌ها
895
این حرکات واقعیت فرهنگ و تمدن ملت همیشه در صحنه ایران هست. جز عده‌ی خیلی کمی مابقی آبرو واسه ما نذاشتن متاسفانه. امیدوارم روزی برسه که دیگه همچین چیزایی رو شاهد نباشیم.
30upn9j.gif

مهراب 17

Registered User
لایک‌ها
895
[h=1]مسي: در گروه ما حريف آساني وجود ندارد[/h]
[h=2] فوق‌ستاره آرژانتيني بارسلونا تاکيد کرد همه رقباي تيم ملي کشورش در جام جهاني 2014 از جمله ايران، تيم‌هاي سرسختي هستند.[/h]
00036464.jpg

به نقل از روزنامه اوله آرژانتين، ليونل مسي در واکنش به نتايج قرعه‌کشي مرحله گروهي جام حهاني 2014 و قرار گرفتن کشورش در گروه F جايي که تيم‌هاي ايران، نيجريه و بوسني هرزگوين حضور دارند در صفحه شخصي خود در يکي از شبکه‌هاي اجتماعي با اعلام اينکه لحظه به لحظه مراسم قرعه‌کشي را تماشا کرده تاکيد کرد هيچ يک از همگروهان تيمش را رقيب آساني نمي‌داند.

به گزارش تسنيم، وي در اين باره در صفحه شخصي‌اش نوشت: در مورد همه حرف و حديث‌هايي که درباره آسان بودن گروه ما وجود دارد بايد بگويم که در گروه ما هيچ حريف آساني نيست و تمام گروه‌ها سخت هستند.

مسي که 3 هفته پيش در جريان يکي از بازي‌هاي بارسلونا در لاليگا مصدوم شد، اين روزها مشغول سپري کردن دوران ريکاوري‌اش در شهر بوينس آيرس آرژانتين است. او و هم‌تيمي‌هايش در جام جهاني 2014 در بازي نخست خود بايد به مصاف بوسني و هرزگوين بروند و در دومين بازي حريف تيم ملي ايران خواهند بود.

Sir Vahid

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,575
تو پیج یکی از بازیکن های بوسنی بودم داشتم همینطوری نگاه میکردم ببینم چی پست گذاشتن حضرات . بعضی ها فان بود بعضی هم ... اما حرف یه دختر بوسنیایی منو تحت تاثیر قرار داد . وقتی وارد صفحه شخصیش شدم خب نه حجابی کلن مثل تمام اروپایی ها راحت ... اما میدونید چی نوشته بود . ترجمه صحبتاش این میشد . ما مسلمان هستیم و برادر و خواهر هیچوقت دشمن نیستیم و هیچ دشمنی نداریم این فقط یه بازیه خداوند بزرگ نتیجه رو رقم خواهد زد . باور کنید نیم ساعت پشت لب تاپم خشکم زده بود . براش یه گل فرستادم و بهش گفتم ما هم بوسنی رو دوست داریم . چند نفر هم اومدن ... در مورد ایران کامنت گذاشتن گفت اینا صربن بوسنیایی نیستن. اصلن رو ظاهر آدم ها نمیشه قضاوت کرد ولی کاری که ایرانیها هزار بار در روز این کار و میکنن و فکر میکنن . کلن ایرانی جماعت باید بره دنیا رو ببینه تا فکر نکنه فقط خودش ... . البته جمع نمیبندم دوستان ولی بعضی از مردم ما خیلی خودخواهن . با احترام به تمام هموطنان .

کاملا تایید میشه
ایرانی ها کلا خیلی زود جو گیر می شن .... ولی قالب مردم و بچه ها خوبن :)

اون کاربر بوسنیایی هم فرهنگ بالاشو نشون داده و آفرین به کاپیتان علی که جواب به اون خوبی داد به ایشون

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
دوستان یه سوالی چند ساله که تو ذهنم مونده
جام 98 یادتونه که اون بازی استرالیا که مربی تیم ایران ویرا برزیلی بود .چرا اونو درست بعد از بازی با تی پا انداختن بیرون؟؟

