• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

millennium

Registered User
لایک‌ها
760
بالای سی سال زیاد ترانسفر داشتیم مگه هاشمیان تو چه سنی به بایرن رفت دایی تو چه سنی به هرتا رفت مهدوی کیا کی به فرانکفورت رفت کریمی کی واز کجا به شالکه رفت ؟
این سوالای خوب من چنتا لایک ...!! :D

وحید هاشمیان 24 سالگی رفت هامبورگ
علی دایی 28 سالگی رفت بیله فلد
مهدوی کیا 21 سالگی رفت بوخوم
علی کریمی هم 26 سالگی رفت بایرن

اینا خودشون تو لیگ آلمان بودن که بعدا رفتن تیم های دیگه !
دیگه بازیکن باید خیلی تاپ باشه که وقتی بالای 30 سال بود تیم درجه یک بیاد دنبالش که تو ایران همچین بازیکنی نداریم

millennium

Registered User
لایک‌ها
760
علی کریمی ایران بود که با شالکه بست

برادر من کریمی سابقه ی حضور تو بایرن رو داشت و ماگات که تو بایرن مربیش بود مربی شالکه بود ... وگرنه کدوم تیمی حاضر میشد بازیکن 32 ساله که سابقه ی بازی تو اروپا رو نداره و تو یه لیگ درجه چندم بازی میکنه بخره ؟
در ضمن عاقبت کریمی تو شالکه چی شد ؟ کلا 10 دقیقه بازی کرد !

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
برادر من کریمی سابقه ی حضور تو بایرن رو داشت و ماگات که تو بایرن مربیش بود مربی شالکه بود ... وگرنه کدوم تیمی حاضر میشد بازیکن 32 ساله که سابقه ی بازی تو اروپا رو نداره و تو یه لیگ درجه چندم بازی میکنه بخره ؟
در ضمن عاقبت کریمی تو شالکه چی شد ؟ کلا 10 دقیقه بازی کرد !
شما همه چیو به هم ربط میدی دیگه نمیدونم !
اومدی گفتی باشگاها بازیکن 30 سال به بالا نمیگیرن منم دوتا مثال آوردم بخوام برم بگردم مطمئنم موارد بیشماره

پ.ن: البته گذشته از این حرفا من خودم هم طرفدار جوانگرایی هستم و بهانه اینکه جام جهانی مهمه دلیل نمیشه این پیرپاتالارو بریزن تو زمین یه نسل دیگه هم از فوتبال روز دنیا عقب بیفتیم

پ.ن2: راستی من خودمم 30 سالمه ها چه زود پیر پاتال شدیم ! :(

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
کری بازیکن بوسنی برای ملی‌پوشان ایران: از همین حالا حذف‌ شده هستید!

ایوان راکیتیچ، هافبک بوسنی و تیم سویا اسپانیا: پیش از این هم گفته بودم که بوسنی به دور بعد جام جهانی صعود خواهد کرد. آرژانتین مدعی قهرمانی است و به عنوان تیم اول صعود می‌کند و برای تصاحب جایگاه دوم 2 تیم بوسنی و نیجریه با هم رقابت خواهند کرد. از نظر من ایران حرفی برای گفتن ندارد و از همین حالا حذف‌ شده است. انجام بازی اول در هر تورنمنتی همیشه سخت است، چون انتظارات بالا است ولی بوسنی‌وهرزگوین می‌تواند حریفی مشکل‌ساز برای هر تیمی باشد.

