به قول خودتون بعدش میپرسن. قبلش الکیهسلام؛
این بخش از فرم اعزام که نوشته «تخصصی هنری چیزی اگه دارید بنویسید» به کاری هم میاد؟
چون تا اونجا که میدونم اینو «معمولاً» بعد از تقسیم، شفاهاً از سربازا میپرسن
قضیش چیه؟
ممنون
ممنون كه همه دوستان راهنمايي كردن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
كسي راجع به اين قضيه اطلاعي نداره؟
تكليفم چيه؟:wacko:
من دوستم با سائیدگی زانو و 3 بار شورای پزشکی رفتن، معاف از رزم شده، البته ارشده. نمیدونم مدرک تو اینم تاثیر داره یا نه
برای معافیت وقتی به دکتر اونها مراجعه کنیم آیا هزینه ای هم میگیرن ؟ چقدر ؟
این قسمتش تازه شروع درآمد زایی **** وظیفه هستش
سلام اولا ممنون از جوابتون
ببخشيد يه سوال براي اين مشكل نيازي به MRI هم هست؟؟؟
يا فقط از روي وضعيت ظاهري زانو ميفهمن؟؟؟
دوستم هر سه بارش رو در سه جای مختلف MRI گرفت، متاسفانه خیلی هم خرجش میشه معافیت های مفصلی. از ظاهر زانو کسی رو معاف نمیکنن، حتی با ایکس-ری هم معاف نمیکنن، همیشه دست میذارن رو گرون ترین آزمایش نامردا
ممنون از جواب
اما اين بيماري من از وضعيت زانو ها هم هميشه فهميد
من شنيدم mri شده 180 درسته؟؟؟؟
خيليه خداييش
دكتر اولي گفت زانو هات غضروف هاش از بين رفته و مفاصل زانوت آسيب ديده![]()
دومي گفت همونا را فقط يه كم درجه شا كم كرد!!!
و گفت زانو هات ايكسه![]()
حالا نميدونم برم دانشگاه يا براي معافي اقدام كنم
كلا نميدونم!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
سلام دوستان
من اقدام کردم برای معافیت پزشکی حالا برام نامه اومده شنبه برم بیمارستان امام سجاد برای معاینه
جلسه معاینه چجوری هست؟
مطب داره؟ برای معاینه چشم با دستگاه معاینه می کنن یا همین تابلوهای E چارت
همراه می تونم ببرم تا داخل بیمارستان؟ البته تو نامه که نوشته نیارید
لازمه برگه معاینه چشم پزشک خودم رو نشون بدم؟ نمره مجموع دو چشمم 15 هست(مربوط به 1 سال پیش الان شاید بیشتر شده باشه) معافم دیگه؟ منتها استرس دارم می ترسم نمره رو کمتر بزنه یا خوب تشخیص نده
توصیه های خاصی نمی خواد بکنید در مورد جلسه معاینه؟
سر همون ساعتی که تو نامه نوشته بریم سریع میریم داخل یا معطلی داره؟
بعد از معاینه پولم می گیرن؟ از اونجا به بعدش خودشون گزارش میدن کمیسیون پزشکی یا خودم باید اقدام کنم؟
سلام دوستان
من اقدام کردم برای معافیت پزشکی حالا برام نامه اومده شنبه برم بیمارستان امام سجاد برای معاینه
جلسه معاینه چجوری هست؟
مطب داره؟ برای معاینه چشم با دستگاه معاینه می کنن یا همین تابلوهای E چارت
همراه می تونم ببرم تا داخل بیمارستان؟ البته تو نامه که نوشته نیارید
لازمه برگه معاینه چشم پزشک خودم رو نشون بدم؟ نمره مجموع دو چشمم 15 هست(مربوط به 1 سال پیش الان شاید بیشتر شده باشه) معافم دیگه؟ منتها استرس دارم می ترسم نمره رو کمتر بزنه یا خوب تشخیص نده
توصیه های خاصی نمی خواد بکنید در مورد جلسه معاینه؟
سر همون ساعتی که تو نامه نوشته بریم سریع میریم داخل یا معطلی داره؟
بعد از معاینه پولم می گیرن؟ از اونجا به بعدش خودشون گزارش میدن کمیسیون پزشکی یا خودم باید اقدام کنم؟
برای شما نامه چه زود اومد.
من 20 روزه پست کردم خبری نیست.
با پست پیشتاز می فرستن یا سفارشی؟
خیلی هم زود نبود 11 روز بعد اومدبرای شما نامه چه زود اومد.
من 20 روزه پست کردم خبری نیست.
با پست پیشتاز می فرستن یا سفارشی؟
منم بار اول همونجا رفتم، با خودت 50 تومن پول داشته باش، خیلی هم علافی داره، خوردنی هم بیاری با خودت ضرر نداره، ما که مردیم از گشنگی، دوبار معاینه میکنن، یه بار بی قطره، یه بارم براتون قطره میریزن و معاینه میکنن، هر دوبار با دستگاهه و با نظر خودت کار ندارن، آخرشم دکتر میاد یه نگاه همینجوری بهت میندازه و برات نامه **** وظیفه رو پر میکنه. سر همون ساعت برو مدارک رو بده، ولی سر همون ساعت کارت انجام نمیشه. وقتی معاینه ات تموم شد میری خونه و میشینی تا نامه جلسه شورای پزشکیت بیاد دمه خونه، همراه با خودت میتونه بیاد ، کاری ندارن، ولی تو اتاق معاینه نمیتونه بیاد، بعد نیست باهات باشه ، چون بعدش بد میبینی و خیابونم شلوغهبا این شماره چشم دوتا بغل دستی هاتم معاف میشن
اون سری که من رفته بودم بالای 15 رو حتی با قطره معاینه نکرد. با این شماره چشم 99% همون بار اول معاف میشی، برای ما لیسانس هارو با 11 بار اول معاف کردن، فوق به بالا رو یه بار دیگه فرستادن بیمارستان یه پولی بدن :>