• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

ali0009

Registered User
لایک‌ها
19
ایران از گروه صعود میکنه بعد تو مرحله بعد فرانسه رو میبره میره تو8تیم برتر بعد میخوره به اروگوئه اونم میبریم میریم تو4تا اونجا هم آلمان رو میبریم فینال هم که با برزیل هست بهتریم بازیکنم هاشم بیک زاده میشه

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
آقای مرتضی من هم به غیر از حرف شما چیزی نگفتم در مقابل بوسنی و نیجریه میتونیم پیروز باشیم اون هم با اعتماد به نفس و خوب تمرین کردن تو این چند ماه کار نشد نداره تلاش فقط باید کرد .

EhsanCPU

Registered User
لایک‌ها
199
تمایل علی کریمی برای بازگشت به تیم ملی و حضور در جام جهانی 2014 برزیل :rambo:

images

کریمی: تکلیف من برای حضور در جام‌جهانی در دست خداست/ از صحبت‌های کی‌روش خودتان همه چیز را قضاوت کنید

13920827000101_PhotoA_0.jpg

هافبک سابق تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: من کار خودم را انجام می‌دهم و تابع تصمیم کادر فنی تیم ملی هستم.
علی کریمی در خصوص بازی‌های جام جهانی و قرعه‌کشی انجام شده صحبت‌هایی را انجام داد که در زیر می‌خوانید:

-همانطور که شما هم می‌دانید جام جهانی قرعه‌کشی شد. نظر شما در این باره چیست؟

نظر خاصی ندارم. چون همه قرعه‌کشی را دیدند و به نظرم همین که اسم ایران در این قرعه‌کشی بود به نظرم باعث افتخار مثل تیم‌های دیگر بود. خیلی از این بابت خوشحالم که تیم ملی ایران در جام جهانی حضور دارد.

- نظرت در مورد قرعه‌کشی چیست؟

32 تیم از بین بالای 100 تیم به جام جهانی آمدند و حتما همه خوبند که به این رویداد بزرگ آمدند. به خاطر همین من نظر خاصی نمی‌توانم بدهم چون آنهایی که باید نظر بدهند نظراتشان را می‌بینید.

-منظورت چیست؟

بالاخره اساتید نظر داده‌اند و من هم فقط می‌توانم برای تیم ملی کشورم از صمیم قلب در این مسابقه بزرگ آرزوی موفقیت کنم. همه چیز در قرعه‌کشی‌ها مشخص است.

فارس: برای حضور موفق در جام جهانی باید چه کاری انجام دهیم؟

مشخص است، هیچ کاری. اجازه دهید بازی‌ها شروع شود تا ببینید گروه ما آسان است یا سخت. اجازه دهید بازی‌ها شروع شود تا ببینید تیم‌هایی که با ما رقابت می‌کنند آسان هستند یا سخت. صبر کنید بازی‌ها شروع شود همه چیز مشخص می‌شود.

- نظر شما چیست؟

به نظر شما یک تیم ساده به جام جهانی می‌آید؟ هر 32 تیم تیم‌های خوبی هستند و من نمی‌دانم چطور برخی می‌گویند تیم آسان و یا تیم سخت. مخصوصا تیم آسان. ما تیم‌های بسیار قوی در تورنمنت جام جهانی می‌بینیم و امیدوارم که بتوانیم در این رویداد بزرگ موفق باشیم.

- آیا علی کریمی در جام جهانی برزیل حضور دارد؟

بالاخره هر بازیکنی دوست دارد به تیم ملی کشورش در جام جهانی خدمت کند و من هم از این موضوع مستثنی نیستم ولی با حرف زدن و صحبت کردن کسی به تیم ملی دعوت نمی‌شود و باید هر کسی خودش را ثابت کند.

-چطوری؟

بالاخره با نوع بازی، خوب بودن، عملکرد مثبت به آدم شانس می‌دهد تا در لیست تیم ملی باشد یا نباشد. همه دوست دارند در لیست نهایی تیم ملی در جام جهانی باشند چون اتفاق بزرگی است که قرار است در زندگی یک فوتبالیست بیفتد. لذت خاص خودش را دارد مخصوصا در آن جمع.

