• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
هنوز که سود روزشمار بیشتر از اینها نیست، اگه کسی بیشتر سراغ داشت حتما به ما هم بگه!

مؤسسه کوثر ۲۰ درصد روزشمار
بانک گردشگری ۲۲ درصد با ۱۰ میلیون

بانک تجارت 10 تا 25 میلیون 16%----25 میلیون به بالا 18% بانک مهر اقتصاد روز شمار عادی 18%--------روز شمار حداقل 10 میلیون یک میلیون نزد بانک تا 6 ماه بلوکه میشه 20/2% ------- روز شمار کف 30 میلیون 5میلیون تا یکسال نزد بانک بلوکه میشه 21/30% موسسه ثامن تا 20 میلیون 18%----- 20 تا 50 میلیون 19%-----50 به بالا 20%
خوب اینها رو حداقل هریکی رو در یه سطر بنویس بشه خوند ...

zolali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
موسسه اعتباري توسعه حساب روز شمارش رو ٢١٪ مي ده و حداقل موجودي هم ١٠ هزارتومن است و يك حساب ٥ ساله هم داره كه ٢٦ ٪ سود سالانه مي ده و بعد از هيجده ماه نيز اگه حساب رو ببنديد به اون جريمه اي تعلق نمي گيره و زودتر از هيجده ماه اگه بسته بشه بر اساس روزشمار ٢١ درصد حساب مي شه كه اين هم حساب بدي نيست.

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
موسسه اعتباري توسعه حساب روز شمارش رو ٢١٪ مي ده و حداقل موجودي هم ١٠ هزارتومن است و يك حساب ٥ ساله هم داره كه ٢٦ ٪ سود سالانه مي ده و بعد از هيجده ماه نيز اگه حساب رو ببنديد به اون جريمه اي تعلق نمي گيره و زودتر از هيجده ماه اگه بسته بشه بر اساس روزشمار ٢١ درصد حساب مي شه كه اين هم حساب بدي نيست.

حیف که موسسه هست وگرنه سودش خوبه

zolali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
اما فرقش با موسسات ديگه اينه كه من توي سايت بانك مركزي ديدم تنها موسسه داراي مجوز بانك مركزي است و از سال ٧٦ فعاليت خودش رو شروع كرده و فقط در مناطق شمال تهران شعبه داره ، بعيد مي دونم موسسه بدي باشه و كلا با بانكهاي كشور نيز لينكه ، حالا اگه اطلاعات تكميل تري هست دوستان ارائه بدند.

karafarin

Registered User
لایک‌ها
266
این موضوع که 156 صفحه جواب داشته تا الان رو ببرین تو بخش موضوعات مهم بالای صفحه اصلی
کلا هر موضوعی که بیشتر از 10یا 15 صفحه جواب داره بنظرم باید بره تو موضوعات مهم ثابت بالای صفحه

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
سلام
یک سوال داشتم.
به فرض من اول مهر ماه میرم بانک سامان و یک حساب 19 درصد(حساب سیمبیا) باز میکنم و 21 میلیون همون روز میخوابونم.اول آبان 332500 تومان سود میده.
حالا 15 آبان 10 میلیون از حسابم میکشم.
آیا سود 19 درصد اون 15 روز (1 آبان تا 14 آبان) هم پاک میشه؟چون شنیدم به محض اینکه پول زیر 20 میلیون بیاد کل سود روزهای قبلش کاملا پاک میشه؟ این درسته؟
و بعد اینکه بقیه ی روزها(با موجودی زیر 20 میلیون تومان) برام با سود 19 حساب میشه یا 12 درصد یا 0 درصد ؟کدومشون... ممنون

hamed_korn

Registered User
لایک‌ها
18
دوستان
بانک آینده درصد سود روزشمارش چند درصد هست؟ آیا برای مبالغ مختلف متفاوت هست این سود روز شمار؟

