• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دوستان یک کارتون چند قسمتی بود که شبکه دو جمعه‌ها به نام اردک کوچولو پخش می‌کرد (همون که پدرش هم یک موش کور بود) کسی می‌داند اسم اصلی چیه؟ سایتی، عکسی از اون سراغ دارید؟

اون قسمتش را من خیلی دوست داشتم که درباره حفاری برای نفت وسط دریا بود و الماس سر مته شکست و اونها برای تعمیر از گودال حفاری شده پایین رفتند و بعد متوجه شدند که در حقیقت بالای سر سرزمینی قرار گرفتند که یک تمدن پیشرفته از موجودات در آن زندگی می‌کنند و در حقیقت سرمته بخاطر سپر دفاعی بالای این سرزمین شکسته و.......

سلام
فکر میکنم منظورتون این باشه:http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=1049

2rqk5xy.jpg

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
شبکه Jetix داره یه انیمه نشون میده به اسم : Oban Star Racers

Oban_promo_poster.jpg

ظاهرا داستانش اینه که قراره یه مسابقه بین زمین و یه جهان دیگه برگزار بشه و برنده می تونه هر درخواستی که می خواد بکنه
sad.gif
... حالا این دختره وارد تیم زمین میشه ( که مدیر تیم ، پدرشه - ولی ظاهرا بعد از این همه سال نفهمیده که این همون دخترشه ) ... مامانش هم مرده و ظاهرا خیلی هم دوستش داشته و اینا ...
4cxg2n7.gif

Babak

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
32
23_28_125.gif

و اما ميخواستم 1000 پسته شدن تاپيک رو به همه مخصوصاً برادر بابک تبريک بگم

:DKeep up the good work guys:D

13_1_213.gif

;)هفته پيش با 100 تا پست واقعاً معرکه بود!;)
36_1_75.gif

سلام
242.gif

من واقعا شرمنده هستم فریدا جان بابته سرنزدنم باور کن میام همه مطالبتونو میخونم ولی وقته نوشتنه هیچی ندارم امیدوارم منو ببخشی

از طرفه من از دوسته خوبتون هم تشکر کنید خیلی زحمت کشیدن منو شرمنده کردن
177.gif

باورت میشه از یه هفته پیش میخواستم بشینم تا برسه پسته 999 بعد پسته 1000 بزنم ولی گفتم نامردیه همه زحمته تایپکو بقیه بچه ها میکشن من بیام بگم چی
296.gif

خلاصه شرمنده به همه بچه ها تبریک میگم تایپک عالیه انشالله یه روزی بیام جبران کنم

عیده گذشته خیلیم گذشته
242.gif
مبارک باشه نماز روزه هایه همتون قبول

یا علی - زت زیاد
277.gif

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
260618.jpg

فريدا جان، اين آواتارت چه باحاله، مال چه چيزيه؟ همون داستان خون آشام و اينا (واخ که من مي ميرم براي ومپاير و دراکولا و خفاش و قلعه هاي قديمي و خونه هاي روح زده و اسکلت هاي سخنگو!!)، اسمش چي بود راستي؟!

دست شما هم درد نکنه استاد امير جان براي اون نينجاي کوچک
35.gif

و بعد هم عرض خير مقدم خدمت صاحب تاپيک، خوش باز آمديد
34.gif

.

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
با سلام
خدمت تمامی دوستان به خصوص دوست عزیزم
Linghuchong
واقعا که خیلی خیلی عالی بحث معرفی انیمیشنها را به پیش می برید
باور کنید من هنوز آن برنامه ها را به طور کامل موفق به دیدنشان نشده ام
و نمی دانم آیا بعد از تماشای آنها اصلا شما فرصت اینکه ما هم در بحث ها شرکت کنیم را می دهید یا نه ؟
این تاپیک بیشتر شبیه به یک روزنامه ای شده که به جای اینکه روزی یک مرتبه به چاپ برسد
هر روز و حتی جمعه ها
روزی دو مرتبه به چاپ می رسد
به نظر من که جای تشکر و قدر دانی از شما نامحدود است

ولی ما هم می خواهیم که در بحث ها شرکت کنیم
حالا راه حل چیست ؟
باید کمی فکر کنم !!!