گوردون شیلدنفلد، مدافع بوسنی و تیم پاناتینایکوس یونان: نسبت به کرواسی در گروه ساده‌تری قرار گرفتیم. در گروه کرواسی تیم ملی برزیل قرار دارد که نسبت به آرژانتین برای کسب جام بهتر و مدعی‌تر است. مکزیک و کامرون، هم‌گروهی‌های کراوات‌ها به مراتب قوی‌تر از نیجریه و ایران، هم‌گروهی‌های ما هستند ولی با این حال ممکن است شرایط در گروه ما هم شبیه به جهنم شود. حضور در جام جهانی موقعیتی است که هر تیم امکان دارد هر 4 سال یکبار پیدا کند و تمامی تیم‌ها تلاش خود را برای موفقیت در آن خواهند کرد. آرژانتین مدعی اول صعود از گروه F است ولی شاید در کنار آنها بوسنی‌و‌هرزگوین هم شگفتی‌ساز شد. چرا که نه؟

میرکو یوزیچ، سرمربی پیشین تیم ملی کرواسی: به نظر من آرژانتین و نیجریه امید اول صعود از این گروه هستند و ایران نباید حریف سرسختی برای بوسنی باشد. بوسنی تیمی در حال پیشرفت است و از انسجام لازم و استعدادهای خوبی هم برخوردار است. شک نکنید که هر تیمی که به مصاف بوسنی برود به مشکل خواهد خورد. گروه‌های F و A گروه‌های دشواری برای بوسنی و کرواسی هستند ولی آنها بدون شانس هم نیستند. تیم‌های آرژانتین و برزیل رقبای سرسختی برای بوسنی و کرواسی هستند و شکست آنها همانند ماموریت غیرممکن است.

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629

ایوان راکیتیچ، هافبک بوسنی و تیم سویا اسپانیا: پیش از این هم گفته بودم که بوسنی به دور بعد جام جهانی صعود خواهد کرد. آرژانتین مدعی قهرمانی است و به عنوان تیم اول صعود می‌کند و برای تصاحب جایگاه دوم 2 تیم بوسنی و نیجریه با هم رقابت خواهند کرد. از نظر من ایران حرفی برای گفتن ندارد و از همین حالا حذف‌ شده است. انجام بازی اول در هر تورنمنتی همیشه سخت است، چون انتظارات بالا است ولی بوسنی‌وهرزگوین می‌تواند حریفی مشکل‌ساز برای هر تیمی باشد.

گوردون شیلدنفلد، مدافع بوسنی و تیم پاناتینایکوس یونان: نسبت به کرواسی در گروه ساده‌تری قرار گرفتیم. در گروه کرواسی تیم ملی برزیل قرار دارد که نسبت به آرژانتین برای کسب جام بهتر و مدعی‌تر است. مکزیک و کامرون، هم‌گروهی‌های کراوات‌ها به مراتب قوی‌تر از نیجریه و ایران، هم‌گروهی‌های ما هستند ولی با این حال ممکن است شرایط در گروه ما هم شبیه به جهنم شود. حضور در جام جهانی موقعیتی است که هر تیم امکان دارد هر 4 سال یکبار پیدا کند و تمامی تیم‌ها تلاش خود را برای موفقیت در آن خواهند کرد. آرژانتین مدعی اول صعود از گروه F است ولی شاید در کنار آنها بوسنی‌و‌هرزگوین هم شگفتی‌ساز شد. چرا که نه؟

میرکو یوزیچ، سرمربی پیشین تیم ملی کرواسی: به نظر من آرژانتین و نیجریه امید اول صعود از این گروه هستند و ایران نباید حریف سرسختی برای بوسنی باشد. بوسنی تیمی در حال پیشرفت است و از انسجام لازم و استعدادهای خوبی هم برخوردار است. شک نکنید که هر تیمی که به مصاف بوسنی برود به مشکل خواهد خورد. گروه‌های F و A گروه‌های دشواری برای بوسنی و کرواسی هستند ولی آنها بدون شانس هم نیستند. تیم‌های آرژانتین و برزیل رقبای سرسختی برای بوسنی و کرواسی هستند و شکست آنها همانند ماموریت غیرممکن است.

جوجه رو آخر پاییز میشمارن!

