• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
بابا علی دایی بد بخت کلا فکر کنم به مالدیو 3 تا زد !!! :) اونا هم مالدیو دارن بلخره ! شایدم ضعیف تر ! پس این بهونه ی خوبی نیست برای کم ارزش کردن کار بزرگ دایی

علی دایی جهانیه ، و خیلی ها میشناسنش و اینو قبول ندارم که دلیلی نداره که آرژانتینی ها نشناسنش چون تو کتاب تاریخ نبوده ! :p

مگه چنتا برترین گلزن ملی داریم تو دنیا ؟!! 1 دونه هست اونم دایی خودمونه :)

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
متاسفانه لابلای پست های مرتبط با تیم ملی، پست هایی می بینیم که کیفیت و سطح این تاپیک رو به شدت پایین می آورند. لطفا دقت کنید: "پست های بی ربط، لودگی و هر نوع کل کل و ..." همه اسپم محسوب شده و طبعا پاک می شوند.

فقط در مورد تیم ملی، ترکیب بازیکنان، دیدارهای تدارکاتی و ... و نهایتا حریفان تیم ملی در جام جهانی صحبت کنید.

Last edited:

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
نمیفهمم بازی با روسیه چه فایده ای برای ما داره!!!

دیوانه ان بابا اینا!
شاید از نظر هم سطح بودن تقریبی با بوسنی در نظر گرفته باشن روسیه رو ولی ای کاش کلا هرچی بازی میخواستن انجام بدن حریفامون از افریقا بود چون ما الان بیشتر به محک خوردن قدرت بدنی و همچنین استقامت احتیاج داریم

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
نمیفهمم بازی با روسیه چه فایده ای برای ما داره!!!

دیوانه ان بابا اینا!
کاپیتان جان بابا ما اوضامون انقدر خرابه که همین روسیه هم راضی هستیمفقط بی صاحاب بازی دوستانه رو بزارن بابا مردم بفهمم تیم در چه حده قراره تو برزیل چندتا بخوریم

مهراب 17

Registered User
لایک‌ها
895
پیشنهاد تیم ملی اسپانیا برای بازی با ایران؛ کی‌روش رد کرد.

342039_heroa.jpg

سایت گل – علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال دیشب در خلال گفت‌وگویش با برنامه نود خبر مهمی را اعلام کرد که باورش برای علاقمندان به فوتبال دشوار است.

به گزارش گل کفاشیان گفت از نبی دبیر فدراسیون فوتبال شنیده که ویسنته دل بوسکه سرمربی تیم ملی اسپانیا به کی‌روش پیشنهاد بازی دوستانه داده اما کارلوس آن را به دلیل مفید نبودن رد کرده است. این خبر تعجب‌برانگیز از سوی کفاشیان چنین تحلیل می‌شود:آنطور که نبی می گفت اکثر مربیان با کی روش در مراسم قرعه کشی شناخت خوبی داشتند و پیشنهاداتی به او داده اند.حتی آقای نبی به من گفت در این مراسم مربی اسپانیا از کی روش خواست تا با ایران بازی کند ، ولی اقای کروش می گفت این بازی کمکی به تیم ملی نمی کند . البته این را باید از خود آقای کروش هم بپرسیم.او گفته نمی خواهد فعلا با تیم های بزرگ بازی کند.شاید اعتماد به نفسش را ندارد.ما گفته ایم بازی های تدارکاتی را همه باخته فرض کن و تیم را آماده بازی ها در جام جهانی کن.

به نظر شما روش کی‌روش برای آماده‌سازی تیم ملی و بازی فقط با تیم‌های همسطح ایران صحیح است. آیا با توجه به همگروهی ایران با آرژانتین در جام جهانی برگزاری بازی با تیمی مثل اسپانیا مناسب فوتبال ایران نیست؟ نظر بدهید، شاید جمع‌بندی نظرات شما کی‌روش را متقاعد کند تا حداقل یک بازی بزرگ را در دستور کار تیم ملی بگذارد.

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
شاید همون چیزی که فردوسی پور گفت تو مغز کیروش داره میره و میاد ..
>>> اینکه تو بازی های تدارکاتی نمایش خوبی نداشته باشه و بعد اخراج شه ..

===

یا اینکه از نظر روحی صدمه به بچه ها وارد بشه ... اما به نظر این صدمه روحی بهتر از نبودنشه .. حداقل از نام های بزرگ نمی ترسن .. .

