• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
همشهري ٢ تا ديگه ميزدي اينا به ٦ عادت ندارم ٨ دوست دارم انصافا سيتي حقش قهرماني هست جلو چلسي هم بد شانسي اوردن

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
داوري كه ظاهرا فتجعه بوده،هافبكاي آرسنال هم خيلي توپ لو دادن....دوست ندارم تيمي كثه سيتي شاخ بشه...نكته ي جالب محو بودن اوزيل توي بازي هاي بزرگه، اين بازي بازي با ما و و و ...توي رئال هم همچين مشكلي داشت،
ولي عجب ليگيه 6 ٧ تيم دارن براي قهرماني ميجنگن همه هم امتياز از دست ميدن....

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
منچستر يونايتد به دنبال ستاره ي ارژانتيني بارسلونا
سران منچستر يونايتد براي انتقال ليونل مسي به منچستر دست به كار شدن
كاتالان ها كه بعد از امدن نيمار به بارسا به نتيجه رسيدن دست مزد ستاره خود مسي رو افزايش ندادن از همين رو سران يونايتد پيشنهاد اغوا كننده اي براي خريد اين بازيكن به بارسا خواهند داد يونايتد كه در خريد رونالدو ناموفق بود حالا براي خريد مسي دست به كار شده

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
میبینم که آرسنال باخت و سوتون - نیوکاسل مساوی شد.

خیالتون راحت. تا آخر دسامبر از این بازی های خفن زیاد داریم. باید دید ما چطوری از این فرصت استفاده می کنیم. امیدوارم که استفاده کنیم.

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
تاپیک تغییر کرده به کلوب هوادارن منسیتی ؟ :دی

بازی فردا رو از شبکه 3 پخش میشه ، به امید برد.

واي بازم شبكه ٣ احتمالا ميباريم هر دفعه نشون داد يا باختيم يا مساوي فقط برد

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150
اينا همه ميخوان ما بريم ليگ١ اين هفته ٢ تا بازي اونم شبكه ٣ اي بابا چرا پارسال نشون نميدادن اقا بريد اس ام اس هارو پاك كنيد ديگه بازي منچستر رو نزارن

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
منچستر يونايتد به دنبال ستاره ي ارژانتيني بارسلونا
سران منچستر يونايتد براي انتقال ليونل مسي به منچستر دست به كار شدن
كاتالان ها كه بعد از امدن نيمار به بارسا به نتيجه رسيدن دست مزد ستاره خود مسي رو افزايش ندادن از همين رو سران يونايتد پيشنهاد اغوا كننده اي براي خريد اين بازيكن به بارسا خواهند داد يونايتد كه در خريد رونالدو ناموفق بود حالا براي خريد مسي دست به كار شده
تو یک لحظه فکر کن که چنین شود.....تازه شود هم با این خط هافبک مسی باید بیاد یک قول دوقول بازی کنه........میشه آفتابه لگن هفت دست شام و ناهار هیچی....ونپرسی رونی مسی چیچا و بعد هافبک فلینی و کریک.......خیلی متناسبه این ترکیب......
استون ویلا رو میبریم با گل ولبک از 40 متری......دی

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
تو یک لحظه فکر کن که چنین شود.....تازه شود هم با این خط هافبک مسی باید بیاد یک قول دوقول بازی کنه........میشه آفتابه لگن هفت دست شام و ناهار هیچی....ونپرسی رونی مسی چیچا و بعد هافبک فلینی و کریک.......خیلی متناسبه این ترکیب......
استون ویلا رو میبریم با گل ولبک از 40 متری......دی

خط هافبک تیم ما به مهاجم ها: گمشید بیاد توپ رو بگیرید ، حس اش نیست بیاییم :دی

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
من امیدوارم مثه آدم بدون حرص چند تا بازی رو ببریم تا خیلی خوب و مجلسی به سمت بالای جدول نزدیک بشیم !!

حرف زدن خیلی اسونه ولی عمل کردن....:(
مخصوصا با احتساب اینکه چند مصدوم هم داریم!!
منکه میگم مساوی میکنن