به هر حال
من که شخصا پیگیر مطالب شما هستم

دوست عزیزم سفیروث که مطالب فاینال فانتزی را ننوشتند پس من از فردا این مطالب را خواهم نوشت

موفق و پیروز باشید

Sephiroth

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز
من امروز بعد از یه هفته که شدیدا درگیر درسام بودم تازه امروز رسیدم که بیام تو فوروم
خوب اول از همه دو تا خبر برای خواهر فریدا
خواهر فریدا من الان مانگای Hana Yuri Dango رو که شما گفته بودین الان رو 89 درصد دانلود شده نهایتش تا امروز عصر کارش تموم میشه واستون آپلود میکنم
اون مانگای Deathnote هم دو سه دفعه گذاشتم رو رپیدشیر دیدم وسطاش کانکشن ریست میشه واسه همین امروز با مگا آپلود امتحان میکنم

بعدشم من خواستم عیدو به همه دوستان عزیز تبریک بگم دیگه ببخشین دیر شد

یه دو تا سوالم داشتم :
من نمیدونستم small vile سریاله چون یه دفعه تلویزیون یه قسمت نشون داد من فکر کردم فیلم سینماییه
خیلی خوب شد که سریال بوده چون اون پسر مو مشکیه (نمیدونم اسمش چی بود ) داشت با حال میشد
این سریالو اگه بخوام از کجا میتونم بگیرم ؟

سوال دومم راجع به فیلم Death Note هست
کسی از شما دوستان هنوز هیچ لینک دانلود مستقیمی ازش گیر نیاوردین ؟

من ممکنه به خاطر درسام و نزدیک بودن امتحانای میان ترم:wacko: نرسم اینجا بیام واسه همین از همتون خداحافظی میکنم و اگه بدی از من دیدین به خوبی خودتون ببخشین :blush:

از دوست عزیزم TomasAngello هم بابت تاخیر خودم پوزش میطلبم
امروز من دو تا قسمت دیگه از Final Fantasy رو به عنوان خداحافظی با اعضای فروم مینویسم انشا ... بقیشو
بعد امتحانا براتون میگم
خداحافظ همگی عزیزان

Sephiroth

Registered User
لایک‌ها
0
ادامه داستان
تا اون جا بودیم که Lucrecia که سر ماجرای پدر Vincent یعنی Grimmoire Valentine عذاب وجدان داشت حاضر نشد که با اون روبرو بشه و وارد تیم تحقیقاتی Shin-Ra با سرپرستی Hojo شد
هوجو رفته رفته به Lucrecia علاقه مند شد و با او ازدواج کرد (حالا شما فکر کنین ازدواج کرد )
Lucrecia بعد از مدتی متوجه شد که باردار است و این خبر رو به هوجو اعلام کرد
هوجو با شنیدن این خبر به فکر افتاد تا از فرزند Lucrecia به عنوان موش آزمایشگاهی برای فرضیه نهایی خود استفاده کند
فرضیه هوجو این بود که برای به وجود آوردن موجودی با توانایی های Jenova و به خیال خودشان باز سازی نژاد Cetra آنها میبایستی ژن های Jenova رو به سلول های اولیه تشکیل دهنده بدن پیوند بزنند
Lucrecia با اکراه با این تقاضای هوجو موافقت کرد و از آن پس Lucrecia تحت نظر و آزمایش های مختلف قرار گرفت
هوجو به Lucrecia ژن Jenova را تزریق نمود تا بدین شکل ژن از بدن مادر به وجود فرزند منتقل شود
همه چیز ظاهرا به خوبی پیش میرفت تا اینکه Lucrecia به سبب توانایی های ویزه ای که ژن Jenova در اختیارش گذاشته بود شروع به دیدن کابوس هایی در مورد فرزند به دنیا نیامده خود و فجایعی که او در آینده به وجود میآورد
به سبب همین پیش آگاهی ها Lucrecia تصمیم گرفت که مخالفت خود را با آزمایش هوجو ابراز کرد
هوجو مایل نبود که آزمایش خود رو تعطیل کند برای همین Lucrecia را در آزمایشگاه زندانی کرد
در این میان Lucrecia تصمیم گرفت که بر خلاف دفعات گذشته از Vincent درخواست کمک کند
Vincent که در آن زمان مسوول آزمایشگاه هوجو بود تصمیم به تعطیل کردن آزمایشگاه گرفت
هوجو از خود مقاومت نشان داد و کار به درگیری کشید
در همین درگیری ها هوجو Vincent رو با تیر مجروح میکنه و بعدش از شدت نفرت به Vincent تصمیم میگیره که اونو سوژه آزمایشاش کنه و به Vincent ژن Jenova رو تزریق میکنه .
Vincent تحت تاثیر شوک حاصل از ژن تقریبا کنترل خودشو از دست میده و اصطلاحا به موجودی به نام Chaos تبدیل میشه
Lucrecia در نهایت ناراحتی تصمیم میگیره که مطیع هوجو بشه تا هوجو Vincent رو نکشه
هوجو قبول میکنه و Lucrecia که از بهبودی Vincent نا امید بوده اونو با یه داروی مخصوصی بیهوش میکنه و بدن Vincent رو توی یه محفظه زیر آزمایشگاه هوجو قرار میده
سر انجام Sephiroth به دنیا میاد
سی سال از این قضیه میگذره.............
اینم عکس Vincent :