(مثلا بانک گردشگری اگه بالای 10 میلیون بزارید 22% سود روز شما رمیده)

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
من دیروز رفتم پولم را از بانک پاسارگاد بردارم
کارمنده هی اصرار میکرد چرا میخوای برداری ما اینجا برات حساب باز میکنیم 20 درصد سود
منم گفتم گردشگری حساب دارم 22 درصد میده
اونم گفت ولی ما بیمه هم میکنیم
من چون میخواستم پولم را بردارم دیگه سوال نکردم این ماجرای بیمه چیه .گفتم بپرسم دیگه ول کن نیست
کسی میدونه این ماجرای بیمه چیه؟یعنی پول را بیمه میکنه؟

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
من دیروز رفتم پولم را از بانک پاسارگاد بردارم
کارمنده هی اصرار میکرد چرا میخوای برداری ما اینجا برات حساب باز میکنیم 20 درصد سود
منم گفتم گردشگری حساب دارم 22 درصد میده
اونم گفت ولی ما بیمه هم میکنیم
من چون میخواستم پولم را بردارم دیگه سوال نکردم این ماجرای بیمه چیه .گفتم بپرسم دیگه ول کن نیست
کسی میدونه این ماجرای بیمه چیه؟یعنی پول را بیمه میکنه؟

منظور بیمه خدمات درمانی هست. مثلا اتفاقی برات بیفیه هزینه های بیمارستان و درمان رو تا سقف خاصی که خیلی هم بالا نیست میده. در کل بدرد نمیخوره!

سلام
یک سوال داشتم.
به فرض من اول مهر ماه میرم بانک سامان و یک حساب 19 درصد(حساب سیمبیا) باز میکنم و 21 میلیون همون روز میخوابونم.اول آبان 332500 تومان سود میده.
آیا سود 19 درصد اون 15 روز (1 آبان تا 14 آبان) هم پاک میشه؟چون شنیدم به محض اینکه پول زیر 20 میلیون بیاد کل سود روزهای قبلش کاملا پاک میشه؟ این درسته؟
و بعد اینکه بقیه ی روزها(با موجودی زیر 20 میلیون تومان) برام با سود 19 حساب میشه یا 12 درصد یا 0 درصد ؟کدومشون... ممنون

من شرایط بانک سامان رو دقیقا نمی دونم. ولی بقیه بانک ها به این صورت هست که ماه اول که سپرده رو باز می کنید نباید برداشت داشته باشید که سپرده از حداقل مبلغ تعیین شده کمتر بشه. ولی از ماه های بعد مشکلی نیست و به شما سود روزهایی رو که مبلغتون بالاتر از حدنصاب بوده رو پرداخت می کنند.

حالا شما چرا پولتون رو تو بانک های آینده یا دی که 19 درصد روزشمار می دن نمیزارین؟ حداقل مبلغ هم 10 هزار تومن و 50 هزارتومن هست و هرچقدر هم برداشت کنید مشکلی نداره.

یا اگه موجودیتون بالای 10 میلیون هست بانک گردشگری 22 درصد روز شمار گزینه های خیلی بهتری نسبت به بانک سامان هستن.

Last edited:

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان یک سوال دارم لطفا جواب بدهید شاید جای مناسبی نباشه
برای باز کردن حساب در هر بانکی مثلا رسالت یا ملی یا ملت کلا هر بانکی
باید چه مدارکی را همراه داشته باشیم با تشکر

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141

اصل کارت ملی
اصل شناسنامه
کپی های هر دو

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347

اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
ممنونم که جواب دادید حالا یک سوال دیگر
در بانک رسال هر مقدار پول بگذاریم هر چند ماه یک بار می شود چند برابر و بعد بخواهیم وام بگیریم
حداقل باز پرداخت و حداکثر باز پرداختش چنده
بعدم مثلا یک مقدار پول بریزی و بعدم هر ماه یک مقدار بهش اضافه بکنی
و در اخر سه سال اصلا به پول دست نزنی و هر ماه نیز بهش اضافه بکنی
چه قدری می شود وام گرفت
لطفا کلا در زمینه وام گرفتن و باز پرداخت ان در مورد رسالت توضیح بدهید

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
منظور بیمه خدمات درمانی هست. مثلا اتفاقی برات بیفیه هزینه های بیمارستان و درمان رو تا سقف خاصی که خیلی هم بالا نیست میده. در کل بدرد نمیخوره!

