• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

ahmadi68

Registered User
لایک‌ها
101
دوستان افتادن تو **** بدون پذیرش و بصورت شانسی ممکنه؟
این وقت سال پذیرش دارن؟

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
دوستان افتادن تو **** بدون پذیرش و بصورت شانسی ممکنه؟
این وقت سال پذیرش دارن؟

بله امکان داره

-----------------------

دوستان یه سوال برای کفالت پدر که بیمار هستن +10 گفت که باید 3نفر امضای محضری بدن حالا این معافبت ما هم 50 50 هستش و امکان داره رد کنن بنظرتون میارزه براش اقدام کنم یا نه ؟؟

bazarganbnd

Registered User
لایک‌ها
11
شرایط متعهدین خدمت و پرسنل بازخرید نیرو های مسلح

الف ) متعهیدن خدمت در دستگاه های غیر نظامی
کلیه مشمولانی که حسب نیاز دستگاه های غیر نظامی ( دولتی ) و در راستای اصل 147 قانون اساسی و در اجرای بند ب ماده ی 66 قانون خدمت وظیفه ی عمومی به جای گذراندن دوره ضرورت (دو سال ) در نیروهای مسلح با سپردن تعهد خدمت به میزان حد اقل 4 سال و پس طی دوره آموزش نظامی به استخدام دستگاه های غیر نظامی (دولتی ) در می آیند و در پایان خدمت تعهد کارت پایان خدمت دریافت می نماید .
وزارتخانه ها ،سازمانها و نهادهای دولتی که بر اساس قوانین مربوط و یا پس از تایید دولت ویا دولت و یا اخذ مجوز از ستاد کل نیرو های مسلح ، مشمولان را با اخذ تعد خدمتی در اختیار می گیرند مدت زمان تعهد عبارتنداز :

قوه قضاییه ( قانون گذرانیدن مدت خدمت وظیفه فارغ التحصیلان دانشکده علوم قضایی در محاکم قضایی کشور ) 10 سال

وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی (ماده 6 ) 5 سال

وزارت آموزش و پرورش ( ماده 7 ) 5سال

سازمان هواپیمایی کشوری ( ماده 8 )

سازمان بنادر و دریانوردی ، شرکت ملی نفتکش ، شرکت کشتیرانی ( ماده 9 ) 10 سال

وزارت علوم ، وزارت بهداشت ، وزارت جهاد کشاورزی ، دانشگاه آزاد اسلامی ، دانشگاه امام جعفر صادق ( ع ) ، دانشگاه شاهد و سایر دانشگاها و موسسات آموزش عالی ( قانون نحوه تامین هیئت علمی دانشگاه ها ) 4 سال

و سایر دستگاه های غیر نظامی ( دولتی ) دیگر که بر اساس ماده 69 قانون خدمت وظیفه عمومی و با تایید ستاد کل پس از تصویب مقام معظم اله مجاز به استفاده از خدمت مشمولین به عنوان استخدام تعهد خدمتی می با شند .