barri-01.jpg

خوب دوستان عزیز اینم از این قسمت داستان
بقیشو بعد امتحانای میان ترم مینویسم
اگر چه سعی میکنم که به این تاپیک زیبا سر بزنم و پستای زیبای شما دوستان عزیز رو بخونم
خداحافظ تا بعد
موفق باشین

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
ميگم فيلم هايي مثل The Nightmare before Christmasو Corpse Bride هم تو دسته ي انيميشن جا ميگيرند يا اونا کتگوري مربوط به خودشونو دارند؟

nightmare-before-christmas.jpg

images
movie16_s.jpg

corpse_bride.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام به همگی
ميبينم که تو نبود من حسابی سنگر رو حفظ کردين:D;):lol:، ببخشيد که دير شد بعد اين امتحان خيلی ولو شدم :wacko:و داشتم يه کم نفس تازه ميکردم و چند سری کارتون نگاه کردم:p تلافی اين چند هفته يه اخير رو در آوردم!:D:lol:

خوب بريم سره جواب پست ها:

با اینکه نمیدونم چه امتحانی دارید ولی مطمئنم که خیلی خوب از پسش برمیاین.پس بیخودی نگران نباشین.
4hi6hiu.gif
ایشالله که بدون مشکل رد می شه :) ...... من اخر نفهمیدم این چه امتحانی همش ازش حرف می زنی ولی باید چیز سختی باشه :cool: می خواستم یه سوالی بپرسم حالا می زارم پس فردا که سکته رو رد کرده باشی :D ..... من می گم هیجان برای ادمای پا به .... گذاشته بده هی بگو نه بعدم بشین بلیچ نگاه کن :D اخرش وضعت می شه همین ;)
گفته بودم که !:blink: امتحان جامع دکترا. بدبختم کردن!!!:( اصلاً دفاع از تز فوق در مقابل اين آب خوردن بود:wacko:! بعد presentation من ,دقيقاً 2 ساعت و خورده اي داشتن سوال ميپرسيد:eek: ، 4 تا استاد ، اونم تو 2 تا round مختلف!:eek:
خلاصه پرژه رو قبول کردن ولی بايد يه progress report ديگه 2 ماه ديگه انجام بدم!:( ديگه بريدم، اصلاً فرصت نفس کشيدن به آدم نميدن.
خودمونيم سپهر راست ميگی آدم به يه سنی که ميرسه ديگه حال درس خوندنو نداره:p و واقعاً تحمل اضطراب امتهان خيلی سخت ميشه:f34r:، کی ميتونه 2 سال ديگه اين ماجرا رو تهمل کنه!!!!:eek::(
ولی فعلاً اين نصفه نيمه بخير گذشته و الان بايد آماده بشم چون 20 روز ديگه يه presentation تو کنفرانس APS که تو فلوريدا هست دارم و هنوز هيچ کاری براش نکردم:(، بايد برم يه کم بزنم تو سرم شايد درست شه!:p

