• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

usb1100

Registered User
لایک‌ها
64
سلام
من امروز رفتم محل اعزاممو پرسیدم گفتن کد آزاد خوردی 1 دی میری **** وظیفه استان ببینی کجا می ندازنت! الآن خوب شده واسم یا بد!؟ جای درب و داغون نندازن برم سیستان! ارشده مدرکم..

منم مثل شما بودم. ارشد و کد آزاد. البته تهران.
رفتم اونجا انداختنم نیرو هوایی ارتش تهران (هم آموزشی هم خدمت). اگه تهران بودی احتمالت زیاد بود بیفتی تهران.
نگران نباش. آموزشی که سیستان نداره فک کنم. با ارشدم کار اداری بهت میدن. (نه لب مرز سیستان :D). ولی حالا شاید دزفول نیفتی

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
هی

دوستان یه سوال برای کفالت پدر که بیمار هستن +10 گفت که باید 3نفر امضای محضری بدن حالا این معافبت ما هم 50 50 هستش و امکان داره رد کنن بنظرتون میارزه براش اقدام کنم یا نه ؟؟

pdex

Registered User
لایک‌ها
9
فکر کنم باید 8 باشه تا معاف شی نه 8.5
اگر یک چشم هم بیشتر از 5 باشه معافی
استیگمات هم هست؟ دوربین یا نزدیک بین؟
در مورد ضعیف تر شدن نمی دونم ولی اگر تو سن رشد باشی با گذشت زمان ضعیف تر میشه البته بعضیا کمتر ضعیف میشه بعضیا بیشتر

داداش تو چشما یه قطره میریزن که نیم میاره پایین واسه همین باید 8.5 باشه نزدیک بینم عینکم ماله دوره . اسیکمات چشام نیمو ...یکههههه .نمیدونم چیکار کنممممم . داداش چشمایه دوستم ضعیفتره عینک اونو بزنم چشام ضعیف میشه ؟

pdex

Registered User
لایک‌ها
9
..ق بزن ^_^ :D راهی نداره، ضعیفی چشم ارثیه و عوامل بیرونی تاثیر خیلی کمی روش داره، جمع چشم ها + آستیگمات حساب مبشه، هر چی ام سن و سالت کمتر باشه، تاثیر قطره ای که تو چشمت میریزن بیشتره. معاف از رزمی فقط

اما داداشم معاف کامل شد از طریق چشم

ali.doosti

Registered User
لایک‌ها
9,627
منم مثل شما بودم. ارشد و کد آزاد. البته تهران.
رفتم اونجا انداختنم نیرو هوایی ارتش تهران (هم آموزشی هم خدمت). اگه تهران بودی احتمالت زیاد بود بیفتی تهران.
نگران نباش. آموزشی که سیستان نداره فک کنم. با ارشدم کار اداری بهت میدن. (نه لب مرز سیستان :D). ولی حالا شاید دزفول نیفتی

کاش تهران می فرستادم خدا کنه تهران بیفتم نیرو هوایی یا 01! دیگه هیچی نمی خوام...کلا امیدم 01 هستش. نمی دونم چقدر احتمال داره اونجا بیفتم! امروز یکی گفت بری اونجا هرکی هرکیه وقتی صدات کردن برو صفه اعزامی های 01 ! یعنی می شه :|
دزفول نمی خوام یعنی کلا خوزستان نمی خوام کلاس پادگاناش پایینه!

usb1100

Registered User
لایک‌ها
64
کاش تهران می فرستادم خدا کنه تهران بیفتم نیرو هوایی یا 01! دیگه هیچی نمی خوام...کلا امیدم 01 هستش. نمی دونم چقدر احتمال داره اونجا بیفتم! امروز یکی گفت بری اونجا هرکی هرکیه وقتی صدات کردن برو صفه اعزامی های 01 ! یعنی می شه :|
والا من که رفتم خیلی هم هرکی هرکی نبود. گفتن کیا می خوان برن نیرو زمینی. من دستو بردم بالا. گفتن بیاید اینور بشینید. بعد گفتن کیا ارشد به بالان؟ دوباره دستو بردم بالا. گفتن متاسفانه شما باید برید هوایی.
پادگان دیگه کلاس بالا پایین نداره. همه تو یه لباسن و از همه جای ایران. همه هم کچل. تازه ما بعد آموزشی هم همش کچل بودیم :D

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975

صبر کن آخرین صف ، ببین کدام بهتره ! نهایت سرت داد و بیداد می کنند چرا نیومدی که یه بهانه جور کن ( گوشم ضعیفه )

ali.doosti

Registered User
لایک‌ها
9,627
والا من که رفتم خیلی هم هرکی هرکی نبود. گفتن کیا می خوان برن نیرو زمینی. من دستو بردم بالا. گفتن بیاید اینور بشینید. بعد گفتن کیا ارشد به بالان؟ دوباره دستو بردم بالا. گفتن متاسفانه شما باید برید هوایی.
پادگان دیگه کلاس بالا پایین نداره. همه تو یه لباسن و از همه جای ایران. همه هم کچل. تازه ما بعد آموزشی هم همش کچل بودیم :D

آخه خوزستان هرشب بساط خشم شبو این بازیاس تهرانو همه می گن هتل! بریم ببینیم چی در انتظارمونه می گم می خوام برم 01 همینه که هست :D
حالا شاید شانس آوردمو به نفعم شد این قضیه...

ali.doosti

Registered User
لایک‌ها
9,627
صبر کن آخرین صف ، ببین کدام بهتره ! نهایت سرت داد و بیداد می کنند چرا نیومدی که یه بهانه جور کن ( گوشم ضعیفه )

