• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
دوستان این قطره ای که برای معافیت معاینه چشم میریزن اثرش کی از بین میره؟
الان دقیقا یک روز گذشته ولی هنوز خوب نشده حتی بهتر هم نشده!
قطره ای دارویی نیست استفاده کنیم چشم به حالت عادی برگرده؟
از دیروز حتی با عینک همه چی رو تار می بینم مخصوصا فواصل نزدیک

بار اول اثرش دیر میره، بار اول واسه من 4 روز بود :| کم کم اثرش میرسه به 24 ساعت، چطوری با قطره داری تایپ میکنی؟ ^_^

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
سلام دوستان.امروز چشم پزشکی بودم.نتیجه این بوده.
4d1t_123_001.jpg

الان با این اوصاف وضعیتم به چه شکله؟
سال اخرلیسانسم.آیا دیپلمه محسوب میشم؟
بعدش یه چیزی خوندم که:
آیا مشمول می تواند در حین تحصیل برای اخذ معافیت پزشکی اقدام کند؟
خیر ، باید بعد از فراغت از تحصیل برای معافیت پزشکی اقدام نماید مگر اینکه در خواست پزشکی خود را قبل از ثبت نام و شروع سال تحصیلی (مهرماه) در دانشگاه ارسال کرده باشد.

کلا حالا بگین وضعیت چطوره و چیکار بکنم؟

شما تا درستون تموم نشه معافی نمیتونین اقدام کنین، درستونم تموم بشه باید چشمتون بالای 10 باشه که چشم شما -8 نزدیک بینی و -0.5 آستیگمات داره ( با قطره اش رو نمیدونم که تست کردین یا نه ) که کلا میشه -8.5 و احتمالا معاف از رزم میشین با لیسانس.

yasharhi

Registered User
لایک‌ها
80
کسی که پدرش بالای 65 سال داشته باشه و تک پسر باشه حتما از سربازی معافه یا امکان داره که معافش نکنن . (البته هیچ غیبتی هم نداشته )

MorningStar

Registered User
لایک‌ها
130
دوستان معافي قوز قرنيه بستگي به شدتش داره يا كاري نداره چقدر باشه؟

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
شما تا درستون تموم نشه معافی نمیتونین اقدام کنین، درستونم تموم بشه باید چشمتون بالای 10 باشه که چشم شما -8 نزدیک بینی و -0.5 آستیگمات داره ( با قطره اش رو نمیدونم که تست کردین یا نه ) که کلا میشه -8.5 و احتمالا معاف از رزم میشین با لیسانس.

ممنون داداش.با این اوصاف به صرفه هست برم ارشد :wacko:

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22

آره، شاید تا اون موقع چشمتون به مخموع 10 برسه، ارشد و لیسانس با هم فرقی ندارن نمره معافیشون،

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22

آره، شاید تا اون موقع چشمتون به مخموع 10 برسه، ارشد و لیسانس با هم فرقی ندارن نمره معافیشون،

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
دوستان معافي قوز قرنيه بستگي به شدتش داره يا كاري نداره چقدر باشه؟

تا اونجا که من میدونم فقط ثابت بشه قوز قرنیه داری، کفایت میکنه، ولی برای اثباتش خیلی اذیت میکنن. آزمایشاتش گرونه و هی تکرار میکنن