بگزريم چی ميخواستی ازم بپرسی؟؟؟:eek:
عکس دیوا رو گزاشتی بشدت یاد او صحنه ای افتادم که هاجی دستشو کرد تو شکمه سلمون شما بعد خون ریخت رو زمین ... خیلی اون قسمت باحال بود کلی اتفاق افتاد .....
آره دقيقاً مثل اون صحنه هايی که سلومون ميزد، هاجی رو ناکار ميکرد:D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خبر خوبی دادین امیدوارم دیگه هیچ وقت همچنین موردی براتون اتفاق نیفته.:happy:
ممنون:happy:
يادم افتاد که يه کدومتون ازم پرسيده بودين که شده بود ولی من يادم رفته بود بگم، خوب off topic ولی اکشال نداره! راستش يه تسادف کوچيک بود ولی سر تاسر سمت راست ماشين من يه خط عميق افتاد و يه کمی هم بدنه سمت چپ چرخ جلو رفت تو ولی در ديگه باز نميشد، ولی همين يه ذره 2250 دلار خسارت بود. من اون روز داشتم با ماشين برادرم ميرفتم که تويوتای کمری هست ولی ماشين خودم شورلت کولير هست ، من ماشين اسپرت دوست دارم:D هر چند که اين تويوتا 3 برابر قيمت اون شورلته ولی خوب من اونو بيشتر دوست دارم، اينم عکساشون:

ببخشید که اینقدر دیر جواب می دم . هنوز تموم نشده ولی کلی سوال دارم که بعد از دیدن کامل کن شین باید بپرسم! :D فکر کنم تا اون موقع بقیه دوستان هم حتما دیده باشند تا از نظرات خوبشان استفاده کنیم.
خودمونيم شما و برادر سيمور خيلی سر فرصت کارتون ميبينيد:blink:، من کنشين رو 3 روزه ديدم :D تازه تو امتحان های پايان ترمم بود وگرنه فکر کنم 1 روزه تموم ميشد!:lol:
خلاصه حتماً جا داره که در مورده کنشين صحبت کنيم، فکر کنم اکثر بچه ها ديده باشن ديگه نه:eek:؟
برادر شيان هم قول داده بده ديدنش بياد اينجا :happy: ... ببينيم چی ميشه؟!

راستی يه سال کدوماتون yu yu hakusho رو گرفتين و ديدين؟

Cartoon%20Network-%20Yu%20Yu%20Hakusho-%20villians.jpg

200600006134.back.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
در مورد درصد که برای آلن هم فکر کنم 83 درصد بود گمان نمی کنم ربطی به قدرت ویپنشون داشته باشه بلکه اگر اشتباه نکنم اپیزود دوم بود که اشاره شد این درصد میزان آسونتر یا سختتر بودن فعال شدن ویپن توسط exorcist ها رو نشون میده!. در مورد سوال دوم من ندیدم جایی تا حالا اشاره شده باشه شاید بعدتر اشاره ای بشه البته نکاتی در مورد کودکیشو چگونگی بدست آوردن قدرت چشمش هست ولی ربطی به سلاحه آنتی آکوماش نداره. در مورد سوال سوم هم با اینکه من فکر می کنم نمیشه ولی تعداد exorcist ها با تعداد اینیسنسها مطابقت نداره پس این سوال همچنان برای خود من هم مجهوله!!!
ممنون از توضيحات برادر dreamsboy
يه سوال ديگه، اون کسی که آلن قبلن پيشش بود و الان فرستادتش اينجا، اون کيه؟ فکر کنم يکی از شخسيت های کليدی کارتون باشه؟ نه؟

بالا