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
چی رو روشن میکنه دقیقا؟

تو متن خبر هست :دی
تمامی بازی های دوستانه تیم ملی از زیر دست این دلال رد میشه ! معلوم هم نیست بازی اسپانیا رو کی رد کرده کیروش یا این دلال

30we

Registered User
لایک‌ها
135
تو متن خبر هست :دی
تمامی بازی های دوستانه تیم ملی از زیر دست این دلال رد میشه ! معلوم هم نیست بازی اسپانیا رو کی رد کرده کیروش یا این دلال
فکر میکنم شیطنت خبرگذاریاست وگرنه کروش آدمی نیست که اجازه بده یه دلال تو انتخاب تیمهاش برای بازی تدارکاتی دخالت کنه......

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
فکر میکنم شیطنت خبرگذاریاست وگرنه کروش آدمی نیست که اجازه بده یه دلال تو انتخاب تیمهاش برای بازی تدارکاتی دخالت کنه......

شیطنت چیه طرف تو جریان قرعه کشی نشسته کنار دست کیروش ! باهاش عکس یادگاری گرفته :دی

ای کاش بازی با اسپانیا رو قبول کنن 100 سال هم بگذره چنین فرصتی گیرمون نمیاد :rolleyes:

30we

Registered User
لایک‌ها
135
شیطنت چیه طرف تو جریان قرعه کشی نشسته کنار دست کیروش ! باهاش عکس یادگاری گرفته :دی

ای کاش بازی با اسپانیا رو قبول کنن 100 سال هم بگذره چنین فرصتی گیرمون نمیاد :rolleyes:
ما هم دیدیم نشسته کنارش ولی حالا چون نشسته کنارش حتما تو تصمیم گیری های کروش برای بازی های تدارکاتی هم دخیله؟!
یعنی اگه کروش بخواد با اسپانیا بازی کنه این آقا وتو میکنه بعد کروش هم مثل بوق نگاه میکنه؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
هنوز که معلوم نیست واقعا اسپانیا خواسته یا نه...

شاید شایعه س

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
تا الان فقط سه روز از معلوم شدن قرعه ایران در جام جهانی گذشته، اما تفاوت های زیادی از انتظارات مردم از تیم ملی فوتبال در این مسابقات دیده می شود.

- یک عده معتقدند اصلا چرا برویم جام جهانی و آنجا کیسه گل یا زنگ تفریح بشویم؟

- یک عده می گویند خیر ما زنگ نفریح نمی شویم و صعود می کنیم.

- یک عده می گویند جام جهانی جای بازی دادن به جوان هاست تا این میدان مهم را تجربه کنند.

- عده ای هم از حالا آماده اند تا با بد و بیراه گفتن به زمین و زمان از بازیکن تا مربی و ... نشان بدهند از همه چیز شاکی و ناراضی اند.

...

من نسبت به نظرات بالا بحث دارم.

قبلا هم این حرف ها را زیاد زده ام، اما گاهی لازم می شود برخی نکات تکرار شوند.

در مورد این که ما اگر کیسه گل شدیم چه کنیم! ...

همیشه بر این عقیده بوده ام و هستم که انتظار باید منطبق با امکانات باشد. این یک واقعیت است، خواه خوشمان بیاید خواه بدمان بیاید: ما اقتدار گذشته فوتبال مان را در آسیا از دست داده ایم؛ آخرین قهرمانی جام ملت های آسیای ما سال 1976 بوده و بعد از آن ما فقط موفق به کسب 3 مقام سومی شده ایم. از آخرین حضور فوتبال ما در المپیک بیش از 40 سال می گذرد. آخرین قهرمانی باشگاهی ما در آسیا حدود 20 سال پیش بوده ... البته در این بین فوتسال مان نتایج خوبی گرفته که داستانش تقریبا متفاوت است و گاهگداری هم تیم های نوجوانان و جوانان نتیجه گرفته اند.

با این وجود در سال های بعد از انقلاب - منهای دوره طلایی ده ساله 76 تا 86 - از نظر فنی نزول داشته ایم؛ اما درست بر عکس ما رقبای آسیایی ما - حتی آن درجه دوم و سوم هایش! - پیشرفت داشته اند.

ما از نظر "ساختار فوتبال" که شاخصه های زیادی دارد از جمله ورزشگاه استاندارد و خوب، زمین های چمن تمرین اختصاصی خوب، شیوه های نوین باشگاه داری و کسب درآمد و پرورش نسل جدید و استعداد یابی و عوامل متعدد دیگر ... با آن کشورهایی که پیشرفت کرده اند و کره جنوبی یکی از آنهاست فاصله داریم. خیلی ساده انگارانه است اگر فرض کرده باشیم چون کره دو سه بازی در جام جهانی باخت پرگل داشته پس ما از او کمتر نیستیم؛ فقط بودجه فدراسیون فوتبال کره جنوبی 10 برابر ماست. مدرسه های فوتبالش واقعا پیشرفته اند و از نظر تعداد فوتبالیست حرفه ای در کل کشورشان خیلی جلوترند.