VTG

Registered User
لایک‌ها
212
سلام دوستان
لطفا خواهش میکنم وقت بذارید شرح حال بنده رو بخونید و بهم دقیق بگید چیکار کنم برام بهتره و اینکه عمل بشم معافم یا عمل نشم
من 2 سال پیش در رفتگی کتف داشتم(قبلشم 2 بار دیگه در رفته بود جا افتاد خودش زود) همراه با عکس که خب جا انداختن و مشکلی نداشت(حس میکردم شله و رعایت میکردم) تا این چند ماه اخیر که تو کتف چپم درد شدید دارم(خودمم چپ دستم) رفتیم بیمارستان امام ***** تهران (پیش دکتر محمد گیتی از بهترین ارتوپد های ایران هستن و پزشک معتمد) اونجا فرستادن ام ار ای و سی تی اسکن تو سی تی و ام ار ای نوشته شده که در فتگی داشته و فاصله مفصل....خلاصه با شرح حال دکتر به من گفت که تو عمل لازم داری و عملتم نباید زیاد عقب بیوفته و تصمیم به این شد که چون دانشجو هستم تابستون عمل کنم
حالا با توجه به اینکه من 1 بار انصراف از تحصیل دادم برای جابجا کردن دانشگاهم و دیگه نمیتونم این کارو انجام بدم چون اگه معاف نشم باید برم خدمت و اینکه کار عاقلانه ای نیست که 4 سال دیگه عمل کنم چون امکان از بین رفتن مفصل کتف وجود داره و این ماده ها از قانون **** وظیفه که بیان میکنه که بنده معافم

بند ۱۶- محدودیت حرکات مفاصل:
الف) در مورد مفاصل هانش، زانو و شانه: معاف دائم.
ب) محدودیت حرکات سایر مفاصل بزرگ در صورتی که نیمی از حرکات محدود شده باشد: معاف دائم.
ج) در موارد خفیف تر همراه با اختلال عملکرد: خدمات غیررزمی.
تبصره: در موارد مشکوک زیر بیهوشی اندازه گیری شود.
بند ۱۷- دررفتگی مکرر و یا قدیمی و مادرزادی مفاصل بزرگ (مستند به ۲ رادیوگرافی در حال دررفتگی در بیمارستانهای ن. م و یا مورد وثوق) عمل شده و یا نشده معاف دائم.
بند ۱۸- شلی لیگامانهای زانو و مچ پا و در رفتگی عادتی مفاصل که مانع تمرینات نظامی باشد: خدمات غیررزمی.

من عمل بشم معاف خواهم بود؟؟بعد از عمل محدودیت حرکت در ناحیه کتف چپ خواهم داشت و اینکه در ماده 16 و 17 به صراحت به وضع من اشاره شده که معافم ولی اگه عمل نکنم هم بند 18 شامل حالم نمیشه چون تو بند 17 نوشته مفاصل بزرگ و تو بند 16 هم اشاره شده مفاصل بزرگ کدوم هستن
با همه این تفاصیر امکان اینکه بخوان 4 سال دیگه که میتونم برای معافی اقدام کنم سلیقه ای عمل کنن و بگن تو بند 18 شامل حالت میشه یا معاف از رزم میشی چقدره؟؟؟و ایا اعتراض میشه کرد؟؟من نمیخوام کتفم از بین بره وگرنه مینداختم 4 سال دیگه
کتف راستمم شله ولی در نرفته تا حالا و امیدوارم اون دیگه عمل نخواد
دوستان خواهش میکنم یکی راهنمایی دقیق بکنه که با عمل کردن 100 در صد معافی شامل حالم میشه یا نه؟؟اون پیچ و پلاک ها تا اخر عمر تو کتفم میمونه هر وقت عکس بگیرن هست

MorningStar

Registered User
لایک‌ها
130
تا اونجا که من میدونم فقط ثابت بشه قوز قرنیه داری، کفایت میکنه، ولی برای اثباتش خیلی اذیت میکنن. آزمایشاتش گرونه و هی تکرار میکنن

چشم من مخصوصا چپ داد ميزنه قوز قرنيه داره :دي! چيو ميخوان با تكرار ببينن؟ :دي!

به خاطر اين قانون مزخرف كه نميشه حين تحصيل معافيت پزشكي گرفت بايد 6 7 ماه صبر كنم :(

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
چشم من مخصوصا چپ داد ميزنه قوز قرنيه داره :دي! چيو ميخوان با تكرار ببينن؟ :دي!

