تمام خبرها نشان هز یک چیز داره که حقیر ترین، ضعیف ترین، ناچیزتزین تیم جام جهانی بروی کاغذ تیم ایران هست! تروخدا نگاه کنید اسپانسر لباسهای تیم ملی در جام جهانی "آل اشپورت" شده!!! یعنی بقیه 31 تیم دیگه اسپانسرشون "نایک،آدیداس،پوما،...." مال ما آل اشپورت که توپهای فوتبالش در تمام دنیا فقط در 3 لیگ اون هم در دسته های سه و پنج استفاده میشه!
یه دونه کره جنوبی بر حسب شانس بردیم فکر میکنیم خیلی فوتبال بلدیم، هیچی نداریم نه سیستم نه برنامه فقط فقط کمی تکنیک هست و تازگیها 3 تا بازیکن شاغل در خارج که تربیت شده لیگهای خارجی هستن فقط همین!
تنها چیزی که امید داریم غیرت بازیکنها هست ، این غیرت هم باید معنی کنیم بنظر من غیرت یعنی فقط دویدن بیشتر در زمین تا سر حد مرگ دویدن و خسته نشدن فقط همین. هیچوقت بجز همون بازی معروف 2-6 با کره جنوبی ندیدم تیم ایران با سیستم و روش اصول بازی کنه همیشه بزن زیرش و از متره ها سانتر کن فقط همین!
در مجموع جام جهانی برای ایران به این صورت خواهد بود:
1- بازاری برای خودنمایی بازیکنان لیگ خودمون بری جذب به لیگهای خارجی.
2- همه بازیکنان میدونند که کروش بعد جام جهانی نیست پس نیازی نیست نگران نافرنانی در زمین باشند !
3- کروش برنده اصلی هست چون یک تیم بی برنامه بدون تدارک مناسب به جام جهانی برده.
4- فدراسیون فوتبال برنده هست چون هم پول خواهد گرفت هم اینکه میگه تو مدیریت ما تیم رفت جام جهانی.
5- خدا وکیلی ژاپن-کره-استرلیا و .. زیباتر از ما بازی میکنند روش دارند سیستم دارند ایران فقط فق البداهه بازی میکنند.
6- هر نتیجه ای بگیریم (البته با این اوضاع بی برنامه گی، مگر اینکه واقعا تدارکات خوب انجام بدن) فقط شانسی بوده.
7- فدراسیون نمیخواد تدارکات برای تیم انجام بده چون دوست نداره مربی خارجی با سر بالا از تیم جدا بشه.
8- کلا هیچکی دل برای ایران دل نمیسوزونه فقط هرکی جای خودش محکم کنه بقیش مهم نیست!
9- لیاقتمون در جام جهانی همینه حذف بشیم، صعود ما از گروه توهین به تلاش اصولی سایر کشورها در تدارکات تیمشون هست.
10- شخصا دوست دارم بازیهای زیبا و آبرومند از ایران ببینم دوست دارم از گروه صعود کنیم دوست دارم با موفقیت ایران از شادی گریه کنم.
زیبا حرف زدی کلاً هم مشکلی با حرفات ندارم اما پیشنهادم اینه که برای اینکه غصه و حرص الکی برای این تیم نخوری کلاً بیخیال آرزو و امید شو و فکر کردن بهشونم فراموش کن تا همه حرفا و کارای ممکنو تکمیل کرده باشی !!
ترجیحاً ازت میخوام برای تیم خوبی که باهامون همگروه شده دعا کنی این بار دیگه قهرمان بشه تا هم ما براش مایه خیر و برکت شده باشیمو ایران یه خوشنامی از این طریق به دست بیاره! هم دل کلی آرژانتینی که خودشونم یه کشور نسبتاً جهان سومی حساب میشنو چیزی جز دخترای تاپ و فوتبالیستای خوب ندارن شاد بشه و بعد از حدود 30 سال دوباره کشورشون غرق شادی بشه و فقرو مشکلاتشونو تا حدی فراموش کنن
میتونم بگم گروه ما در کل گروه مظلومی هست ملت های نیجریه بوسنی ایران و آرژانتین همه ملت های دوست داشتنی هستند و من یه احساس فوق العاده رومانتیکی در این جام نسبت به حریفای گلمون پیدا کردم مثل سری های قبلی نیست نه خبری از پرتغالو مکزیک هست که با شکست جلوی تیمهای بیربطشون اعصابمونو خراب کنن نه خبری از آلمانیای سنگدل و یوگسلاویای بیرحم که اون موقع مرتب خطو نشون میکشیدن که میخوان دورقمی بهمون گل بزنن !!