فارس: می‌شود راحت‌تر صحبت کنی؟

جو خاصی دارد. حال و هوای جام جهانی همیشه خاص است. البته نمی‌شود آرزو کرد که حتما یک نفر در جام جهانی باشد چون همه نمی‌توانند به جام جهانی بروند. اینطور نمی‌شود. تعداد بازیکنان مشخص است و مربی همیشه سعی می‌کند بهترین‌ها را به جام جهانی ببرد.

- آیا علی کریمی در جام جهانی برزیل حضور دارد؟

من هم کار خودم را می‌کنم. معلوم نیست. تابع تصمیم کی‌روش و کادر فنی هستم. من فعلا در تراکتور‌سازی تلاش می‌کنم که تیم موردنظرم به خواسته خودش برسد. دیگر همه چیز دست کادر فنی تیم ملی است و باید ببینیم چه اتفاقی می‌افتد.

فارس: حتما می‌دانی که برای رفتن به جام جهانی نیاز به بازی‌های تدارکاتی خوب داریم؟

بله. همه تیم‌ها با برنامه به جام جهانی می‌روند. 6 الی 7 ماه تا جام جهانی مانده و همه از برنامه پرواز، هتل حتی ساعت شام و ناهارشان گرفته هماهنگند تا سایر مسائل. کار خیلی سختی داریم.

- نظر شما در مورد آرژانتین، نیجریه و بوسنی چیست؟

من زیاد دوست ندارم راجع به این موضوع حرف بزنم چون همه حرف زده‌اند اما در برخی از برنامه‌ها شنیدم که می گویند گروه آسانی داریم و یا غیر از آرژانتین بوسنی و نیجریه حریفان آسانی هستند اما من این سوال را می‌کنم نیجریه چطور به جام جهانی راه پیدا کرده؟ غول‌های آفریقا مگر کامرون، مصر، غنا، الجزایر و خیلی از بزرگان آفریقا را شکست نداده که به اینجا رسیده؟ بازیکنان این تیم کجا بازی می‌کنند؟ مگر می‌شود بگوییم این حریفان ساده هستند؟

-یعنی شما می‌گویی نظرت مخالف سایرین است؟

نه. بنشینید و ببینید. باید منتظر باشیم هرچه زودتر جام جهانی تمام شود تا آن موقع قضاوت کنیم. من نمی‌دانم دلیلش چیست که می‌خواهیم همه چیز را آسان بگیریم. بالاخره آقای کی‌روش سرمربی تیم ملی است و خودش تجربه لازم را دارد. وقتی که ایشان اینطور حرف می‌زند که در رسانه‌ها می‌بینید خودتان قضاوت کنید.

فارس: اما آرژانتین و مسی؟

آرژانتین تیم بزرگ و خوبی است. باید با برنامه مقابل این تیم قرار بگیریم. بالاخره مسی هم یکی از بزرگان فوتبال است. باید با برنامه به جام جهانی برویم. از برخی صحبت‌ها واقعا تعجب می‌کنم و باید منتظر پایان جام جهانی باشیم و آن موقع ببینیم آیا تیم ضعیف هم وجود داشت اما من از صمیم قلب برای تیم ملی کشورم آرزوی موفقیت می کنم چون دوست دارم دل تک تک این مردم بعد از رفتن به جام جهانی شاد شود. کار در جام جهانی سخت است. بهترین‌های جهان آمده‌اند و امیدوارم که جام جهانی خوبی را داشته باشیم. چیزی به جام جهانی نمانده پس بهتر است اگر می‌خواهیم کاری انجام دهیم زودتر دست به این کار بزنیم. تکلیف من هم دست خداست و باید ببینم آیا قسمت می‌شود در جام جهانی باشم یا خیر اما من همیشه آماده کمک به تیم ملی کشورم هستم.

- در پایان اگر در مورد تراکتور‌سازی حرفی دارید بگویید.

وضعیتمان خوشبختانه در بالای جدول خوب است. از حمایت هواداران تراکتور‌سازی که همیشه در کنار ما بوده‌اند تشکر می‌کنم و انشاءالله همین روند را تا انتهای مسابقات ادامه دهیم. کار سخت است اما خوشبختانه بچه‌ها خوب تلاش کردند و چند روز گذشته نیز سه امتیاز خوبی گرفتیم. خیلی خوشحالم که در خانه مقابل هواداران خونگرممان اینطور پیروز شدیم.

