• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالاتی درباره لینوکس

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
میخوام لینوکس نصب و استفاده کنم منتها یه سوالی که برام پیش اومده میخوام بدونم که
آیا نرمافزارهایی که من خیلی برام ضروریه مثل فتوشاپ و 3dsmax و ... روی لینوکس اجرا میشن ؟
آیا مثلا میشه فرمتهای نوشتاری که در نرمافزارهایی مثل آفیس نوشته شده در اینوکس مشاهده ویرایش و چاپ کرد یا بالعکس
خوب آخه من مردم سر و کار دارم وقتی اکثرا از ویندوز استفاده میکنن اگر نتونم این کارهارو بکنم دردسر میشه

amir_network

Registered User
لایک‌ها
0
VMware نصب كن. اينجوري هم Linux كار ميكني و هم windows.

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
و به جز VMWare ميتوني به coLinux هم بينديشي

shahabyazdi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من میدونم فوتوشاپ و آفیس نسخه لینوکس منتشر نشده.
برای همین نرم افزار های اوپن آفیس و GIMP برای لینوکس نوشته شده که میتونه تا حدی کمک کنه ولی اگر بخوای تو لینوکس از فوتوشاپ و آفیس استفاده کنی باید از نرم افزارهایی مثل wine و cross overکه میتونن نرم افزار های ویندوزو روی لینوکس شبیه سازی کنن استفاده کنی.

neman addin

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
كدوم لينوكس بهتره red hat يا fedora يا ...........

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
فکر کنم برای ایرانیها parsix بهتر باشه چون امکان تایپ فارسی هم داره
حالا این vmware یا اونیکی رو کجا میشه پیدا کرد
بعد در این حالت هر دو سیستم عامل نصب میشن یا امکانان ویندوز به لینوکس اضافه میشه ؟

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
فدرورا همون ردهت هست، من برای شروع دروهله اول نسخه های live رو پیشنهاد میکنم توی اون ها هم اوبانتو خوبه به نسبت

neman addin

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
ممنون از راهنمايي هاتون
منظور از live همون سي دي هايي كه به دون نصب روي كامپيوتر بوت مي شن اگه همينه من يكي دارم linux knoppix 3.7 خوبه؟

athar

Registered User
لایک‌ها
8
VMware به عنوان دسکتاپ توصیه نمیشه. هرچند استفاده از خود لینوکس هم به عنوان دسکتاپ فعلا زوده. اما یادگیری اون لازمه و بهتره هر شخص لینوکس رو در کنار ویندوز روی سیستمش نصب داشته باشه.
ورژن پیشنهادی من هم Ubuntu هست. چون سیستم عاملی هست که پشتیبانی فارسی اون توسط کمپانی سازنده انجام میشه, نه مثل بعضی ورژنها که دانشگاه شریف و ..... تغییرش میدن به همراه باگهای فراوان و بعضا تروجان و ...!
اگه ADSL دارید در این صورت Ubuntu برای خود شما ساخته شده! البته من با DialUp هم باهاش کار میکنم فقط مشکل آپدیت و دریافت نرم افزار دارم. چون درایور مودم من هم دمو هست و کاملش رو باید 30 دلار خریداری کنم و به همین دلیل سرعت اتصال به اینترنت پائینه. اما اگه مودم با درایورهای در دسترس (مخصوصا اکسترنال) یا ADSL (مخصوصا Lan) دارید غمتون نباشه!
پشتیبانی Ubuntu هم بسیار عالیه و توی IRC شاید بیشتر از 50 کانال چت برای موضوعات مختلف مرتبط با Ubuntu پیدا کنید! آپدیتهاش بسیار سریع هستن و فکر کنم پرطرفدار ترین نسخه ی لینوکس برای کاربران خانگی دنیا هست.

athar

Registered User
لایک‌ها
8
ضمنا در مورد لایو هم بگم که تا چند وقت پیش Ubuntu برای لایو و نصب CD های جداگانه داشت. یعنی توی یک پک دو سی دی وجود داشت. اما جدیدا Live و Install یکی شدن. یعنی برای نصب ابتدا لینوکس رو به صورت لایو بالا میارید. سیستم به صورت کامل اجرا میشه. سپس روی دسکتاپ یک آیکن برای نصب مشاهده میکنید که با انتخاب اون سیستم عامل روی سیستمتون نصب میشه. :)

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
یعنی میگید این دوستانی که میگن با لینوکس کار میکنن کاری به غیر از وبگردی ندارن ؟
حالا این Ubuntu راحت پیدا میشه برم دنبالش ؟
بعد بهترین راه برایاستفاده ویندوز با لینوکس رو چی میدونید چطور از پارتیشنهای متفاوت این دو استفاده کنم بهتره ؟

hamid206

Registered User
لایک‌ها
2
Ubuntu که ریخته بر و به ادرس زیر مستقیم از هلند برات میفرستن
www.shipit.ubuntu.com
من یه سوال داشتم از دوستان این knoppix رو نمیشه رو سیستم نصب کرد؟ چون کلی نرم افزار باحال داره

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
من یه بار لینوکس ریختم ولی اصلا نتونستم باهاش کار کنم
Red Hat بود
خیلی کوفتی بود(ینی سختا بود کار باهاش)
درایور ها هم روش نصب نمیشد .

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
خیلی جالبه مجانی میفرسته
در فرم ارسال چندین نوع انتخاب داره مثلا 5 cd یا 10 cd کدوم رو انتخاب کنم ؟ چه فرقی میکنه ؟

amir_network

Registered User
لایک‌ها
0
جديدا اينجوري شده كه فقط 5 با 10تا CD ميفرسته.
من خودم قبلا 50 تا CD سفارش دادم.(فقط 5 تاش برام مونده:D )
اگه لازم داري 10 تا سفارش بده اگه هم لازم نداري 5 تا سفارش بده.

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
Ubuntu تایید میشه . من الان از ویندوز به لینوکس مهاجرت کردم ! تقریبا همه چیز در برابر ویندوز رو داره ! فارسی رو هم با کیبورد استاندارد و به صورت پیش فرض داره - حتی میتونید منو ها و صفحات رو هم فارسی کنید

neman addin

Registered User
لایک‌ها
40
جديدا اينجوري شده كه فقط 5 با 10تا CD ميفرسته.
من خودم قبلا 50 تا CD سفارش دادم.(فقط 5 تاش برام مونده:D )
اگه لازم داري 10 تا سفارش بده اگه هم لازم نداري 5 تا سفارش بده.
سلام خسته نباشيد
يعني مفت و مجاني برات 50 تا سي دي فرستادن
الان هم مي فرستن؟
بعدش هم اون ادرسي كه داده بوديد نتونستم بازش كنم

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
آره میفرستن خیلی جالبه
آدرس رو درست کن خود ایندکس رو بزن بعد با لینک صفحه برو و ثبت نام کن و فرم ارسال رو پر کن

neman addin

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
مي خواستم بدونم كه چه سودي براي اونها داره و ايا نسخه اي كه مي فرستن محدوديت داره؟

بالا