همین باید از این ترفندا بزنم خودمو یه جور تو 01 ها جا کنم! همین کارا که موقع انتخاب واحد می کردم :D

lunghi cappeli

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

من امروز جواب MRI رو از بیمارستان ارتش گرفتم. برخلاف MRIهای قبلیم که توش دقیقا زده Disc Herniation at L5-S1، توی اینی که ارتش گرفته زده Dehydriation and Prutrusion at L5-S1
اینجوری که توی اینترنت خوندم پروتروشن رو معاف نمیکنن. الان من باید چیکار کنم به نظرتون؟ اینا ور داشتن جواب MRI رو دستکاری کردن؟ چون دکترای بیمارستان سجاد هم گفتن دیسکت پارس و هرنی دیسکال رو تائید کردن و حتی گفتن باید عمل کنی ولی اینا یه چیز دیگه ورداشتن نوشتن!
شنبه باید برم دکتر بیمارستان ارتش معاینه کنه. به نظرتون چیکار کنم؟؟؟؟

در ادامه
امروز عصر MRI بیمارستان ارتش رو بردم پیش یه دکتر دیگه. عکسو نگاه کرد و گفت به نظر من این Protrusion نیست و قطعا Herniationئه و من به هیچ وجه این گزارش رو قبول ندارم!!
به یه دکتر دیگه معرفی کرد که ببرم اونم نظرش رو بنویسه که فردا باید ببرم
یعنی اون کسی که توی بیمارستان ارتش گزارش رو نوشته به وضوح و با کمال پر رویی هرچی دلش خواسته نوشته!
واقعا به نظرتون چیکار میشه کرد؟ شنبه که رفتم برای معاینه به دکتر بگم که من این گزارش رو قبول ندارم؟ یا اصلا گزارش رو نشون ندم؟

MEGATRON0X

Registered User
لایک‌ها
34
اگه کسی پدرش ۶۵ سال داشته باشه و برادرش هم بالای ۱۸ سال باشه و سربازی هم رفته باشه ولی نتونه از پدر مراقبت کنه و خارج از کشور باشه اون شخص معاف میشه با توجه به اینکه برادر هم داره؟

Sent from my HTC EVA_UTL using Tapatalk 2

__Jamaica__

Registered User
لایک‌ها
191
برای معافی پزشکی، غیبت مهم نیست و با هر مقدار غیبتی میتونه اقدام کنه، ولی با ترک از خدمت نمیتونه اقدام کنه. فقط تو غیبت این امکان وجود داره.

حرف شما درسته در صورتی که اعزام نشده باشه
ایشون که اعزام شده فقط و فقط از یگان باید معاف بشه دیگه

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
اگه کسی پدرش ۶۵ سال داشته باشه و برادرش هم بالای ۱۸ سال باشه و سربازی هم رفته باشه ولی نتونه از پدر مراقبت کنه و خارج از کشور باشه اون شخص معاف میشه با توجه به اینکه برادر هم داره؟

Sent from my HTC EVA_UTL using Tapatalk 2

نه......

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
اما داداشم معاف کامل شد از طریق چشم

منم نگفتم معاف نمیشه شد، با این شماره چشم معاف از رزم میشی، من خودمم معاف دائم ضعیفیه چشم دارم. عینک داداشتم بزنی چشمات ضعیف تر نمیشه، اذیت میشی فقط، سردرد، سرگیچه، تهوع، اینا عوارض زدن عینک با شماره اشتباهه.

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
حرف شما درسته در صورتی که اعزام نشده باشه
ایشون که اعزام شده فقط و فقط از یگان باید معاف بشه دیگه

دقیقا، وقتی اعزام بشه، دیگه غائب نیست، سربازه و در صورت نرفتن فراریه

mobin.parsian

Registered User
لایک‌ها
1
بند 16ـ وجود يا سابقه بيماري تب روماتيسمي حاد (به شرط وجود كارديت) معاف دائم.

کسی در این مورد اطلاعاتی داره؟؟؟ من چند وقت پیش آزمایش خون دادم CRP من 12 بود..در صورتی که حداکثر 6 بود..که دکتر بهم گفت رماتیسم هست و اینجوری چیزها...و در مورد کاردیت هم من مشکل نارسایی قلبی دارم..میخواستم ببینم معاف میشم؟؟ چون واسه قلبم تنها که رفتم دکتر **** وظیفه گفت نه نمیشه..معاف از رزم میشی..ولی یادم نبود CRP رو بگم...

tarashee

Registered User
لایک‌ها
174
سلام
ببخشيد يه سوال
من دانشگاه آزاد قبول شدم ولي مهر ماه ثبت نام نكردم و بايدم تا آخر ماه دفترچه پست كنم حالا نظرم عوض شده نميخوام برم خدمت ميتونم ترم بعد برم ثبت نام كنم يا بايد خردادماه دوباره امتحان بدم ؟!!

Sent from my i5

usb1100

Registered User
لایک‌ها
64
سلام
ببخشيد يه سوال
من دانشگاه آزاد قبول شدم ولي مهر ماه ثبت نام نكردم و بايدم تا آخر ماه دفترچه پست كنم حالا نظرم عوض شده نميخوام برم خدمت ميتونم ترم بعد برم ثبت نام كنم يا بايد خردادماه دوباره امتحان بدم ؟!!

Sent from my i5
سلام. معمولاً قبول می کنن و نمی خواد دوباره امتحان بدی.

hadi_723

Registered User
لایک‌ها
41
سلام. معمولاً قبول می کنن و نمی خواد دوباره امتحان بدی.

در تایید حرف دوستمون دانشگاه آزاد فقط چون پولشو میخواد راحت باهات کنار میاد، خودم چند موردشو شاهد بودم

بالا