• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
کره که به لطف تفاضل گل صعود کرد کجا دغدغه صعود نداشت ؟! میخوای فیلم دقایق آخر بازی با کره رو بگذارم ببینی ملت مربی و بازیکنهاشون چه حالی شده بودن ؟ ماشین گلزنی ازبک به شدت جلو میرفتو چند دقیقه بعد از ما بازیشون تموم شد و اگر دو سه دقیقه بیشتر وقت اضافه داشتنو دو گل دیگه هم به قطر میزدن کره اصلاً به جام جهانی نمیرفت کره رو نابود کردیم و تو خونش نتونست به دست خودش بلیط جام جهانیو بگیره بلکه بعد از خبر اتمام بازی ازبکا بود که بعد از چند دقیقه استرس در حد سکته قلبی نفس راحت کشیدنو آب گلوشونو قورت دادن
فکر کردی برای چی اینقدر به سمت ایرانیها اشیا پرت میکردنو بی ادب شده بودن ؟ این کره ای ها هروقت اوضاعشون خراب میشه برمیگردن به خلقو خوی وحشی دوران جهان سومیشون (سی چهل سال پیش به قبل)
کاش حذفشون کرده بودیم واقعاً حیف شد ژاپونیها هم خیلی خوشحال میشدن حیف ...

این یک بار رو می شه استثنا کرد.

به خاطر داشته باشید کره جنوبی برای 9 امین بار (اگر اشتباه نکرده باشم) به جام جهانی صعود کرده که در میان آسیایی ها از این حیث رکورد دار است.

قصد ندارم بگویم بازی آخر ما در مقابل کره و پیروزی کسب شده شانسی بوده ولی سبک آن بازی نشان می داد که بیشترین حمله را کره ایها داشتند و چند بار هم تا آستانه گل زدن پیش رفتند؛ در واقع ما هم مثل سیر و سرکه جوشیدیم تا آن پیروزی کسب شد. به هر حال تفکر غیر حرفه ای و ساده اندیشی است اگر قبول نکنیم سطح فوتبال کره جنوبی از ما بالاتر است.

صحبت من چیز دیگری بود، در واقع بحث کلی "اقتدار کره در آسیا و توسعه و پیشرفت فوتبالش" است؛ همین حالا می توانیم تعداد لژونرهای کره ای که در بهترین باشگاه های اروپا توپ می زنند را ببینیم ... تعصب را کنار بگذاریم: ما هنوز به آن درجه نرسیده ایم و راه زیادی است تا به کره و همچنین ژاپن - که فوتبال مدرن تری را به نمایش می گذارد - برسیم.

ما باید بر این احساس که بدون داشتن زیر ساخت های اصلی و برنامه های بلند مدت و ساختار درست فوتبال، آقایی فوتبال آسیا را داشته باشیم غلبه کنیم! به قول شاعر: ... مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد!

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
احتمالا عادل شب دوشنبه به این حرکت زشت خواهد پرداخت و اونجا خیلی بازدید کننده داره و یجورایی همشون خواهند دید که چقدر بده تو یک برنامه پر بازدید کارشون به عنوان یک کار کثیف به نمایش دربیاد.

امیدوارم این کار رو انجام بده.

...

جز تاسف خوردن کاری از دست ما بر نمی آید ... قبلا متر و معیاری برای نشان دادن سطح فرهنگ ایرانی ها وجود نداشت یا دقیق نبود، اما الان کامنت های ثبت شده ایرانی ها در چنین جاهایی بیانگر این حقیقت تلخ و زشت است که چقدر نزول فرهنگی داشته ایم و داریم.

امان از این همه ادعای گوش فلک کر کن ...

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
جالبیش میدونید چیه...

ایرانیایی که میان عذرخواهی میکنن زیر کامنت هاشون با فحش های رکیک هم وطنان دیگه مواجه میشن...فحش های رکیک به خواهر و مادر!

من خودم رفتم یه جمله به انگلیسی از خانم لیما دلجویی کردم! 1 دقیقه نگذشت با انواع و اقسام فحش های رکیک ایرانیا مواجه شدم...اونم کیا...دانشجوی دانشگاه تهران...مربی فوتبال...کمک مربی ...تاجر...