به خاطر اين قانون مزخرف كه نميشه حين تحصيل معافيت پزشكي گرفت بايد 6 7 ماه صبر كنم :(

حداقل دوبار توپوگرافی سه بعدی چشم ازت میگیرن، چیو میخوان ثابت کنن؟ احمقی خودشون رو :D خیلی مزخرفه این قانون حین تحصیل ، اصلا تو بگو چی تو این خراب شده مزخرف نیست، من به شوما چایزه میدم، جوونیمون تباه شد تو این دوران :(

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
با قطره اگه 8 به بالا می شی ، صد درصد انصراف بده و بعد معافیت اقدام کن
کارت که اومد برو دانشگاه ادامه درستو بده ( آزاد که می شه )

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22

این الان تئوری بود؟ :| ترم یکی مونده به آخر انصراف بده ، دوباره بره 4 سال درس بخونه؟ خب دوسال سربازی که کوتاه تره... :|

VTG

Registered User
لایک‌ها
212
سلام دوستان
لطفا خواهش میکنم وقت بذارید شرح حال بنده رو بخونید و بهم دقیق بگید چیکار کنم برام بهتره و اینکه عمل بشم معافم یا عمل نشم
من 2 سال پیش در رفتگی کتف داشتم(قبلشم 2 بار دیگه در رفته بود جا افتاد خودش زود) همراه با عکس که خب جا انداختن و مشکلی نداشت(حس میکردم شله و رعایت میکردم) تا این چند ماه اخیر که تو کتف چپم درد شدید دارم(خودمم چپ دستم) رفتیم بیمارستان امام ***** تهران (پیش دکتر محمد گیتی از بهترین ارتوپد های ایران هستن و پزشک معتمد) اونجا فرستادن ام ار ای و سی تی اسکن تو سی تی و ام ار ای نوشته شده که در فتگی داشته و فاصله مفصل....خلاصه با شرح حال دکتر به من گفت که تو عمل لازم داری و عملتم نباید زیاد عقب بیوفته و تصمیم به این شد که چون دانشجو هستم تابستون عمل کنم
حالا با توجه به اینکه من 1 بار انصراف از تحصیل دادم برای جابجا کردن دانشگاهم و دیگه نمیتونم این کارو انجام بدم چون اگه معاف نشم باید برم خدمت و اینکه کار عاقلانه ای نیست که 4 سال دیگه عمل کنم چون امکان از بین رفتن مفصل کتف وجود داره و این ماده ها از قانون **** وظیفه که بیان میکنه که بنده معافم

بند ۱۶- محدودیت حرکات مفاصل:
الف) در مورد مفاصل هانش، زانو و شانه: معاف دائم.
ب) محدودیت حرکات سایر مفاصل بزرگ در صورتی که نیمی از حرکات محدود شده باشد: معاف دائم.
ج) در موارد خفیف تر همراه با اختلال عملکرد: خدمات غیررزمی.
تبصره: در موارد مشکوک زیر بیهوشی اندازه گیری شود.
بند ۱۷- دررفتگی مکرر و یا قدیمی و مادرزادی مفاصل بزرگ (مستند به ۲ رادیوگرافی در حال دررفتگی در بیمارستانهای ن. م و یا مورد وثوق) عمل شده و یا نشده معاف دائم.
بند ۱۸- شلی لیگامانهای زانو و مچ پا و در رفتگی عادتی مفاصل که مانع تمرینات نظامی باشد: خدمات غیررزمی.

من عمل بشم معاف خواهم بود؟؟بعد از عمل محدودیت حرکت در ناحیه کتف چپ خواهم داشت و اینکه در ماده 16 و 17 به صراحت به وضع من اشاره شده که معافم ولی اگه عمل نکنم هم بند 18 شامل حالم نمیشه چون تو بند 17 نوشته مفاصل بزرگ و تو بند 16 هم اشاره شده مفاصل بزرگ کدوم هستن
با همه این تفاصیر امکان اینکه بخوان 4 سال دیگه که میتونم برای معافی اقدام کنم سلیقه ای عمل کنن و بگن تو بند 18 شامل حالت میشه یا معاف از رزم میشی چقدره؟؟؟و ایا اعتراض میشه کرد؟؟من نمیخوام کتفم از بین بره وگرنه مینداختم 4 سال دیگه
کتف راستمم شله ولی در نرفته تا حالا و امیدوارم اون دیگه عمل نخواد
دوستان خواهش میکنم یکی راهنمایی دقیق بکنه که با عمل کردن 100 در صد معافی شامل حالم میشه یا نه؟؟اون پیچ و پلاک ها تا اخر عمر تو کتفم میمونه هر وقت عکس بگیرن هست

