• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
خیلی هم زود نبود 11 روز بعد اومد
حداکثر تا 20 روز باید بیاد اگه نیومده برید پلیس +10 اطلاع بدید

ممنون
دوباره میفرستن بیمارستان یعنی بعد از کمیسیون پزشکی دوباره میفرستن بیمارستان؟

استیگمات هم جمع می کن دیگه؟
چون از یکی شنیدم استیگات رو محاسبه نمی کنن و فقط نمره نزدیکی بینی حسابه
البته نزدیکی بینی هم 11 هست.

ممکنه برای معاینه مجدد دوباره بفرستن یه بیمارستان دیگه، مرض دارن دیگه، مگرنه دلیلی نداره، اگه هم علامت باشن که 99% اوقات هم علامت هستن، آره، جمع میشه، آستیگمات + نزدیک بینی .

inkor

Registered User
لایک‌ها
61
تو برگه اماده به خدمتم نوشته بود
تاریخ اخذ مدرک تحصیلی 1390/11/10
تاریخ ورود به غیبت 1391/11/10
مدت اضافه خدمت 180

منم که 91.4.1 اعزام شدم و رفتم خدمت الانم در حال خدمتم
من میگم مگه ننوشته تاریخ ورود به غیبت
یعنی من بعد از اون تاریخ وارد غیبت میشم و اضاف می خورم
180 روز رو چرا نوشته بود؟
البته از اون وقت تا حالا از پلیس +10 برگه اعزام نگرفتم ها؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
تو برگه اماده به خدمتم نوشته بود
تاریخ اخذ مدرک تحصیلی 1390/11/10
تاریخ ورود به غیبت 1391/11/10
مدت اضافه خدمت 180

منم که 91.4.1 اعزام شدم و رفتم خدمت الانم در حال خدمتم
من میگم مگه ننوشته تاریخ ورود به غیبت
یعنی من بعد از اون تاریخ وارد غیبت میشم و اضاف می خورم
180 روز رو چرا نوشته بود؟
البته از اون وقت تا حالا از پلیس +10 برگه اعزام نگرفتم ها؟
مشکلی نیست ببرید **** وظیفه محل اعزام براتون درست میکنن.با یک معرفی نامه از محل خدمت فعلی.
مسئله ای نیست.

inkor

Registered User
لایک‌ها
61
مشکلی نیست ببرید **** وظیفه محل اعزام براتون درست میکنن.با یک معرفی نامه از محل خدمت فعلی.
مسئله ای نیست.

ممنون از پاسخ شما
به نظرتون اگه دوباره از پلیس +10 فردا برگه اعزام بگیرم امکان داره خودشون اصلاح کرده باشن تا این موقه؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
ممنون از پاسخ شما
به نظرتون اگه دوباره از پلیس +10 فردا برگه اعزام بگیرم امکان داره خودشون اصلاح کرده باشن تا این موقه؟

در اصل باید اصلاح شده باشخ.
یک سر بزنید بد نیست.
نشد با همون راه که بهتون گفتم اوکی میشه.
منم همین مشکل رو داشتم.

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
دوستان کسی در مورد معافیت از طریق فشار خون تجربه داره وکسی تا حالا باهاش معافی گرفته؟

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
دوستان کسی در مورد معافیت از طریق فشار خون تجربه داره وکسی تا حالا باهاش معافی گرفته؟

بیمارستان بستری می شید ، چند روز مرتب فشار خونتون رو اندازه می گیرن و اگه متوسط عدد بالاتر باشه معاف می شی

pouria_terror

Registered User
لایک‌ها
141
دوستان الان من ميخوام دفترچمو بفرستم .کجاش بايد بنويسم که تک پسر هستم تا بيفتم شهر خودمون ؟

Sent from my LT28h using Tapatalk

alitotti2010

Registered User
لایک‌ها
81
دوستان الان من ميخوام دفترچمو بفرستم .کجاش بايد بنويسم که تک پسر هستم تا بيفتم شهر خودمون ؟

هیچ جا
تو دفترچه نباید بنویسید.
این طور که دوستان می گفتن خودشون بعد از آموزشی می پرسن.

pouria_terror

Registered User
لایک‌ها
141
جالبه الان رفتم **** وظيفه پوشمو تحويل بدم واسه عرق دست و پام .اول اينکه نوشته آزمايشات ارتوپدى روم انجام بشه دوما سرهنگه گفت همين امروز برو .
من موندم الان تو اىن سرما من عرق نمى کنم که ...