بعضی از ملت ما زامبی هایی هستن که باید به مغزشون شلیک کرد و جسدشون رو سوزوند! اینا لیاقت زندگی کردن و آزادی رو ندارن! اینا رو باید کرد در قفس!

اعصابم خورد شده به خدا..
.
دمت گرم باز کامنت عذرخواهی گذاشتی
thankyou.gif

funny.gif
زامبی
funny.gif
خیلی قشنگ گفتی

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
خیلی خب دیگه خبر بیبیسیتونم گذاشتید دیگه تمومش کنید
من نمیدونم چرا تاپیک تیم ملیو با این حرفا پر میکنید به قسم دادنم که حساسیتی ندارید
اصلاً تاپیک راجبع فیسبوک مسخره هم زدن و منم نظرمو اونجا دادم میشه یه کم منطقی رفتار کنیدو تشریف ببرید همونجا ؟
ببخشیدا رسماً تاپیکو منحرف کردید رفت 20 صفحه هم جلو بردینش
بعضیا خودشون نیاز به اصلاح اخلاقی دارن و فهم کوچکترین مسائلم ندارن بعد درباره فحاشی تو فیسبوک ... نظر میزنن
کاش مثل من بودید که همون اول که دیدم ایرانیا تو فیسبوک چه کارای سخیفو بی معنی انجام میدن رغبت رفتن به اونجارو نداشتید نه اینکه با اشتهای زیاد هربار میرید موشکافانه ببینید کجا این حرکات راه افتاده و لذتشو ببریدو نسبت بهش واکنش و هیجان نشون بدید!!
من میدونم تو فیسبوک با خارجی زبونها کاری ندارید و فضای فارسیشم که معلومه چه حالی داره و شیفتگی و تعصبتونم روی این فضای مزخرفو دیدم پس معلومه خیلیاتونم جزو همین افراد هستید
متأسفم برای اکثرتون

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
تو پیج یکی از بازیکن های بوسنی بودم داشتم همینطوری نگاه میکردم ببینم چی پست گذاشتن حضرات . بعضی ها فان بود بعضی هم ... اما حرف یه دختر بوسنیایی منو تحت تاثیر قرار داد . وقتی وارد صفحه شخصیش شدم خب نه حجابی کلن مثل تمام اروپایی ها راحت ... اما میدونید چی نوشته بود . ترجمه صحبتاش این میشد . ما مسلمان هستیم و برادر و خواهر هیچوقت دشمن نیستیم و هیچ دشمنی نداریم این فقط یه بازیه خداوند بزرگ نتیجه رو رقم خواهد زد . باور کنید نیم ساعت پشت لب تاپم خشکم زده بود . براش یه گل فرستادم و بهش گفتم ما هم بوسنی رو دوست داریم . چند نفر هم اومدن ... در مورد ایران کامنت گذاشتن گفت اینا صربن بوسنیایی نیستن. اصلن رو ظاهر آدم ها نمیشه قضاوت کرد ولی کاری که ایرانیها هزار بار در روز این کار و میکنن و فکر میکنن . کلن ایرانی جماعت باید بره دنیا رو ببینه تا فکر نکنه فقط خودش ... . البته جمع نمیبندم دوستان ولی بعضی از مردم ما خیلی خودخواهن . با احترام به تمام هموطنان .

کاملا تایید میشه . ما مردم خود برتر بین و مغروری هستیم که همه ی دنیا رو آشغال و خودمون رو گل و بلبل میبینیم ! :eek:

بگذریم ....

در رابطه با آبرو ریزی ایرانی ها تو پیج مسی باید بگم که ، آخه تا کی میخوایم خودمون رو عقب افتاده نشون بدیم !؟ :( چرا باید انقدر چشم بسته ابراز علاقه کنیم که طرف راضی بشه به ما تیکه بندازه و مسخره کنه مارو . با این همه تمدن مثل عقب افتاده ها رفتار میکنیم !

به قول دایی انقدر مسی مسی نکنید ، مگه ما مسی ندیده ایم ؟! اون از وضعیتی که برای مالدینی پیش اومد ! اینم ازاین ! خدا رحم کرده اینا به تهران نمیان وگرنه از روی علاقه ! کشته میشدن .... !!!