من شرایط بانک سامان رو دقیقا نمی دونم. ولی بقیه بانک ها به این صورت هست که ماه اول که سپرده رو باز می کنید نباید برداشت داشته باشید که سپرده از حداقل مبلغ تعیین شده کمتر بشه. ولی از ماه های بعد مشکلی نیست و به شما سود روزهایی رو که مبلغتون بالاتر از حدنصاب بوده رو پرداخت می کنند.

حالا شما چرا پولتون رو تو بانک های آینده یا دی که 19 درصد روزشمار می دن نمیزارین؟ حداقل مبلغ هم 10 هزار تومن و 50 هزارتومن هست و هرچقدر هم برداشت کنید مشکلی نداره.

یا اگه موجودیتون بالای 10 میلیون هست بانک گردشگری 22 درصد روز شمار گزینه های خیلی بهتری نسبت به بانک سامان هستن.

ممنون.بانک دی 19 درصده؟مینیمم هم 50000 تومان؟ .بانک گردشگری اعتبار داره؟؟
بانک سامان بیاد زیر 20 میلیون سودش هم کمتر از 19 میشه؟

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
ممنون.بانک دی 19 درصده؟مینیمم هم 50000 تومان؟ .بانک گردشگری اعتبار داره؟؟
بانک سامان بیاد زیر 20 میلیون سودش هم کمتر از 19 میشه؟

بله بانک دی روز شمار 19 درصد میده فقط نباید موجودیت از 50 هزارتومن کمتر بشه. هرچقدر هم بخایید در طول ماه می تونید برداشت و واریز داشته باشید روزشمار سودشو حساب می کنن فقط حداقل مانده 50 هزار تومن رو باید رعایت کنین. بانک آینده هم 19 درصد روزشماره با 10 هزارتومن مانده.

بانک گردشگری هم جزو بانک های معتبر و مورد تایید بانک مرکزی هست و می تونید تو لینک بانک مرکزی خودتون مشاهده کنید.

بانک سامان هم اگه پولتون بیاد زیره 20 میلیون 100% مطمئن باشید که دیگه 19 درصد سود نمیده! حالا نمیدوم زیره 20 میلیون رو چند درصد حساب می کنه.

Last edited:

mmft

Registered User
لایک‌ها
58
یه جایی بهت میگم که خودمم باز کردم محشره
۲۰ درصد بهت میده حتی اگه یک روز توش بذاری. یعنی لازم نیست مدت دار بذاری. فقط اولش که حساب رو باز میکنی باید پنجاه میلیون توش بذاری:
بانک انصار
اول اینکه بانکه و از این موسسات نیستش. دوم اینکه لازم نیست مدتدار بذاری. یعنی اگه ۳۰ روز توش ۱ میلیون بذاری ماهی ۱۶ تومن بهت میده.
خیلی چیز خوبیه

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
سلام
یک سوال داشتم.

100% مطمئن نیستم چون هیچوقت برداشت نکردم اما ، اینجور که کارمند بانک میگفت زمانی سود بهش تعلق نمیگیره که زیر 20 میل بیاد ، و تا زمانی که بالای 20 میل باشه باید بهش سود تعلق بگیره..

saeid33

Registered User
لایک‌ها
37
سلام نظر شما در مورد موسسه عسگریه چیه؟ من الان چند تومن روز شمار 20 درصد گذاشتم می خواستم بدونم این موسسه قابل اعتماد هست

بالا