• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
خیلی ناراحتم خیلی:hmm:
خلاصه بازی رو که دیدم ما خیلی موقعیت داشتیم تا زه داور خطای دست بازیکن نیوکسل رو هم برامون نگرفت
نمیدونم تا کی میخواد این روند ادامه پیداکنه:(

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دوستان منچستری(تا حالا به این قسمت فروم نیومده بودم، فکر نمیکردم اینقدر داغ باشه) تا وقتی منچستر دوتا هافبک درسته حسابی نداشته باشه تو زمین، به هیچ جا نمیرسه...
اگه رویس رو بگیره خیلی خوب میشه...
کاگاوا هم یک بازیکن هستش تو زمین، وقتی هافبک دفاعی بهترینش کریک باشه که نتونه دوتا توپ بگیره، دیگه فاتحه تیم خوندست...
موقعیت داشت منچستر تو این بازی با نیوکاسل؟؟؟
اگه قرار باشه منچستر منتظر داور باشه که بهتره فوتبال بازی نکنه، تو 15 دقیقه آخر بازی توپ به دروازه نیوکاسل نمیرسید...
منچستر اگه قبلا بدون هافبک بزرگ نتیجه میگرفت از برکت سر الکس بوده، الان که نیست باید حتما بره به سمت بازیکن های بزرگتر...

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
به نظر من این جوی که الان بین هوادارها حاکم هست کاملا منطقیه، اکثر ما هوادارها حتی اگه یونایتدی مادرزاد هم باشیم، تا امسال کسی غیر از فرگی رو روی نیمکت ندیدیم، فرگی هم مساویه با ثبات، فرگی یعنی تنها کسی که می تونه یه تیم فلج رو در بالاترین سطح فوتبال چند سال متوالی قهرمان کنه، به همتون قول میدم اگه فرگی می دونست امسال قراره هیچ بازیکن به درد بخوری نخریم، قراره اول فصل همچین قرعه ی مسخره ای بهمون بخوره که روحیه ی بازیکنها به نزدیک صفر برسه، قراره این تیم فلج با بحران مصدومیت اونم در سطح بازیکنای کلیدی مواجه بشه، نیمکتو ترک نمی کرد ولی خب متاسفانه از آینده خبر نداشت و رفت و بعید هم میدونم برگرده.

به نظر من اتفاقا رئیس خوب می دونست داره چه تیمی رو دست مویس میده، فقط داستان های بعد از اونو پیشبینی نکرده بود، فکر می کنم بعد از ژانویه دوباره روند رو به رشدمون رو پی می گیریم ولی همه می دونیم که خیلی دیره. کاملا واضحه: ما در بدترین شرایط، بدشانس ترین هم بودیم.

در مورد دوستانی که مویس یا تیم یا بازیکنهارو قیاس می کنن، یونایتد تیم خاصی هست، نمیشه با هیچ چیز دیگه ای مقایسش کنین، تیم خاص نیاز به هوادار خاص داره، هواداری که در بدترین شرایط به تمام اعضای باشگاه احترام بگذاره، تیم ما شناسنامه داره، تاریخچه داره، افتخار داره، افسانه داره، میتونم ادعا کنم 95 درصد هوادارا به خاطر رنگ لباس یا بازی خوب یا وجود بازیکن ستاره، هوادار این تیم نشدن، به خاطر چیزی هست که نمیشه به زبون آورد، ولی میشه احساسش کرد.

اون تیمها و افرادی که از شرایط بحرانی ایجاد شده برای یونایتد دارن حد اکثر سواستفاده رو می کنن باید بدونن که بعد از این اتفاقات یونایتد با تمام قوا اوج می گیره و اون بارقه ی امید شومی که نسبت به تکرار شدن سناریوی لیورپول برای یونایتد دارن، به یه کابوس ابدی تبدیل خواهد شد.

به امید سرافرازی دوباره ی تیم افسانه ای و همچنین هوادارای افسانه ای

مشاهده پیوست 500666

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
به نظر من این جوی که الان بین هوادارها حاکم هست کاملا منطقیه، اکثر ما هوادارها حتی اگه یونایتدی مادرزاد هم باشیم، تا امسال کسی غیر از فرگی رو روی نیمکت ندیدیم، فرگی هم مساویه با ثبات، فرگی یعنی تنها کسی که می تونه یه تیم فلج رو در بالاترین سطح فوتبال چند سال متوالی قهرمان کنه، به همتون قول میدم اگه فرگی می دونست امسال قراره هیچ بازیکن به درد بخوری نخریم، قراره اول فصل همچین قرعه ی مسخره ای بهمون بخوره که روحیه ی بازیکنها به نزدیک صفر برسه، قراره این تیم فلج با بحران مصدومیت اونم در سطح بازیکنای کلیدی مواجه بشه، نیمکتو ترک نمی کرد ولی خب متاسفانه از آینده خبر نداشت و رفت و بعید هم میدونم برگرده.

به نظر من اتفاقا رئیس خوب می دونست داره چه تیمی رو دست مویس میده، فقط داستان های بعد از اونو پیشبینی نکرده بود، فکر می کنم بعد از ژانویه دوباره روند رو به رشدمون رو پی می گیریم ولی همه می دونیم که خیلی دیره. کاملا واضحه: ما در بدترین شرایط، بدشانس ترین هم بودیم.