به خدا خجالت داره ، به والله میخندن به ما .... :worried:

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
این یک بار رو می شه استثنا کرد.

به خاطر داشته باشید کره جنوبی برای 9 امین بار (اگر اشتباه نکرده باشم) به جام جهانی صعود کرده که در میان آسیایی ها از این حیث رکورد دار است.

قصد ندارم بگویم بازی آخر ما در مقابل کره و پیروزی کسب شده شانسی بوده ولی سبک آن بازی نشان می داد که بیشترین حمله را کره ایها داشتند و چند بار هم تا آستانه گل زدن پیش رفتند؛ در واقع ما هم مثل سیر و سرکه جوشیدیم تا آن پیروزی کسب شد. به هر حال تفکر غیر حرفه ای و ساده اندیشی است اگر قبول نکنیم سطح فوتبال کره جنوبی از ما بالاتر است.

صحبت من چیز دیگری بود، در واقع بحث کلی "اقتدار کره در آسیا و توسعه و پیشرفت فوتبالش" است؛ همین حالا می توانیم تعداد لژونرهای کره ای که در بهترین باشگاه های اروپا توپ می زنند را ببینیم ... تعصب را کنار بگذاریم: ما هنوز به آن درجه نرسیده ایم و راه زیادی است تا به کره و همچنین ژاپن - که فوتبال مدرن تری را به نمایش می گذارد - برسیم.

ما باید بر این احساس که بدون داشتن زیر ساخت های اصلی و برنامه های بلند مدت و ساختار درست فوتبال، آقایی فوتبال آسیا را داشته باشیم غلبه کنیم! به قول شاعر: ... مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد!
اصلاً نمیشه استثنا کرد شما یه جوری نظر میدین انگار تمام مقدماتیای اینارو موشکافی کردید !! همین دوره اخیر این وضعشون بوده دوره های قبل هم یکیشو که میزبان بودن یکیشم که رفتن تو 98 هلند گل بارونشون کرد با خفت برگشتن و ... بعید میدونم اینجوری که شما میگی باشه مگه تو جام ملتها چه گلی به سر خودشون میزنن الان اون باخت 6 2 به کنار بعد از همون 2002 مسخره که کثیف ترین جام جهانی رو رقم زدنو فسادو در حد اعلی نشون دادنو با ناداوری تا جایی که مخ آدم سوت میکشه رفتن بالا چندبار ایرانو شکست دادن ..؟؟ چه موفقیتی تو جام ملتها به دست آوردن...؟!!!! تا به ایران میخورن دیوونه میشنو با زور زدن یا با پنالتی میبرن یا میبازنو حذف میشن

شما از چه اقتداری حرف میزنید ؟!!!!
الان کره تو آسیا اقتدار داره ؟!! تو جام ملتها ؟! تو مقدماتی جام جهانی ؟!! تو جوانان تو نوجوانان تو امیدها تو بازیها آسیایی ..؟!!!! نه ما که اقتداری در سطح ملیشون نمیبینیم یه نگاه بندازید میبینید اونها از لحاظ مجموع مقاماشون تو این تورنمنتها سوم یا چهارم آسیا بیشتر نمیشن
اگر منظورتون تعداد حضور تو جام جهانی هست خب این یه قرینه کوچک و بی اهمیته از نظر من و در کل با توجه به حضور ضعیفشون تو تورنمنتهای دیگه اونها رو تیم مقتدری نمیبینم
من قبول ندارم هر کشوری لژیونر زیاد داره پس پیشرفت کرده الان والیبال ما که برترین تیم های دنیاس و لژوینر هیچی نداریم یا تیم روسیه که همشون تو لیگ خودشونن پس دلیل میشه ضعیفن!!لژیونر داشتن به دلالی و موقعیت کشورها هم ربط داره ایران و کشورهای منطقه روابط خوبی با اروپاییها ندارن عربستان قبلنا خیلی خوب بود حتی به مرحله حذفی جام94 صعود کردن مارادونای صحرا عویران رو داشتن اما به هیچ لیگی لژیونر نفرستادن به خاطر اینکه مشتری پیدا نمیکنیم ما تو این منطقه شما واقعاً فکر میکنید بازیکنی مثل مجیدی نمیتونست تو بهترین تیمهای دنیا بازی کنه ؟!! برهانی ؟؟ انصاریفرد ...؟؟؟ چرا همه بازیکنهای بزرگ ما در حد استاندارد بازی تو این لیگها هستند ولی چرا هر بازیکنی هم که بعد از کلی سروصدا و تلاش مضاعفش به یه لیگ خارجی میرفستیم یا مصدوم میشه یا نیمکت نشین ؟ چون حمایت نمیکنن اذیتش میکنن تبلیغاتشو صفر میکنن چون رفتن یه ایرانی اصولاً تو این لیگها به مذاقشون خوش نمیاد برعکس دلشون میخواد یه چشم بادومی تو تیماشون باشه از چین یا مثلاً کره شمالی که دیگه هیچ جایگاهی تو آسیا نداره برید ببینید میرن بازیکن میبرن تو لیگ انگلیس یا مثلاً سوئیس !!! خب باید به عقل اونا شک کرد نه اینکه بگیم الان چین فوتبالش پیشرفت کرده !! اونا حتی تا مرحله نهایی مقدماتی جام جهانی هم بالا نمیان !! لژیونر ربطی به پیشرفت نداره عزیز
الان ژاپون پیشرفت کرده و اول آسیاس ولی شرمندتم کره جنوبی رو من دوم آسیا نمیدونم حتی اگه هر 11 بازیکنشون منچستری باشن !!