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
بعد از صحبتهای پیتر اشمایکل، امروز سایت تریبال فوتبال زده که مویس هم تلویحا فروش چند بازیکن از تیم اول رو اعلام کرده و گفته اگه پیشنهاد خوبی برسه چند بازیکن رو میفروشیم البته خود مویس اسمی نبرده ولی همین سایت تو یک مطلب دیگه لیست فروش احتمالی یونایتد رو اینجوری اعلام کرده: اشلی یانگ، والنسیا، نانی، اندرسون، کلورلی، ولبک، بوتنر، فردیناند و اورا. که گفته پیشنهاد قرارداد جدید به فردیناند و اورا داده نمیشه.
پ.ن: من با این لیست به غیر از دو نفر موافقم اونم ولبک و والنسیا هستش. ولبک هنوز خیلی جوونه و خیلی پرتحرک و پر انرژی و دونده بازی میکنه، درسته سوتی میده ولی مطمءنا جا واسه پیشرفت داره و میشه مثل لوکاکو چلسی اونو مجددا به تیم دیگه ای قرض بدیم تا با بازی کردن متوالی تجربه و مهارتش بیشتر بشه. والنسیا هم بنظر من بدلیل توانایی بازی کردن در دفاع راست و همینجور بی حاشیه بودن در صورت نیمکت نشینی نگه داشتنش بهتر از فروشش هست. البته دوست دارم به لیست بالا بازیکنهایی مثل به به، ماکدا، لیندگارد(دروازه بان دوممون)، فلاینی! اضافه بشن. واقعا یونایتد نیاز به یک خونه تکونه و دمیدن یک هوای تازه به تیم داره. از طرفی نمیگم واسه جایگزینی این بازیکنها صرفا بازیکن بخریم بلکه تیم رو با بازیکنان جوون آکادمیمون همراه با چندتا خرید متحول کنیم. بازیکنهایی مثل نیک پاول، جس لینگارد، برادران کین، آنخلو هنریکوءز.
پ.ن 2 (چند خبر): وین رونی بزودی بر سر تمدید قرارداد به مدت 4 سال و مبلغ حدود 50 میلیون پوند دستمزد با یونایتد وارد صحبت میشه، راس بارکلی گفته میشه بصورت شفاهی تمدید قرارداد با اورتون رو قبول کرده با حقوق هفتگی 50 هزار پوند، اورتون به لیتون بینتز فشار آورده که قرارداد جدید امضا کنه. مویس برای دیدن بازی کوکه به اسپانیا نرفته بوده و میخواسته بازی چند بازیکن پورتو رو ببینه. یکیش فرناندو هافبک 26 ساله پورتو هستش که مبلغ آزادسازی قراردادش 30 میلیون یورو هست ولی تابستون آینده قراردادش تموم میشه و نمیخواد قراردادش با پورتو رو تمدید کنه و پورتو مجبوره برای اینکه بازیکن آزاد نشه،ژانویه اونو بفروشه و مطمءنا قیمتش خیلی پایینتر از 30 میلیون یورو هست. همچنین مانگالا که این یکی پورتو پول زیادی واسش میخواد: 40 میلیون پوند که منطقی نیست.
چلسی شدیدا دنبال قرارداد با لوک شاو هستش. تاتنهام و یونایتد هم مشتریهای دیگش هستن ولی پوچتینو مربی سوتون گفته شاو فروشی نیست.

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فان پرسی هم که یک ماهه مصدومه.

من شک دارم به تمرینات این بابا. اخه بازیکنی مثل فان پرسی چطوره که فرت فرت مصدوم میشه ؟

linksis

Registered User
لایک‌ها
1,150

من شک دارم به تمرینات این بابا. اخه بازیکنی مثل فان پرسی چطوره که فرت فرت مصدوم میشه ؟
و اين كه ادواردو هم ديگه تو نقل و انتقالات دخيل نيست كه خبر وخوبي هست

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271

مهرداد جان اگه یادت باشه رابین تو آرسنال هم که بود زیاد مصدم میشد.
سنش هم بالاتر رفته دو سال و injury prone بوده همیشه،

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
مويس:منچستردرآستانه جذب‌بازيکني‌بزرگ‌است

سرمربي اسکاتلندي شياطين سرخ اعلام کرد منچستريونايتد در آستانه به خدمت گرفتن بازيکني بزرگ است.
نتايج نه‌چندان مطلوب منچستريونايتد در ليگ برتر انگليس مسئولان اين باشگاه را به تکاپو انداخته تا با در اختيار گذاشتن بودجه لازم براي ديويد مويس، اين مربي اسکاتلندي بازيکنان موردنيازش در پست‌هاي لازم را به خدمت بگيرد.

به نقل از تسنيم،ديويد مويس، سرمربي شياطين سرخ خبر داد در آستانه به خدمت گرفتن بازيکني جديد است ولي اشاره‌اي به نام اين بازيکن نکرد. وي به خبرنگاران گفت: ما در آستانه قطعي کردن به خدمت گرفتن بازيکني بزرگ هستيم، حتي مي‌توان گفت که اين کار تمام شده است. ما حالا بودجه لازم را در اختيار داريم و حتماً صرف خريد بازيکنان مورد نياز خواهيم کرد.

روزنامه «ديلي ميل» انگليس اخيراً در گزارشي اقدام به معرفي 10 بازيکني که به احتمال فراوان در ليست خريد منچستريونايتد قرار دارند، کرد که عبارتند از: ايلکاي گوندوگان آلماني از بورسيا دورتموند، يوهان کابايه فرانسوي از نيوکاسل، سسک فابرگاس اسپانيايي از بارسلونا، لوکا مودريچ کروات از رئال مادريد، آندر هررا اسپانيايي از اتلتيک بيلبائو، رمي کابلا فرانسوي از مون‌پوليه، اورتون ريبيرو برزيلي از کروزيرو برزيل، کوکه اسپانيايي از اتلتيکومادريد، وسلي اسنايدر هلندي از گالاتاسراي و کوين استروتمان از رم.