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
دوستان این قطره ای که برای معافیت معاینه چشم میریزن اثرش کی از بین میره؟
الان دقیقا یک روز گذشته ولی هنوز خوب نشده حتی بهتر هم نشده!
قطره ای دارویی نیست استفاده کنیم چشم به حالت عادی برگرده؟
از دیروز حتی با عینک همه چی رو تار می بینم مخصوصا فواصل نزدیک

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
دوستان این قطره ای که برای معافیت معاینه چشم میریزن اثرش کی از بین میره؟
الان دقیقا یک روز گذشته ولی هنوز خوب نشده حتی بهتر هم نشده!
قطره ای دارویی نیست استفاده کنیم چشم به حالت عادی برگرده؟
از دیروز حتی با عینک همه چی رو تار می بینم مخصوصا فواصل نزدیک

48 تا 72 ساعت !
امشب بخوابید صبح بهتر می شه
تا می تونی بخواب

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
روند فرستادن گزارش از بیمارستان به کمیسیون پزشکی چطور هست؟
نامه بیمارستان زودتر میاد یا کمیسیون پزشکی؟ یعنی کدم بیشتر طول می کشه؟
قبل از اینکه بریم اتاق معاینه 40 تومن گرفتن و قبضش رو بردیم ضمیمه سایر برگه ها کردن بعد رفتیم اتاق معاینه چشم رو چند بار معاینه کرد ولی برگه ای بهم ندادن توی کامپیوتر هم اطلاعات معایته رو وارد نکردن فقط گفتن منتظر نامه باشید
همون برگه که دکتر پر کرد رو میفرستن کمیسیون پزشکی؟

48 تا 72 ساعت !
امشب بخوابید صبح بهتر می شه
تا می تونی بخواب

ممنون
نمی دونستم انقدر عوارض داره فکر می کردم این قطره فقط شماره رو میاره پایین
اول یه بار بدون قطره معاینه کردن بعد قطره ریختن دیگه نمی دونم واسه من که شمارم 15 بود چرا قطره ریخت اونم 3 بار ! یعنی واسه همه 3 بار ریخت
یکی بود شماره چشمش 9.5 بود ولی بعد از قطره ریختن شد 8 و گفتن معاف شدنش 50 - 50 هست چون لب مرزه!
بعضیام دومین بارشون بود میومدن مثل همین مورد. اول رفته بودن بیمارستان نجمه ولی کمیسیون پزشکی فرستاده بودشون بیمارستان امام سجاد

alitotti2010

Registered User
لایک‌ها
81
روند فرستادن گزارش از بیمارستان به کمیسیون پزشکی چطور هست؟
نامه بیمارستان زودتر میاد یا کمیسیون پزشکی؟ یعنی کدم بیشتر طول می کشه؟
قبل از اینکه بریم اتاق معاینه 40 تومن گرفتن و قبضش رو بردیم ضمیمه سایر برگه ها کردن بعد رفتیم اتاق معاینه چشم رو چند بار معاینه کرد ولی برگه ای بهم ندادن توی کامپیوتر هم اطلاعات معایته رو وارد نکردن فقط گفتن منتظر نامه باشید
همون برگه که دکتر پر کرد رو میفرستن کمیسیون پزشکی؟