Last edited:

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
اصلاً نمیشه استثنا کرد شما یه جوری نظر میدین انگار تمام مقدماتیای اینارو موشکافی کردید !! همین دوره اخیر این وضعشون بوده دوره های قبل هم یکیشو که میزبان بودن یکیشم که رفتن تو 98 هلند گل بارونشون کرد با خفت برگشتن و ... بعید میدونم اینجوری که شما میگی باشه مگه تو جام ملتها چه گلی به سر خودشون میزنن الان بعد از همون 2002 مسخره که کثیف ترین جام جهانی رو رقم زدنو فسادو در حد اعلی نشون دادنو با ناداوری تا جایی که مخ آدم سوت میکشه رفتن بالا چه موفقیتی تو جام ملتها به دست آوردن...؟!!!! تا به ایران میخورن دیوونه میشنو با زور زدن یا با پنالتی میبرن یا میبازنو حذف میشن
شما از چه اقتداری حرف میزنید ؟!!!!
الان کره تو آسیا اقتدار داره ؟!! تو جام ملتها ؟! تو مقدماتی جام جهانی ؟!! تو جوانان تو نوجوانان تو امیدها تو بازیها آسیایی ..؟!!!! نه ما که اقتداری در سطح ملیشون نمیبینیم اگر منظورتون تعداد حضور تو جام جهانی هست خب درست ولی فکر نمیکنم اونها در کل تیم مقتدری باشن!!
من قبول ندارم هر کشوری لژیونر زیاد داره پس پیشرفت کرده الان والیبال ما که برترین تیم های دنیاس و لژوینر هیچی نداریم یا تیم روسیه که همشون تو لیگ خودشونن پس دلیل میشه ضعیفن!!لژیونر داشتن به دلالی و موقعیت کشورها هم ربط داره ایران و کشورهای منطقه روابط خوبی با اروپاییها ندارن عربستان قبلنا خیلی خوب بود حتی به مرحله حذفی جام94 صعود کردن مارادونای صحرا عویران رو داشتن اما به هیچ لیگی لژیونر نفرستادن به خاطر اینکه مشتری پیدا نمیکنیم ما تو این منطقه شما واقعاً فکر میکنید بازیکنی مثل مجیدی نمیتونست تو بهترین تیمهای دنیا بازی کنه ؟!! برهانی ؟؟ انصاریفرد ...؟؟؟ چرا همه بازیکنهای بزرگ ما در حد استاندارد بازی تو این لیگها هستند ولی چرا هر بازیکنی هم که بعد از کلی سروصدا و تلاش مضاعفش به یه لیگ خارجی میرفستیم یا مصدوم میشه یا نیمکت نشین ؟ چون حمایت نمیکنن اذیتش میکنن تبلیغاتشو صفر میکنن چون رفتن یه ایرانی اصولاً تو این لیگها به مذاقشون خوش نمیاد برعکس دلشون میخواد یه چشم بادومی تو تیماشون باشه از چین یا مثلاً کره شمالی که دیگه هیچ جایگاهی تو آسیا نداره برید ببینید میرن بازیکن میبرن تو لیگ انگلیس یا مثلاً سوئیس !!! خب باید به عقل اونا شک کرد نه اینکه بگیم الان چین فوتبالش پیشرفت کرده !! اونا حتی تا مرحله نهایی مقدماتی جام جهانی هم بالا نمیان !! لژیونر ربطی به پیشرفت نداره عزیز
الان ژاپون پیشرفت کرده و اول آسیاس ولی شرمندتم کره جنوبی رو من دوم آسیا نمیدونم حتی اگه هر 11 بازیکنشون منچستری باشن !!

