• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
سلام؛
این بخش از فرم اعزام که نوشته «تخصصی هنری چیزی اگه دارید بنویسید» به کاری هم میاد؟
چون تا اونجا که می‌دونم اینو «معمولاً» بعد از تقسیم، شفاهاً از سربازا می‌پرسن
قضیش چیه؟

ممنون

mh2011

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام.

کسی از دوستان اطلاعاتی در مورد نیروی دریایی **** داره؟خدمت توی نیروی دریایی **** سخته آسونه چطوره؟

usb1100

Registered User
لایک‌ها
64
سلام؛
این بخش از فرم اعزام که نوشته «تخصصی هنری چیزی اگه دارید بنویسید» به کاری هم میاد؟
چون تا اونجا که می‌دونم اینو «معمولاً» بعد از تقسیم، شفاهاً از سربازا می‌پرسن
قضیش چیه؟

ممنون
به قول خودتون بعدش میپرسن. قبلش الکیه

sattar-b

Registered User
لایک‌ها
6
ممنون كه همه دوستان راهنمايي كردن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
كسي راجع به اين قضيه اطلاعي نداره؟
تكليفم چيه؟:wacko:

من دوستم با سائیدگی زانو و 3 بار شورای پزشکی رفتن، معاف از رزم شده، البته ارشده. نمیدونم مدرک تو اینم تاثیر داره یا نه[/QUOTE]

سلام اولا ممنون از جوابتون
ببخشيد يه سوال براي اين مشكل نيازي به MRI هم هست؟؟؟
يا فقط از روي وضعيت ظاهري زانو ميفهمن؟؟؟

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
من دوستم با سائیدگی زانو و 3 بار شورای پزشکی رفتن، معاف از رزم شده، البته ارشده. نمیدونم مدرک تو اینم تاثیر داره یا نه

يا فقط از روي وضعيت ظاهري زانو ميفهمن؟؟؟[/QUOTE]

دوستم هر سه بارش رو در سه جای مختلف MRI گرفت، متاسفانه خیلی هم خرجش میشه معافیت های مفصلی. از ظاهر زانو کسی رو معاف نمیکنن، حتی با ایکس-ری هم معاف نمیکنن، همیشه دست میذارن رو گرون ترین آزمایش نامردا

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
برای معافیت وقتی به دکتر اونها مراجعه کنیم آیا هزینه ای هم میگیرن ؟ چقدر ؟

sattar-b

Registered User
لایک‌ها
6
يا فقط از روي وضعيت ظاهري زانو ميفهمن؟؟؟

دوستم هر سه بارش رو در سه جای مختلف MRI گرفت، متاسفانه خیلی هم خرجش میشه معافیت های مفصلی. از ظاهر زانو کسی رو معاف نمیکنن، حتی با ایکس-ری هم معاف نمیکنن، همیشه دست میذارن رو گرون ترین آزمایش نامردا[/QUOTE]

ممنون از جواب
اما اين بيماري من از وضعيت زانو ها هم هميشه فهميد
من شنيدم mri شده 180 درسته؟؟؟؟
خيليه خداييش

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
دوستم هر سه بارش رو در سه جای مختلف MRI گرفت، متاسفانه خیلی هم خرجش میشه معافیت های مفصلی. از ظاهر زانو کسی رو معاف نمیکنن، حتی با ایکس-ری هم معاف نمیکنن، همیشه دست میذارن رو گرون ترین آزمایش نامردا

ممنون از جواب
خيليه خداييش[/QUOTE]

مشکل اینجاست اگه آدم بدونه 100% معاف میشه انجام میده ×× اگه نشه واقعا من ناراحت میشم چرا این همه پول خرج کردم

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
آره دیگه، پولم میگیرن، دفترچه ام قبول نمیکنن، فیشتم برات با جواب مهر نمیزنن که خدای نکرده از بیمه تکمیلی ام نتونی چیزی بگیری، بایت هر نوع بیماری قیمت ها متفاوته، من برای چشم با دوبار مراجعه و اون 110 تومن پول کارت و بقیه هزینه ها ( چون مثلا بعد قطره ریختن نمیتونستم ببینم و مجبور به استفاده از آژانس و ... بودم ) کلا حدود 250 تومن برام در اومد معافی . من تا حالا از زانو ام آر آی نگرفتم ، قیمتش رو نمیدونم، ولی بهار از کمرم تو بیمارستان آتیه که ام آر آی گرفتم، شد 140 تومن.

sattar-b

Registered User
لایک‌ها
6
ممنون از جواب
خيليه خداييش

مشکل اینجاست اگه آدم بدونه 100% معاف میشه انجام میده ×× اگه نشه واقعا من ناراحت میشم چرا این همه پول خرج کردم[/QUOTE]

همينا بگو اگه 100 درصدي بود هيچ ايرادي نداشت

sattar-b

Registered User
لایک‌ها
6
دكتر اولي گفت زانو هات غضروف هاش از بين رفته و مفاصل زانوت آسيب ديده
sadsmiley.gif

دومي گفت همونا را فقط يه كم درجه شا كم كرد!!!
و گفت زانو هات ايكسه
sadsmiley.gif

حالا نميدونم برم دانشگاه يا براي معافي اقدام كنم
كلا نميدونم!!!!!!!!!!!!!
sadsmiley.gif
wacsmiley.gif
worriedsmiley.gif

كسي نبود يه كمكي به من بكنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sattar-b

Registered User
لایک‌ها
6
توي اصفهان دكتري ميشناسيد كه مورد اعتماد **** وظيفه باشه
برم پيشش حداقل نظرش رو بپرسم؟؟؟؟؟