مهراب 17

Registered User
لایک‌ها
895
[h=1]ايراني‌ها از مسي عذرخواهي کردند[/h]
[h=2] روزنامه انگليسي ميرر اعلام کرد کاربران اينترنتي در ايران اقدام به تشکيل گروهي کرده‌اند تا از اين طريق از فوق‌ستاره آرژانتيني بارسلونا به خاطر مورد اهانت قرار گرفتن از سوي برخي کاربران ايراني عذرخواهي کنند.[/h]
00036464.jpg

روزنامه ميرر چاپ لندن با انعکاس تلاش کاربراني اينترنتي در ايران براي نشان دادن محبوبيت اين ستاره آرژانتيني که چندي پيش صفحه‌ شخصي‌اش در يکي از شبکه‌هاي اجتماعي از سوي برخي کاربران ايراني هدف انواع و اقسام جملات توهين آميز شد، نوشت: فوتبالدوستان ايراني اقدام به تشکيل گروهي در يکي از شبکه‌هاي اجتماعي کرده‌اند تا مراتب تاسف خود را از اهانت‌هاي اخيري که برخي از هموطنان‌شان به ليونل مسي کرده‌اند ابراز کنند.

به گزارش تسنيم،در ادامه اين خبر، ميرر با اشاره به هجوم بيش از 30 هزار کاربر اينترنتي به صفحه شخصي ليونل مسي که در آن در پيام‌هايي اهانت‌آميز و اکثراً به زبان فارسي خطاب به ستاره آرژانتيني بارسلونا نوشته شد، آمده است: ايراني‌ها اکنون صفحه‌اي جديدي با عنوان «مسي متاسفيم» در اينترنت ساخته‌‌اند که هدف از ايجاد آن آن محکوم کردن اقدام کساني که برترين بازيکن 4 سال اخير فوتبال دنيا را مورد اهانت قرار داده‌اند.

حمله کاربران ايراني به صفحه شخصي ليونل مسي، کاپيتان تيمي که در جام جهاني 2014 بايد برابر تيم ملي ايران قرار بگيرد، بازتاب گسترده‌اي در رسانه‌هاي جهان داشته است هرچند که خود اين بازيکن 26 ساله هنوز اظهارنظري در اين خصوص نکرده است.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
موزه بازیکنان باستانی و فسیل شده میخواییم باز کنیم ؟! ;) کریمی برای تیم باشگاهی خوبه نه برای تیم ملی اونم در سطح جام جهانی
کل تیم های دنیا دارن به سمت جوان گرایی میرن اون وقت ما !

ali0009

Registered User
لایک‌ها
19
وایی یعنی میشه علی تو تیم ملی باشه خداکنه کیروش دعوتش کنه همچنین عالیشا صادقیان بختیار خسرو ازمون عقیلی
عالیشاه و صادقیان و بختیار در حد تیم ملی و جام جهانی نیستند علی کریمی هم سنش بالاست ولی از صادقیان و عالیشاه بهتره ولی بدرد ام جهانی نمیخوره ایران باید بازیکن جوون تر ببره
علی کریمی فسیل شده

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
عالیشاه و صادقیان و بختیار در حد تیم ملی و جام جهانی نیستند علی کریمی هم سنش بالاست ولی از صادقیان و عالیشاه بهتره ولی بدرد ام جهانی نمیخوره ایران باید بازیکن جوون تر ببره
علی کریمی فسیل شده

علی جون!!
بازیکنایی که اولین بار به تیم ملی دعوت میشن هیچکدوم در حد تیم ملی نیستن ستاره شدن که یه شبه نیست خود همین کریمی هم اون سالای اول حضورش یه بازیکن معمولی بود که کم کم تونست تواناییاشو اثبات کنه و تو ترکیب جای ثابت جور کنه شما بازیکن ارزشمندی مثل بختیار رحمانی رو در حد تیم ملی نمیدونی پس کیو بیاریم جای هابکای پیر فعلی ؟ اصولآً کی قراره به جوون ترا بازی بدیم تا یه دفعه با رفتن اینا وسط زمینمون بلکل فلج نشه ؟!

fintool

Registered User
لایک‌ها
120
واقع بینانه نگاه کنیم باید چهارم بشیم. اگر دو امتیاز بگیریم عالیه.