ویرا مربی قدری نبود.بیشتر از نظر روحیه روی تیم کار میکرد.بعد از جام جهانی صفایی فراهانی ازش برنامه خواسته بود.دقیق یادم نمیاد برنامه ای نداد و یا برنامه اش پیش و پا افتاده بود.بهر حال صفایی فراهانی بهترین تصمیم رو گرفت و ایویج را آورد.یادمه اورده بودنش توی تلویزیون از 6 ماه قبل داشت برنامه اش برای بازی با آمریکا رو توضیح میداد.متاسفانه بعضی از بازیکن های دوزاری ما زیر آبش رو زدند و گرنه جلال طالبی خواب نشستن روی صندلی تیم ملی رو هم نمیدید.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
ملت دست خودشون نیست عقده ای میشن عوامل زیادی دخیله
شما فقط یه لحظه به این فکر کنید که تنها کشوری که تیمش به جام جهانی صعود کرده اما مردمش حق ندارن مراسم قرعه کشی رو ببینن ما هستیم دیگه خودتون تا آخرش برید
دیشب کار صدا وسیما خیلی بد بود حالا رقص و ... رو که قبل و بعد قرعه کشی انجام گرفت رو پخش نکردن درست اما حداقل قرعه کشی رو پخش میکردن

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
ملت دست خودشون نیست عقده ای میشن عوامل زیادی دخیله
شما فقط یه لحظه به این فکر کنید که تنها کشوری که تیمش به جام جهانی صعود کرده اما مردمش حق ندارن مراسم قرعه کشی رو ببینن ما هستیم دیگه خودتون تا آخرش برید
دیشب کار صدا وسیما خیلی بد بود حالا رقص و ... رو که قبل و بعد قرعه کشی انجام گرفت رو پخش نکردن درست اما حداقل قرعه کشی رو پخش میکردن

خب عزیز لباس خانمه خیلی باز بود جلوش! نمیشد بدون سانسور پخش کنن!
من میگم چون خانمه تقریبا جای ثابتی وایساده بود باید اون قسمت رو شطرنجی یا محو میکردن با تاخیر ده ثانیه ای پخش میکردن

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
خب عزیز لباس خانمه خیلی باز بود جلوش! نمیشد بدون سانسور پخش کنن!
من میگم چون خانمه تقریبا جای ثابتی وایساده بود باید اون قسمت رو شطرنجی یا محو میکردن با تاخیر ده ثانیه ای پخش میکردن

درسته من خیلی کلی گفتم
واضحتر بگم مگه اون خانمه چیه که فقط باید ما نبینیم کل دنیا و کشورهای مسلمون دیگه هم دیدن فقط مشکل ما هستیم!!! چرا مسلمونای امارات و عربستان و بوسنی و... حق دیدن این مراسم رو دارن؟ اون وقت انتظار داریم ملت نریزن تو پیج مسی و مجری برنامه؟!
هیچ کس مادرزاد بی فرهنگ نیست شرایط جامعه کاریش میکنه که با فرهنگ باشه یا بی فرهنگ باشه
ولش بحث به بیراهه میره...

fanoseshab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
312
خوشحالی آرژانتینی‌ها از همگروهی با ایران

رسانه‌های آرژانتینی و بازیکنان سرشناس سابق این کشور در واکنش به گروه آلبی‌سلسته در جام‌جهانی اعلام کردند آرژانتین باید از همین حالا خودش را در دوم ببیند.

به گزارش ایسنا، ایران در جام جهانی 2014 برزیل با تیم‌های آرژانتین، بوسنی و هرزگوین و نیجریه همگروه شده است. رسانه‌های آرژانتین پس از همگروه شدن با تیم‌های ایران، بوسنی و نیجریه از این گروه ابراز خوشحالی و اعلام کردند آرژانتین به راحتی می‌تواند از این گروه به مرحله بعد صعود کند. گیلرمو پوگی، معروف‌ترین گزارشگر ورزشی آرژانتین پس از مشخص شدن حریفان این تیم در جام جهانی گفت: خوشحال هستیم که هیچ حریف سختی در گروه ما قرار ندارد و می‌توانیم بی‌دردسر به دور دوم صعود کنیم.

