• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
اتوبوس که راحت تره به نظر من
چطوری راحت تره؟
.40دیقه تا1ساعت زمانشه درصورتی که تاکسی یه ربعه.اگه صبح هم بخوای بیای که این بچه مدرسه ای ها مخ ادمو میبرم از بس حرف میزنن:wacko:

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
نه اصلا درباره ی استادا و از اینجور چیزها نیستش که!مثلا میگه اگر یه چیزی رو میخوای بخری اولشو جاشو خالی و بعدش به خدا ایمان داشته باش و....
بیشتر روی ایمان بچه ها به خدا داره کار میکنه(توی جلسه ی هفته ی پیش که رفتم اینجور برداشت کردم جلسات قبلش موضوع یه چیز دیگه بودش) ومیگه شانس توی دنیا وجود نداره و انسان بار فتارهاشه که اینده و زندگی خودشو میسازه و...
اتفاقا من به شما توصیه میکنم که حتما توی این جلسه اش شرکت کنید چون اصلا ضرر نداره و جوشم خیلی طنز و باحاله!کلا تفریحه دیگه:D

پس شستشوی مغزی بیش نیست. فقط اسمش رو عوض کردند تا جوون پسند باشه! یکسری اصول درست رو می چسبونن به یکسری باورهای اعتقادی بعد هم با چند تا جوک و استدلال کشک و قیاس مع الفارق، ماله کشی و سرهم بندی آخوندی می کنند. ترکیب کشفیات غربی با اعتقادات الهی! اگر دوست دارید بگید دقیقا در چه زمینه هایی مایل به مطالعه هستید تا چند تا کتاب خوب بهتون معرفی کنم.

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
پس شستشوی مغزی بیش نیست. فقط اسمش رو عوض کردند تا جوون پسند باشه! یکسری اصول درست رو می چسبونن به یکسری باورهای اعتقادی بعد هم با چند تا جوک و استدلال کشک و قیاس مع الفارق، ماله کشی و سرهم بندی آخوندی می کنند. ترکیب کشفیات غربی با اعتقادات الهی! اگر دوست دارید بگید دقیقا در چه زمینه هایی مایل به مطالعه هستید تا چند تا کتاب خوب بهتون معرفی کنم.

بزرگوار مدتی بود فضای مجازی رو از حضور پر خیر و برکتتون محروم ساخته بودید ؛ بسیاری از جوانان بدلیل نبود راهنمایی های شما عالم ربانی مسیر انحراف رو در پیش گرفته و در نهایت در چاه ندامت سقوط نمودند ! بسیار خدمتگذران این مرز و بوم و این انجمن پارسی از حضور و وجود مبارکتان به وجد خواهند آمد و قطعا این هاله نور و گرمای زینت بخش محفل زیبای دانشجویان تی جی از آن این پاقدم مبارک به یکبارگی شماست و چه تصادف نیکی بین بازگشت گرمابخش شما و امضای تفاهم نامه میان 5+1 ست که به یمن و برکت وجود تاثیر گذار شما عالم فرزانه و عنایات پروردگار منان بر سر این جوانان مرز و بوم میباشد

باشد که در سایه حضرت عالی بیش از پیش از در و گوهر های ترشحات فکریتان بهره ببریم که همانا راه رستگاری در آنچه شما میفرمایید است

الهی عامین

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
بزرگوار مدتی بود فضای مجازی رو از حضور پر خیر و برکتتون محروم ساخته بودید ؛ بسیاری از جوانان بدلیل نبود راهنمایی های شما عالم ربانی مسیر انحراف رو در پیش گرفته و در نهایت در چاه ندامت سقوط نمودند ! بسیار خدمتگذران این مرز و بوم و این انجمن پارسی از حضور و وجود مبارکتان به وجد خواهند آمد و قطعا این هاله نور و گرمای زینت بخش محفل زیبای دانشجویان تی جی از آن این پاقدم مبارک به یکبارگی شماست و چه تصادف نیکی بین بازگشت گرمابخش شما و امضای تفاهم نامه میان 5+1 ست که به یمن و برکت وجود تاثیر گذار شما عالم فرزانه و عنایات پروردگار منان بر سر این جوانان مرز و بوم میباشد