مهراب 17

Registered User
لایک‌ها
895
[h=1]تحليل يورو اسپورت از تيم ملي فوتبال ايران[/h]
[h=2] سايت يورو اسپورت به تحليل تيم ملي فوتبال ايران پيش از حضور در رقابت‌هاي جام‌جهاني 2014 برزيل پرداخته است.[/h]
00945047.jpg

سايت يورو اسپورت در گزارشي به تحليل تيم ملي فوتبال ايران، يکي از 32 تيم حاضر در رقابت‌هاي جام‌جهاني 2014 برزيل پرداخت و نوشت: 6 ماه از شادي‌هاي خياباني مردم به دليل انتخاب حسن روحاني که توافق بر سر مسائل هسته‌اي پس از يک دهه مشاجره و سرانجام برداشته شدن برخي تحريم‌ها را به دنبال داشت، گذشته است.

در کشوري که فوتبال ورزش اول است و جمعيت حاضر در ورزشگاه‌ها در بازي‌هاي ملي از 90 هزار نفر بيشتر مي‌شود، قرعه نسبتا خوبي به تيم ملي اين کشور خورده و هواداران خوش‌بين هستند که شاگردان کارلوس کي‌روش، سرمربي سابق رئال مادريد مي‌توانند پس از جام‌جهاني 1998 فرانسه اولين پيروزي در رقابت‌هاي جام‌‌جهاني را جشن بگيرند.

ايران در آن زمان با نتيجه دو بريک دشمن سياسي ديرينه خود را شکست داد. دشمني بين دو کشور باقي مانده است زيرا واشنگتن معمار اصلي تحريم‌ها عليه ايران است که اقتصاد ايران را دچار مشکل کرده است اما برخي هواداران ايراني اميدوارند تيم ملي کشورشان در برزيل بتواند با عملکردي خوب چهره بين‌المللي از ايران بر جاي گذارد.

هومن افاضلي، دستيار سرمربي تيم ملي ايران در رقابت‌هاي جام‌جهاني 2006 مي‌گويد: فوتبال جايگاه منحصر به فردي در جامعه دارد. مرم معتقدند با انتخابات و راهيابي ايران به جام‌جهاني همه‌چيز بهتر خواهد شد. اين احساس خوبي براي مردم بود.

ايران که در رده 45 فيفا و در رده اول تيم‌هاي آسيايي قرار دارد در قرعه‌کشي رقابت‌هاي جام‌جهاني مقابل آرژانتين، نيجريه و بوسني و هرزگوين قرار خواهد گرفت.

آرژانتين که ليونل مسي، دارنده چهار توپ طلا را در اختيار دارد، مدعي صدرنشيني در اين گروه است اما ايران بايد محک سختي مقابل نيجريه، تيم سي و ششم رنکينگ فيفا و بوسني و هرزگوين، تيم بيست و يکم اين رده‌بندي بخورد.

افاضلي خاطرنشان کرد: بازي حساس ما ديدار اول مقابل نيجريه است؛ اگر ما عالي بازي کنيم، اعتماد به نفس خواهيم داشت اما اگر شکست بخوريم، کارمان بسيار سخت مي‌شود.

وي از روي تجربه‌اش در ناکامي ايران در رقابت‌هاي 2006 آلمان اين حرف را مي‌زند. تيمي مملو از بازيکنان ليگ‌هاي اروپايي مقابل مکزيک و پرتغال شکست خورد و به تساوي يک بر يک مقابل آنگولا دست يافت. اين تيم در جام‌جهاني 1978 و 1998 نيز در مرحله گروهي حذف شد.

افاضلي گفت: در دو جام‌جهاني قبلي به خوبي براي استفاده از اين فرصت آماده نشده‌ بوديم. اکنون سازماندهي عالي داريم به خصوص در خط دفاعي. اين واقعا به ما در برزيل کمک خواهد کرد زيرا ما تيم مدعي نيستيم.

اغلب هواداران موافق هستند که ايران نمي‌تواند به دور دوم برسد اما اميدوارند که عملکرد خوبي، به خصوص مقابل نيجريه در کوريتيبا داشته باشد که مثل تهران حدود يک کيلومتر بالاتر از سطح دريا است.

ايران در سه ديدار آخر خود در مسابقات مقدماتي جام‌جهاني به پيروزي رسيد و راهي برزيل شد؛ از جمله پيروزي يک بر صفر مقابل کره‌جنوبي و در حالي که اکنون هواداران به دليل پيروزي‌هاي اخير به تيمشان افتخار مي‌کنند، سال گذشته شرايط به گونه‌اي متفاوت بود.