آلخاندرو مانکسو، بازیکن سابق تیم ملی آرژانتین و دوست صمیمی دیگو مارادونا نیز که در جام جهانی 1994 در ترکیب آلبی‌سلسته حضور داشت، در واکنش به گروه آرژانتین در جام جهانی گفت: باید اعتراف کنم در یکی از آسان‌ترین گروه‌های جام جهانی قرار گرفته‌ایم. از هم‌اکنون می‌توانیم خودمان را در دور دوم جام جهانی ببینیم. مانکسو حتی اضافه کرد آرژانتین قهرمان جام جهانی 2014 می‌شود.

روزنامه لاناسیون آرژانتین نیز امروز اعلام کرد باید خوشحال باشیم زیرا هیچ تیمی در گروه ما سابقه قهرمانی در جام جهانی ندارد و تنها ما هستیم که پیش از این قهرمان جام جهانی شده‌ایم.

لاناسیون اضافه کرد: موفقیت یک تیم در جام جهانی خیلی به شانس بستگی دارد. نه تنها در قرعه شانس آورده‌ایم که در شهرهای میزبان جام جهانی 2014 نیز شانس آورده‌ایم و فاصله زیادی بین شهرهایی که قرار است در آن بازی کنیم وجود ندارد.

آرژانتین در اولین بازی خود در جام جهانی 2014 برابر بوسنی و هرزگوین به میدان می‌رود.

fanoseshab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
312
تنها جمله «مسی» درباره فوتبال ایران

مصاحبه اختصاصی خبرنگار ایرانی با «مسی» و آن سئوال خبر ساز. «کامران نجف زاده» که حدود چهارسال پیش در حاشیه مراسم اهدای توپ طلا به لیونل مسی، از او سئوالی اختصاصی درباره فوتبال ایران پرسید، امروز و در واکنش به هجوم ایرانی ها به صفحه مسی در فیس بوک، این یادداشت را در صفحه اختصاصی اش در فیس بوک منتشر کرد:«حالا که تیم ملی با آرژانتین و مسی بزرگ همگروه شده،حالا که خیلی از ایرانی ها رفته اند به فیس بوک لیونل و متلک انداخته اند...یاد خاطره ای افتادم.قرار بود به مسی توپ طلا بدهند.پاریس بودم و کارت خبرنگاری ام صادر نشده بود.آویزان پیرمردی که کارمند محلی دفتر بود شدم و به استناد چند دعوتنامه قدیمی و مدارک خبرنگاری زپرتی،ساعت ها در سرما منتظر ماندیم تا بیاید.

خوب می دانم که چهره هایی اینچنین تا نباشد "اوکی "مدیربرنامه حاضر به جواب نمی شوند و اصلا هیچ کس،هیچ کس آنجا مصاحبه اختصاصی نمی گیرد.چون می داند نمی شود.من فکر می کردم باید تمام تلاشم را بکنم.شاید شد.فکر می کردم این حق هوادارهای ایرانی مسی است که یک سوال ایرانی از او بپرسند.

تا مسی از ماشین پیاده شد پریدم جلو و از میان چندین سوالی که در ذهنم بود و آن همه خبرنگاری که مبهوت نگاه می کردند پرسیدم :"درباره فوتبال ایران چه می دانید؟اصلا شناختی داری؟"گفت:"هیچی.شناختی ندارم.".. ... .....

بعد محافظ هایش ما را کنار زدند و همین.

مصاحبه پخش شد.خیلی کوتاه هم بود خب .بعد دیدم برخی مصاحبه را نقد کردند .بیشتر نقدها حول این بود که چرا مسی گفت فوتبال ایران را نمی شناسم و این چه سوالی بود که خبرنگار پرسید.آنها که مرا می شناسند می دانند دوست دارم نقدم کنند که می دانم هر چه حاشیه امن بگیرد وا مصیبتاست ...اما به نظرم این بدوی ترین نوع انتقاد بود .چون من طبیعتا مسوول جواب دادن طرف که نیستم.اگر در خانه کس است اینکه مسی فوتبال ایران را نمی شناسد هم نیازمند واکاوی هاییست.خب نمی شناسد دیگر.همین جواب اتفاقا مهم است.بعد چه سوالی باید می پرسیدم؟پیتزا بیشتر دوست داری یا بستنی ؟یا نظر شما درباره سبیل کریم باقری چیست؟

پیرمرد دوست داشتنی که سالها کارمند دفتر پاریس بود مرا یواش کشید کنار و گفت: "ول کن!".شمرده شمرده و طوری که نرنجم گفت:" پیش از تو در سی سالی که من اینجا هستم خیلی ها آمده اند و بیشتری زندگی کارمندی کرده اند و برگشته اند.انگار نه انگار خانی آمده و خانی برگشته..بعد ها هم برخی هایشان سفیر شده اند.مدیر شده اند.بارت را ببند بجای این همه جست و خیزها.ول کن.حالا مسی این وسط کیه ؟چرا برای خودت دردسر درست می کنی؟".