ممنون
نمی دونستم انقدر عوارض داره فکر می کردم این قطره فقط شماره رو میاره پایین
اول یه بار بدون قطره معاینه کردن بعد قطره ریختن دیگه نمی دونم واسه من که شمارم 15 بود چرا قطره ریخت اونم 3 بار ! یعنی واسه همه 3 بار ریخت
یکی بود شماره چشمش 9.5 بود ولی بعد از قطره ریختن شد 8 و گفتن معاف شدنش 50 - 50 هست چون لب مرزه!
بعضیام دومین بارشون بود میومدن مثل همین مورد. اول رفته بودن بیمارستان نجمه ولی کمیسیون پزشکی فرستاده بودشون بیمارستان امام سجاد
دوست عزیز نامه معاینه چشم شما فقط 1 برگه a4 بود؟
من اومده بودم تهران، از **** وظیفه شهرمون زنگ زدن گفتن بیا برگه معاینه دکتر رو بگیر.
یکی از دوستام رفته گرفته، اورده تهران، فقط یه برگه هست و پاکت هم نداره .
و اینکه کارت شناسایی رو هم چک کردن؟ چون من کارت شناسایی همراهم ندارم.
و اینکه چقدر طول کشید معاینه کردن شما؟ تا ظهر تموم می شه؟
ممنون

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
دوست عزیز نامه معاینه چشم شما فقط 1 برگه a4 بود؟
من اومده بودم تهران، از **** وظیفه شهرمون زنگ زدن گفتن بیا برگه معاینه دکتر رو بگیر.
یکی از دوستام رفته گرفته، اورده تهران، فقط یه برگه هست و پاکت هم نداره .
و اینکه کارت شناسایی رو هم چک کردن؟ چون من کارت شناسایی همراهم ندارم.
و اینکه چقدر طول کشید معاینه کردن شما؟ تا ظهر تموم می شه؟
ممنون

از **** وظیفه نامه اومد که برم بیمارستان برای معاینه پزشکی
یه برگه a4 بود تو یه پاکت
تو بیمارستان شناسنامه و کارت ملی لازمه برای احراز هویت
من ساعت یازده و نیم رفتم اونجا ساعت سه و نیم اومدم بیرون یعنی 4 ساعت طول کشید

xuvi

Registered User
لایک‌ها
273
هر کی میخواد بره زود تر بره
احتمال افزایش سه ماهه مدت خدمت سربازی

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح با اعلام اینکه تامین سربازان مورد نیاز نیروهای مسلح با مشکل مواجه شده است گفت: این احتمال وجود دارد که در سال 93 تمام یا بخشی از کسر خدمت ها برداشته شود و مدت خدمت سربازی به 24 ماه برسد.

سردار موسی کمالی در نشست خبری با خبرنگاران که پیش از ظهر یکشنبه 24 آذر برگزار شد درباره آخرین مقررات مربوط به خدمت سربازی اعلام کرد: آخرین قانون خدمت وظیفه عمومی در تاریخ 22 آبان ماه سال 90 به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده است و تا کنون سه آیین نامه آن تحت 7 عنوان آیین نامه اجرایی قانون خدمت وظیفه عمومی، آیی نامه اجرایی معافیت کفالت، ایثارگران و امدادجویان و آیین نامه معافیت تحصیلی تصویب و ابلاغ شده است و دو آیین نامه با عنوان معاینه و معافیت پزشکی و بیمه خدمات درمانی کارکنان وظیفه در کمیسیون مربوط در دولت در دست بررسی است، پیش بینی می شود حدود 20 تا 25 درصد معافیتهای پزشکی کاهش پیدا کند و بقیه آیین نامه ها نیز به مرور تبیین و در سر مراحل تصویب قرار خواهد گرفت تا زمینه های اجرای کامل قانون خدمت وظیفه عمومی فراهم شود.

وی همچنین درباره مدت خدمت دوره ضرورت نیز گفت: بر اساس بند الف ماده 4 قانون خدمت وظیفه عمومی مدت خدمت سربازی 24 ماه است و در صورتی که مشمول مازاد یا کمتر از تعداد مورد نیاز باشد ستاد کل می تواند آن را به کمتر یا بیشتر 24 ماه تغییر دهد. در سالهای گذشته با توجه به آمار موالید و تامین نیاز نیروهای مسلح مدت خدمت بین 14 تا 18 ماه بوده است و اکنون به ازای خدمت در مناطق عملیاتی و امنیتی 6 ماه، مناطق محروم و بد آب و هوا 5 ماه و سایر مناطق نیروهای مسلح 3 ماه کسب خدمت بین 18 تا 21 ماه است.