باشد که در سایه حضرت عالی بیش از پیش از در و گوهر های ترشحات فکریتان بهره ببریم که همانا راه رستگاری در آنچه شما میفرمایید است

الهی عامین

میخواستم بر ایشان بتازم که شما گل مالیش کردی یه ماله هم کشیدی روش دیگه حال نمیده:lol:
ولی درباره این جلسه کلا راست میگه اما راجع به کتاب خوندن مشکل پیش میاد:cool:

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
میخواستم بر ایشان بتازم که شما گل مالیش کردی یه ماله هم کشیدی روش دیگه حال نمیده
ولی درباره این جلسه کلا راست میگه اما راجع به کتاب خوندن مشکل پیش میاد:cool:

اتفاقا الان اسکی حال میده .......:lol:

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
دوستان
واسه برگ معرفی محل کاراموزی اسم ی دفتر اموزشگاه رو الکی زدم الان که برگه ها رو میخوام مهر وامضا کنم .مهر ی جای دیگه اس

واسم مشکلی پیش نمیاد ترم اخرمه.واسه کاردانی هستش نه کارشناسی

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
الان از مترو نبرد یا پیروزی ماشین نیست ؟
از متروی نبرد میای بیرون میگی میخوام برم پل پنجم ابوذر , ماشیناشو بهت نشون میدن. ماشینا میارن دم پارک نگه میدارن.

• Like
Reactions: PHA

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
من کی گفتم درباره استاداس:blink:
خب پس الکی نوشتن عشق که بچه ها حتما بیان:lol:
دلت خوشه ها.واقعا تفریح دیگه ای نیست که بیام اونجا.راستی ساعتش چنده؟ساعت1ونیم نیست:grrr:

نه جلسه های قبلش عشقی بودن از شانس گند من جلسه ی هفته ی پیش اینجوری از آب در اومد ولی خب بنظرم خیلی مطالبش شیرین بود!
تا نیاید که نمیتونید نظری بدین درباره اش!لطفا قضاوت کورکورانه نکنید!
دقیقا ساعت یک و نیم تا 3و نیم اینا هستش!فقط خواستید بیاید زود بیاید که بتونید بشینید!

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943

الهی عامین

خنده دار و ترحم انگیز نیست دیدن کسی که توی پرشین تولز داره ادای یک مشت ترول بیکار مثل خودش رو در میاره؟
به اندازه کافی توی گفتگوی آزاد امثال تو رو دیدم. قدیمی تکراری و کلیشه ای هستی و دلت رو به گفتن یک مشت آشغال که حاصل یک ذهن آشفته است خوش کردی ولی خودت احساس باحال بودن میکنی.
فکر کنم این چند تا لایکی که میگیری همه افتخار زندگیت باشه برای همین هم از اینجا دل نمیکنی. از خودت بپرس آخرش که چی؟
تا کی میخوای پشت این حرفا قایم بشی؟

میخواستم بر ایشان بتازم که شما گل مالیش کردی یه ماله هم کشیدی روش دیگه حال نمیده

شما مگه مریضی که بخوای بتازی کسی رو گل مالی کنی؟از این گذشته گل مالی کردن با چرند و یاوه گویی اتفاق نمیفته، کودن :) این ذهنیت امثال توئه که به همدیگه حال میدید و در دنیای کوچک خودتون زندگی می کنید. هر ابلهی میتونه فحش و دری وری بگه ولی نمیتونه بقیه رو گل مالی کنه فقط ابله بودن خودش رو ثابت میکنه.

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
خنده دار و ترحم انگیز نیست دیدن کسی که توی پرشین تولز داره ادای یک مشت ترول بیکار مثل خودش رو در میاره؟
به اندازه کافی توی گفتگوی آزاد امثال تو رو دیدم. قدیمی تکراری و کلیشه ای هستی و دلت رو به گفتن یک مشت آشغال که حاصل یک ذهن آشفته است خوش کردی ولی خودت احساس باحال بودن میکنی.
فکر کنم این چند تا لایکی که میگیری همه افتخار زندگیت باشه برای همین هم از اینجا دل نمیکنی. از خودت بپرس آخرش که چی؟
تا کی میخوای پشت این حرفا قایم بشی؟

...............