کي‌روش در سال 2011 پس از حضور ناموفق در تيم ملي پرتغال پس از اينکه نتوانستند در سه ديدار از چهار مسابقه خود در جام‌جهاني 2010 گلزني کنند، به تهران آمد.

ايران در دور چهارم رقابت‌هاي مقدماتي جام‌جهاني آسيا، از پنج مسابقه اول خود 7 امتياز به دست آورد و دو گل در اين مسير به ثمر رساند. اين روند شامل شکست يک بر صفر مقابل لبنان بود.

گزارش‌ها در ايران مدعي شدند که کي‌روش در آستانه استعفا دادن قرار دارد. او مشکلاتي با همتايانش در باشگاه‌هاي ايران داشت و از سوي هواداران و رسانه‌ها به دليل اهميت ندادن به ليگ داخلي و گذراندن زمان زيادي در خارج از ايران زخم زبان‌هاي زيادي شنيد اما تصميم کي‌روش براي جست‌و‌جوي بازيکنان ايراني پراکنده در سراسر دنيا مورد حمايت قرار گرفت و رضا قوچان‌نژاد از تيم استاندارد ليژ بلژيک در 5 مسابقه سه گل زد تا به راهيابي تيم ملي کشورش به جام‌جهاني کمک کند.

بازيکن 26 ساله در مشهد، دومين شهر ايران به دنيا آمد اما پس از آن به همراه خانواده‌اش به هلند سفر کرد و در رده‌هاي سني مختلف براي نارنجي‌پوشان بازي کرد.

اشکان دژاگه، هافبک تيم ملي فوتبال ايران که 27 سال سن دارد، دو بار در اولين حضورش براي تيم ملي ايران مقابل قطر گلزني کرد. وي پيش از در تيم نوجوانان آلمان به ميدان رفته است.

افاضلي ادامه داد: رسانه‌ها و مربيان در ايران خوشحال نبودند اما هواداران کسي را مي‌خواستند که براي اين کشور و پرچم آن بجنگد و شما مي‌توانيد اين را در بازيکناني مثل دژاگه و قوچان‌نژاد ببينيد.

اين دو بازيکن به علاوه آندرانيک تيموريان و کاپيتان جواد نکونام، نامزد جايزه سال بهترين بازيکن آسيا، بازيکنان کليدي ايران در برزيل خواهند بود. ايران تاريخچه‌اي طولاني در فوتبال دارد.

افاضلي اضافه کرد: فوتبال بخشي از فرهنگ است و براي ايرانيان خارج از ايران، فوتبال پيشنهادي براي بازگشتن به ريشه‌هايشان است. مردم مي‌توانند در جايي که زمينه‌هاي فرهنگي يا ايده‌هاي سياسي مشترک داشته باشند، مي‌توانند با يکديگر متحد شوند.

با وجود اينکه کشتي و وزنه‌برداري ايران از سال 2000 تاکنون 8 مدال طلاي المپيک را درو کرده‌اند، فوتبال ورزش اول ايران به حساب مي‌آيد.

اين کشور سه قهرماني در رقابت‌هاي جام ملت‌هاي آسيا در سال‌هاي 1968 تا 1976 را در کارنامه دارد.

همه چيز در فوتبال اين کشور پس از ايجاد يک ليگ ملي جديد در سال 1989و کسب مکام سوم در رقابت‌هاي قهرماني آسيا 1996 بهتر شد و ايران توانست در سال 1998 پس از 20 سال به جام‌جهاني برگردد.

ali0009

Registered User
لایک‌ها
19
علی جون!!
بازیکنایی که اولین بار به تیم ملی دعوت میشن هیچکدوم در حد تیم ملی نیستن ستاره شدن که یه شبه نیست خود همین کریمی هم اون سالای اول حضورش یه بازیکن معمولی بود که کم کم تونست تواناییاشو اثبات کنه و تو ترکیب جای ثابت جور کنه شما بازیکن ارزشمندی مثل بختیار رحمانی رو در حد تیم ملی نمیدونی پس کیو بیاریم جای هابکای پیر فعلی ؟ اصولآً کی قراره به جوون ترا بازی بدیم تا یه دفعه با رفتن اینا وسط زمینمون بلکل فلج نشه ؟!
مسابقات دسته2 کشور که نیست بخوای بازیکن معمولی جوون ببری شاید بهتر بشن جام جهانی هست