خوب البته آمار و ارقام گویایی همه چیز نیست ، اگه بود فدراسیون ما که تک تک ایرانی ها میدونن توش چه خبره ! برترین فدراسیون آسیا ! نمیشد ;) کاملا با دوستمون جناب mori.54 موافقم که کره و ژاپن یه سرو گردن بالاتر از آسیا هستند . شما نگاه نکن جام داره یا نه ! چون تو آسیا جام گرفتم شرایط خاصی داره ! شما نگاه کن به بازی های دوستانه و نوع فوتبالشون ....

یونان قهرمان یورو شد ، آیا این اتفاق یونان رو بالا برد و اسپانیا و انگلیس و فرانسه و ... رو حقیر کرد ؟!

در آخر باید بگم بهتره واقع بین باشیم ( که البته نمیتونیم باشیم چون ایرانی هستیم ) این واقعیت رو باید قبول کرد که ما در بازی با کره هم رفت و هم برگشت لوله شدیم ! این چیزی از ارزش های ما و کره کم نمیکنه ، اما سطح فوتبال ما و کره رو نشون میده . اون ها به مراتب بالاتر از ما هستند و این یک واقعیت انکار نشدنیه .

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
خوب البته آمار و ارقام گویایی همه چیز نیست ، اگه بود فدراسیون ما که تک تک ایرانی ها میدونن توش چه خبره ! برترین فدراسیون آسیا ! نمیشد ;) کاملا با دوستمون جناب mori.54 موافقم که کره و ژاپن یه سرو گردن بالاتر از آسیا هستند . شما نگاه نکن جام داره یا نه ! چون تو آسیا جام گرفتم شرایط خاصی داره ! شما نگاه کن به بازی های دوستانه و نوع فوتبالشون ....

یونان قهرمان یورو شد ، آیا این اتفاق یونان رو بالا برد و اسپانیا و انگلیس و فرانسه و ... رو حقیر کرد ؟!

در آخر باید بگم بهتره واقع بین باشیم ( که البته نمیتونیم باشیم چون ایرانی هستیم ) این واقعیت رو باید قبول کرد که ما در بازی با کره هم رفت و هم برگشت لوله شدیم ! این چیزی از ارزش های ما و کره کم نمیکنه ، اما سطح فوتبال ما و کره رو نشون میده . اون ها به مراتب بالاتر از ما هستند و این یک واقعیت انکار نشدنیه .
عزیز من بازیای دوستانه چه ربطی به پیشرفت داره حرفا خنده دار نزن!
یعنی قطرو امارات هم که گاهی در سطح باشگاهی ملی بازیای تدارکاتی با تیمهای بزرگ برگزار میکنن نشونه پیشرفتشونه ؟!
لژیونر داشتنو بازی دوستانه داشتن به تمایل طرف بستگی داره که توضیحشو دادم به خاطر مسائل تحریمو بی پولی و دید دنیا به ما و خاورمیانس که کسی رغبت نمیکنه بیاد البته ضعف فدراسیونم از مهمترین علتهای این قضیس
نه اینطورم که میگی نیست کره نسبت به ایران برتری نداره و این بارها تو جام ملتها ثابت شده علت حضور بازیکن تو لیگ اروپایی یا بازی دوستانه رطی به برتری فوتبالی خیلی نداره اونا فقط مشتریای بیشتری دارن که دلایلشم توضیح دادم
اتفاقاً من همیشه منطقی و متفاوت فکر میکنم این شمایید که فیسبوکی و اکثریتی فکر میکنیدو نظر میدید ملت ایرانی همیشه در صحنه که هر وقت جمع یه کار کنه و یه نظر بده شما هم همرنگشون میشیدو به بدو خوب فکر نمیکنیدو عمیق به هیچ کاری و هیچ قضیه ای فکر نمیکنید

