• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
و اما آهنگ:
داشتم فکر ميکردم چی براتون آپلود کنم که يهو کامپيوتر شروع کرد به خوندن يکی از آهنگای مهبوبم از سريال گوگول مگولی يه اينوياشا :wub:

m_inuyasha%20sesshoumaru.jpg

inuyasha1pic362qp.jpg

inuyasha1pic371yc.jpg

من هم از ورژن ژاپنی و هم ورژن اينگيليسی يه اين آهنگ خيلی خوشم ميياد از خوده کليپ ending هم همين طور مخصوصاً که اکثرش سشومروی عزيزم :wub::wub::wub:هست، اينم آهنگ ها:

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3

dreamsboy

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از توضيحات برادر dreamsboy
يه سوال ديگه، اون کسی که آلن قبلن پيشش بود و الان فرستادتش اينجا، اون کيه؟ فکر کنم يکی از شخسيت های کليدی کارتون باشه؟ نه؟

فکر کنم منظورتون Cross Marian هست.اگر بخوام به سبک فیلمهای کلاسیک شرقی بگم این شخص در حقیقت استاد allen هست و البته یکی از پنج ااگزورسیست اعظم!!!و در واقع میشه گفت تنها شخصی که Earl شدیدا ازش واهمه داره.البته در گذشته آلن شخص دیگری به اسم مانا هم بوده که وظیفه سرپرستی از آلن رو عهده دار بوده ولی میمیره و با تصمیم آلن که برای زنده کردنش تلاش میکنه برخلاف میلش به صورت یک akuma درمیاد که البته آلن مجبور میشه بکشش.این دو شخص از مهمترین اشخاص زندگی گذشته آلن هستند یا بهتره بگم یکیشون بود و یکیشون هست.!!!

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
تا اون جایی که من میدونم Lelouch فقط یه خواهر داره,نه؟
4cxg2n7.gif
يه خواهر تنی که نابيناست :( و معلوم نيست چند تا خواهر برادر ناتنی؟!!!:blink::blink::blink:

clovis که عکسشو گزاشتم يکيشونه و 2 تاي ديگه که تا اينجا فقط اسماشون برده شده second prince schneizel و second princess cornelia هستن.;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فکر کنم منظورتون Cross Marian هست.اگر بخوام به سبک فیلمهای کلاسیک شرقی بگم این شخص در حقیقت استاد allen هست و البته یکی از پنج ااگزورسیست اعظم!!!و در واقع میشه گفت تنها شخصی که Earl شدیدا ازش واهمه داره.
آره خودشه، کی ميآد تو سريال؟:eek:
البته در گذشته آلن شخص دیگری به اسم مانا هم بوده که وظیفه سرپرستی از آلن رو عهده دار بوده ولی میمیره و با تصمیم آلن که برای زنده کردنش تلاش میکنه برخلاف میلش به صورت یک akuma درمیاد که البته آلن مجبور میشه بکشش.این دو شخص از مهمترین اشخاص زندگی گذشته آلن هستند یا بهتره بگم یکیشون بود و یکیشون هست.!!!
هوم... کسی رو که دوست داشته مجبور ميشه بکشه!؟ جالبه :f34r::D

کاش مجبور نبوديم يه هفته صبر کنيم تا بقيه اش رو ببينيم:(

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
يه چيزه جالب ، ببينين قراره يه ماجرای جالبی تو دانشگاهمون اتفاق بيوفته!:rolleyes:
ميگم بدک نيست منم برم مسابقه otaku ايشون شرکت کنم ، شايد نظرشون در مورد اينکه خودشون otaku هستن عوض شه!:lol:

راستی اينو گفتم ديدم بد نيست يه کارتون در اين رابطه هم معرفی کنم:

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]NHK ni Youkoso!
[/FONT]Welcome to the NHK
Welcome%20to%20the%20NHK.jpg

Seen in part or in whole by 372 users, rank: #584
Median rating: Excellent
Arithmetic mean: 8.525 (Excellent-.47), std. dev.: 1.3036, rank: #116
Weighted mean: 8.4041 (Very good+.40), rank: #132
Bayesian estimate: 8.2853 (Very good+.28), rank: #70

داستان اينکه چه جوری يه otaku رو ميشه تغيير داد!!!:lol:
اين سريال 24 قسمته و 16 قسمتش تا الان در اومده، چيزه جالبيه:happy:

187577248_e050cc5c02.jpg

11524818409080xh.jpg

vlcsnap-396979.jpg

nhk01-04.jpg

اين کارتون از روی مانگايی هم اسمه خودش درست شده که اونم rating خوبی داره!
خوب حالا که صحبت از otaku هست يه سريال live-action هم معرفی کنم:

Densha Otoko
denshaotoko.jpg

ماجرای يه otaku که تو يه قطار اين دختر خانومه زيبا رو ميبينه و يک دل نه صد دل عاشق ميشه :wub:و برای اينکه بتونه نظر خانوم رو به خودش جلب کنه سعی ميکنه خودشو تغيير بده:blink: البته به همکاری تمام دوستای اينترنتيش:lol:. اين سريال ساخته 2005 هست و 11 قسمته.