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
نه جلسه های قبلش عشقی بودن از شانس گند من جلسه ی هفته ی پیش اینجوری از آب در اومد ولی خب بنظرم خیلی مطالبش شیرین بود!
تا نیاید که نمیتونید نظری بدین درباره اش!لطفا قضاوت کورکورانه نکنید!
دقیقا ساعت یک و نیم تا 3و نیم اینا هستش!فقط خواستید بیاید زود بیاید که بتونید بشینید!
جلسه قبل هم عشقی نبود .در مورد چگونگی رفتار بود .جلسه های قبلیش عاشقی بود که اونم البته بیشتر شناخت عشق و شکست بود .زود و دیر نداره هر موقع بری جا نیست من رفتم تو نصف خالی بود تا بشینم پله بهم رسید:blink:البته کسی ازم جلو نزد منتهی هنوز کسی ننشسته بود تا برم پایین صندلی ها پر شد .برای سرگرمی بد نیست ولی کلا زیاد بدردبخور نیست .چون نه می شه اون کارا رو انجام داد .تازه خیلی از حرفا هم تکراری بودن برای من .

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943

خب حالا که چی؟ مایه تاسف؟بدون شرح؟تقصیری نداری؟مظلومی؟خوبی؟

متاسفانه بارها مسخره و بی احترامی کردی و سکوت کردم ولی هرچیزی حدی داره و مجبور شدم این حرفها رو بنویسم تا شاید یه ذره به کاری که داری میکنی فکر کنی.
چند بار تا حالا بن شدی و باز با یوزرهای مختلف میای این رویه رو ادامه میدی؟
کاربران همه آدم های واقعی و دارای شخصیت هستند و بازیچه دست شما نیستند. هرچی برای بالا نرفتن تنش و بحث های بی مورد بیشتر سکوت می کنیم، به حساب ضعف طرف مقابل می گذارید و دفعه بعد بدتر می کنید. ماه ها به خاطر بی محتوا بودن مطالب و ترول بازی و این رفتارها نبودم و بعد از این مدت، پستی در مورد موضوعی دادم و یکی مثل تو که مخاطب پستم نبوده، پستم رو نقل قول میگیره و یه جواب بیریط با نوشته من در مورد خودم میده و دوباره شروع به تمسخر میکنه. هرکسی اینجا آزاده نظرات خودش رو بگه و باید به تفاوت ها احترام بگذاریم و اگر میخوایم بحث کنیم حرفهای هم رو نقد کنیم نه اینکه با زبان تمسخر در مورد آدم ها بنویسیم و فضای ناخوشایندی رو برای فعالیت دیگری ایجاد کنیم. امیدوارم دفعه دیگه قبل از ترول بازی، بیشتر فکر کنید.

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
خب حالا که چی؟ مایه تاسف؟بدون شرح؟تقصیری نداری؟مظلومی؟خوبی؟

متاسفانه بارها مسخره و بی احترامی کردی و سکوت کردم ولی هرچیزی حدی داره و مجبور شدم این حرفها رو بنویسم تا شاید یه ذره به کاری که داری میکنی فکر کنی. کاربران همه آدم های واقعی و دارای شخصیت هستند و بازیچه دست شما نیستند. هرچی برای بالا نرفتن تنش و بحث های بی مورد بیشتر سکوت می کنیم، به حساب ضعف طرف مقابل می گذارید و دفعه بعد بدتر می کنید. ماه ها به خاطر بی محتوا بودن مطالب و ترول بازی و این رفتارها نبودم و بعد از این مدت، پستی در مورد موضوعی دادم و یکی مثل تو که مخاطب پستم نبوده، پستم رو نقل قول میگیره و یه جواب بیریط با نوشته من در مورد خودم میده و دوباره شروع به تمسخر میکنه. هرکسی اینجا آزاده نظرات خودش رو بگه و باید به تفاوت ها احترام بگذاریم و اگر میخوایم بحث کنیم حرفهای هم رو نقد کنیم نه اینکه با زبان تمسخر در مورد آدم ها بنویسیم و فضای ناخوشایندی رو برای فعالیت دیگری ایجاد کنیم. امیدوارم دفعه دیگه قبل از ترول بازی، بیشتر فکر کنید.