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
عزیز من بازیای دوستانه چه ربطی به پیشرفت داره حرفا خنده دار نزن!
یعنی قطرو امارات هم که گاهی در سطح باشگاهی ملی بازیای تدارکاتی با تیمهای بزرگ برگزار میکنن نشونه پیشرفتشونه ؟!
لژیونر داشتنو بازی دوستانه داشتن به تمایل طرف بستگی داره که توضیحشو دادم به خاطر مسائل تحریمو بی پولی و دید دنیا به ما و خاورمیانس که کسی رغبت نمیکنه بیاد البته ضعف فدراسیونم از مهمترین علتهای این قضیس
نه اینطورم که میگی نیست کره نسبت به ایران برتری نداره و این بارها تو جام ملتها ثابت شده علت حضور بازیکن تو لیگ اروپایی یا بازی دوستانه رطی به برتری فوتبالی خیلی نداره اونا فقط مشتریای بیشتری دارن که دلایلشم توضیح دادم
اتفاقاً من همیشه منطقی و متفاوت فکر میکنم این شمایید که فیسبوکی و اکثریتی فکر میکنیدو نظر میدید ملت ایرانی همیشه در صحنه که هر وقت جمع یه کار کنه و یه نظر بده شما هم همرنگشون میشیدو به بدو خوب فکر نمیکنیدو عمیق به هیچ کاری و هیچ قضیه ای فکر نمیکنید

داداش گلم اول بگم که نظرات ما با هم یکی نیست و این دلیل بر این نمیشه که ما با هم مشکل داشته باشیم ! :)

بازی دوستانه یک مثال بود ، اما تنها برگزاریش مد نظرم نبود . دوستان اصلاح کنن اگه اشتباه میکنم ، کره یا ژاپن چند وقت پیش با آرژانتین بازی کرد ، نمیدونم بازی رو دیدی یا نه ، آرژانتین لوله شده بود انصافا ... شما تو این چند سال نگاه به بازی های کره و ژاپن و ایران بنداز ، ببین ما با چه تیم های و چه نتایجی گرفتیم ، و اونو با چه تیم هایی و چه نتایجی گرفتن . خود همین گویای خیلی چیز هاست حالا یکی از این 2 تیم تو جام ملت ها میاد به ایران به اون شکلی که دیدیم میبازه ! یعنی رفت و برگشت لوله میکنه حریف رو اما بدشانسی باعث میشه توپش به گل نره . آیا این دلیل بر قدرت ایرانه ؟!!!

برادر من حرف شما خنده داره نه من ، شما گیر دادی به جام ملت ها ! اینجوری باشه که باید بازیکن های عربستان و ایران همه تو لیگای درجه 1 اروپا بازی کنن . من نمیدونم شما داری با کی و یا چی لج میکنی ، این یه موضوع کاملا روشنه که ژاپن و کره بسیار بالاتر از ما هستند ....

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
... من همیشه منطقی و متفاوت فکر میکنم این شمایید که فیسبوکی و اکثریتی فکر میکنیدو نظر میدید ملت ایرانی همیشه در صحنه که هر وقت جمع یه کار کنه و یه نظر بده شما هم همرنگشون میشیدو به بدو خوب فکر نمیکنیدو عمیق به هیچ کاری و هیچ قضیه ای فکر نمیکنید

کاملا مشخصه.

اگر چه خیلی جای بحث هست اما من قبلا گفتنی های اصلی رو گفته ام. لزومی به تکرارش نمی بینم.