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
مسابقات دسته2 کشور که نیست بخوای بازیکن معمولی جوون ببری شاید بهتر بشن جام جهانی هست
این جوونا چون انگیزه و نفس بیشتری دارن خوب میدون برن بهتر هم نتیجه میگیریم شما چرا استدلالت از عقیدت خنده دارتره؟
یه جوریم میگی انگار این پیرپاتالا بهترین بازیکنای امروز مملکتمونن ! سدجلال! عقیلی! رحمتی! نکونام! کریمی! خلعتبری! تیموریان!شجاعی!!
نه عزیزم اینا دورشون تموم شده مسابقات هم هرچی میخواد باشه لابد جام ملتها هم به بهانه قهرمان شدن میخوان نبرنشون بازیای آسیای هم یه بهانه دیگه ... اینطوری که نمیشه بابا میانگین سنی بالای 30 فاجعس و عدم بازی دادن به این جوونای خوب که توان بازی تو لیگای خوبی مثل هلند و روسیه دارن هم بدترین ظلم به فوتبال کشوره مگه قراره تو جام جهانی نتیجه بگیریم که میگی وقتش نیست ؟ چه اینارو ببریم چه همون پیرارو بازی بدیم رکورد گل خورده تاریخ جام جهانی رو میزنیم دیگه چرا حالا که قراره آبرومون نره این جوونا یه تجربه کسب نکنن و حسرت مطرح شدن تو بهترین سن رو بخورن

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
بازی توجام جهانی بازی بانساجی نیست که بازیکن ایرانی توش انگیزه نداشته باشه امروز بیک زاده براتیمش عالی بود وامتیاز هن اورد کلا من به تیم ملی کشورم خوش بینم انشالله چنتا بازیکن دیگه هم دعوت میشن

sent form GT-I9505

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
بازی توجام جهانی بازی بانساجی نیست که بازیکن ایرانی توش انگیزه نداشته باشه امروز بیک زاده براتیمش عالی بود وامتیاز هن اورد کلا من به تیم ملی کشورم خوش بینم انشالله چنتا بازیکن دیگه هم دعوت میشن

sent form GT-I9505

بیک زاده کجاش عالی بود؟؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
برا استقلال وطرفداراش سه امتیاز اورد اونم تو روزایی که واقعا تیمش بعد رفتن مجیدی افت کرده

sent form GT-I9505

گل زدن با خوب بازی کردن فرق داره!

بیک زاده اصلا خوب بازی نکرد ولی در یه موقعیت سر زد و گل شد

این که قلعه نویی میگه بیک زاده در حد استاندارد های اروپاس به یه جوک بیشتر شبیهه!

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
من حرف قلعه نوعی رو کارندارم کلا نظر من اینه که وقتی تو تیم یه مدافع گل میزنه نشان از ضعف محاجمه نمیخوام بگم عالی بود ولی رو تک موقعیتای تیمش سه امتیاز اورد وگرنه همه این روزا ایستگاه بیک زاده روگرفتن

sent form GT-I9505

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
بیک زاده کجاش عالی بود؟؟

مشکل بیک زاده نیست.

در واقع ما سالهاست که یک بال چپ ایده آل - دست کم در حد و اندازه پتانسیل بال راست فعلی - نداریم.

در گذشته مهرداد میاوند و شاهرودی نسبتا خوب بودند ولی بعد از آنها در این پست بازیکن تراز اول به خاطرم نمی آید. حاج صفی هم نوسانات زیادی داشته. بازیکن در این پست باید خصلت دوندگی زیاد (پیستون) به همراه قدرت حمل توپ بالا و نهایتا سانترهای مواج و دقیق برخوردار باشه. در گذشته جواد زرینچه یک پیستون بسیار خوب بود و بعد از او هم مهدوی کیا عالی بود و در حال حاضر هم در این پست خسرو حیدری خوب بوده و نقطه اتکای خوبی محسوب می شه. بیت آشور هم هست، هر چند که نمی توانم در موردش نظر دقیق تر بدهم چون بازی های کم و کوتاهی از او دیده ایم.

بالا