اینها یک بعد قضیه است که باید آن را پذیرفت. در واقع می خواهم بگویم: "گندم ز گندم بروید جو ز جو" وقتی ما گندمی نکاشته ایم چه توقعی باید داشته باشیم؟! اول گندم بکار تا بعد انتظار درو کردن گندم داشته باشی. ما فقط در حرف زدن استادیم و بس، به کار کردن که می رسد همه جا می زنیم.

اما برسیم به بحث بعدی که با خوش بینی می گوید ما از گروه فعلی صعود می کنیم. در همین دو سه روزه اقوال کارشناسان فوتبال کشور مثل دکتر صدر، حاج رضایی، محصص، مجید جلالی، و همین طور فوتبالی های دیگری مثل مهدوی کیا و عزیزی و ... را شنیده ایم که محور بحث شان این است که صعود از مرحله گروهی با فرصت 6 ماهه ای که در اختیار داریم یک شوخی است. کارلوس کی‌روش هم خطاب به آنهایی که می گویند می توانیم صعود کنیم از واژه "مریض" استفاده می کند!

باید واقع بین بود. همان نکته "انتظار به اندازه امکانات" و البته با نگاهی به پیشینه.

مطلب بعدی:

ما 6 ماه فرصت داریم. ترکیب بازیکنان تقریبا مشخص هست ( 90 %) و در این فاصله زیاد نمی شود ریسک کرد و بازیکن های جدید زیادی را اضافه کرد، چون فرصت تست کردن نمانده.

من به شخصه عقیده دارم که جام جهانی که همه تیم ها می آیند تا "بهترین نمایش" خود را نشان بدهند، در نتیجه جای ریسک کردن های شدید مثل بازی دادن به جوان های کم تجربه یا میدان ندیده نیست. به عقیده من تلفیقی از نیروهای با تجربه به اضافه عنصرهای دونده تر و نیروی جوانی موسوم به "بنزین سبز" می توانند نمایش بهتری داشته باشند. من هرگز از کلمه پیر و پاتال استفاده نمی کنم، بازیکن یا آماده است یا نیست، اگر از نظر فنی کیفیت قابل قبولی داشته باشد سن ملاک نخواهد بود، در همه جای دنیا همن وضع است، یعنی یک نیروی میدان دیده و با تجربه را به سادگی کنار نمی گذارند چون سرمایه یک کشور است که برایش هزینه سنگین و گزافی خرج شده. الان جواد نکونام جزء با تجربه ترین بازیکن های ماست، شاید در نظر اول برخی بگویند چیز خاصی از او ندیده ایم، ولی این طور نیست. اینها در شرایطی که بازی گره خورده و مشکل می شود با یک پاس یا شوت گره را باز می کنند و بودنشان غنیمت است. ضمن این که به همان دلیل میدان دیده بودن کمتر عصبی یا دچار استرس روحی می شوند، خیلی از بازیکنان جوان در میدان های بزرگ شدیدا دچار استرس شده و نمی توانند حتی 20% کارایی واقعی خود را نشان بدهند.

الان فقط باید امیدوار باشیم چند بازی تدارکاتی خوب داشته باشیم تا همین بازیکنان در کنار هم بودن و شرایط تیمی را بیشتر تجربه کنند و درک متقابل بهتری از هم پیدا کنند.

نهایتا:

اگر چه در متن حرف هایم گفتم نباید انتظار زیاد یا غیر معقول از تیم ملی مان داشته باشیم، ولی این هم درست نیست که با چهره یک از پیش باخته وارد جام جهانی شویم.

انسان با "امید" زنده است. در بدترین شرایط هم نباید نا امید مطلق بود حتی در برابر آرژانتین!

نقل قولی از تومیسلاو ایویچ فقید هست: در جام جهانی 98 وقتی مشخص شد که با آلمان هم گروه شده ایم، از او پرسیدند که می توانیم بر آلمان پیروز شویم؟ ایویچ هم به جای یک جواب کلیشه ای پاسخی سیاستمدارانه داد . گفت: اگر 15 بار با آلمان مسابقه بدهیم شاید یک بار برنده شویم و من امیدوارم این بار همان یک بار باشد!