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
تمام خبرها نشان هز یک چیز داره که حقیر ترین، ضعیف ترین، ناچیزتزین تیم جام جهانی بروی کاغذ تیم ایران هست! تروخدا نگاه کنید اسپانسر لباسهای تیم ملی در جام جهانی "آل اشپورت" شده!!! یعنی بقیه 31 تیم دیگه اسپانسرشون "نایک،آدیداس،پوما،...." مال ما آل اشپورت که توپهای فوتبالش در تمام دنیا فقط در 3 لیگ اون هم در دسته های سه و پنج استفاده میشه!
یه دونه کره جنوبی بر حسب شانس بردیم فکر میکنیم خیلی فوتبال بلدیم، هیچی نداریم نه سیستم نه برنامه فقط فقط کمی تکنیک هست و تازگیها 3 تا بازیکن شاغل در خارج که تربیت شده لیگهای خارجی هستن فقط همین!
تنها چیزی که امید داریم غیرت بازیکنها هست ، این غیرت هم باید معنی کنیم بنظر من غیرت یعنی فقط دویدن بیشتر در زمین تا سر حد مرگ دویدن و خسته نشدن فقط همین. هیچوقت بجز همون بازی معروف 2-6 با کره جنوبی ندیدم تیم ایران با سیستم و روش اصول بازی کنه همیشه بزن زیرش و از متره ها سانتر کن فقط همین!
در مجموع جام جهانی برای ایران به این صورت خواهد بود:
1- بازاری برای خودنمایی بازیکنان لیگ خودمون بری جذب به لیگهای خارجی.
2- همه بازیکنان میدونند که کروش بعد جام جهانی نیست پس نیازی نیست نگران نافرنانی در زمین باشند !
3- کروش برنده اصلی هست چون یک تیم بی برنامه بدون تدارک مناسب به جام جهانی برده.
4- فدراسیون فوتبال برنده هست چون هم پول خواهد گرفت هم اینکه میگه تو مدیریت ما تیم رفت جام جهانی.
5- خدا وکیلی ژاپن-کره-استرلیا و .. زیباتر از ما بازی میکنند روش دارند سیستم دارند ایران فقط فق البداهه بازی میکنند.
6- هر نتیجه ای بگیریم (البته با این اوضاع بی برنامه گی، مگر اینکه واقعا تدارکات خوب انجام بدن) فقط شانسی بوده.
7- فدراسیون نمیخواد تدارکات برای تیم انجام بده چون دوست نداره مربی خارجی با سر بالا از تیم جدا بشه.
8- کلا هیچکی دل برای ایران دل نمیسوزونه فقط هرکی جای خودش محکم کنه بقیش مهم نیست!
9- لیاقتمون در جام جهانی همینه حذف بشیم، صعود ما از گروه توهین به تلاش اصولی سایر کشورها در تدارکات تیمشون هست.
10- شخصا دوست دارم بازیهای زیبا و آبرومند از ایران ببینم دوست دارم از گروه صعود کنیم دوست دارم با موفقیت ایران از شادی گریه کنم.

arambash

Registered User
لایک‌ها
563

بوسنی هرزگوین تیم خوبیه دوست داشتم اونا از گروه صعود کنند اما فکر کنم تو دو بازی اول اونها هم مثل ما از صعود ناکام بشند یا کارشون به بازی با ما بکشه و جلوی ما شکست بخورند
خلاصه حس ششمم میگه تو این جام خاطره خوشی نخواهند داشت مظلومن کلاً بیچاره ها !! بدشانسم هستند الان خیلی وقته شرایط خوبی داشتنو از رسیدن به جام جهانی محروم بودن الانم که رسیدن خوردن به دوتا تیم قدر مثل آرژانتین و نیجریه که خب علت اصلی حرفم هم اینه که قرار گرفتن بازیا مهمه و چون دو بازی اول با تیمهای قدره و اینا هم اصلاً این حالو هوارو تجربه نکردن کلی به ضررشون شده