یکی هم جواب منو بده لطفا

yasharhi

Registered User
لایک‌ها
80
یکی هم به سوال من جواب بده :

کسی که پدرش بالای 65 سال داشته باشه و تک پسر باشه حتما از سربازی معافه یا امکان داره که معافش نکنن ؟

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
داداش مجید من یه چیزیو فراموش کردم.این معاف از رزم کلا یعنی چه؟ یعنی اینکه اموزشی نداریم و اسلحه واینا نمی دن دستمون؟میریم کاراداری انجام می دیم؟ سربازیمون همون 24 ماهه؟(از سال بعد حساب کردم!)
ببین خداوکیلی چطوری شده وضعیت ،ادم ارزو می کنه کور تر بشه ولی نره!
ولی درهرصورت تا شهریور سال دیگه که فارغ میشم از لیسانس اگر چشام به 10 نرسید(که فکرنمی کنم برسه ) میرم ارشد.
داداش من این ترم که یه ماه دیگه تموم میشه فقط 16 واحدم می مونه وبعدش شاگرد اول یونی بره انصراف بده که معافی بگیره؟ اونم ترم اخر؟3.5 سال پر؟
ارشد رفتن که واسم خیلی ساده تره.
این الان تئوری بود؟ :| ترم یکی مونده به آخر انصراف بده ، دوباره بره 4 سال درس بخونه؟ خب دوسال سربازی که کوتاه تره... :|
نه نظریه بود مجید جان .شما به دل نگیر.حالا همین معاف از رزمشم خوبس :lol:

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
من تو ارشد چشمم 0.75 ضعیف تر شد .
والا من سربازی نرفتم، نمیدونم دقیقا چطوریه معاف از رزم، ولی گویا وابستگی شدیدی به فرمانده پادگان و جایی که میفتی داره، شنیدم که میگن رژه نداری، بجاش نظافت داری، میدون تیر نمیری،، کد نمیخوری، تو تقسیم ممکنه جای بهتر بیفتی، اگه معاف از زرم چشمی هم باشی( البته من فقط از اینو و اون شنیدم ) بهت پاسبانی نمیدن ، چون اکه چیزی بشه، میتونی بهونه بیاری من خوب نمیبینم ;)

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
من تو ارشد چشمم 0.75 ضعیف تر شد .
والا من سربازی نرفتم، نمیدونم دقیقا چطوریه معاف از رزم، ولی گویا وابستگی شدیدی به فرمانده پادگان و جایی که میفتی داره، شنیدم که میگن رژه نداری، بجاش نظافت داری، میدون تیر نمیری،، کد نمیخوری، تو تقسیم ممکنه جای بهتر بیفتی، اگه معاف از زرم چشمی هم باشی( البته من فقط از اینو و اون شنیدم ) بهت پاسبانی نمیدن ، چون اکه چیزی بشه، میتونی بهونه بیاری من خوب نمیبینم ;)

اها ممنون.
حالا چون من کامپیوتریم روزی 12-14 ساعت سرم تو مونیتوره بدتربشم ;) رفتم دکتر ، دکتره گفت چشتو ترکوندی که ;)

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
اصلا خوندی دکتر چی نوشتم ؟
نوشتم انصراف می دی ، معافیت رو می گیری بر می گردی دانشگاه ، اولا اگه نمره هاش بالای 12 باشه همشو می تونه برگردانه ! ( این هم در صورتی که قبول نکنند بعد 6 ماه برگرده سر درس )

بالا