هیچ چیز نباید مانع این بشود که همه تلاش مان را بکنیم. فوتبال اگر چه منطق و اصول خود را دارد، ولی بازی لحضات و اتفاقات هم هست. باید تلاش کرد و با جدیت و سرسختی کامل وارد زمین شد.

همه ما کشورمان را دوست داریم و با پیروزی هایش شاد و از شکست هایش ناراحت و غمگین می شویم،بنابراین آرزو می کنیم نمایش قابل قبول و در حد شان و اعتبار فوتبال مان در جام جهانی برزیل که مهد ناب ترین نوع فوتبال دنیا بوده، داشته باشیم.

پ.ن: یک مقدار طولانی شد، اما در عوض به جای 20 پست همه حرف هایم را در یک پست نوشتم!

Last edited:

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
واقعا دلیل اینکه کیروش گفته نباید با تیم های قوی بازی کنیم چیه؟
من که دلیلی جز ترس کیروش از اخراج شدن نمی بینم
و گرنه بازی با تیم های قوی حتی اگر کیسه گل بشیم باعث افزایش تجربه و ریختن ترسمون از تیم های قوی میشه
به نظر میاد برنامه کیروش اینه که بریم برزیل دور هم چند تا بازی کنیم و برگردیم

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
واقعا دلیل اینکه کیروش گفته نباید با تیم های قوی بازی کنیم چیه؟
من که دلیلی جز ترس کیروش از اخراج شدن نمی بینم
و گرنه بازی با تیم های قوی حتی اگر کیسه گل بشیم باعث افزایش تجربه و ریختن ترسمون از تیم های قوی میشه
به نظر میاد برنامه کیروش اینه که بریم برزیل دور هم چند تا بازی کنیم و برگردیم

بابا دیگه بی خیال !

کیروش اخراج بشه کی به جاش بیاد ؟!!! کی رو داریم که بیاد ؟!!!

کیروش از من و تو باهوش تره داداش . الان بازی بزرگ به کار تیم نمیاد . ما باید زمانی که با لبنان بازی میکردیم به فکر بازی بزرگ می افتادیم نه الان !!!

به نظرم الان باید با تیم های معمولی بازی کنیم و اگه بتونیم کیسشون کنیم ! تا روحیه ی تیم بالا بره ، همون کاری که تیم های بزرگ میکنن . بحث ترس و .. هم مسخره هست ! ارکان تیم ما بازی ملی زیادی داشته و تو اروپا بازی میکنن و بازی میکردند . پس بحث ترس بچه گانه هست ...

من که فکر میکنم تیم فقط باید از حاشیه به دور باشه و در آرامش باشه . بدنسازی خوب میتونه موثر تر از بازی با تمی های بزرگ باشه . من این دوره خیلی خوش بین هستم چون همه انگیزه دارند و بازیکن های 2 رگه ی فوق العاده ای داریم :)

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
نهایتا:

اگر چه در متن حرف هایم گفتم نباید انتظار زیاد یا غیر معقول از تیم ملی مان داشته باشیم، ولی این هم درست نیست که با چهره یک از پیش باخته وارد جام جهانی شویم.

انسان با "امید" زنده است. در بدترین شرایط هم نباید نا امید مطلق بود حتی در برابر آرژانتین!

نقل قولی از تومیسلاو ایویچ فقید هست: در جام جهانی 98 وقتی مشخص شد که با آلمان هم گروه شده ایم، از او پرسیدند که می توانیم بر آلمان پیروز شویم؟ ایویچ هم به جای یک جواب کلیشه ای پاسخی سیاستمدارانه داد . گفت: اگر 15 بار با آلمان مسابقه بدهیم شاید یک بار برنده شویم و من امیدوارم این بار همان یک بار باشد!

هیچ چیز نباید مانع این بشود که همه تلاش مان را بکنیم. فوتبال اگر چه منطق و اصول خود را دارد، ولی بازی لحضات و اتفاقات هم هست. باید تلاش کرد و با جدیت و سرسختی کامل وارد زمین شد.

همه ما کشورمان را دوست داریم و با پیروزی هایش شاد و از شکست هایش ناراحت و غمگین می شویم،بنابراین آرزو می کنیم نمایش قابل قبول و در حد شان و اعتبار فوتبال مان در جام جهانی برزیل که مهد ناب ترین نوع فوتبال دنیا بوده، داشته باشیم.

پ.ن: یک مقدار طولانی شد، اما در عوض به جای 20 پست همه حرف هایم را در یک پست نوشتم!

