• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
خوب لیست بازیکنان واسه بازی امروز اعلام شد:
دخیا، اورا، ایوانز، جونز، رافاءل، کلورلی، گیگز، والنسیا، رونی، یانوزای، ولبک
پ.ن: چیچاریتو توی تمرینات مصدوم شده :eek::(
کسی میمونه رو نیمکت بشینه؟؟

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
Manchester United : De Gea - Rafael, Evans, Jones, Evra - Valencia, Giggs, Cleverley, Januzaj - Rooney, Welbeck.
-
Subs: Lindegaard, Ferdinand, Young, Fabio, Fletcher, Buttner, Zaha

بازگشت دارن با غیرتو تبریک میگم

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
گزارشگر : فردوسی پور لیورپولی :eek::eek::eek:
چقدر هم حرف بیخود میزنه! کلی ذوق کرده عملکردمون با مویس قابل قبول نبوده و احتمالا در کل بازی بهش اشاره میکنه.

Last edited:

ToxCity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
596
واقعا چیرا صداسیمان فروکرده اینقدر به این منچستر؟! نه بازیهای آرسنال رو نشون میدن و نه لیورپول!

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
مويس:منچستردرآستانه جذب‌بازيکني‌بزرگ‌است

سرمربي اسکاتلندي شياطين سرخ اعلام کرد منچستريونايتد در آستانه به خدمت گرفتن بازيکني بزرگ است.
مويس:منچستردرآستانه جذب‌بازيکني‌بزرگ‌است
نتايج نه‌چندان مطلوب منچستريونايتد در ليگ برتر انگليس مسئولان اين باشگاه را به تکاپو انداخته تا با در اختيار گذاشتن بودجه لازم براي ديويد مويس، اين مربي اسکاتلندي بازيکنان موردنيازش در پست‌هاي لازم را به خدمت بگيرد.

به نقل از تسنيم،ديويد مويس، سرمربي شياطين سرخ خبر داد در آستانه به خدمت گرفتن بازيکني جديد است ولي اشاره‌اي به نام اين بازيکن نکرد. وي به خبرنگاران گفت: ما در آستانه قطعي کردن به خدمت گرفتن بازيکني بزرگ هستيم، حتي مي‌توان گفت که اين کار تمام شده است. ما حالا بودجه لازم را در اختيار داريم و حتماً صرف خريد بازيکنان مورد نياز خواهيم کرد.

روزنامه «ديلي ميل» انگليس اخيراً در گزارشي اقدام به معرفي 10 بازيکني که به احتمال فراوان در ليست خريد منچستريونايتد قرار دارند، کرد که عبارتند از: ايلکاي گوندوگان آلماني از بورسيا دورتموند، يوهان کابايه فرانسوي از نيوکاسل، سسک فابرگاس اسپانيايي از بارسلونا، لوکا مودريچ کروات از رئال مادريد، آندر هررا اسپانيايي از اتلتيک بيلبائو، رمي کابلا فرانسوي از مون‌پوليه، اورتون ريبيرو برزيلي از کروزيرو برزيل، کوکه اسپانيايي از اتلتيکومادريد، وسلي اسنايدر هلندي از گالاتاسراي و کوين استروتمان از رم.

وي افزود: ما حتي در تابستان در آستانه جذب چند بازيکن بزرگ بوديم اما در نهايت موفق به اين کار نشديم و اين طبيعي است، چون اين بازيکنان هستند که تصميم نهايي را مي‌گيرند که به چه تيمي ملحق شوند نه ما!

سرمربي 50 ساله سرخپوشان منچستر تصريح کرد: به دنبال بازيکناني هستم که براي طولاني مدت در کنار منچستريونايتد باشند نه تنها براي 6 ماه! اگر بتوانم بازيکني پيدا کنم که بتواند در 6 يا 7 سال آينده در کنار ما باشد براي به خدمت گرفتن او دريغ نمي‌کنم.

مويس در پايان خاطرنشان کرد: گرفتن خيلي از بازيکناني که مدنظرمان هستند در فصل نقل‌و‌انتقالات زمستاني کار ساده‌اي نيست، چون ممکن است در تيم‌هاي خود شرايط خوبي در ليگ قهرمانان اروپا و يا ليگ‌هاي داخلي‌شان داشته باشند و قصد جدايي نداشته باشند.

باز نزدیک زمان نقل و انتقالات شدیمااااا ;)
من هرچی نگاه میکنم غیر از فابرگاس که کاملا تکلیفش روشن هست بازیکن بزرگی نمیبینم اینا چیی هستن اخه کابای هم شد بازیکن خوب مردک احمق بیشعور اونم یکی مثل همین گوریلی که خریدی نخری بهتره چش بازار رو در اورده مردک احمق

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722

R.nasri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
563
بعد از چند وقت وکلی کار وزندگی که از فوتبال وورزش دور بودم ...تونستم چند دقه بازی فوتبال ببینم اونم تیم دوسداشتنیه خودم....اونم چه چند دقه ای که ولیک دوتا گل خوشگلو دلچسب زد ...خیلی بهم چسبید همین چند دقه در کنارچایی وتلویزین بعد از چندماه دوری

.....نمیدونم چرا.....منچستر دوست دارم....:)

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
چه میکنن !!
رونی خیلی عقب تر از ولبک بازی میکنه، یانوزای عالی بوده ، والنسیا ولبک همینطور...رونی هم که از اون پاسای اسکولزی میندازه در این حد که از خودم بی خود شدم :دی

خلاصه که چند تا موقعیت هم علاوه بر این گل تا دقیقه ی 33 بازی از دست دادیم ، از روند بازی مشخصه باز هم گل خواهیم دید ،.

2 تا شوت ولبک و رونی هم میلیمتری رفته بیرون ...

بالا