در مورد دوستانی که مویس یا تیم یا بازیکنهارو قیاس می کنن، یونایتد تیم خاصی هست، نمیشه با هیچ چیز دیگه ای مقایسش کنین، تیم خاص نیاز به هوادار خاص داره، هواداری که در بدترین شرایط به تمام اعضای باشگاه احترام بگذاره، تیم ما شناسنامه داره، تاریخچه داره، افتخار داره، افسانه داره، میتونم ادعا کنم 95 درصد هوادارا به خاطر رنگ لباس یا بازی خوب یا وجود بازیکن ستاره، هوادار این تیم نشدن، به خاطر چیزی هست که نمیشه به زبون آورد، ولی میشه احساسش کرد.

اون تیمها و افرادی که از شرایط بحرانی ایجاد شده برای یونایتد دارن حد اکثر سواستفاده رو می کنن باید بدونن که بعد از این اتفاقات یونایتد با تمام قوا اوج می گیره و اون بارقه ی امید شومی که نسبت به تکرار شدن سناریوی لیورپول برای یونایتد دارن، به یه کابوس ابدی تبدیل خواهد شد.

مشاهده پیوست 500666

+1
برای من منچستر فقط یه تیم نیست.بازیکن ستاره نیست.برای من یه نوستالژیه. یونایتد بر می گرده و به همه نشون میده که این تو فلسفه باشگاه هست. به شرطی که آرامش تو تیم باشه و هوادارا کمی صبر داشته باشند.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
8039f6297639f88d1.jpg
67d0578c3083538c2.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این اورتون هم خیلی خوب بازی کرد. تو زمین خود ارسنال تحت فشار گذاشته بود دفاعشون رو . این لوکاکو عجب بازیکنی شده. یه پا دروگباست برای خودش

این مارتینز مربی جالبیه. تیمش واقعا جسورانه بازی میکنه. تو زمین ارسنال حمله میکرد. برعکس مویس. تو زمین خودمون ضد حمله میکنیم.

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
همه برای منچستر متوقف شدن امامنچستر و اقای برگزیده استفاده نکردن حیف حیف و حیف

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361

مشاهده پیوست 500666

یه لحظه حس کردم توی یه محیط خیلی بزرگ ایستادیم ، همه ناراحتن و سر همگی رو به زمین و ناراحتن خلاصه !
دیدید توی یک جمع غمگین وقتی یکی با یه فریاد ، امید واقعی رو تزریق میکنه ...

این پست هم مثه این میموند که وسط اون میلیون ها آدم یکی داد بزنه بگه "نا امید نشید"

ممنونم دوستی که اسمتون هم نمیدونم .

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
قابل توجه اونایی که دنبال جانشین برای مویس بودن :

مالکیت توپ اورتون مقابل ما 48% بود و مقابل آرسنال 56% !!!

فلاینی اون بازی حدود 70 تا پاس داد با درصد موفقیت 92% !!!
خیلی نکته ی مثبت داشت اون بازی .....

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
قابل توجه اونایی که دنبال جانشین برای مویس بودن :

مالکیت توپ اورتون مقابل ما 48% بود و مقابل آرسنال 56% !!!

این امارها چیزی رو به نفع مویس تغییر نمیده:)
ولی من میگم مویس نیاز به زمان داره احتمالا امسال جامی رو دریافت نمیکنیم
فقط خدا کنه نیاز به زمان داشته باشه وگرنه کلاهمون پسه معرکست

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
این اورتون هم خیلی خوب بازی کرد. تو زمین خود ارسنال تحت فشار گذاشته بود دفاعشون رو . این لوکاکو عجب بازیکنی شده. یه پا دروگباست برای خودش

این مارتینز مربی جالبیه. تیمش واقعا جسورانه بازی میکنه. تو زمین ارسنال حمله میکرد. برعکس مویس. تو زمین خودمون ضد حمله میکنیم.
منچستر مقابل نیوکاسل بد بود (که احتمالا بخاطر فشار روانی زیاد) ولی مقابل اورتون خیلی از این آرسنال بهتر کار کرد
مقابل اورتون 2 تا به تیر زدیم در ضربات چارچوب 6 به 4 برتر بودیم مالکیت توپ هم با ما بود , نتیجه غیر واقعی باعث شد چشم بر نکات مثبت بازیمون ببندیم
مهرداد جون نمی دونم چرا دلت می خواد مرغ همسایه رو غاز کنی

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
اورتون از هفته ی 12 به بعد بدجور افتاده روی نوار پیشرفت مقابل لیورپول 3-3 کردن در حالی که همه دیدن چه بلایی سر لیورپول آوردن چپ و راست کوبیدنش ضربات در چارچوب 12 به 5 به نفع اورتون بود داور یکی دو صحنه ی مشکوک هم به نفع اورتون نگرفت
هفته ی بعد استوک رو با 4 گل زدن
بعد منچستر رو در بازیی که مسحقش نبودن 1-0 بردن
مقابل آرسنال هم در بازیی برتر مساوی کردن
در 4 بازی گذشته ی اورتون , بهترین بازی رو منچستر مقابلش انجام داد چطور لیورپول با اون بازی افتضاح یک مساوی می گیره یا آرسنال با این بازی ولی منچستر در حالی که حداقل حقش مساوی بود و بهش نمی رسه
در این بازی به روی بد فوتبال باختیم که اثر روانی از دست دادن امتیازش بازی با نیوکاسل رو هم تحت تاثیر قرار داد

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
این امارها چیزی رو به نفع مویس تغییر نمیده:)
ولی من میگم مویس نیاز به زمان داره احتمالا امسال جامی رو دریافت نمیکنیم
فقط خدا کنه نیاز به زمان داشته باشه وگرنه کلاهمون پسه معرکست

زاویه دید هرکسی متفاوته !

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
امیدوارم شایعه ی بازگشت رییس حقیقت باشه پس به امید اخراج اقای به اشتباه گزیده

بالا