وي افزود: ما حتي در تابستان در آستانه جذب چند بازيکن بزرگ بوديم اما در نهايت موفق به اين کار نشديم و اين طبيعي است، چون اين بازيکنان هستند که تصميم نهايي را مي‌گيرند که به چه تيمي ملحق شوند نه ما!

سرمربي 50 ساله سرخپوشان منچستر تصريح کرد: به دنبال بازيکناني هستم که براي طولاني مدت در کنار منچستريونايتد باشند نه تنها براي 6 ماه! اگر بتوانم بازيکني پيدا کنم که بتواند در 6 يا 7 سال آينده در کنار ما باشد براي به خدمت گرفتن او دريغ نمي‌کنم.

مويس در پايان خاطرنشان کرد: گرفتن خيلي از بازيکناني که مدنظرمان هستند در فصل نقل‌و‌انتقالات زمستاني کار ساده‌اي نيست، چون ممکن است در تيم‌هاي خود شرايط خوبي در ليگ قهرمانان اروپا و يا ليگ‌هاي داخلي‌شان داشته باشند و قصد جدايي نداشته باشند.

باز نزدیک زمان نقل و انتقالات شدیمااااا ;)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

سرمربي اسکاتلندي شياطين سرخ اعلام کرد منچستريونايتد در آستانه به خدمت گرفتن بازيکني بزرگ است.
نتايج نه‌چندان مطلوب منچستريونايتد در ليگ برتر انگليس مسئولان اين باشگاه را به تکاپو انداخته تا با در اختيار گذاشتن بودجه لازم براي ديويد مويس، اين مربي اسکاتلندي بازيکنان موردنيازش در پست‌هاي لازم را به خدمت بگيرد.

به نقل از تسنيم،ديويد مويس، سرمربي شياطين سرخ خبر داد در آستانه به خدمت گرفتن بازيکني جديد است ولي اشاره‌اي به نام اين بازيکن نکرد. وي به خبرنگاران گفت: ما در آستانه قطعي کردن به خدمت گرفتن بازيکني بزرگ هستيم، حتي مي‌توان گفت که اين کار تمام شده است. ما حالا بودجه لازم را در اختيار داريم و حتماً صرف خريد بازيکنان مورد نياز خواهيم کرد.

روزنامه «ديلي ميل» انگليس اخيراً در گزارشي اقدام به معرفي 10 بازيکني که به احتمال فراوان در ليست خريد منچستريونايتد قرار دارند، کرد که عبارتند از: ايلکاي گوندوگان آلماني از بورسيا دورتموند، يوهان کابايه فرانسوي از نيوکاسل، سسک فابرگاس اسپانيايي از بارسلونا، لوکا مودريچ کروات از رئال مادريد، آندر هررا اسپانيايي از اتلتيک بيلبائو، رمي کابلا فرانسوي از مون‌پوليه، اورتون ريبيرو برزيلي از کروزيرو برزيل، کوکه اسپانيايي از اتلتيکومادريد، وسلي اسنايدر هلندي از گالاتاسراي و کوين استروتمان از رم.

وي افزود: ما حتي در تابستان در آستانه جذب چند بازيکن بزرگ بوديم اما در نهايت موفق به اين کار نشديم و اين طبيعي است، چون اين بازيکنان هستند که تصميم نهايي را مي‌گيرند که به چه تيمي ملحق شوند نه ما!

سرمربي 50 ساله سرخپوشان منچستر تصريح کرد: به دنبال بازيکناني هستم که براي طولاني مدت در کنار منچستريونايتد باشند نه تنها براي 6 ماه! اگر بتوانم بازيکني پيدا کنم که بتواند در 6 يا 7 سال آينده در کنار ما باشد براي به خدمت گرفتن او دريغ نمي‌کنم.

مويس در پايان خاطرنشان کرد: گرفتن خيلي از بازيکناني که مدنظرمان هستند در فصل نقل‌و‌انتقالات زمستاني کار ساده‌اي نيست، چون ممکن است در تيم‌هاي خود شرايط خوبي در ليگ قهرمانان اروپا و يا ليگ‌هاي داخلي‌شان داشته باشند و قصد جدايي نداشته باشند.

باز نزدیک زمان نقل و انتقالات شدیمااااا ;)

این لیست بالایی که هیچکدومشون بازیکن بزرگی نبودن

سنگ بزرگ علامت نزدنه

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
خوب لیست بازیکنان واسه بازی امروز اعلام شد:
دخیا، اورا، ایوانز، جونز، رافاءل، کلورلی، گیگز، والنسیا، رونی، یانوزای، ولبک
پ.ن: چیچاریتو توی تمرینات مصدوم شده :eek::(

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
یجا خوندم اگه یونایتد امسال جزو 4 تا تیم بالای جدول نشه و سال آینده به لیگ قهرمانان راه پیدا نکنه، 50 میلیون پوند ضرر میکنه. پس احتمال هزینه کردن توی ژانویه توسط گلیزرها زیاد هستش تا یونایتد به لیگ قهرمانان راه پیدا کنه.

بالا