• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
حالا حالا ها اگر اتفاق خاصی نیفته فکر نکنم وارد داستان بشه .فعلا که در سفر به مکانی نامعلوم به سر میبرن و چهار سالی هم میشه که به جز با معدودی افراد رابطه ای با کسی نداشته.ولی در کل کاراکتر جذابی هست و در ضمن یک قدرت منحصر به فردی هم داره که میتونه با تغییر آکوما ها اونا رو وادار به اجرای فرامینش کنه.
ممنون :happy:
قسمت جديد رو ديدن ؟ من تازه کم کم داره دستم ميياد اين اينيسنس چيه؟ :p حالا با اين اينيسنس که از اين عروسک به دست آوردن چی کار ميکنن؟ اين قدرت ضد آکومايی داره؟:eek:

سلاح آلن هم جالب بود، به چند مدل ديگه ميتونه تقييرش بده؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
قسمت 101 سريال Bleach, اين بار درسته ديگه :D;):
[DB] Bleach 101

bleach_rukia_ichigo_450.jpg

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
لغت Akiba ke از Akiba که يه محله در واقع يه کوچه يه خيلی بلند تو توکيو هست ، گرفته شده ، و به کسايی ميگن که تمام وقتشون رو تو اين محله ميگزرونن. اين کوچه پر مقازه های مانگا و انيمه و وسائلی که شبيه کارتون ها هست ، هستش و ميگن آدم های عادی پاشون رو اونجا نميزارن و فقط wierdo ها اون سمتی ميرن
آره ... منم در مورد چندتا مطلب خوندم ... باید خیلی جای جالبی باشه ...
ok.gif

یادم باشه اگه مسیرم خورد یه سری بزنم بهش !!
dog.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
آره ... منم در مورد چندتا مطلب خوندم ... باید خیلی جای جالبی باشه ...
ok.gif

یادم باشه اگه مسیرم خورد یه سری بزنم بهش !!
dog.gif
سلام
مسافرت چطور بود؟ خوش گذشت؟:)

آره منم از الان در فکرشم که جوری به يه کلکی هر جور شده يه سر توکيو برم، دارم روش کار ميکنم که به هوای تحقيق سره دولت کانادا رو کلاه بزارم و برم اونجا :D:lol:!

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
2hgbct2.jpg

این یه سایته درباره ی آنه شرلی که علاوه بر توضیحات خوبی که داره حدودا 55 تا عکسم داره به علاوه ی یه لینک دانلود که البته من امتحانش نکردم.
یادش بخیر یادمه دلم کلی به حال دوبلور آنه می سوخت آخه مجبور بود یه بند حرف بزنه!
download.aspx

اینم لینکش:http://www.danielthomas.org/pop/film_reviews/anne.htm

پ.ن.راستی تا یادم نرفته این لینکو برادر شیان پیدا کرده بودند منتها گذاشته بودنش توی تاپیک عکس های سریال های اروپایی!که بدین وسیله اصلاح گردید!!!:p

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
شرمنده اینقدر گرفتارم وقت نمی کنم پستای قبلی رو بخونم:blush:
دانشگاه بدک نیست ولی پدرمو در آورده البته نه درس و مشق.. مسیرش خیلی طولانیه
صبح ساعت 5 پامیشم شب ساعت 10 میرسم خونه میخابم دوباره 5 صبح فردا پا میشم:wacko:
به شدت درکت میکنم.به هر حال موفق باشی!
wubpink.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
قسمت 5 سريال death note:
[Live-evil]​_Death​_Note​_05​_[7E26DF19].​avi
بچه ها يه نگاه به اين بندازين :blink::blink::blink::
Seen in part or in whole by 594 users, rank: #376
Median rating: Masterpiece
Arithmetic mean: 9.2457 (Excellent+.24), std. dev.: 1.3015, rank: #29
Weighted mean: 9.152 (Excellent+.15), rank: #29
Bayesian estimate: 9.0387 (Excellent+.03), rank: #3

deathnote-02.jpg

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
Onegai teacher رو دارم می بینم ... خنده دار و بانمکه ...
300.gif

مسافرتم هم خوب بود ... یعنی بد نبود ...
weathermanf3.gif

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
من I, my, me, strawberry eggs رو دیشب یه ضرب دیدم. خیلی قشنگ بود
a-jem.gif

همشونم خوش تیپ بودند واقعا آدم حظ بصری می برد
masyanya.gif

الانم دارم Blood+ رو می بینم. اونم خیلی قشنگه
glasses.gif

خیلی ممنون فریدا جان. امیدوارم یه روزی بتونم لطفتو جبران کنم
wind37.gif

راستی در مورد Kenshin گفته بودی هم سریال داره هم فیلم. اونی که تعریفشو می کردی فیلمش بود؟
otkyki.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام به همگی

خوب ميبينم که اينجا خلوت شده:eek:، البته تقصير خودم هم هست چون منم اين چند وقته خيلی گرفتارم، 800 تا ورقه بايد صحيح ميکردم که هنوز به يه چاهارمش هم نرسيدم:(، مامانم هم در راهه و هنوز خونه رو تميز نکردم:( و فکر کنم بايد دوباره اين اسمايلی ها رو بزارم ، فکر کنم اين برنامه يه کاری يه فردام باشه:lol::
3_13_2.gif
3_13_1.gif
3_13_5.gif
3_13_12.gif
3_13_3.gif