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
تمام خبرها نشان هز یک چیز داره که حقیر ترین، ضعیف ترین، ناچیزتزین تیم جام جهانی بروی کاغذ تیم ایران هست! تروخدا نگاه کنید اسپانسر لباسهای تیم ملی در جام جهانی "آل اشپورت" شده!!! یعنی بقیه 31 تیم دیگه اسپانسرشون "نایک،آدیداس،پوما،...." مال ما آل اشپورت که توپهای فوتبالش در تمام دنیا فقط در 3 لیگ اون هم در دسته های سه و پنج استفاده میشه!
یه دونه کره جنوبی بر حسب شانس بردیم فکر میکنیم خیلی فوتبال بلدیم، هیچی نداریم نه سیستم نه برنامه فقط فقط کمی تکنیک هست و تازگیها 3 تا بازیکن شاغل در خارج که تربیت شده لیگهای خارجی هستن فقط همین!
تنها چیزی که امید داریم غیرت بازیکنها هست ، این غیرت هم باید معنی کنیم بنظر من غیرت یعنی فقط دویدن بیشتر در زمین تا سر حد مرگ دویدن و خسته نشدن فقط همین. هیچوقت بجز همون بازی معروف 2-6 با کره جنوبی ندیدم تیم ایران با سیستم و روش اصول بازی کنه همیشه بزن زیرش و از متره ها سانتر کن فقط همین!
در مجموع جام جهانی برای ایران به این صورت خواهد بود:
1- بازاری برای خودنمایی بازیکنان لیگ خودمون بری جذب به لیگهای خارجی.
2- همه بازیکنان میدونند که کروش بعد جام جهانی نیست پس نیازی نیست نگران نافرنانی در زمین باشند !
3- کروش برنده اصلی هست چون یک تیم بی برنامه بدون تدارک مناسب به جام جهانی برده.
4- فدراسیون فوتبال برنده هست چون هم پول خواهد گرفت هم اینکه میگه تو مدیریت ما تیم رفت جام جهانی.
5- خدا وکیلی ژاپن-کره-استرلیا و .. زیباتر از ما بازی میکنند روش دارند سیستم دارند ایران فقط فق البداهه بازی میکنند.
6- هر نتیجه ای بگیریم (البته با این اوضاع بی برنامه گی، مگر اینکه واقعا تدارکات خوب انجام بدن) فقط شانسی بوده.
7- فدراسیون نمیخواد تدارکات برای تیم انجام بده چون دوست نداره مربی خارجی با سر بالا از تیم جدا بشه.
8- کلا هیچکی دل برای ایران دل نمیسوزونه فقط هرکی جای خودش محکم کنه بقیش مهم نیست!
9- لیاقتمون در جام جهانی همینه حذف بشیم، صعود ما از گروه توهین به تلاش اصولی سایر کشورها در تدارکات تیمشون هست.
10- شخصا دوست دارم بازیهای زیبا و آبرومند از ایران ببینم دوست دارم از گروه صعود کنیم دوست دارم با موفقیت ایران از شادی گریه کنم.
زیبا حرف زدی کلاً هم مشکلی با حرفات ندارم اما پیشنهادم اینه که برای اینکه غصه و حرص الکی برای این تیم نخوری کلاً بیخیال آرزو و امید شو و فکر کردن بهشونم فراموش کن تا همه حرفا و کارای ممکنو تکمیل کرده باشی !!
ترجیحاً ازت میخوام برای تیم خوبی که باهامون همگروه شده دعا کنی این بار دیگه قهرمان بشه تا هم ما براش مایه خیر و برکت شده باشیمو ایران یه خوشنامی از این طریق به دست بیاره! هم دل کلی آرژانتینی که خودشونم یه کشور نسبتاً جهان سومی حساب میشنو چیزی جز دخترای تاپ و فوتبالیستای خوب ندارن شاد بشه و بعد از حدود 30 سال دوباره کشورشون غرق شادی بشه و فقرو مشکلاتشونو تا حدی فراموش کنن
میتونم بگم گروه ما در کل گروه مظلومی هست ملت های نیجریه بوسنی ایران و آرژانتین همه ملت های دوست داشتنی هستند و من یه احساس فوق العاده رومانتیکی در این جام نسبت به حریفای گلمون پیدا کردم مثل سری های قبلی نیست نه خبری از پرتغالو مکزیک هست که با شکست جلوی تیمهای بیربطشون اعصابمونو خراب کنن نه خبری از آلمانیای سنگدل و یوگسلاویای بیرحم که اون موقع مرتب خطو نشون میکشیدن که میخوان دورقمی بهمون گل بزنن !!