وی ادامه داد: موالید کشور سیر نزولی دارد برای نمونه موالید سال 59 حدود 2 میلیون و 451 هزار نفر، سال 60 حدود 2 میلیون و 419 هزار نفر، سال 63 تعداد دو میلیون و 68 هزار نفر، سال 65 تعداد دو میلیون و 256 هزار نفر، سال 68 تعداد یک میلیون و 789 هزار نفر، سال 70 تعداد یک میلیون و 592 هزار نفر، سال 74 تعداد یک میلیون و 305 هزار نفر، سال 78 تعداد یک میلیون و 174 هزار نفر و سال 80 تعداد یک میلیون و 100 هزار نفر بوده است. بنابراین با بررسی های به عمل آمده تامین سربازان مورد نیاز نیروهای مسلح با مشکل مواجه شده است. در نتیجه این احتمال وجود دارد که در سال 93 تمام یا بخشی از کسر خدمت ها برداشته شده و خدمت به 24 ماه برسد. بنابراین این برداشتن کسر خدمت شامل کسانی که تا پایان سال 92 وارد خدمت شده اند نمی شود.

سردار کمالی همچنین با بیان اینکه تقسیم مشمولان وظیفه در دو مرحله انجام می شود گفت: در مرحله اول نیروی محل خدمت (ارتش، ****، نیروی انتظامی و ...) و محل آموزش آنان مشخص می شود. در مرحله دوم همه سربازان بعد از آموزش به سراسر کشور تقسیم می شوند.

وی ادامه داد: پادگانهای آموزشی در بعضی از شهرها وجود دارند ولی اعزام مشمول به یک پادگان به منزله خدمت در آن شهر نیست. بعضاً جوانان وقتی به پادگان عجب شیر یا بیرجند یا کرمان اختصاص می یابند نگران می شوند در حالیکه آنها بعد از آموزش تقسیم خواهند شد. همان طور که وقتی کسی به پادگانی در تهران اعزام می شود ممکن است پس از اتمام آموزش برای خدمت به شهرهای دیگر واگذار شود.

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح ادامه داد: ملاک تقسیم مشمولین نیاز یگان های مختلف نیروهای مسلح که در شهرهای مختلف استقرار دارند و همچنین وضعیت خود سرباز از قبیل تخصص، تاهل، تک فرزند ذکور، مشکلات خانوادگی و ... است و حداکثر تلاش می شود سربازان در نزدیک استان محل سکونت خود به کار گرفته شوند مگر این که نحوه استقرار نیروهای مسلح چنین اجازه ای را ندهد.

جوانان بر اساس مقررات موجود تکلیف سربازی خود را مشخص کنند
سردار کمالی به جوانان در خانواده ها تاکید کرد که بر اساس قوانین و مقررات موجود و خبرهایی که از سوی ستاد کل و سازمان وظیفه عمومی اعلام می شود در خصوص تعیین تکلیف سربازی خود اقدام کنند و به خبرهایی که بیشتر در حد نظریه و پیشنهاد است توجهی نکنند.

البته ستاد کل این خبرها را نیز رصد خواهد کرد. به عنوان مثال کسی بدون اینکه از مسایل امنیتی و دفاعی کشور، موالید، نیاز نیروهای مسلح، تهدیدات، راهبرد دفاعی، وضعیت اقتصادی و واقعیات موجود اطلاعی داشته باشد اعلام کند خدمت باید داوطلبانه یا حرفه ای شود اینها در عالم غیرواقعی شاید خوب است ولی وقتی بر اساس واقعیات موجود ملاحظه می شود سربازان وظیفه با حداقل بودجه و اعتبارات در تولید امنیت نقش کلیدی ایفا می کنند و اگر قرار باشد این نقش به کارکنان پیمانی سپرده شود حداقل در بحث حقوق و مزایا اعتبار نیروهای مسلح باید بالغ بر 10 برابر افزایش داشته باشد در حالی که تامین این اعتبار اکنون غیرممکن است.