مکث کردم.قبلی ها هم اینجور ها که می گفت نبودند اما به فرض محال هم اگر اینطور بود باز... من دوست نداشتم اینجوری زندگی کنم»

مهر

fanoseshab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
312
عکس یادگاری کی‌روش با ۳۱ مربی جام ‌جهانی

139209152349185201685194.jpg

سرمربیان تیم‌های حاضر در مرحله نهایی جام جهانی ۲۰۱۴ عکس یادگاری گرفتند.

در پایان مراسم قرعه‌کشی بازی‌های جام جهانی 2014 و مشخص شدن چهره گروه‌‌های 8 گانه جام جهانی، تمامی سرمربیان 32 تیم‌ حاضر در این رقابت‌ها روی صحنه رفتند تا صحنه‌ای به یاد ماندنی از حضورشان در برزیل را ثبت کنند.

در این عکس عکس یادگاری، کارلوس کی‌روش، سرمربی پرتغالی تیم ملی ایران در ردیف دوم میان 2 مربی آلمانی، یواخیم لو سرمربی تیم ملی آلمان و هموطن او در تیم ملی آمریکا، یورگن کلینزمن ایستاده است.

تیم ملی ایران در مرحله گروهی جام جهانی 2014، در گروه F با تیم‌های آرژانتین، نیجریه و بوسنی و هرزگوین همگروه شده است.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
البته مسی شوخی کرده حتما کاپیتان سابق اوساسونا رو یادشه :D

مهراب 17

Registered User
لایک‌ها
895
طبق چیزایی که تو نت خوندم پیچ مسی توسط ادمین اداره میشه و مسی هیچکدوم از اون کامنتا رو خوشبختانه نخونده !
47b20s0.gif

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
تنها جمله «مسی» درباره فوتبال ایران

یعنی دریغ از یک کلمه که فهمیده باشم :)
نجف زاده چی گفته خوب مگه قراره مسی فوتبال ایرانو بشناسه ولی بچه ها مرد روزهای سختن اگه بازیها به شب نخوره:)

ولی انصافا هرطور شده اگه حتی همه تیم جنازه بشن دیگه به نیجریه و بوسنی نباید ببازیم حرفشون خیلی زور داره

Last edited:

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
يكي به مسي بگه اينايي كه پست دادن از ايران نبودن و ايراني نما بودن چون فيس بوك تو ايران فيلتره !

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
ویرا مربی قدری نبود.بیشتر از نظر روحیه روی تیم کار میکرد.بعد از جام جهانی صفایی فراهانی ازش برنامه خواسته بود.دقیق یادم نمیاد برنامه ای نداد و یا برنامه اش پیش و پا افتاده بود.بهر حال صفایی فراهانی بهترین تصمیم رو گرفت و ایویج را آورد.یادمه اورده بودنش توی تلویزیون از 6 ماه قبل داشت برنامه اش برای بازی با آمریکا رو توضیح میداد.متاسفانه بعضی از بازیکن های دوزاری ما زیر آبش رو زدند و گرنه جلال طالبی خواب نشستن روی صندلی تیم ملی رو هم نمیدید.

حالا ایویج مربی تیم بود سال 98 یا طالبی؟
چون من تا جای که یادم میاد طالبی بود
ولی یکی از دوستان گفتن ایویچ بود

farox

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مربی ایران در جام جهانی 98 جلال طلابی بود.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
طبق چیزایی که تو نت خوندم پیچ مسی توسط ادمین اداره میشه و مسی هیچکدوم از اون کامنتا رو خوشبختانه نخونده !
47b20s0.gif

شما اصلا فرض کن مسی نخونده
پیج مسی حدود 50 میلیون لایک داره
مسی تنهایی میخوند خیلی بهتر از این بود که 30 40 میلیون آدم از ملیتهای مختلف اینا رو بخونن و بهمون بخندن

مهراب 17

Registered User
لایک‌ها
895
شما اصلا فرض کن مسی نخونده
پیج مسی حدود 50 میلیون لایک داره
مسی تنهایی میخوند خیلی بهتر از این بود که 30 40 میلیون آدم از ملیتهای مختلف اینا رو بخونن و بهمون بخندن
حق با شماست داداش گلم. آبرومونو بردن خدا ازشون نگذره.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
خب بعد از این همه هیجان سر قرعه کشی تکلیف ما هم روشن شد.