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
ایوان راکیتیچ که هافبک تیم ملی کرواسیه که ! بوسنی نیست

مهراب 17

Registered User
لایک‌ها
895
ایوان راکیتیچ که هافبک تیم ملی کرواسیه که ! بوسنی نیست
آقا دمت گرم!
gigglesmile.gif
ملت همین طور چشم و گوش بسته خبر رو کپی پیست میکنن و پیش خودشون نمیگن آخه تابناک و سایتای سیاسی منبع فوتبالی میشن!؟
:puke:

Last edited:

مهراب 17

Registered User
لایک‌ها
895
واسه همین بود چند روز پیش گفتم میخواید خبر بزارید حتما سایت فوتبالی و معتبر باشه!

مهراب 17

Registered User
لایک‌ها
895
[h=1]990 دلار قيمت بليت فينال جام جهاني[/h]
[h=2] مرحله‌ دوم پيش‌‌فروش بليت رقابت‌هاي جام جهاني 2014 از ساعت 9 ديروز به وقت محلي برزيل آغاز شده است و اين مرحله تا 30 ژانويه 2014 (10 بهمن 92) ادامه خواهد داشت.[/h]
00024498.jpg

به نقل از سايت سازمان ليگ، طبق اعلام فيفا بليت‌هاي جام جهاني در 4 درجه تقسيم‌بندي شده و به فروش مي‌رسد.

بليت‌هاي درجه يک گران‌ترين قيمت را به خود اختصاص داده‌اند و جايگاه‌هاي اصلي استاديوم را شامل مي‌شود.

بليت‌هاي درجه 2 و 3 نيز در طرفين جايگاه‌هاي اصلي استاديوم‌ها هستند و بليت‌هاي درجه چهارم که ارزان‌ترين بليت جام جهاني است مربوط به قسمت پشت دروازه‌ها هستند.

قيمت بليت‌هاي جام جهاني به تفکيک مراحل به شرح زير است:

ديدار افتتاحيه: بليت درجه يک (495 دلار)، بليت درجه دو (330 دلار)، بليت درجه سه (220 دلار)

مرحله گروهي: بليت درجه يک (175 دلار)، بليت درجه دو (135 دلار)، بليت درجه سه (90 دلار)

مرحله يک هشتم نهايي: بليت درجه يک (220 دلار)، بليت درجه دو (165 دلار)، بليت درجه سه (110 دلار)

مرحله يک چهارم نهايي: بليت درجه يک (330 دلار)، بليت درجه دو (220 دلار)، بليت درجه سه (165دلار)

مرحله نيمه نهايي: بليت درجه يک (660 دلار)، بليت درجه دو (440 دلار)، بليت درجه سه: (275 دلار)

ديدار رده بندي: بليت درجه يک (330 دلار)، بليت درجه دو (220 دلار)، بليت درجه سه (165 دلار)

ديدار فينال: بليت درجه يک (990 دلار)، بليت درجه دو (660 دلار)، بليت درجه سه (440 دلار)

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
اون خبر که در رابطه با کری خوانی بازیکنای تیم ملی بوسنی هست رو نمیدونم که تو رویا پردازی هاش نوشته ولی اون دو تا بازیکنی که اسمشون رو برد