اول گفتم بیخیال ارزششو نداری دوباره داستان چن ماه پیش رو تکرار کنیم ولی حالا که اصرار داری حرفایی که همون زمان خاستم بزنم و نزدم رو بهت میگم :

اولا بیش از هر کسی مدعی هستی برای چیزی که نیستی ! دوما کسی میتونه انتقاد از ادبیات کنه که خودش فرد مودب و .... باشه ! سوما به یاد نمیارم ولو 1 بار ترشحات مغزیت به درد کسی خورده باشه جز زدن زخم به دیگران و همون برنامه مسخره کردن و... که حالا به من نسبت میدی

همون زمان هم که اومدی برا خودت تاخت و تاز کردی و رفتی اوج خودت رو نشون دادی و رفتی- گفتم شاید تو این چند ماه تغییری کرده باشی ولی دریغ از ذره ای تغییر ولو بدتر هم شدی که به قول معروف نرود میخ آهنی در سنگ

اون زمان هم اسم منو مینوشتی و توهین میکردی ولی خوب....... ....... ولی باز دیدی حرفات برای کسی ارزش نداره جز برخی معلوم الحال چون خودت که اونام خشبختانه مثل خودت دیدن حضور بی ارزششون به درد کسی نمیخوره رفتن حالا باز اومدی و دنبال همون ماجراها هستی , میخاستی کم کم واردش بشی که من ترجیح دادم همین اول خودت رو نشون بدی برای حداقل تازه واردا که خدای نکرده روت حسابی باز نکنن

همین اول قصدت رو مشخص کنی از به قول خودت بازگشتت بهتره تا اینکه برسیم یه جایی و دوباره مثل دفه قبل حسابی تاپیک رو گل آلود کنی و بری

در آخر بهتره پستای قبلیت رو پاک کنی تا به اصل تاپیک آسیب نرسه از این بابت ممنون میشم

تا کی میخوای پشت این حرفا قایم بشی

شما مگه مریضی که بخوای بتازی کسی رو گل مالی کنی؟از این گذشته گل مالی کردن با چرند و یاوه گویی اتفاق نمیفته، کودن
smilingsmiley.gif
این ذهنیت امثال توئه که به همدیگه حال میدید و در دنیای کوچک خودتون زندگی می کنید. هر ابلهی میتونه فحش و دری وری بگه ولی نمیتونه بقیه رو گل مالی کنه فقط ابله بودن خودش رو ثابت میکنه.

طرز حرف زدنت رو نیگا تورو خدا
واقعا بی ادب ترین آدما هم تو نت همچین ادبیاتی ندارن

همین نوشته هات خودش گویای عمق فاجعه درونیت هست ! ماها که از اولش میشناختیمت جدیدا هم خدارو شکر این پستا رو میخونن و متوجه شخصیت حقیرت میشن

آدم ترول باشه ؛ مولتی یوزر باشه ؛ دلقک باشه ؛ کودن و.... هرچی که تو میگی باشه ولی فقط آدم باشه شرف داره به اونایی که آدم نیستن ولی میخان ادای آدمارو در بیارن

Last edited:

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
جلسه قبل هم عشقی نبود .در مورد چگونگی رفتار بود .جلسه های قبلیش عاشقی بود که اونم البته بیشتر شناخت عشق و شکست بود .زود و دیر نداره هر موقع بری جا نیست من رفتم تو نصف خالی بود تا بشینم پله بهم رسید:blink:البته کسی ازم جلو نزد منتهی هنوز کسی ننشسته بود تا برم پایین صندلی ها پر شد .برای سرگرمی بد نیست ولی کلا زیاد بدردبخور نیست .چون نه می شه اون کارا رو انجام داد .تازه خیلی از حرفا هم تکراری بودن برای من .

واقعا؟!پس حیف شد!هی دوستام گفتن بیا ولی خب کلاس داشتم رفتم سر کلاس ولی هفته ی پیش کلاس رو پیچوندم ساعت بعدش رفتم!
از اونجاییکه پارتی دارم همیشه جا هم دارم!
برای من مطالبش جالب بود!البته هنوز کامل توجیه نشدم و هنوز هم که هنوزه به شانس اعتقاد دارم ولی خب....
گفتم که تفریحه!:D

بالا