اجازه بدهید من هم نظرم رو بگم.

من قبل از قرعه کشی هم عقیده داشتم و الان هم بر همین عقیده هستم که ما نباید به فکر صعود باشیم و هنوز هیچی نشده انتظارات رو بالا ببریم.

پیشرفت در فوتبال باید پله پله و به تدریج صورت بگیرد. ما هنوز در اصل صعود به جام جهانی مشکل داریم و به سختی جواز شرکت در این مسابقات را پیدا می کنیم، اول از همه باید مشق صعود را درست و خوب انجام بدهیم، در این مشق که خوب روان شدیم انتظارات بعدی را مطرح کنیم. درست مثل کره و ژاپن که در صعود به جام جهانی مشکل ندارند و بدون دغدغه خود را در جام جهانی می بینند.

رویا پردازی و میل به پیشرفت خوب هست ولی باید منطقی و با توجه به امکانات باشد. انتظار غیر منطقی مثل این می ماند که یک کارگر ساده شهرداری با حقوقی 500 هزار تومنی در رویایی خرید یک اتومبیل لکسوس باشد!

ما از سطح روز فوتبال دنیا فاصله داریم و مشق هایمان را درست ننوشته ایم، بدون این تمرین ها و آمادگی ها ساده اندیشی است که فکر کنیم باید صعود کنیم.

البته کتمان نمی کنم آرزوی ما موفقیت تیم ملی و دیدن روزهای بهتر و بازی های خوبش در جام جهانی است، ولی بالا بردن این انتظارها را منطقی نمی دانم. در واقع با صحبتی که دیشب حاج رضایی و مهدوی کیا داشتند موافقم.

اما درباره قرعه ای که در آن افتاده ایم. اگر مقایسه کنیم به وضوح مشخص هست که قرعه ژاپن و کره از ما بهتر هست ولی از آن طرف قرعه استرالیا خیلی مشکل تر از ماست؛ ممکن بود این قرعه سخت نصیب ما بشود! پس ناشکری نکنیم! الان هم قرعه بدی نداریم.

مهمترین بازی نیجریه است. تیم های افریقایی خیلی دونده و جنگنده هستند و بعضا بازیکن های تکنیکی خوبی هم دارند، اصلا کار راحتی در برابر آنها نداریم.

اگر در بازی اول نتیجه گرفتیم، مثلا تساوی خیلی امیدوار خواهیم شد.

اما در برابر آرژانتین باید بپذیریم که شانسی نداریم. برخی سایت های شرط بندی خارجی از الان شانس لیونل مسی را برای کسب آقای گلی بیشتر از سایرین قلمداد کرده اند، که بدون تردید این پیش بینی با در نظر گرفتن بازی مقابل ایران بوده است.

نباید خودمان را گول بزنیم. فاصله ما با آرژانتین خیلی زیاد است.

التبه این را هم اضافه کنم که با همه این مسایل تمام کادر فنی و بازیکنان موظف هستند تمام تلاششان را برای انجام بهترین مواجهه با آرژانتین انجام دهند و از حیثیت ایران دفاع کنند، نباید بی انگیزه و از پیش باخته پا به درون زمین بگذارند.

اما بازی مقابل بوسنی: فکر می کنم بتوانیم مقابل این تیم بهترین نتیجه مان را کسب کنیم (هر چند که بوسنی اصلا تیم ضعیفی نیست) ، البته به این شرط که روز خوب مان باشد و در دو بازی قبل هم نتایج نا امید کننده نگرفته باشیم.

فعلا و در این مدت باقی مانده باید بازی های تدارکاتی خوبی رو تدارک ببینیم، همه چیز به این بازی ها و تدارک تیم بستگی دارد.

بالا