بازیکن های مطرح تیم ملی کرواسی هستن

مهراب 17

Registered User
لایک‌ها
895
[h=1]چه کسي در مراسم قرعه‌کشي کنار کي‌روش بود؟[/h]
[h=2] مراسم قرعه کشي جام جهاني در برزيل حاشيه هاي زيادي داشت از سانسور اين مراسم توسط تلويزيون ايران تا تيکه هاي عادل فردوسي پور که هميشه خيلي ساده حقايق را مي گويد .[/h]
00946184.jpg

روزنامه نود امروز مطلب جالبي منتشر کرد: اما آن چيزي که بيشتر از هر چيز به چشم مي‌خورد، حضور بامداد ميرزايي ايجنت رسمي فيفا در کنار کارلوس کي روش به عنوان نماينده اي از ايران بود.

اما اين حضور به اينجا ختم نمي شود و قصه گويا سر دراز دارد چرا که اين شخص که در فرانسه تحصيل کرده است در واقع ايجنت پلير و مچ پلير است يعني مدير برنامه بازيکن و همچنين برگزار کننده بازي هاي دوستانه ....!!!!

حالا سوال اينجاست که آيا فدراسيون در اين مدت دوست نداشته بازي دوستانه اي با تيمي بر قرار کند يا اينکه دوست داشته بازي هاي دوستانه از طريق شخصي به خصوص که داراي آژانس برگزاري بازي هاي دوستانه است انجام شود.

اين وسط گناه ملي پوشان و مردم چيست که تيم ملي بايد از انجام بازي هاي دوستانه محروم شود به خاطر برخي مسائل و البته منافع شخصي عده اي ....

سوال ديگر اين است چرا نبايد نبي و کفاشيان و يا کاپيتان ايران جواد نکونام و يا حتي يکي از اسطوره‌هاي ما علي دايي و خداداد عزيزي و يا مهدي مهدوي‌کيا به مانند زيدان و کاناوارو و يا فرناندو هيئرو در اين مراسم حضور پيدا کنند و اين شخص آن هم به صورت وي آي پي در اين مراسم دوشا دوش آقاي کي روش قرار مي گيرد.

نکته خيلي جالب اين قضيه اين است که بامداد ميرزايي ايجنت والتر ساموئل و همان کسي است که تاريبو وست را به پيکان آورد.

اما نکته خيلي خيلي جالب و جذاب اينکه اين آقا که البته محترم و قطعاً انساني موفق در کار خود و تحصيلاتش است اين است که آقاي بامداد ميرزايي ايجنت سيد مهدي رحمتي است! بله تعجب نکنيد ايشان مدير برنامه هاي مهدي رحمتي است و سوال و معماي بزرگ اين ماجرا اين است که اگر بامداد ميرزايي ايجنت رحمتي است و تا اين حد رابطه خيلي خوبي با فدراسيون فوتبال دارد و رابطه نزديک و تنگاتنگي با کارلوس کي روش دارد پس چرا مهدي رحمتي اين شرايط سخت را تجربه مي کند يا اينکه هيچ چيز آنطور نيست که ما مي بينيم...!!

ansar313

Registered User
لایک‌ها
291
گروه خوبیست ولی کاش با بوسنی که یک کشور اسلامیست همگروه نمی شدیم
الان بین رتبه دوم جدول بین ایران و بوسنی رقابت است و متاسفانه یکی از این دو تیم اسلامی باید حذف شوند.

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
الان بین رتبه دوم جدول بین ایران و بوسنی رقابت است و متاسفانه یکی از این دو تیم اسلامی باید حذف شوند.