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
داداش گلم اول بگم که نظرات ما با هم یکی نیست و این دلیل بر این نمیشه که ما با هم مشکل داشته باشیم ! :)

بازی دوستانه یک مثال بود ، اما تنها برگزاریش مد نظرم نبود . دوستان اصلاح کنن اگه اشتباه میکنم ، کره یا ژاپن چند وقت پیش با آرژانتین بازی کرد ، نمیدونم بازی رو دیدی یا نه ، آرژانتین لوله شده بود انصافا ... شما تو این چند سال نگاه به بازی های کره و ژاپن و ایران بنداز ، ببین ما با چه تیم های و چه نتایجی گرفتیم ، و اونو با چه تیم هایی و چه نتایجی گرفتن . خود همین گویای خیلی چیز هاست حالا یکی از این 2 تیم تو جام ملت ها میاد به ایران به اون شکلی که دیدیم میبازه ! یعنی رفت و برگشت لوله میکنه حریف رو اما بدشانسی باعث میشه توپش به گل نره . آیا این دلیل بر قدرت ایرانه ؟!!!

برادر من حرف شما خنده داره نه من ، شما گیر دادی به جام ملت ها ! اینجوری باشه که باید بازیکن های عربستان و ایران همه تو لیگای درجه 1 اروپا بازی کنن . من نمیدونم شما داری با کی و یا چی لج میکنی ، این یه موضوع کاملا روشنه که ژاپن و کره بسیار بالاتر از ما هستند ....

خندم میگیره از کج فهمی و نقل قولای اشتباهیت
خندم میگیره و گریم میگیره که بحثو بردی سر نتایج بازیای دوستانه!!
عزیز ایران معدود بازیایی با تیمهای بزرگ داشته که نمیشه سر اینها با کره که دویست تا بازی هر سال برگزار میکنه مقایسش کرد ولی هم سابقه همون معود بازیا و هم سابقه بازی ایران جلوی تیمهایبزرگ نشون میده که ما هم توان گرفتن نتایج خوب داریم
شما برو با همون بازیای دوستانه کره رو بکن قهرمان آسیا ولی برای من کره هیچ جایگاه اولی در آسیا نداره و جام ملتها به کنار تو هیچ تورنمنتی هم برتریشو به آسیا اونم به عنوان تیم اول نشون نداده
دیگه هم جوابی برات ندارم چون دوبار حرفامو تکرار کردم و داری بحثو به تحریف حرفام میکشی که نشونه کم اوردنته خدافس

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
کاملا مشخصه.

اگر چه خیلی جای بحث هست اما من قبلا گفتنی های اصلی رو گفته ام. لزومی به تکرارش نمی بینم.

منظورتونو متوجه نشدم ...
اما تعریف از خود نباشه واقعاً به اون قسمت های لایتیتون معتقدم خصوصاً وقتی وارد این سایت میشم بهش میرسم ...

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
خندم میگیره از کج فهمی و نقل قولای اشتباهیت
خندم میگیره و گریم میگیره که بحثو بردی سر نتایج بازیای دوستانه!!
عزیز ایران معدود بازیایی با تیمهای بزرگ داشته که نمیشه سر اینها با کره که دویست تا بازی هر سال برگزار میکنه مقایسش کرد ولی هم سابقه همون معود بازیا و هم سابقه بازی ایران جلوی تیمهایبزرگ نشون میده که ما هم توان گرفتن نتایج خوب داریم
شما برو با همون بازیای دوستانه کره رو بکن قهرمان آسیا ولی برای من کره هیچ جایگاه اولی در آسیا نداره و جام ملتها به کنار تو هیچ تورنمنتی هم برتریشو به آسیا اونم به عنوان تیم اول نشون نداده
دیگه هم جوابی برات ندارم چون دوبار حرفامو تکرار کردم و داری بحثو به تحریف حرفام میکشی که نشونه کم اوردنته خدافس

آهنی را که موریانه بخورد

نتوان برد از و به صیقل زنگ

با سیه دل چه سود گفتن وعظ

نرود میخ آهنین در سنگ

مهراب 17

Registered User
لایک‌ها
895
[h=1]طراحي برجسته خليج‌فارس روي پيراهن تيم‌ملي[/h]
[h=2] نماينده شرکت آل اشپورت در ايران گفت: ما پرچم سه رنگ ايران را در لباس ها گنجانده ايم و نقشه ايران همراه با خليج فارس را نيز طراحي کرده‌ايم که در صورت موافقت فيفا خليج فارس روي پيراهن ايران به صورت برجسته نقش مي‌بندد.[/h]
00030917.jpg

جعفري درباره اينکه گفته مي شود قرارداد آل اشپورت با ايران مبلغ کمتر از يک ميليون يورو است، اظهار داشت: بي ترديد اين مبلغ بيشتر از اينها است اما نبايد انتظار داشته باشيد ما به اندازه آديداس، نايک و پوما خرج کنيم چون در بضاعتمان نيست.