06.jpg

medium_densha_otoko.jpg

36768756_be27a0deb7.jpg

اينم تموم دوستای اينترنتی:p:

densha8.jpg

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
این otaku چی بید؟
bad_smile.gif

سوپر اتاک= فریدا:lol:
نیمچه اتاکو= من و تو:D
در واقع همونطور که دوستان قبلا اشاره کردن یعنی خوره انیمه
و به کسایی گفته میشه که کشته مرده انیمه هستن:)
-------------------------------------------------------------------------------------
راستی من Elfen Lied رو دیدم واقعا پر صحنه های نادیتی و ویولنت بود به نظرم داستانش اصلا واقعی نبود خیلی داستانش ضعیف بود
ولی نمیدونم چی داش که باعث من تا آخرشو ببینم:eek:

dreamsboy

Registered User
لایک‌ها
0
آره خودشه، کی ميآد تو سريال؟:eek:
:(
حالا حالا ها اگر اتفاق خاصی نیفته فکر نکنم وارد داستان بشه .فعلا که در سفر به مکانی نامعلوم به سر میبرن و چهار سالی هم میشه که به جز با معدودی افراد رابطه ای با کسی نداشته.ولی در کل کاراکتر جذابی هست و در ضمن یک قدرت منحصر به فردی هم داره که میتونه با تغییر آکوما ها اونا رو وادار به اجرای فرامینش کنه.

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام
wavesmile.gif
چطوری؟چه عجب از این طرفا!راستی از دانشگاه چه خبر؟خوش میگذره؟
این معنیشو خودمم میدونستم.اما پست قبلی فریدا رو دیدی؟فکر میکنم معنیش فرق داشته باشه؟
questionedf.gif

در ضمن فکر میکنم من دیگه اون نیمچه اوتاکو هم نیستم!توی ترک به سر میبرم!یعنی مجبورم!!!
4ihdylh.gif

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
سلام
wavesmile.gif
چطوری؟چه عجب از این طرفا!راستی از دانشگاه چه خبر؟خوش میگذره؟
این معنیشو خودمم میدونستم.اما پست قبلی فریدا رو دیدی؟فکر میکنم معنیش فرق داشته باشه؟
questionedf.gif

در ضمن فکر میکنم من دیگه اون نیمچه اوتاکو هم نیستم!توی ترک به سر میبرم!یعنی مجبورم!!!
4ihdylh.gif

شرمنده اینقدر گرفتارم وقت نمی کنم پستای قبلی رو بخونم:blush:
دانشگاه بدک نیست ولی پدرمو در آورده البته نه درس و مشق.. مسیرش خیلی طولانیه
صبح ساعت 5 پامیشم شب ساعت 10 میرسم خونه میخابم دوباره 5 صبح فردا پا میشم:wacko:
آدمای معتاد خیلی حرف از ترک میزنن ولی عمرا ترک کنن:D کسی که یه بار انیمه ببینه بدجور معتادش میشه:f34r:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
این otaku چی بید؟
bad_smile.gif
questionedf.gif
آره يه فرق داره، ماها فکر نکنم Otaku محسوب بشيم ، Otaku يا Akiba ke به کسی ميگن که تمام عمر و زندگيش کارتن يا بازی های کامپيوتری باشه ، يعنی خونش پر عروسک های کارتون ها باشه، به قيافش اصلاً اهميت نده و خودش هم کم کم شبيه کارتون شه! اين جور دختر و پسر ها اصلاً تو باغ نيستن و فقط سرشون تو مانگا و کارتونه، و دختر پسرهای ديگه حتی يه نيم نگاه هم به اين آدم ها نميندازن، چون خيلی آدم های عجيب و قريبی هستن! يه نگاه به عکس هايی که گزاشتم بندازين ، به خوده شخصيت اول و دوست های اينترنتی :blink:! يه جورايی ميشه گفت که با خودشون درگيرن!!:p

لغت Akiba ke از Akiba که يه محله در واقع يه کوچه يه خيلی بلند تو توکيو هست ، گرفته شده ، و به کسايی ميگن که تمام وقتشون رو تو اين محله ميگزرونن. اين کوچه پر مقازه های مانگا و انيمه و وسائلی که شبيه کارتون ها هست ، هستش و ميگن آدم های عادی پاشون رو اونجا نميزارن و فقط wierdo ها اون سمتی ميرن (به گفته يه آکی:D ) اينم عکس های اکيبا:

comike.jpg

akihabara_shop.jpg

akihabara.jpg

kbooks1.jpg

Akihabara-008.jpg

akiba-b.jpg

082%20Akihabara%20Otaku%20Shop.jpg

081%20Akihabara%20Electric%20City.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی من Elfen Lied رو دیدم واقعا پر صحنه های نادیتی و ویولنت بود به نظرم داستانش اصلا واقعی نبود خیلی داستانش ضعیف بو, ولی نمیدونم چی داش که باعث من تا آخرشو ببینم:eek:
بهروز!!!:blink::blink::blink: جون هر کی دوست داری تو سره masterpiece نزن!!!:eek: آخه از کی تا حالا قراره که کارتون واقعی باشه؟؟؟:blink::p هر چی تخيلی تر قشنگ تر!:D:cool:

بالا