دوست عزیز خیلی خیلی ببخشید ولی توی این گروه 4 تیم وجود داره که نام اونم تیمی که نگفتین نیجریه است...
ایران برای سومی و چهارمی میجنگه
نیجریه هم برای دومی

توقع هامون باید در حدش باشه اخه از این تیم چه انتظاری هست؟؟؟؟؟

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255

غمت نباشه داداش ایشالا با بوسنی صعود میکنیم و جفتمون تا فینال میریم و اونوقت یه فینال کاملا اسلامی برگزار می کنیم :p:D

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
آندو تیموریان : اگر ببینم بازهم به بیک زاده توهین می شود واکنش نشان می دهم

آندرانیک تیموریان بار دیگر پیش روی شما است. مردی که بابت بی احترامی هایی که این روزها به هاشم بیک زاده هم بازی اش در استقلال و تیم ملی می شود به شدت ناراحت است. آندو حرف های متفاوتی بعد از مشخص شدن گروه بندی ایران در جام جهانی به زبان می آورد.

سرانجام همگروه های ایران در جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل مشخص شدند. آرژانتین، نیجریه و بوسنی تیم هایی هستند که شش ماه دیگر مقابل ایران قرار می گیرند. تصور می کنی طی ماه های آتی بتوانیم خودمان را آماده این پیکارها کنیم؟

باید ببینیم از تیم ملی چه می خواهیم. اگر هدف ما صعود از گروه باشد که خیلی کارمان سخت و دشوار می شود. باید ببینیم چه در سر کروش می گذرد و تا چه اندازه امکانات در اختیار تیم ملی قرار می گیرد. اگرهم می خواهیم فقط به جام جهانی برویم و تجربه دیگری را از این رقابت ها داشته باشیم که شاید اصلا مهم نباشد نحوه آماده سازی ما تا آغاز جام جهانی چگونه انجام می شود. ما باید هدفگذاری داشته باشیم.

با همین روالی که تیم ملی به اینجا رسیده نمی توان در جام جهانی لااقل انتظار بازی های آبرومندانه داشت؟

ما تا حالا تدارک خوبی نداشتیم و همه کارشناسان و بازیکنان تیم ملی به این موضوع بارها اشاره کرده اند. بازی در جام جهانی با بازی های انتخابی جام جهانی کاملا متفاوت است. آنجا فضای متفاوتی در انتظار ما است. در مسابقات انتخابی جام جهانی روحیه و آماده سازی ذهنی خیلی مهم است اما در جام جهانی به خصوص مراحل مقدماتی آنچه در نتیجه گیری تیم ها موثر است آمادگی بدنی و تاکتیکی است. هیچ تیمی در جام جهانی شانسی قهرمان نشده و هیچ تیمی هم روی شانس و اقبال از گروهش صعود نکرده. البته شانس کمی تاثیر گذار است اما آنچه بیش از همه در صعود تیم ها نقش ایفا می کند آمادگی بدنی و تاکتیکی است.
در حال حاضر یک نگرانی عمیق نسبت به رویارویی تیم ملی کشورمان با آرژانتین و نیجریه وجود دارد.
نگرانی به خاطر فاصله فوتبال ما با این تیم ها است. باید واقع بین باشیم. شش ماه هم فرصت کمی نیست. حداقل می توانیم از لحاظ هماهنگی و افزایش توان بدنی قدری جلو بیفتیم و یک رقابت پایاپای را با حریفان مان انجام دهیم. اگر در نحوه آماده سازی تیم ملی خوب عمل کنیم می توانیم امیدوار باشیم.

امیدوار به صعود یا فقط انجام بازی های آبرومندانه؟ !

ابتدا باید به انجام بازی های آبرومندانه فکر کنیم بعد اگر شد صعود کنیم. چه کسی از صعود ایران به مرحله بعد بدش می آید؟ اما باید واقع بین هم بود. واقعیت این است که من گروهی که در آن قرار گرفتیم را نه سخت می دانم نه آسان. گروه ایران می توانست سخت هم باشد. این گروه هم آسان نیست و حتی اگر در E هم قرار می گرفتیم بازهم من نمی گفتم گروه ساده ای به ما خورده چون هیچ تیمی در جام جهانی زنگ تفریح نیست. همه تیم هایی که به جام جهانی آمده اند براساس شایستگی بوده و در گروه ایران هم همین شرایط وجود دارد.
برخی کارشناسان معتقدند که نیجریه آن تیم قدرتمند سال های گذشته نیست و بوسنی را هم می توان برد.
همانطور که گفتم تیم های راه یافته به جام جهانی براساس شایستگی های شان به جام جهانی رسیده اند. نیجریه و بوسنی هم همینطور. شاید بعضی ها فکر کنند چون ما بوسنی را در یک بازی تدارکاتی برده ایم این بار هم می توانیم ببریم اما درجام جهانی شرایط متفاوت است. البته ایران هم شانس های خودش را دارد اما نمی توان گفت اندازه نیجریه و بوسنی شانس داریم.