به گزارش ايپنا ، وي با بيان اينکه در جام جهاني فقط تيم ملي ايران با لباس هاي برند آل اشپورت به ميدان مي رود، عنوان کرد: مطمئن باشيد لباس هاي تيم ملي ايران در جام جهاني براي سالها ماندگار خواهد شد. ما پرچم سه رنگ ايران را در لباس ها گنجانده ايم و نقشه ايران همراه با خليج فارس را نيز طراحي کرده ايم که در صورت موافقت فيفا خليج فارس روي پيراهن ايران به صورت برجسته نقش مي بندد.

جعفري همچنين گفت: ما يوزپلنگ ايراني را نيز روي پيراهن طراحي کرده ايم اما بايد فيفا موافقت کند و اين مساله نهايي شود. فکر مي کنم تا 20 روز آينده مراسمي را برگزار کنيم تا در اين مراسم از پيراهن تيم ملي در جام جهاني رونمايي شود.

مسئولان آل اشپورت در حال رايزني هستند تا در مراسم رونمايي از پيراهن تيم ملي ايران ديگو آرماندو مارادونا اسطوره فوتبال آرژانتين را به ايران بياورند. اين مساله طي روزهاي آينده نهايي مي شود.

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
چیزی که مشخصه اگه قرار بود 3تا از آرژانتین بخورن الان دیگه میزنه لب پر میکنه تیم ایرانو
کاری کنه که کیروش بدبخت دیگه روش نشه بره سراغ تیم دیگه ای

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
چه جالب خلیج فارس +یوزپلنگ ایران(نکنه منظورشون پج مان جمشیدیه ) راستی رود کارون دریاچه ارومیه رو هم بزنن رو لباس موارد دیگه پل صدر ودریاچه مصنوعی رو نباید جا بندازن

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
چه جالب خلیج فارس +یوزپلنگ ایران(نکنه منظورشون پج مان جمشیدیه ) راستی رود کارون دریاچه ارومیه رو هم بزنن رو لباس موارد دیگه پل صدر ودریاچه مصنوعی رو نباید جا بندازن

حوضه علمیه رو هم بزنن انصافا خوشگله ! معماری زیبای داره ! :D

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255

باور کنید پشیمونم به جام جهانی رفتیم کاش نمیرفتیم تیمهای لایقتری مثل سوئد میرفتن
همه جوگیر شدن و میخوان خودشون وکشورمون رو نشون بدن این توهم فانتزی بهترین اسمه که واسش گذاشتن اون از فیسبوک این از مسئولین
انگار سایر کشورها تمامیت ارضی ندارن تاریخ ندارن حیات وحش و یوزپلنگ ندارن خلیج و دریا ندارن اونا هیچی ندارن فقط ما داریم که میخوایم بهشون نشون بدیم
از لحاظ تاریخی یونان و ایتالیا هستن تاریخشون از ما کمتر نیست
اگه رو حساب اینا باشه که یوزپلنگ میذارن باید پیراهن استرالیا بشه باغ وحش
بسه بابا هر چیزی جایی داره آقایون فدراسیون بجای این برید دوتا بازیه تدارکاتی رو بذارید تا اونجا نشیم کیسه گل آخه مگه فستیوال حیات وحشه اونجا که به فکر این کارا هستند؟ همه دنیا تو جام جهانی به فوتبال و شیوه بازی تیمها نگاه میکنن خیلی واضحتر بگم درجام جهانی چیزی که باعث تمایز کشورها و بالا تر قرار گرفتن یکی از دیگری میشه فوتباله نه یوز پلنگ و به قول دوستمون پل صدر

بالا