3_13_8.gif
3_13_7.gif
3_13_11.gif
3_13_6.gif
3_13_13.gif

خهب از اينا که بگزريم چند وقته آهنگ هم آپلود نکردم، آهنگ امروز يکی از شو های Akanishi Jin از گروه KAT TUN:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ام... چيزه ... ميگم اينجا نوشته من کاربر فعال هستم!!! :blink::blink::blink: ميگم نبايد 1000 پسته شيم تا کاربر فعال شيم؟ :eek:هوم.... عجيبه:blink:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
ام... چيزه ... ميگم اينجا نوشته من کاربر فعال هستم!!! :blink::blink::blink: ميگم نبايد 1000 پسته شيم تا کاربر فعال شيم؟ :eek:هوم.... عجيبه:blink:

سلام فریدا جان. کاربر فعال شدنتو تبریک میگم
friendly.gif
w00tbrows.gif

فقط تعداد پست مهم نیست. کیفیت پستها هم مهمه. بعضی کاربرا با زیر 500 تا هم کاربر فعال شدن
msn-wink.gif

murderer

Registered User
لایک‌ها
0

Congratulation
تبریک !
:guitar: :santa:

واقعا که به جا بود ... بسی خرسند شدیم:D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
و اما به افتخار اينکه من قراره مانگای hana yori dango برسه دستم ، با تشکر فراوان از برادر sephiroth, امروز به spoil کردن اين کارتون بی نظير ميپردازم:D:

Hana Yori Dango
group2.jpg

خوب من قبلاً هم توی تاپيک هايه ديگه جسته و گريخته در مورد اين کارتون حرف زده بودم ولی امروز کامل بگم:

اين کارتون که اسمه ديگش BOYS OVER FLOWERS هست، محصول 1996-1997 هستش و بخاطر همين گرافيک قوی اي نداره ولی اصلاً مهم نيست، مهم داستان هست که محشره:D!
اين سريال 51 قسمته که من در عرضه 1 روز و نيم ديدم و يه OVA هم داره که تو سال 97 ساخته شده و فقط نيم ساعت هست و ماجراش زياد ربطی به اصل سريال نداره.
live-action اين سريال در سال 2001 در چين ساخته شد که گروه خواننده F4 که الان ز هم پاشيدن ولی هنوز خيلی معروفن توش بازی کردن و بعد هم در سال 2005 در خوده ژاپن سريالش کردن که Jun Matsu از گروه Arashi که تو kimi wa petto هم بازی کرده بود توش بازی ميکنه و راستش خيلی تهريف داره من زياد ازش خوشم نيومد ، ولی چون هدی و بعضی از بچه های ديگه خواستن ، اين بار اين يکی رو هم ميفرستم ، راستی ميدونين که کارتون و سريال چينيش رو دفعه پيش فرستاده بودم، نميدونم ساحل بالاخره ديدتش يا نه:eek:؟ برادر Dreamsboy هم که مجبور شدن زوری زوری کارتونش رو هم بگيرن:lol:، و راستی برادر سيمور نميدونم چرا يادم رفته بود بهت بگم ولی اينو حتماً از هدی بگير و ببين.:happy:

خوب کجا بودم آها، اينم rating اين کارتون که البته به نظره من به درد لای جرز ديوار ميخوره! چون اين کارتون خيلی قشنگه:;)

Seen in part or in whole by 547 users, rank: #412
Median rating: Very good
Arithmetic mean: 7.5507 (Very good-.44), std. dev.: 1.8467, rank: #644
Weighted mean: 7.5372 (Very good-.46), rank: #588
Bayesian estimate: 7.52792 (Very good-.47), rank: #372

خوب قبل از اينکه ادامه بدم چند تا عکس بزارم، اين سريال چينيش هست که اسمع ديگش Meteor Garden هست، اين سريال 2 season هست که من فقط season يکش رو براتون فرستادم چون تورنت season 2 رو گير نياوردم البته season 2 رو من خودم تو youtube نگاه کردم و به اندازه يه يکش قشنگ نيست ، مطمئن باشين چيزه خاصی رو از دست ندادين::happy:

اينم سريال ژاپنيش:

p1004101143.jpg

اينم OVA هست:

و اما بريم سره داستان کارتون:

makino tsukushi دختری از يه خانواده فقر هست ولی مادر و پدرش سخت کار ميکنن که بتونن دخترشون رو به پولدارترين مدرسه بفرستن به اميد اينکه شايد بتونه با يه پسر پولدار از اين مدرسه دوست بشه و در نهايت ازدواج کنه و اينا بتونن از اين فقر نجات پيدا کنن، اينم makino tsukushi:

تويه اين مدرسه 4 تا پسر از پول دارترين خانواده های ژاپن درس ميخونن و اسمه گروهشون F4 يا Flower 4 هست و در واقع توی اين مدرسه حکومت ميکنن و اگه کسی برخلاف ميل اين 4 نفر کاری بکنه ، يه برچسب قرمز توی لاکرشون يا يه جای ديگه پيدا ميکنن که يعنی خوش آمدی از مدرسه برو بيرون وگرنه خود دانی :f34r:! اينم F4:

طی ماجرايی ماکينو هم يه برچسب قرمز ميگيره ولی به جای اينکه دمشو بزاره رو کولش و فرار کنه ميره و يه برچسب قرمز ميچسبونه رو پيشونی رييس F4 يعنی tsukasa doumyouji:lol::

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
em25.gif

فریدا جان واقعا تبریک میگم.
clap.gif
بازم منتظر پستای خوبتون هستیم.
wubpink.gif

بالا