ب ) متعهیدن خدمت در نیر های مسلح
افرادی که اعم از مشمول و غیر مشمول طبق مواد 13 ، 14 و 15 قانون به صورت پایور یا پیمانی به استخدام نیرو های مسلح در می آیند .
ماده 13 – افرادی که اعم از مشمول و غیر مشمول با طی دوره دانشکده ها و آموزشکده ها ی نظامی و انتظامی برای خدمت در کادر ثابت استخدام می شوند مدت تحصیل آنان جزء خدمت ضرورت محسوب میگردد .محصلین مراکز آموزشی کادر ثابت نیرو های مسلح چنانچه قبل از پایان دوره آموزش به هر عنوان از خدمت مستعفی یا اخراج ( ارادی ) گردند ، فقط از طی دوره آموزش نظامی معاف می گردند ولیکن می بایست خدمت دوره ضرورت را بصورت کامل انجام دهند .
ماده 14 – آن دسته از مشمولین و کار کنان وظیفه ی عمومی که به عنوان پایور اعم از نظامی و کارمند به استخدام نیروهای مسلح در می آیند با انجام شش سال خدمت پس از فراغت از تحصیل با اتمام دوره آموزش از انجام دوره ضرورت معاف و برای آنان کارت پایان خدمت صادر میگردد .پرسنل پایوری که قبل از اتمام تعهد ( خاتمه شش سال ) به هر علت از خدمت برکنار گردند در صورتی که مشمول معافیت های قانونی نیاشند به خدمت اعزام میگردند و به نسبت هر چهار ماه خدمت دوره ضرورت آنان کسر می گردد .
ماده 15 – مشمولین و کارکنان وظیفه ای که با سپردن پنج سال تعهد خدمت نظامی یا شش سال تعهد خدمت کارمندی به صورت پیمانی در نیرو های مسلح استخدام می شوند خدمت آنان به منزله ی انجام خدمت دوره ضرورت تلقی می شود و پس از پایان دوره تعهد از کارت پایان خدمت برخوردار میگردند . آن دسته از کار کنان پیمانی که قبل ازخاتمه ی تعهد از خدمت مستعفی یا برکنارگردند به نسبت هر چهار ماه خدمت یک ماه از خدمت دوره ضرورت آنان کسر میشود . چنانچه مشمول مستعفی بیش از نیمی از مدت تعهد خود را سپری نموده باشد ، به ازای هر سال خدمت چهار ماه دوره ضرورت او کسر می گردد و نیازی به طی دوره آموزش نظامی مجدد ندارد .
ج) پرسنل بازخرید نیرو های مسلح :
پرسنل پایور ( ماده 13 و 14 ) که بازخرید می شوند قبلا برابر فرمان فرماندهی معظم کل قوا در صورتی که به میزان مدت خدمت دوره ضرورت تعهد انجام داده باشند مشمول دریافت کارت معافیت می شدند و لیکن پس از ابلاغ آیین نانه اجرایی جدید در صورت انجام حد اقل 2 سال تعهد ، کارت پایان خدمت دریافت میکنند و می بایست توسط نیروها درخواست کارت پایان خدمت گردد .
نکته : پرسنل پایوری که قبل از اتمام تعهد و کمتر از میزان مدت دوره ضرورت تعهد انجام داده و باز خرید شوند ، به اندازه مدت تعهد سپری شده و برابر ماده قانونی مربوطه از خدمتشان کسر می گردد و میبایست در صورت نیاز مابقی خدمت خود را سپری نمایند .
نکته مهم : کسر خدمت های ذکر شده بالا با ارائه گواهی از بالاترین رده نیروی انسانی یگان مربوطه و توسط مرکز عملیات سازمان انجام می پذیرد ولیکن در صورت برقراری سامانه وظیفه عمومی ثبت کلیه کسر خدمت ها توسط نیرو های مربوطه انجام می پذیرد .

منبع

hadi_723

Registered User
لایک‌ها
41
بچه ها کسی میدونه **** صدر کجاست و کلا چیه و چیکار میکنن داستانشون چیه؟ :D

naviddj

Registered User
لایک‌ها
78
دوستان عزیز من جایی خوندم که هر کی می خواد پذیرش **** بگیره اگر معاف از رزم باشه قبول نمی کنن.حالا اگر آشنا داشته باشیم تو **** این امر ممکنه ؟

Erfan1313

Registered User
لایک‌ها
65
دوستان بنده متولد 1/7/75 هستم تا کی وقت دارم دفترچه رو بفرستم؟
تک فرزند هم هستم احتمال داره تو شهر خودمون بیوفتم یا خدمتم کم بشه؟

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
بله امکان داره

-----------------------

دوستان یه سوال برای کفالت پدر که بیمار هستن +10 گفت که باید 3نفر امضای محضری بدن حالا این معافبت ما هم 50 50 هستش و امکان داره رد کنن بنظرتون میارزه براش اقدام کنم یا نه ؟؟

؟؟؟؟؟؟؟

pdex

Registered User
لایک‌ها
9
سلام دوستان من چشمام 7.25 هست باید 8.5 شه که معاف شم چه راهی پیشنهاد میکنید که ضعیف شه؟؟؟

parsa2011

Registered User
لایک‌ها
21
سلام
بردار من آبان ماه اعزام شده بود و 10 روز پیش اومد مرخصی 2 روزه ولی نرفته , 3 تا سوال داشتم:
1- تا چند روز اگه غیبت کنه فراری حساب میشه؟
2- بعد از فراری حساب شدن از کی ممکنه بیان دنبالش؟
3- میخواست معافیت پزشکی اقدام کنه تو مرخصی اول که اومد **** وظیفه گفتن برو از بهداری یگانت اقدام کن رفته بهداری گفتن فعلا آموزشی هستی نیمشه , اگر فراری بشه میتونه پزشکی اقدام کنه؟