وی گفت: حقوق سربازان حدود 65 تا 121 هزار تومان است و با حداقل حقوق پرسنل پیمانی تفاوت اساسی دارند.

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح درباره کاهش مدت خدمت سربازان متاهل نیز گفت: طرح کمیسیون فرهنگی مجلس درباره کاهش مدت خدمت سربازی متاهلان در دست بررسی است در عین حال معتقدیم که مشکل تاخیر ازدواج جوانان سربازی نیست چون نرخ رشد در دهه 60 با 27 ماه خدمت سربازی بوده است

کمالی ادامه داد: حدود 70 درصد جوانان بین 18 تا 20 ساله هستند که به خدمت سربازی می روند و بین سنین 21 تا 22 ساله ترخیص می شوند در حالی که متوسط سن ازدواج بیشتر است.

پرونده خرید خدمت سربازی بسته شده است
وی همچنین در پاسخ به سوالی درباره خرید خدمت سربازی نیز گفت: به دلیل تبعیض آمیز بودن آن خرید سربازی به هیچوجه مورد نظر ستاد کل نیروهای مسلح نیست و پرونده آن بسته شده است. همچنین درباره مشمولان خارج از کشور خرید خدمت وجود داشت که آن هم از سال 92 منتفی شد.

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح با بیان این که استقبال جوانان به خدمت سربازی برخلاف تصور عامه بسیار خوب است گفت: 80 تا 85 درصد جوانان به موقع به سربازی می آیند و تنها 10 تا 15 درصد آنها مرتکب غیبت می شوند، البته تعدادی از آنها که اصلاً مراجعه نمی کند بسیار محدود است.

وی درباره سربازان فراری گفت: در مرحله اول اعلام کردیم سربازانی که تا پایان سال 86 فرار کرده اند مورد عفو قرار می گیرند انتظار بود این افراد مراجعه کند اما برخی از افراد اعلام حضور نکردند. مجوز دوباره ای گرفتیم و برای آن اعلام کردیم که تا سوم خرداد ماه سال 92 هر کسی که مراجعه کند مشمول عفو خواهد شد و اگر کسی بعد از این تاریخ مراجعه کند ابتدا باید به وضعیت او رسیدگی شود و درباره به کارگیری او تصمیم گیری شود.

سردار کمالی همچنین در مورد معافیت قانون سه برادری نیز گفت: از آنجا که نیروی مازاد نداریم قانون سه برادری از سال 90 لغو شده است.

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
سلام دوستان.امروز چشم پزشکی بودم.نتیجه این بوده.
4d1t_123_001.jpg

الان با این اوصاف وضعیتم به چه شکله؟
سال اخرلیسانسم.آیا دیپلمه محسوب میشم؟
بعدش یه چیزی خوندم که:
آیا مشمول می تواند در حین تحصیل برای اخذ معافیت پزشکی اقدام کند؟
خیر ، باید بعد از فراغت از تحصیل برای معافیت پزشکی اقدام نماید مگر اینکه در خواست پزشکی خود را قبل از ثبت نام و شروع سال تحصیلی (مهرماه) در دانشگاه ارسال کرده باشد.

کلا حالا بگین وضعیت چطوره و چیکار بکنم؟

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
سلام دوستان.امروز چشم پزشکی بودم.نتیجه این بوده.
4d1t_123_001.jpg

الان با این اوصاف وضعیتم به چه شکله؟
سال اخرلیسانسم.آیا دیپلمه محسوب میشم؟
بعدش یه چیزی خوندم که:
آیا مشمول می تواند در حین تحصیل برای اخذ معافیت پزشکی اقدام کند؟
خیر ، باید بعد از فراغت از تحصیل برای معافیت پزشکی اقدام نماید مگر اینکه در خواست پزشکی خود را قبل از ثبت نام و شروع سال تحصیلی (مهرماه) در دانشگاه ارسال کرده باشد.

کلا حالا بگین وضعیت چطوره و چیکار بکنم؟

با قطره یا بدون قطره ؟

بالا