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
سلام دوستان
من اقدام کردم برای معافیت پزشکی حالا برام نامه اومده شنبه برم بیمارستان امام سجاد برای معاینه
جلسه معاینه چجوری هست؟
مطب داره؟ برای معاینه چشم با دستگاه معاینه می کنن یا همین تابلوهای E چارت
همراه می تونم ببرم تا داخل بیمارستان؟ البته تو نامه که نوشته نیارید
لازمه برگه معاینه چشم پزشک خودم رو نشون بدم؟ نمره مجموع دو چشمم 15 هست(مربوط به 1 سال پیش الان شاید بیشتر شده باشه) معافم دیگه؟ منتها استرس دارم می ترسم نمره رو کمتر بزنه یا خوب تشخیص نده
توصیه های خاصی نمی خواد بکنید در مورد جلسه معاینه؟
سر همون ساعتی که تو نامه نوشته بریم سریع میریم داخل یا معطلی داره؟

بعد از معاینه پولم می گیرن؟ از اونجا به بعدش خودشون گزارش میدن کمیسیون پزشکی یا خودم باید اقدام کنم؟

sattar-b

Registered User
لایک‌ها
6
راستي يكي بود ميگفت اگه بري پيش دكتر مورد اعتماد **** وظيفه بهش جريانو بگي كه معاف ميشم يا نه جواب درست حسابي نميده
درسته اين قضيه؟؟؟

alitotti2010

Registered User
لایک‌ها
81
سلام دوستان
من اقدام کردم برای معافیت پزشکی حالا برام نامه اومده شنبه برم بیمارستان امام سجاد برای معاینه
جلسه معاینه چجوری هست؟
لازمه برگه معاینه چشم پزشک خودم رو نشون بدم؟ نمره مجموع دو چشمم 15 هست(مربوط به 1 سال پیش الان شاید بیشتر شده باشه) معافم دیگه؟ منتها استرس دارم می ترسم نمره رو کمتر بزنه یا خوب تشخیص نده

بعد از معاینه پولم می گیرن؟ از اونجا به بعدش خودشون گزارش میدن کمیسیون پزشکی یا خودم باید اقدام کنم؟

برای شما نامه چه زود اومد.
من 20 روزه پست کردم خبری نیست.
با پست پیشتاز می فرستن یا سفارشی؟

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
سلام دوستان
جلسه معاینه چجوری هست؟

منم بار اول همونجا رفتم، با خودت 50 تومن پول داشته باش، خیلی هم علافی داره، خوردنی هم بیاری با خودت ضرر نداره، ما که مردیم از گشنگی، دوبار معاینه میکنن، یه بار بی قطره، یه بارم براتون قطره میریزن و معاینه میکنن، هر دوبار با دستگاهه و با نظر خودت کار ندارن، آخرشم دکتر میاد یه نگاه همینجوری بهت میندازه و برات نامه **** وظیفه رو پر میکنه. سر همون ساعت برو مدارک رو بده، ولی سر همون ساعت کارت انجام نمیشه. وقتی معاینه ات تموم شد میری خونه و میشینی تا نامه جلسه شورای پزشکیت بیاد دمه خونه، همراه با خودت میتونه بیاد ، کاری ندارن، ولی تو اتاق معاینه نمیتونه بیاد، بعد نیست باهات باشه ، چون بعدش بد میبینی و خیابونم شلوغه :) با این شماره چشم دوتا بغل دستی هاتم معاف میشن ;) اون سری که من رفته بودم بالای 15 رو حتی با قطره معاینه نکرد. با این شماره چشم 99% همون بار اول معاف میشی، برای ما لیسانس هارو با 11 بار اول معاف کردن، فوق به بالا رو یه بار دیگه فرستادن بیمارستان یه پولی بدن :>

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22

با پیشتاز میفرستن، میتونی برای مطمئن شدن تو سایت **** وظیفه تو قسمت پرسش و پاسخ سوال کنی ازشون

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
خیلی هم زود نبود 11 روز بعد اومد
حداکثر تا 20 روز باید بیاد اگه نیومده برید پلیس +10 اطلاع بدید
منم بار اول همونجا رفتم، با خودت 50 تومن پول داشته باش، خیلی هم علافی داره، خوردنی هم بیاری با خودت ضرر نداره، ما که مردیم از گشنگی، دوبار معاینه میکنن، یه بار بی قطره، یه بارم براتون قطره میریزن و معاینه میکنن، هر دوبار با دستگاهه و با نظر خودت کار ندارن، آخرشم دکتر میاد یه نگاه همینجوری بهت میندازه و برات نامه **** وظیفه رو پر میکنه. سر همون ساعت برو مدارک رو بده، ولی سر همون ساعت کارت انجام نمیشه. وقتی معاینه ات تموم شد میری خونه و میشینی تا نامه جلسه شورای پزشکیت بیاد دمه خونه، همراه با خودت میتونه بیاد ، کاری ندارن، ولی تو اتاق معاینه نمیتونه بیاد، بعد نیست باهات باشه ، چون بعدش بد میبینی و خیابونم شلوغه :) با این شماره چشم دوتا بغل دستی هاتم معاف میشن ;) اون سری که من رفته بودم بالای 15 رو حتی با قطره معاینه نکرد. با این شماره چشم 99% همون بار اول معاف میشی، برای ما لیسانس هارو با 11 بار اول معاف کردن، فوق به بالا رو یه بار دیگه فرستادن بیمارستان یه پولی بدن :>

ممنون
دوباره میفرستن بیمارستان یعنی بعد از کمیسیون پزشکی دوباره میفرستن بیمارستان؟

استیگمات هم جمع می کن دیگه؟
چون از یکی شنیدم استیگات رو محاسبه نمی کنن و فقط نمره نزدیکی بینی حسابه
البته نزدیکی بینی هم 11 هست.

بالا