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
سلام
بردار من آبان ماه اعزام شده بود و 10 روز پیش اومد مرخصی 2 روزه ولی نرفته , 3 تا سوال داشتم:
1- تا چند روز اگه غیبت کنه فراری حساب میشه؟
2- بعد از فراری حساب شدن از کی ممکنه بیان دنبالش؟
3- میخواست معافیت پزشکی اقدام کنه تو مرخصی اول که اومد **** وظیفه گفتن برو از بهداری یگانت اقدام کن رفته بهداری گفتن فعلا آموزشی هستی نیمشه , اگر فراری بشه میتونه پزشکی اقدام کنه؟
بعد از 15 روز فراری محسوب میشه
بعد از اینکه حکم جلبش توسط یگان صادر بشه توسط دژبان دستگیر میشه اگه توسط دژبان دستگیر بشه زندانی هم داره اما اگه خودمعرف بره چون بار اولش هست فقط جریمه نقدی و اضافه خدمت میخوره
خلاصه اینکه بهش بگین تا 15 روزش پر نشده بره سر خدمتش

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
سلام دوستان من چشمام 7.25 هست باید 8.5 شه که معاف شم چه راهی پیشنهاد میکنید که ضعیف شه؟؟؟

فکر کنم باید 8 باشه تا معاف شی نه 8.5
اگر یک چشم هم بیشتر از 5 باشه معافی
استیگمات هم هست؟ دوربین یا نزدیک بین؟
در مورد ضعیف تر شدن نمی دونم ولی اگر تو سن رشد باشی با گذشت زمان ضعیف تر میشه البته بعضیا کمتر ضعیف میشه بعضیا بیشتر

__Jamaica__

Registered User
لایک‌ها
191
فرار دیگه زندان نداره هرچقدر باشه،جریمه نقدی داره
زمانی هم که غیبت داشته باشه نمیتونه برای معافی اقدام کنه

اگرم زیاد دیر بره فرمانده گروهان شاید تجدید دوره اش کنه
شما بگو برادرت برگرده دو ماهه دیگه

parsa2011

Registered User
لایک‌ها
21

بعد از 15 روز فراری محسوب میشه
بعد از اینکه حکم جلبش توسط یگان صادر بشه توسط دژبان دستگیر میشه اگه توسط دژبان دستگیر بشه زندانی هم داره اما اگه خودمعرف بره چون بار اولش هست فقط جریمه نقدی و اضافه خدمت میخوره
خلاصه اینکه بهش بگین تا 15 روزش پر نشده بره سر خدمتش

مرسی از راهنمایتون من خودم معاف شدم از قوانین زیاد سر در نمیارم این تا 2 آذر مرخصی داشته یعنی اگه 17 ام بره اوکی هستش؟
بعد اگه نره دژبان میاد دم خونه دنبالش؟
6ماه اضافه خدمت دفترچه ای خورده خودش میگه بیشتر از 6 ماه به کسی اضافه نمیشه آیا درسته این موضوع؟
با تشکر

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22

..ق بزن ^_^ :D راهی نداره، ضعیفی چشم ارثیه و عوامل بیرونی تاثیر خیلی کمی روش داره، جمع چشم ها + آستیگمات حساب مبشه، هر چی ام سن و سالت کمتر باشه، تاثیر قطره ای که تو چشمت میریزن بیشتره. معاف از رزمی فقط

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22

برای معافی پزشکی، غیبت مهم نیست و با هر مقدار غیبتی میتونه اقدام کنه، ولی با ترک از خدمت نمیتونه اقدام کنه. فقط تو غیبت این امکان وجود داره.

lunghi cappeli

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

من امروز جواب MRI رو از بیمارستان ارتش گرفتم. برخلاف MRIهای قبلیم که توش دقیقا زده Disc Herniation at L5-S1، توی اینی که ارتش گرفته زده Dehydriation and Prutrusion at L5-S1
اینجوری که توی اینترنت خوندم پروتروشن رو معاف نمیکنن. الان من باید چیکار کنم به نظرتون؟ اینا ور داشتن جواب MRI رو دستکاری کردن؟ چون دکترای بیمارستان سجاد هم گفتن دیسکت پارس و هرنی دیسکال رو تائید کردن و حتی گفتن باید عمل کنی ولی اینا یه چیز دیگه ورداشتن نوشتن!
شنبه باید برم دکتر بیمارستان ارتش معاینه کنه. به نظرتون چیکار کنم؟؟؟؟

ali.doosti

Registered User
لایک‌ها
9,627
سلام
من امروز رفتم محل اعزاممو پرسیدم گفتن کد آزاد خوردی 1 دی میری **** وظیفه استان ببینی کجا می ندازنت! الآن خوب شده واسم یا بد!؟ جای درب و داغون نندازن برم سیستان! ارشده مدرکم..

بالا