بسیار عالی
من نمی دونم فرق والیبال با فوتبال در چی هست!
وقتی همه از عوض شدن ذهنیت ها تو والیبال می گن چرا نباید همین اتفاق در فوتبال بیفته. چرا کی روش مصاحبه می کنه که من اومدم ذهنیت شما رو عوض کنم ولی به جاش خودم شبیه شما شدم. این که فوتبال دست غیر ورزشی هاس به کنار ولی افراد ورزشی تو همین فوتبال هستن که اگه سکان دار فوتبال بشن باید منتظر فاجعه بزرگ تر از الان باشیم.
...
در مورد جام جهانی برزیل هم به نظر من بهترین قرعه به نام ایران رقم خورده. احتمال این که تیمی با 3 امتیاز بره مرحله بعد زیاده. در واقع آوراژ گل می تونه تعیین کننده باشه. در میان تیم های آفریقایی به نظر من نیجریه از غنا و ساحل عاج ضعیف تره. غنا و ساحل عاج خیلی سریع بازی رو از دفاع به حمله میارن و حتی برای تیم های قوی تر هم مشکل سازن. بوسنی هم چند باری بازی کردیم و کم و بیش ازش شناخت داریم. در مورد آرژانتین هم که حرفی برای گفتن نمی می مونه ولی یادمون باشه همه قدرت آرژانتین تو فاز تهاجمی شه ( مسی، آگوئرو، دی ماریا، لاوتزی، هیگوآین، پالاسیو ) ولی نمی تونه از همه شون استفاده کنه.
به هر حال اعتقاد دارم کی روش به یک بازگشت شکوهمند در عرصه بین المللی فکر می کنه. این قرعه بهترین قرعه تمام دوران حضور ایران در جام های جهانی هست. با توجه به قرعه مسابقات و بازی های دور دوم ( احتمال بازی با سوئیس )مطمئنم کی روش در پس ذهنش حتی به صعود به جمع 8 تیم هم فکر می کنه ولی باید این ذهنیت رو در بازیکن ها هم به وجود بیاره. همون نکته ای که متاسفانه مهدوی کیا اشاره داشت( خوشحالی بعضی بازیکن ها بعد از باخت خفیف به یوگسلاوی)
در نهایت با توجه به داشته ها نباید انتظار بالایی از تیم داشته باشیم ولی ارزش بالای فوتبال به قول سرهنگ علیفر خودمون غیر قابل پیش بینی بودن آن است.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
بسیار عالی
من نمی دونم فرق والیبال با فوتبال در چی هست!
وقتی همه از عوض شدن ذهنیت ها تو والیبال می گن چرا نباید همین اتفاق در فوتبال بیفته. چرا کی روش مصاحبه می کنه که من اومدم ذهنیت شما رو عوض کنم ولی به جاش خودم شبیه شما شدم. این که فوتبال دست غیر ورزشی هاس به کنار ولی افراد ورزشی تو همین فوتبال هستن که اگه سکان دار فوتبال بشن باید منتظر فاجعه بزرگ تر از الان باشیم.
...

فوتبال در کشور ما تفاوت های زیادی با والیبال داره.

متاسفانه عوامل زیادی دخالت داشته اند تا نتوانیم امروز فوتبال مان را در حد و اندازه های واقعی و پیشرفته تر ببنیم. چند تا از مهم ترین هاش اینها هستند:

- اداره باشگاه ها توسط دولت و نه بخش خصوصی

- به همان دلیل بالا نداشتن باشگاه فوتبال به معنای تخصصی و درست (اینها تیم هستند، تا معنای باشگاه فاصله هست)

- عدم پرداخت هزینه های حق پخش تلوزیونی و بلیط فروشی به تیم ها

- دخالت سیاسیون رده بالا در فوتبال

- عدم تخصیص بودجه مناسب برای توسعه فوتبال در تمام زمینه ها (در کل هزینه های فوتبال بسیار سنگین تر از ورزشی مثل والیبال یا بسکتبال است)

- عدم ظرفیت پولدار شدن در بسیاری از فوتبالیست ها

- وجود آدم های حسود و خود محور که به جای کمک همیشه در حال سنگ اندازی اند.

- رسانه هایی که خیلی وقت ها به جای هدف اصلی خود به شایعه پراکنی و ایجاد خواشی بیشتر و اختلال در روند حرکتی فوتبال می پردازند.

- و ...

در نتیجه هنوز نتوانسته ایم در فوتبال آن پتانسیل واقعی خود را بروز دهیم.

من کاملا به کی‌روش حق می دهم.

متاسفانه الان فرصت ندارم که بیشتر بنویسم. این موضوع خیلی حرف برای گفتن دارد ...

Last edited:
بالا