قبل از اینکه قرعه کشی انجام بشود خیلی ها می گفتند ایران با آرژانتین همگروه می شود. دلیل این پیشگویی های درست چه بود؟

ما ایرانی ها حس ششم خوبی داریم شاید به خاطر این بوده. درست است، خیلی ها می گفتند با آرژانتین همگروه می شویم و حالا شدیم و باید از این بازی به عنوان یک فرصت استفاده کنیم.

مدتی است که تقابل احتمالی بیک زاده با لیونل مسی به سوژه برخی سایت ها و شبکه های اجتماعی تبدیل شده و کار به تمسخر هم کشیده. این فضا برای بازیکنان تیم ملی چه رهاوردی به همراه خواهد داشت؟

بیک زاده یکی از بازیکنانی بود که برای صعود تیم ملی به جام جهانی خیلی زحمت کشید. او بازی های خوبی برای تیم ملی انجام داد و یکی از بهترین نفرات تیم ملی در ۳ بازی پایانی بود. بیک زاده بازیکن ملی است و باید به او احترام گذاشت. خیلی متاسفم برای کسانی که بازیکنان تیم ملی را مسخره می کنند.

ظاهرا با بیک زاده رابطه خوبی هم داری، همینطور است؟

اغلب هم اتاقی هستیم. هاشم بچه خوب و با معرفتی است و فوتبالیست بسیار توانمندی هم هست. ما نباید با سرمایه های مملکت مان اینطور برخورد کنیم. مطمئن باشید اگر ببینم بازهم به بیک زاده توهین می شود واکنش نشان می دهم. بعضی از رسانه ها به جای آنکه به بازیکنان بال و پر بدهند مدام توی سرشان می زنند و آنها را مسخره می کنند. این چه رفتاری است؟ ! به خدا هیچ کدام از رسانه های ۳۱ تیم دیگری که به جام جهانی رفتند با بازیکنان ملی شان آن هم شش ماه مانده به جام جهانی چنین رفتاری انجام نمی دهند. مگر همین بیک زاده نبود که در بازی آخر مقابل کره جنوبی مقابل حملات حریف ایستادگی کرد و یکی از بهترین های ایران در آن بازی لقب گرفت؟ متاسفم که بعضی ها زود یادشان می رود ملی پوشان چه کار کرده اند.
برای اینکه تیم ملی ایران هم مثل تیم ملی ژاپن روزی بتواند همین آرژانتین را شکست دهد چه پروسه ای باید طی شود؟
باید کار کنیم. باید روی همه چیز کار کنیم. چه روی مسائل فرهنگی و چه مسائل فنی. ما باید اول خودمان را قبول داشته باشیم تا آرام آرام پیشرفت کنیم. ما جوان با استعداد در ایران کم نداریم. چه کسی فکر می کرد من در جام جهانی ۲۰۰۶ بازی کنم و بعد به لیگ انگلستان هم بروم؟ شما فکر می کنید مثل من در این کشور کم است؟ خیلی ها را داریم. مطمئنم اگر خوب کار کنیم می توانیم جلوی تیم های بزرگ جهان بایستیم.

R.nasri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
563
عجیبه هیشکی ایرانو به حساب نمیاره..

ایرانم که کلا امید به صعود اصلا از همین اان نداره....فقط برن برزیلا بیان گویا تفریحی...

بالا