با احترام به صحبت هايي که از طرف اصحاب فوتبال نيجريه و ارژانتين و بوسنی در مورد تيم ما زده ميشه, من در وهله اول با توجه به پيشينه ي تيم ما و تیم های اونا (تا به امروز) بهشون حق ميدم که شانس زيادي رو براي تيم ما قائل نشن و مارو حريف جدي نشناسن(حداقل روي کاغذ) اما در وهله ي دوم اين صحبت هايي که تا روز برگزاری بازي ها در مورد تيم ما زده ميشه رو ميزاریم به حساب جنگ رواني که بخش جدانشدني از فوتبال و هدفش تضعيف و ضربه زدن به ساختار روحيه يک تيمه, مخصوصا در چنين ترنمنت هاي حساسي که روحيه ي بازيکنان يک تيم ميتونه بسيار تايين کننده باشه.(البته نکه بخوام بگم تیمی مثل ارژانتین نیازی به ضعیف کردنه روحیه تیم ما رو داشته باشه...)
اما جدایی از این که مسی و اگرو و کلا فوق ستاره های ارژانتین چه خوابی برای ما دیدن به قول اون دوستمون ما باید زووم کنیم رو بازیه اولمون با نیجریه که میشه گفت برای ما حکم مرگ یا زندگی رو داره!!
بی تعارف میگم باخت به نیجریه یعنی خداحافظ برزیل!!!
واقعیت مطلب اینه که اگه الان یه نظر سنجی در سطح جهان برگزار کنن : به نظر شما ضعیفترین تیم حاظر در جام جهانی 2014 برزیل کدام تیم است؟ به احتمال زیاد ما رتبه اول یا دوم دیگه فوقش سوم رو کسب میکنیم!
شاید با توجه به پیشینه ی نیجریه تو حضور در جام های جهانی کسی انتظار نداشته باشه ما مقابل نیجریه کار خاصی بکنیم . اما ما و حریفان داغ دیده از بازیه غیرمنتظره ما خیلی خوب میدونیم نیجریه تیمی نیست که ما جلوش کم بیاریم (به هر حال پیروزی بر نیجریه ناخوداگاه جام جهانی رو متوجه ما خواهد کرد و این میتونه روحیه بسیار مثبتی رو برای تیم ما در بازیهای بعدی به همراه داشته باشه), فقط کافیه دست و بال کیروش رو تو برگزاریه بازی های دوستانه مفید باز بزاریم تا بتونه اماده ترین و هماهنگ ترین تیم ممکن رو به جام جهانی ببره . به هر حال ما باید به این مرد اعتقاد داشته باشیم,چند سال نشستن کنار مربی بزرگی مثل الکس فرگوسن کوله باری از تجربرو برای کیروش به همراه داشته و من مطئنم کلید پیروزی ما مقابل نیجریه تو دست این مرده...
من از بازیکنای تیم نیجریه اشنایی خاصی ندارم و فقط جان اوبی میکل بازیکن تیم چلسی و دروازبانشون ویسنت انیاما که کاپیتانشون هم هست و تو لیل فرانسه بازی میکنه رو میشناسم.نکته جالب توجه در مورد انیاما اینه که اون در هر سه بازیی که تو دور گروهی جام جهانی افریقای جنوبی برای نیجریه بازی کرد عنوان بهترین بازیکن زمین رو به خودش اختصاص داد و مطمئنم شما هم بازیه اولشون رو در جام جهانی 2010 افریقای جنوبی که در برابر همین ارژانتین بود از یاد نبردید که فوق ستاره های ارژانتین از جمله خود مسی در مقابل این دروازه بان هر کاری میکردن به در بسته میخوردن و در نهایت این مدافع پیشتاخته ی ارژانتین,گابریل هاینزه بود که تونست از اشتباه مدافعین نیجریه استفاده کنه و کرنر ارسالی رو به گل تبدیل کنه....اما اون چیزی که توجه من رو به لیست بازیکنان نیجریه جلب میکنه وجود بازیکنان 20 الی 23 ساله پیل پیکر تو ترکیب این تیمه که به خودی خود نشون میده ما با یه تیم جوون فوق قدرتی و سرعتی سرو کار داریم و با یک نیم نگاه به بازی های دوستانه ی برگزار کرده ی این تیم با تیم های قدرتمندی از جمله اروگوئه,اسپانیا و ایتالیا میشه پی برد که هرگونه سهل انگاری از طرف ما تو برگزاری بازی های دوستانه با تیم های سطح اول جهان در برابر این حریف پخته و قدر میتونه برامون مرگبار باشه.